|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
szczesciara
ladne te w pomaranczceja ide obrobic fotki makiajazu, moze zrobie jeszcze paznokci ![]() czytam te Waszy posty, wszystkie slowa co kierowalyscie do mnie i nie mam co Wam juz wiecej napisac... posttanowilam, ze ucinam kontakt z nim. wszystko zalezy od niego. mimo tych wszystkich lat spedzonych razem, jestesmy mlodzi i jezeli to sie nie zmieni to ja odejde, bo zawsze bedziemy sie o to klocic i nas to zniszczy predzej czy pozniej. wolalabym ulozyc sobie zycie z kims, kto nie zna tak dokladnie przeszlosci mojej. wiem, ze w tej sprawie powinnam posluchac sie rozumu, a nie serca i nie moge cale zycie go zaslaniac, bronic przed moja matka. sama gdybym miala dzieci, chcialabym znac osoby z ktorymi sie spotyka i ufac nim. Lenka ciesze sie, ze u Ciebie tak to sie skonczylo. Ja tak jak Buahhot napisala, nawet nie pragne aby sie kochali, bo wiem ze to niemozliwe. Tylko zeby potrafili ze soba porozmawiac bez stresu, niecheci do siebie. Moja mama jest kobieta nerwowa, nieszczesliwa i skoro ja jej w tym pomoc nie moge, to nie powinnam jej rowniez dobijac, ciagle klamstwa, rpzeciez ona to czuje... Snow nie kupilam butow, pani byla taka nie mila powiedziala, ze mi nie sprowadzi bo nie ma takiej mozliwosci, tylko z terenu Wroclawia w czwartek dopiero moge pojechac do innego DE, ale boje sie, ze to bedzie za pozno, zeby tak do niedzieli miala te butki...z glupich sytuacji a moze i smiesznych jakie mnie spotkaly dzis to: 1. jade sobie w autobusie w ktorym jak byk w srodku sie wyswietla kierunek jazdy pl.Grunwaldzki, przysiada sie do mnie facet i z tekstem "wie pani moze jak dojade na pl.Grunwaldzki?" ![]() 2. zglodnialam strasznie, a autobus nie przyjezdzal powrotny i wszyscy jedli hot-doga co stali na przystanku, to i ja nie bede gorsza. poszlam, kupilam z dwoma sosami. koles mi ich nie pozalowal, chyba pol tubki tak wlal. oczywiscie przy przedostatnim gryzie cos mi chlaplo, prosto na piersi. no to szukam chusteczki, nagle koles podbiega do mnie z chusteczka i mowia 'proosze trzymaj' i z lapa startuje do mojego cycka w lumpku kupilam sobie 2zwykle biale tshirty, w ross dezedorant, twixa i taki krem z kiwi, ktorym smaruje sie stopy tam gdzie mamy odparzenia dla mamy
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-28 o 18:15 |
|
|
|
#782 |
|
Zadomowienie
|
buahhot mam do Ciebie pytanie. Pisałaś kiedyś kiedyś, że będziesz miała wesele w Lublinie. Czy to wesele było może w okolicach 18 czerwca i czy byłaś na nim w końcu?
|
|
|
|
#783 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a co ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- też byłaś?
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-06-28 o 19:12 |
|
|
|
|
#784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno po 14 to było??
|
|
|
|
|
#785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Właśnie Was nadrabiam. U mnie bardzo źle, pokłóciłam się z Tż i jest mi źle ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
duużo sił ale pewnie i tak dasz sobie rade
|
|
|
#786 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
przyjechałam dopiero w sobotę późnym popołudniem
|
|
|
|
|
#787 |
|
Zadomowienie
|
A już myślałam...
