Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 18:04   #781
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
w sumie aż tak bardzo nie dbam- tylko odżywka miss sporty i to tyle
szczesciara ladne te w pomaranczce

ja ide obrobic fotki makiajazu, moze zrobie jeszcze paznokci

czytam te Waszy posty, wszystkie slowa co kierowalyscie do mnie i nie mam co Wam juz wiecej napisac...

posttanowilam, ze ucinam kontakt z nim. wszystko zalezy od niego. mimo tych wszystkich lat spedzonych razem, jestesmy mlodzi i jezeli to sie nie zmieni to ja odejde, bo zawsze bedziemy sie o to klocic i nas to zniszczy predzej czy pozniej. wolalabym ulozyc sobie zycie z kims, kto nie zna tak dokladnie przeszlosci mojej. wiem, ze w tej sprawie powinnam posluchac sie rozumu, a nie serca i nie moge cale zycie go zaslaniac, bronic przed moja matka. sama gdybym miala dzieci, chcialabym znac osoby z ktorymi sie spotyka i ufac nim. Lenka ciesze sie, ze u Ciebie tak to sie skonczylo. Ja tak jak Buahhot napisala, nawet nie pragne aby sie kochali, bo wiem ze to niemozliwe. Tylko zeby potrafili ze soba porozmawiac bez stresu, niecheci do siebie. Moja mama jest kobieta nerwowa, nieszczesliwa i skoro ja jej w tym pomoc nie moge, to nie powinnam jej rowniez dobijac, ciagle klamstwa, rpzeciez ona to czuje...

Snow nie kupilam butow, pani byla taka nie mila powiedziala, ze mi nie sprowadzi bo nie ma takiej mozliwosci, tylko z terenu Wroclawia w czwartek dopiero moge pojechac do innego DE, ale boje sie, ze to bedzie za pozno, zeby tak do niedzieli miala te butki...

z glupich sytuacji a moze i smiesznych jakie mnie spotkaly dzis to:

1. jade sobie w autobusie w ktorym jak byk w srodku sie wyswietla kierunek jazdy pl.Grunwaldzki, przysiada sie do mnie facet i z tekstem "wie pani moze jak dojade na pl.Grunwaldzki?"

2. zglodnialam strasznie, a autobus nie przyjezdzal powrotny i wszyscy jedli hot-doga co stali na przystanku, to i ja nie bede gorsza. poszlam, kupilam z dwoma sosami. koles mi ich nie pozalowal, chyba pol tubki tak wlal. oczywiscie przy przedostatnim gryzie cos mi chlaplo, prosto na piersi. no to szukam chusteczki, nagle koles podbiega do mnie z chusteczka i mowia 'proosze trzymaj' i z lapa startuje do mojego cycka myslalam, ze zabije go na miejscu.

w lumpku kupilam sobie 2zwykle biale tshirty, w ross dezedorant, twixa i taki krem z kiwi, ktorym smaruje sie stopy tam gdzie mamy odparzenia dla mamy
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-06-28 o 18:15
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 18:13   #782
Lenka_1987
Zadomowienie

buahhot mam do Ciebie pytanie. Pisałaś kiedyś kiedyś, że będziesz miała wesele w Lublinie. Czy to wesele było może w okolicach 18 czerwca i czy byłaś na nim w końcu?
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 19:02   #783
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
buahhot mam do Ciebie pytanie. Pisałaś kiedyś kiedyś, że będziesz miała wesele w Lublinie. Czy to wesele było może w okolicach 18 czerwca i czy byłaś na nim w końcu?
tak i tak a co

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

też byłaś?

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-06-28 o 19:12
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 20:18   #784
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
tak i tak a co

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

też byłaś?
Nie byłam, ale tak się zapytam, czy w piątek (17 czerwca) byłaś może w okolicach Krakowskiego Przedmieścia i Starego Miasta w Lublinie ubrana w sukienkę, którą masz w albumie w godzinach na pewno po 14 to było??
Stary 2011-06-28, 20:30   #785
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej
Właśnie Was nadrabiam.
U mnie bardzo źle, pokłóciłam się z Tż i jest mi źle

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
witam
ostatnio nie pisałam, bo trochę się działo... tż ze mną zerwał w piątek... przynajmniej poznałam mnóstwo ludzi, bo w sobotę poszłam na imprezę aby odreagować.
Współczuję

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej

whiskey, przykro mi

Kitka biedny psiak... domyslam sie co przezywasz. ale wszystko dobrze juz jest i wyleczy sie z tego?

