|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki
Niesforna_88 - sliczne
powiedz mi wszystko ile placilas, ile czekalas, jak wrazenia czy sa wygodne, czy sa idealnie dopasowane (czy mierzylas stope przed zamowieniem) ja tez sie czaje na zakup (to jest akces czy akces 2?) ile cm obcasik wybralas? piekny kolorek ja chcialabym zlote/cieliste zeby miec do slubnej na zmiane i na poprawiny i ogolnie na jakies wesela/sylwestra zeby pasowaly do roznych kolorow takie uniwersalne w miare a no i czy masz podklejone je podeszfa uzytkowa czy jak to tam ma?
Edytowane przez smileofangel Czas edycji: 2011-06-28 o 16:03 |
|
|
|
#4862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) ale już odesłane i za poprawki nic nie płacę więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Są mega wygodne i rzeczywiście obcasuu się nie czuje!! Obcas ma 8 cm,. Przód idealnie dopasowany, nic nie obciera i pięknie wygląda na żywo. Ja dlatego zamówiłam fioletowe, aby się później przydały A zamawiałam w Akces, natomiast Akces2 jest to firma całkiem inna, która stworzyła sobie identyczną nazwę, co utrudnia w zamawianiu nie tylko im, ale i klientom (bo często jest mylone). Panie bardzo pomocne wszystko wytłumaczą i jeśli o poprawki chodzi to jak najbardziej są pomocne! Czekałam na nie 3 tygodnie wczoraj wysłane, dziś doszły, a na poprawki będę czekać około 3 dni ![]() Jestem mega zadowolona i nie żałuję ani złotówki. Oby tylko te poprawki były zrobione i będę spokojna ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- zapłaciłam 282 zł z przesyłką, bo zamawiałam buty "wizytowe" czyli z inną podeszwą.
|
|
#4863 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jestesmy juz po spisaniu protokolu u ksiedza
uff...nie bylo tak zle jak spodziewalam sie i balam ...ksiadz zadal nam pytanka - nikogo nie wypraszal itd. poszlo szybko, sprawnie i sympatycznie, ale nerwy zawsze sa...w koncu to jest powazna decyzja na cale zycie ![]() Mam pytanie do Was - ile dajecie do koperty ksiedzu z parafii narzeczonego? tam tez trzeba dac na zapowiedzi itd. My jutro wybieramy sie i nie wiem za bardzo jakie sa stawki... |
|
|
|
#4864 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, help
|
#4865 |
|
Raczkowanie
|
Moze niech doradza Ci pani z salonu, gdzie zamowilas sukienke?
|
|
|
|
#4866 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
SUPER, kolorek idealny Cytat:
|
|
|
#4867 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny!!!
Dawno tu nie zagladalam ale mam teraz straszne urwanie glowy. Na tydzien przylecialam do Polski i mialam juz przymiarke sukni. Prosze o obiektywne opinie Dolaczam zdjecie sukni w zalaczniku.
Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2011-07-06 o 21:05 |
|
|
|
#4868 |
|
Wtajemniczenie
|
Suknia nie w moim stylu, ale Ty wyglądasz w niej bardzo korzystnie!
|
#4869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
emillia006 bardzo ładnie lezy na Tobie ta sukienka Podkreśla Twoją sylwetkę. Moim zdaniem pasuje do Ciebie. Dziewczyny prosze Was o pomoc. Mam ogromny problem z butami. Ze względu na to, ze podobają mi się buty na wysokim obcasie na który nie mogę sobie pozwolic. Powiedzcie co myslicie o tych butkach....
|
|
|
|
|
#4870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie pierwsze albo ostatnie.
|
|
#4871 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczne, sama takie mierzyłam, ale akurat były za szerokie do mojej stopy i od razu spadały... :/mi też nie podobają się te zwykłe bolerka, szal też odpada... a mieć na siebie coś trzeba.
|
|
#4872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4873 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatecznie zniosłabym bolerko koronkowe - ale prawdopodobnie średnio by pasowało do mojej sukienki :/ więc sama nie wiem co innego można w tej kwestii wymyślić. Znalazłam cos takiego:
|
|
|
|
#4874 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny prosze Was o pomoc. Mam ogromny problem z butami. Ze względu na to, ze podobają mi się buty na wysokim obcasie na który nie mogę sobie pozwolic.
Powiedzcie co myslicie o tych butkach....[/QUOTE]wg.mnie 1 albo 3.zalezy czy chcesz tlyko wsuwane czy jednak praktyczniejsze z zapieciem ktorych nie zgubisz napewno,bo w wsuwanymi to roznie a jak suknia szeroka to ciezko pozniej tam buta chyba znalesc i zalozyc
Edytowane przez agniesia007 Czas edycji: 2011-06-28 o 22:18 |
|
|
|
#4875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale widzę że nie tylko mi buty nr 1 najbardziej się podobają