Wtedy widziałam dziewczynę w takiej sukience i jak w sobotę oglądałam Twoje zdjęcia to pomyślałam, że mogłaś to być Ty. Zwróciłam na nią uwagę ze względu na sukienkę, ale nie przyjrzałam się dobrze twarzy i tak mnie zastanawiało, czy to byłaś Ty czy nie... No ale spytałam się i wiem, że nie Ty... |
|
|
|
#788 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale miło by było gdybyśmy się spotkały ale niestety to nie byłam ja |
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam zwrot kasy z tego sklepu kosmetycznego i kupiłam inny żel i tonik do twarzy, nie wiem jakie będą ale mam nadzieję, że mi pomogą
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Poza tym kupiłam maseczkę z glinki i ją dziś przetestuję ![]() Doglądam serial i wezme się za siebie - peeling twarzy i ciała, depilacja, maseczka, ćwiczenia ect.
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
E.J mam nadzieje, ze u Ciebie sie ulozy. u mnie TZ probuje sie odzywac, ale jakos marnie nam to idzie.
z tego wszystkiego glow amnie rozbolala, zdjecia pozmniejszalam, ale nie mam sil napisac notki na bloga, wiec dopiero jutro. teraz ide spac, dobranoc
|
#791 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja tez mam ostanio strasznie brzydką cere, jutro koniecznie maseczką nawilżająca no i dieta i ćwiczenia. Chciałabym wyeliminowac kawę, ale tak ją uwielbiam... caate ja do facetów jestem bardzo krytyczna, więc takie będzie moje zdanie, ale ja się w ogóle dziwie, że zaakceptowalaś taki fakt, ja bym nie potrafiła. W ogóle nie wyobrażam sobie, zeby mój facet oceniał moją rodzinę. W życiu róznie się układa i ludzie podejmuja bardzo rózne decyzje. I pisalas o tym, że nie wie nawet gdzie jest Twoja szkoła... Może on jest typem wygodnickim? I taka sytuacja jest mu na rękę... Z koleji z jego strony może to wygladac tak , ze nagle Ci się przypomnialo i robisz aferę -> niestety faceci mają taki tok myślenia (sprawdzane wielokrotnie )mam nadzieję, że dobrze mnie zrozumiałaś? wiem, że może jestem zbyt krytyczna, ale jak widzę co niektórzy faceci wydziwiają to brak słów :d nie mniej jednak mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że dogadacie się z Tż i że Tż może zrozumie, że nie może aż tak spoglądać na Twoją mamę bo ciepie to rani
|
|
|
#793 |
|
Rozeznanie
|
E.J uuu to mam nadzieję, że się uloży
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
ale coraz bardziej mi to już obojętne
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie bylo mnie znowu bo przez jakis tydzien mieszkalam u tz, potem bylam na chwile w domu i jechalismy w koncu na weekend do Zakopanego bylo cudownie zrobilismy taka trase ze szok jak na pierwszy raz, i to przy bardzo niekorzystnej pogodzie, ale i tak jestem mega zadowolona zrobilam mnóstwo zdjec, mam swietna pamiatke. Chcemy tam jeszcze jechac na weekend latem, zeby pojsc tam gdzie jeszcze nie bylismy![]() bylam tez na Kac Vegas 2 - usmialam sie niemozliwie, bardzo polecam film :yes: nie nadrobilam wiele bo nie mam czasu, juz tuz tuz obrona a ja sie wcale nie ucze :sciana: bo caly czas inne rzeczy na glowie... ale widze ze sie nie uklada z tztami;/ przykro mi ... jedynie cierpliwosi i pokory i wlasciwych wyborow moge zyczyc.jeszcze borykam sie z ta sprawa z bylym prcodawca, ide do sadu. zarejestrowalam sie dzis w PUP, musialam jezdzic po ZUS i US zeby powyciagac zaswiadczenia o zarobkach bo pracodawca jest nieuchwytny.. ehh. kupilam sobie perly na szyje, do tego kolczyki i lakier cielisty i bluzke zielona w lumpku taka zwiewna na upaly za 10zl
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-06-28 o 21:45 |
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Lece się ogarniać i do spania, bo jutro o 5 pobudka.