u mnie w zwiazku tez sie sypie, bo zrobilam TZtowi niezla jazde i tak teraz sie zastanawiam, bo zyjemy w 'zawieszeniu' a w poniedzialek ma te urodziny i dzis mam okazje kupic mu prezent, pozniej juz niezbyt i tak troche mi sie wydaje, ze TZ nie wezmie sie w garsc i rozstaniemy sie przed jego urodzinami...
Doczytałam wszystko i współczuję duużo sił ale pewnie i tak dasz sobie rade

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 20:31   #786
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Nie byłam, ale tak się zapytam, czy w piątek (17 czerwca) byłaś może w okolicach Krakowskiego Przedmieścia i Starego Miasta w Lublinie ubrana w sukienkę, którą masz w albumie w godzinach na pewno po 14 to było??
nie, nie przyjechałam dopiero w sobotę późnym popołudniem

Stary 2011-06-28, 20:36   #787
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
nie, nie przyjechałam dopiero w sobotę późnym popołudniem
A już myślałam...

Wtedy widziałam dziewczynę w takiej sukience i jak w sobotę oglądałam Twoje zdjęcia to pomyślałam, że mogłaś to być Ty. Zwróciłam na nią uwagę ze względu na sukienkę, ale nie przyjrzałam się dobrze twarzy i tak mnie zastanawiało, czy to byłaś Ty czy nie... No ale spytałam się i wiem, że nie Ty...
Stary 2011-06-28, 20:39   #788
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
A już myślałam...

Wtedy widziałam dziewczynę w takiej sukience i jak w sobotę oglądałam Twoje zdjęcia to pomyślałam, że mogłaś to być Ty. Zwróciłam na nią uwagę ze względu na sukienkę, ale nie przyjrzałam się dobrze twarzy i tak mnie zastanawiało, czy to byłaś Ty czy nie... No ale spytałam się i wiem, że nie Ty...
ale miło by było gdybyśmy się spotkały ale niestety to nie byłam ja

Stary 2011-06-28, 20:59   #789
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dostałam zwrot kasy z tego sklepu kosmetycznego i kupiłam inny żel i tonik do twarzy, nie wiem jakie będą ale mam nadzieję, że mi pomogą

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Poza tym kupiłam maseczkę z glinki i ją dziś przetestuję
Doglądam serial i wezme się za siebie - peeling twarzy i ciała, depilacja, maseczka, ćwiczenia ect.

Stary 2011-06-28, 21:09   #790
caate
Zakorzenienie

GG do caate

E.J mam nadzieje, ze u Ciebie sie ulozy. u mnie TZ probuje sie odzywac, ale jakos marnie nam to idzie.

z tego wszystkiego glow amnie rozbolala, zdjecia pozmniejszalam, ale nie mam sil napisac notki na bloga, wiec dopiero jutro.

teraz ide spac, dobranoc
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:15   #791
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Hej

Ja tez mam ostanio strasznie brzydką cere, jutro koniecznie maseczką nawilżająca no i dieta i ćwiczenia. Chciałabym wyeliminowac kawę, ale tak ją uwielbiam...

caate ja do facetów jestem bardzo krytyczna, więc takie będzie moje zdanie, ale ja się w ogóle dziwie, że zaakceptowalaś taki fakt, ja bym nie potrafiła. W ogóle nie wyobrażam sobie, zeby mój facet oceniał moją rodzinę. W życiu róznie się układa i ludzie podejmuja bardzo rózne decyzje. I pisalas o tym, że nie wie nawet gdzie jest Twoja szkoła... Może on jest typem wygodnickim? I taka sytuacja jest mu na rękę...
Z koleji z jego strony może to wygladac tak , ze nagle Ci się przypomnialo i robisz aferę -> niestety faceci mają taki tok myślenia (sprawdzane wielokrotnie)

mam nadzieję, że dobrze mnie zrozumiałaś? wiem, że może jestem zbyt krytyczna, ale jak widzę co niektórzy faceci wydziwiają to brak słów :d nie mniej jednak mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:15   #792
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
E.J mam nadzieje, ze u Ciebie sie ulozy. u mnie TZ probuje sie odzywac, ale jakos marnie nam to idzie.

z tego wszystkiego glow amnie rozbolala, zdjecia pozmniejszalam, ale nie mam sil napisac notki na bloga, wiec dopiero jutro.

teraz ide spac, dobranoc
Dziękuję nie wiem, zaś popełnił ten sam błąd, ileż razy można to samo tłumaczyć i naprawiać?
Mam nadzieję, że dogadacie się z Tż i że Tż może zrozumie, że nie może aż tak spoglądać na Twoją mamę bo ciepie to rani