|
|
|
|
|
#4876 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() pochwalisz się jaką masz?
|
|
#4877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- kurcze nie umiem cytowac tekstow na ktore cche odpowiedziec.sa tylko odp wczesniejszej osoby a nie ma calego tekstu do czego to bylo pisane.nie wiem co jest;/ |
|
|
|
|
#4879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc dziewczyny trzeba się cieszyć z tego, ze ten czerwiec taki sobie A ja chyba zamówię buty nr 1... jak będą niedobre to odeślę A widzę, że nie tylko mi one najbardziej się spodobały.
|
|
|
|
|
#4880 |
|
Wtajemniczenie
|
My wreszcie wczoraj kupiliśmy garnitur...bardzo ciemny, czekoladowy brąż...do tego brązowe buty i brązowy pasek. Została jeszcze tylko koszula i muszka. Echhhh....napatrzeć się nie mogłam wczoraj na mojego przyszłego mężula :P
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
A my wczoraj byliśmy z papierami u księdza. Dostaliśmy karteczki do spowiedzi i zaczęłam się denerwować, że jak zaczniemy mówić, to jeszcze rozgrzeszenia nie dostaniemy
Tak się zastanawiam, czy ksiądz może nie dać rozgrzeszenia parze, która (tak jak my) jest z sobą kilka lat, mieszka razem, uprawia seks i na dodatek stosuje antykoncepcję! Kurczę, bo przecież na spowiedzi nie będę kłamać...
|
#4882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
choć nie wiem jak Tobie się będą nosić ja bym je od razu zgubiła tak, to nie fason dla mnie... ale za to 3 to był mój typ chyba nawet kiedyś je tu wklejałam miałam jechać je mierzyć/oglądać :P ale dziś ostatecznie zdecydowałam się na inne, są zamówione jak je odbiorę - za tydzień to się pochwalę ) firmy graf-shoes, dają takie mięciutkie wkładki liczę, że nie będę zawiedziona bo to aż 8cm obcas, a ja ostatnio tylko na płaskich chodzę ajj trzeba to zmienić
|
|
|
|
|
#4886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż wiadomo, ze kazdy but jest inny- i mogę trafic na parę która akurat będzie źle dopasowana i bede ich szukała na podłodze :PZnalazłam alternatywę dla butów z kokardą... dzisiaj je wypatrzyłam. Mogą bardziej pasować do mojej sukienki. Dodam ze ich kolor jest całkowicie biały, tylko na zdjeciu tak szaro wyszły
|
|
|
|
|
#4887 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Chciałbym wyjaśnić jedną kwestie jeśli chodzi o firmę Akces, żeby później nie było zaskoczenia. Firma Akces została zlikwidowana w grudniu 2008 roku, w jej miejscu funkcjonują dwie odrębne firmy - Akces 2 http://www.akces2.com oraz Akces Dance http://www.akces.biz Dlatego też radzę uważać w której firmie zamawiacie buty, żeby później się nie okazało że nie w tej o której się myślało. Firma Akces 2 nazywa swoje wyroby imionami damskimi i męskimi (np. Amelia), zaś w firmie Akces Dance nazwy wyrobów oznaczone są literowymi skrótami (np. PS4G-DP) Pozdrawiam MK |
|
|
|
|
#4888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4889 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajna suknia, ale dla mnie nie zakladaj juz do niej bizu, ew. kwiatek we wlosy Cytat:
dla mnie 1 wygrywa Cytat:
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Przy takiej normalnej spowiedzi to nigdy nie mówiłam, że mieszkamy razem i że stosujemy antykoncepcję, to uważałam, że jestem wyzwolona i nie traktowałam tego, jako grzechu. Teraz to się zmieniło z uwagi na powagę sytuacji, w której się znaleźliśmy (patrz: ślub za pasem
). Zdaję sobie sprawę, że większość z Was jest w podobnej sytuacji. Myślę, że skoro ta spowiedź ma być taka najważniejsza, najgłębsza etc. to trzeba wyznać prawdę... A Wy, powiecie wszystko jak na spowiedzi? (jeśli mogę spytać )
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

powiedz mi wszystko
ile placilas, ile czekalas, jak wrazenia czy sa wygodne, czy sa idealnie dopasowane (czy mierzylas stope przed zamowieniem) ja tez sie czaje na zakup (to jest akces czy akces 2?) ile cm obcasik wybralas? piekny kolorek 

) ale już odesłane i za poprawki nic nie płacę więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Są mega wygodne i rzeczywiście obcasuu się nie czuje!! Obcas ma 8 cm,. Przód idealnie dopasowany, nic nie obciera i pięknie wygląda na żywo. Ja dlatego zamówiłam fioletowe, aby się później przydały 

Tak się zastanawiam, czy ksiądz może nie dać rozgrzeszenia parze, która (tak jak my) jest z sobą kilka lat, mieszka razem, uprawia seks i na dodatek stosuje antykoncepcję!
ajj trzeba to zmienić