Dobrej nocy
|
|
#797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buahhot moim zdaniem najlepiej Ci poradziła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję, że jeszcze je gdzieś dostaniesz no albo popatrz w ccc tam też pewnie jakieś takie klasyczne butki powinnaś dorwać a dzień widzę, że miałaś ciekawy ![]() ![]()
|
|
#798 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
mam nadzieję że wam się z TŻ ułoży... albo inaczej- mam nadzieję że cokolwiek się nie stanie, jakiej decyzji nie podejmiesz to bedziesz szczęsliwa bo na to zasługujesz Cytat:
ja właśnie siedzę i pije piwko malinowe... miałam dziś włosy pomalować ale doszłam do wniosku że na razie to bez sensu bo w sobotę płynę na rejs to non stop w słońcu, wodzie wietrze będę i mi szybciej wypłowieją...
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
o widze,ze zdania co do tatulazu sa podzielone,ja na dzien dzisiejszy wybralabym ten drugi,ale ten pierwszy tez mi sie bardzo podoba,juz sama nie wiem
ale na pewno juz wkrotce dowiecie sie co wybralam
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
party_girl
Jaka to sprawa z pracodawcą ?
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() oby się wszystko ułożyło ![]() Cytat:
![]() dzisiaj wybieram się nad jeziorko szkoda, że odpowiednia na to pogoda niedługo minie i znowu będzie chłodno coś dziwne to lato...
|
|
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() caate, moze sie myle, ale wydaje mi sie, ze ten lakier "koralowy" z wibo to masz ten ciemniejszy odcien wpadajacy w pomaranczke. jesli chodzi o tz to nie daj sie, ja swojej tesciowej nie lubilam nigdy i nigdy sie z nia nie dogadam, ale szanuje bo to jest matka faceta z ktorym jestem. tż nie musi kochac twojej mamy, przynosic jej kwiatkow itd, ale jesli planujecie jakas przyszlosc razem to spotkania sa nieuniknione. lenka, jakbymm czytala o sobie he ide zaraz zapisac sie do fryzjerki tez na grzyke wycieniowanie, tez ostatnio jem duzo warzyw i owocow.w mojej diecie jest duuuzo pomidorow i platkow owsianych, zmniejszylam sol i przed okresem jakos nie spuchalam. a nawet ostatnio schudlam.. kupilam ten krem z nivei o ktorym pisala shadii. znalazlam go w markecie budowlanym he tylkko tam byl. jest tam male malutki dzial z chemia . kupilam tez dwa szampony z barwy tatarowy i zurawinowy. kremik jak dla mnie super, nie robi dziwnych smug jak jego poprzednik i nie walkuje sie. i kolor idealnie pasuje do mojej cery
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
ekomonika jak tam kupilas juz stroj??
|
|
#807 |
|
CABIN CREW
|
dzień dobry
ale u mnie piękna pogoda , zaraz jem śniadanie i na plaże idę ![]() dziewczyny co się dzieje z Alessandrą??
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
juz pisalam kiedys, ulotnil sie nowy wlasciciel, brak wyplat, zle swiadectwa pracy, 0 kontaktu...
Cytat:
... teraz zaczynam sie uczyc 2 pytan ktore dostalam, a jedno mnie czeka z niewiadomo czego... i tego sie najbardziej boje. Dzis mam zamiar sie opalac z 2 godzinki minimum, ide z notatkami i bede lezala na sloncu.
|
|
#809 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

ladne te w pomaranczce
powiedziala, ze mi nie sprowadzi bo nie ma takiej mozliwosci, tylko z terenu Wroclawia
i taki krem z kiwi, ktorym smaruje sie stopy tam gdzie mamy odparzenia dla mamy
a co
na pewno po 14 to było??

Jaka to sprawa z pracodawcą ?