Stary 2011-06-28, 21:31   #793
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

E.J uuu to mam nadzieję, że się uloży
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:33   #794
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
E.J uuu to mam nadzieję, że się uloży
Dziękuję ale coraz bardziej mi to już obojętne

Stary 2011-06-28, 21:44   #795
party_girl7
Zakorzenienie

hej nie bylo mnie znowu bo przez jakis tydzien mieszkalam u tz, potem bylam na chwile w domu i jechalismy w koncu na weekend do Zakopanego bylo cudownie i zmienilam zdanie- jednak kocham gory zrobilismy taka trase ze szok jak na pierwszy raz, i to przy bardzo niekorzystnej pogodzie, ale i tak jestem mega zadowolona zrobilam mnóstwo zdjec, mam swietna pamiatke. Chcemy tam jeszcze jechac na weekend latem, zeby pojsc tam gdzie jeszcze nie bylismy

bylam tez na Kac Vegas 2 - usmialam sie niemozliwie, bardzo polecam film :yes:

nie nadrobilam wiele bo nie mam czasu, juz tuz tuz obrona a ja sie wcale nie ucze :sciana: bo caly czas inne rzeczy na glowie...
ale widze ze sie nie uklada z tztami;/ przykro mi... jedynie cierpliwosi i pokory i wlasciwych wyborow moge zyczyc.

jeszcze borykam sie z ta sprawa z bylym prcodawca, ide do sadu. zarejestrowalam sie dzis w PUP, musialam jezdzic po ZUS i US zeby powyciagac zaswiadczenia o zarobkach bo pracodawca jest nieuchwytny.. ehh.

kupilam sobie perly na szyje, do tego kolczyki i lakier cielisty i bluzke zielona w lumpku taka zwiewna na upaly za 10zl

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-06-28 o 21:45
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:16   #796
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Lece się ogarniać i do spania, bo jutro o 5 pobudka.
Dobrej nocy

Stary 2011-06-28, 22:50   #797
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
a jak rozpoznaliscie, ze na to jest chory?

ostatnio moj TZ mysli tylko o sobie, ja mu bardzo pomagam, bo chce otworzyc firme, a wszystko jest na jego glowie, slucham pomyslow, cos dodaje od siebie itp. wszystko jest fajnie miedzy nami, ale moja mama wierci mi dziure bo nie widziala go od 2lat, TZ nie czuje potrzeby przyjechac do mnie pod obecnosc mamy i polubic ja. ma powody zeby ja nie lubic, ale to juz przeszlosc. mi to bardzo utrudnia, mama sie czepia, ingeruje w moje spotkania, wszedzie gdzie on jest, ja musze wracac do domu. nie ufa mu, bo go nie zna. ja to rozumiem. teraz jest taka sytuacja, ze mam dac TZta siostrze kotka malego. maja do nas przyjechac i sobie wybrac, bo dziewczynka waha sie miedzy dwoma. Moi rodzice z jego sie nie znaja. TZ nie chce przyjechac z nimi. pozostawia mnie sam w sytuacji, zapozniania jego rodzicow z moimi. nawet jak wszystko wypadnie ok, to jak to wyglada, ze TZta nie ma? moja mama jest staroswiecka i dobrze wiem, jak pozniej bedzie mi nadawac nad uchem, ze on mnie nie kocha, ze ma mnie na teraz, ze znowu mnie zostawi itp itd. ja mam serdecznie dosc. mame mam jedna, ktora mimo wszystko jest zawsze przy mnie. ja tak samo jestem przy TZcie, na wszystkich waznych egzaminach w jego zyciu bylam, zawsze przyjezdzam, wiem jakie ma problemy. On nawet nie wie, gdzie moja szkola sie miesci. Kiedy oblalam wazny egzamin, nie bylo go przy mnie, dopiero jak upomnialam sie o swoje, ze potrzebuje go, zaprosil mnie do miasta na lody. oczywiscie, ze nie poszlam, moj stan psychiczny i wyglad zewnetrzny na to nie pozwalal. nie przyjechal do mnie, bo mama byla w domu. w efekcie wyglada to tak, ja moge na TZta liczyc, jak pomieszkujemy razem, jak przyjade do niego, jak spotkamy sie na miescie. kiedy jestem w domu i swiat mi sie wali, on nie przyjedzie, bo jest mama. nie rozumie tego, ze gdyby moja mama go poznala, to by go polubila i by nam to ulatwilo spotykanie sie. jestesmy 5lat ze soba i ja mam dosc. nie potrafie tak zyc. moze sama sobie stwarzam problemy, ale nie wyobrazam sobie calutkiego mojego zycia polegajacych na dokonywaniu wyborow miedzy nim, a mama.
bardzo mi przykro, że tak miedzy Wami jest Buahhot moim zdaniem najlepiej Ci poradziła

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a i tutaj paznokcie które obiecałam caate
już mi się poobdzierały no i skórki w kiepskim stanie...
wow podziwiam długość

Cytat:

czytam te Waszy posty, wszystkie slowa co kierowalyscie do mnie i nie mam co Wam juz wiecej napisac...

posttanowilam, ze ucinam kontakt z nim. wszystko zalezy od niego. mimo tych wszystkich lat spedzonych razem, jestesmy mlodzi i jezeli to sie nie zmieni to ja odejde, bo zawsze bedziemy sie o to klocic i nas to zniszczy predzej czy pozniej. wolalabym ulozyc sobie zycie z kims, kto nie zna tak dokladnie przeszlosci mojej. wiem, ze w tej sprawie powinnam posluchac sie rozumu, a nie serca i nie moge cale zycie go zaslaniac, bronic przed moja matka. sama gdybym miala dzieci, chcialabym znac osoby z ktorymi sie spotyka i ufac nim. Lenka ciesze sie, ze u Ciebie tak to sie skonczylo. Ja tak jak Buahhot napisala, nawet nie pragne aby sie kochali, bo wiem ze to niemozliwe. Tylko zeby potrafili ze soba porozmawiac bez stresu, niecheci do siebie. Moja mama jest kobieta nerwowa, nieszczesliwa i skoro ja jej w tym pomoc nie moge, to nie powinnam jej rowniez dobijac, ciagle klamstwa, rpzeciez ona to czuje...

Snow nie kupilam butow, pani byla taka nie mila powiedziala, ze mi nie sprowadzi bo nie ma takiej mozliwosci, tylko z terenu Wroclawia w czwartek dopiero moge pojechac do innego DE, ale boje sie, ze to bedzie za pozno, zeby tak do niedzieli miala te butki...

1. jade sobie w autobusie w ktorym jak byk w srodku sie wyswietla kierunek jazdy pl.Grunwaldzki, przysiada sie do mnie facet i z tekstem "wie pani moze jak dojade na pl.Grunwaldzki?"

2. zglodnialam strasznie, a autobus nie przyjezdzal powrotny i wszyscy jedli hot-doga co stali na przystanku, to i ja nie bede gorsza. poszlam, kupilam z dwoma sosami. koles mi ich nie pozalowal, chyba pol tubki tak wlal. oczywiscie przy przedostatnim gryzie cos mi chlaplo, prosto na piersi. no to szukam chusteczki, nagle koles podbiega do mnie z chusteczka i mowia 'proosze trzymaj' i z lapa startuje do mojego cycka myslalam, ze zabije go na miejscu.

w lumpku kupilam sobie 2zwykle biale tshirty, w ross dezedorant, twixa i taki krem z kiwi, ktorym smaruje sie stopy tam gdzie mamy odparzenia dla mamy
o kurcze mam nadzieję, że jeszcze je gdzieś dostaniesz no albo popatrz w ccc tam też pewnie jakieś takie klasyczne butki powinnaś dorwać

a dzień widzę, że miałaś ciekawy

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 23:12   #798
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

hahahah dobre

mam nadzieję że wam się z TŻ ułoży... albo inaczej- mam nadzieję że cokolwiek się nie stanie, jakiej decyzji nie podejmiesz to bedziesz szczęsliwa bo na to zasługujesz

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej
Właśnie Was nadrabiam.
U mnie bardzo źle, pokłóciłam się z Tż i jest mi źle
oj, jakiś kiepski okres z tymi TŻ... mam nadzieję że będzie lepiej...

ja właśnie siedzę i pije piwko malinowe...
miałam dziś włosy pomalować ale doszłam do wniosku że na razie to bez sensu bo w sobotę płynę na rejs to non stop w słońcu, wodzie wietrze będę i mi szybciej wypłowieją...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 23:21   #799
tillavanilla
Raczkowanie

o widze,ze zdania co do tatulazu sa podzielone,ja na dzien dzisiejszy wybralabym ten drugi,ale ten pierwszy tez mi sie bardzo podoba,juz sama nie wiemale na pewno juz wkrotce dowiecie sie co wybralam

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 00:32   #800
ekomonika
Zakorzenienie

party_girl Jaka to sprawa z pracodawcą ?
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 09:11   #801
snowhitee
Zakorzenienie

dzień dobry

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 09:19   #802
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzien dobry
przede mną caaały dzień nauki... czytajac wątek o obronach boje się coraz bardziej

Stary 2011-06-29, 09:39   #803
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dziękuję ale coraz bardziej mi to już obojętne
oby się wszystko ułożyło

Cytat:
dzien dobry
przede mną caaały dzień nauki... czytajac wątek o obronach boje się coraz bardziej
niepotrzebnie się nakręcasz, naucz się porządnie, a nie będzie się czego bać

dzisiaj wybieram się nad jeziorko szkoda, że odpowiednia na to pogoda niedługo minie i znowu będzie chłodno coś dziwne to lato...
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 09:59   #804
anusik
Raczkowanie

hej

caate, moze sie myle, ale wydaje mi sie, ze ten lakier "koralowy" z wibo to masz ten ciemniejszy odcien wpadajacy w pomaranczke.
jesli chodzi o tz to nie daj sie, ja swojej tesciowej nie lubilam nigdy i nigdy sie z nia nie dogadam, ale szanuje bo to jest matka faceta z ktorym jestem. tż nie musi kochac twojej mamy, przynosic jej kwiatkow itd, ale jesli planujecie jakas przyszlosc razem to spotkania sa nieuniknione.

lenka, jakbymm czytala o sobie he ide zaraz zapisac sie do fryzjerki tez na grzyke wycieniowanie, tez ostatnio jem duzo warzyw i owocow.w mojej diecie jest duuuzo pomidorow i platkow owsianych, zmniejszylam sol i przed okresem jakos nie spuchalam. a nawet ostatnio schudlam..

kupilam ten krem z nivei o ktorym pisala shadii. znalazlam go w markecie budowlanym he tylkko tam byl. jest tam male malutki dzial z chemia . kupilam tez dwa szampony z barwy tatarowy i zurawinowy.
kremik jak dla mnie super, nie robi dziwnych smug jak jego poprzednik i nie walkuje sie. i kolor idealnie pasuje do mojej cery
Stary 2011-06-29, 10:09   #805
ekomonika
Zakorzenienie

dzień dobry Zaraz zmykam i tak
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 10:11   #806
anusik
Raczkowanie

ekomonika jak tam kupilas juz stroj??
Stary 2011-06-29, 10:24   #807
Kitka:)
CABIN CREW

dzień dobry

ale u mnie piękna pogoda , zaraz jem śniadanie i na plaże idę bezchmurne niebo, gorąco..mmmm- będzie opalanie

dziewczyny co się dzieje z Alessandrą??

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 10:25   #808
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
party_girl Jaka to sprawa z pracodawcą ?
juz pisalam kiedys, ulotnil sie nowy wlasciciel, brak wyplat, zle swiadectwa pracy, 0 kontaktu...
Cytat:
dzien dobry
ja tez sie boje troche... dzwonilam przed chwila pytac o program plagiat, powiedzieli tylko ze jesli nikt do mnie nie dzwonil to znaczy ze bylo ok, ale nie powiedzieli ile dokladnie wyszlo. Ulzylo mi... teraz zaczynam sie uczyc 2 pytan ktore dostalam, a jedno mnie czeka z niewiadomo czego... i tego sie najbardziej boje. Dzis mam zamiar sie opalac z 2 godzinki minimum, ide z notatkami i bede lezala na sloncu.
Stary 2011-06-29, 10:31   #809
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
juz pisalam kiedys, ulotnil sie nowy wlasciciel, brak wyplat, zle swiadectwa pracy, 0 kontaktu...

ja tez sie boje troche... dzwonilam przed chwila pytac o program plagiat, powiedzieli tylko ze jesli nikt do mnie nie dzwonil to znaczy ze bylo ok, ale nie powiedzieli ile dokladnie wyszlo. Ulzylo mi... teraz zaczynam sie uczyc 2 pytan ktore dostalam, a jedno mnie czeka z niewiadomo czego... i tego sie najbardziej boje. Dzis mam zamiar sie opalac z 2 godzinki minimum, ide z notatkami i bede lezala na sloncu.
ja nawet o niczym innym nie mysle tylko o ob... damy rade, musimy

Stary 2011-06-29, 10:46   #810
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
ja nawet o niczym innym nie mysle tylko o ob... damy rade, musimy
Witaj w klubie
Ja mam jeszcze klocki i muszę podmieniać pierwszą stronę! Koszmar jakiś i tylko wyczekuję już na 8 lipca! Chcę być po !!!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości