|
|
#4171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() ja nie mam swoich starych zeszytów ![]() Cytat:
![]() dobra ![]() ![]() : mam tak samo |
||
|
|
|
|
#4172 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
Ja co prawda deficytu nie mam, ale te paletki Anny Na pewno skuszę się na jakąś. Tylko najpierw w sieci opinii poszukam... choć wątpię, czy coś znajdę ![]() Cytat:
Mają różne linie produktowe, lakiery od takich malutkich za 3-4 zł do takich po 10 Wybór kolorów ogromny. Warto popróbować.Dostawa gratis ![]() Cytat:
http://allegro.pl/oumeidie-cienie-pa...678654012.html zestaw 01 http://allegro.pl/oumeidie-cienie-pa...679387168.html - zestaw 04 http://allegro.pl/sunkissed-zestaw-b...681854658.html - może takie? chociaż nie wiem, czy nie za ciepłe... http://allegro.pl/profesjonalna-pale...683429247.html - wersja A http://allegro.pl/paleta-cieni-120-k...677435938.html - duży wybór ![]() http://allegro.pl/sunkissed-eye-shad...673181311.html - takie jeszcze dorzucę ![]() A do tych drugich tu podobne a tańsze: http://www.cherryculture.com/cosmeti...cat=263&page=6 Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
mam dylemat, bo kolezanka znowu jedzie do Niemiec i moglaby mi coś kupic
|
|
|
|
|
#4174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Domyślam się, że nie uświadamiałaś mamy co podlewa?
Lepiej nie będę pytać bo jak mi odpowiedzą, że nie to pozbawią mnie złudzeń a tak to będę czekać z nadzieją, że może pewnego razu kiedy wejdę do Natury będzie na mnie czekała pełna szafa Catrice ![]() Edit. Doczytałam na ich profilu, że w miejsce tych szaf będą szafy Catrice, Bell lub Gosh. Bell już u mnie jest, mam więc nadzieję na Catrice bo Gosha nie chcę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dokupiłam ten moduł z 12 małymi szufladkami
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-28 o 18:05 |
||
|
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie - ok człowiek silniejsza bestia i zabija, ale dlaczego niepotrzebne bestialstwo ?! Po co stwarzać jeszcze niepotrzebny ból i cierpienia ? Wszystko co żywe, na jakiś swój sposób, odczuwa bodźce z zewnątrz. Jest w czym wybierać. Zastanawiają mnie tylko te niskie ceny. Dawno nie buszowałam po Wizażu . Dzisiaj rano posiedziałam i poczytałam. I muszę Wam szczerze powiedzieć, mnie babsztylowi, co wiele w życiu przeszedł, włosy stanęły dęba. |
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie cierpię ślimaków.. kiedy po deszczu wyłażą to spazmów dostaje
nie zabijam ślimaków, ale nie dlatego, że mi ich jakos max szkoda, ale boję się
|
|
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drugie roszczenie na ebayu rozstrzygnięte na moją korzyść Mnie się podobają te http://allegro.pl/oumeidie-cienie-pa...680335955.html i te http://allegro.pl/oumeidie-cienie-pa...680339153.html i właśnie walczę ze sobą, żeby ich nie kliknąć - Asia! to wszystko przez Ciebie! ![]() Ooo, i te http://allegro.pl/miss-anny-cienie-p...680949479.html ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-28 o 19:30 |
|
|
|
|
|
#4178 | ||||
|
|
Cytat:
szczęście raczej Cytat:
![]() No i spoko, dobry moduł nie jest zły, a ile dzięki temu funkcjonalności przybędzie i porządek zachowany ![]() Cytat:
![]() Czasem tanie bywa dobre. Na Wizażu dobrą sławą cieszą się np. cienie Ruby Rose, a to taka bazarówka typowa. I generalnie na wiele marek nie spojrzałabym łaskawym okiem, a dzięki forum wiem, że są spoko i nierzadko lepsze od górnopółkowych. Na początek jedną paletkę machnąć sobie można, co by jakość sprawdzić. A myślę, że nawet jeśli są nietrwałe, to na bazie te cienie będą OK. I dołączam się do pytania Agi o przerażające treści... Cytat:
i pokornie wystawiam tyłek Ale one są takie piękne [a w dodatku tanie], że pewnie miałybyście mi za złe, że się nie podzieliłam ![]() Ja miałabym
|
|
|
|
#4179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moja by się chyba nie domyśliła
Cytat:
![]() Zaczęłam się teraz obawiać czy one mi się zmieszczą do półki, niby mierzyłam wcześniej i powinny wejść ale teraz coś inaczej mi wychodzi - najwyżej jeden będzie na górnej półce a drugi na dolnej ![]() Cytat:
![]() Uśmiałam się przed chwilą - postanowiłam wreszcie przeprowadzić się do nowej torby bo stara zaczęła się rozlatywać - stwierdziłam, że aż wstyd z taką chodzić i trzeba coś zrobić Kiedy zaczęłam przepakowywać rzeczy zaczęłam się śmiać bo zobaczyłam, że nowa torba jest prawie taka sama jak stara, tylko trochę większa a tak to ma tyle samo kieszonek, w tych samych miejscach itd Znalazłam ją kiedyś w lumpku - jak wszystkie moje torby w ostatnim czasie ![]() Przeglądałam ostatnio torby na targu i w sklepach ale żadna mi się nie podobała, głównie ze względu na bardzo małą ilość kieszonek - większość miała jedną wielką kieszeń
|
||
|
|
|
|
#4180 | ||
|
|
Moja od razu po powrocie zapytałą, co to ma znaczyć...
![]() Całe szczęście kapnęliśmy się z bratem, że roślinka została, był czas ustalić wersję wydarzeń i wkręciliśmy muti, że u nas była tylko na przechowanie, a za każdy dzień kolega brata płacił nam kasę [kolega znany wtedy już z tego, że lubił sobie 'poużywać']. Chyba złykała kit...Cytat:
![]() Trzeba tylko pamiętać, żeby odkładać rzeczy z powrotem na miejsce Au! ![]() Cytat:
![]() Ja mam teraz jedną na oku i mam podobnie - ma taki sam układ kieszonek, jak w starej
|
|
|
|
#4181 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
}, ale jak się przeczyta ich teksty, przeczyta o ich poglądach, to ręce opadają i włos się jeży. Dobrze żem nie chłop, bobym impotentem została. Jest takich parę nowych {?} tematów, np. o tolerancji, czy w Polsce będzie lepiej, co nas denerwuje itp. Tych stricte intymnych nie czytam, bo nie mam siły. Jestem z natury osobą wyjatkowo tolerancyjną, staram się żyć w myśl zasady : żyj i pozwól żyć innym, ale jak poczytam co wypisują przedstawiciele tzw. przyszłości narodu, to nie tylko, że pusty śmiech ogarnia, ale robi się straszno i przerażająco. Zajrzyjcie w wolnej chwili. Lepsze od kabaretu. Wypowiada się w tych tematach niejaki Wyrak . Jak przypuszczam - chłopak/mężczyzna. Uwielbiam go . Pod znaczną większością jego wypowiedzi mogłabym się podpisać ręcami i nogami. Niestety, jak dotąd nie znalazł on na forum żadnego godnego siebie interlokutora. Odpowiedzi na jego wpisy, to z reguły : O Wyrak znowu się kłóci , jesteś napastliwy, jesteś ordynarny itp, itd. I piszą to osoby wyjątkowo napastliwe, nietolerancyjne i kłótliwe. Piszą, bo nie mają argumentów na dyskusję z nim. Nawet subskrybowałam parę tematów, coby sobie, w razie potrzeby, poziom adrenaliny podnieść. Kończę ten wywód, bo mogę usłyszeć typową odzywkę : jak ci się nie podoba, to się nie czytaj. Cytat:
![]() Cytat:
Ładniutkie. Ale te cienie to chyba mikroskopijne ? Nie ma co gdybać, tylko klikać i spróbować. Cytat:
Cytat:
U mnie pogoda prawdziwie letnia - słońce, czyste niebo i nie drgnie nawet ani jedna gałązka. Sukienkę dzisiaj na grzbiet włożę . Muszę do miasta, bo mam chcicę na zupę kalafiorową. Przewiewniej będzie. Miłego dnia ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Dla przykładu - jeden z tematów. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=540509 |
|||||
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
No ślimaków nie,ale jak mi chodziły po bzie to zrzucić jakoś musiałam. Ale pająków nie oszczędzam... albo komarów.
|
|
#4183 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Chociaż nie przepadam. Owszem, czasem co mądrego powie, ale jednak moim zdaniem większość czasu bije pianę i jest z tego znany [chociaż to głównie na intymnym]... A że dyskutantki ma napastliwe, to inna bajka Potem, to już odpisuje im dla zasady, żeby jego na wierzchu było ![]() Cytat:
Klikam w drugim tygodniu lipca... to już za 10 dni Cytat:
i w ogóle weekend do ![]() Cytat:
![]() Ślimaki lubię i czasem nawet pomagam im przejść przez chodnik albo ulicę, żeby ich co nie rozdeptało
|
|
|
|
#4184 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
drugą osobą, ktora wszystko wie jest muszynianka, nie przepadam choć też nigdy spięcia nie miałam, bo się po prostu nie udzielam w takich wątkach wątek widzialam i przeczytałam kilka wpisów i jak zwykle dalej mi się nie chciało ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2011-06-29 o 13:06 |
||||
|
|
|
|
#4185 | |
|
|
Cytat:
no ale jeszcze nic nie było oberwane z tej roślinki, to się nie miała czego czepiać Jak to co SYF'y, Ballerinę, tą 50's fever czy jak jej tam... No i Hollographics... z której strasznie podoba mi się lakier Gagalectric ![]() Tam chyba też te tanie pękacze P2 mają.
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wolałabym pielęgnacje, ale nie wiem jakie pielęgnacyjne perełki są w Niemczech... jak coś chcecie to mówcie tyle, że dopiero w sierpniu kol wraca![]() dziewczyny jak złożyłam zamówienie na DOZie to dadzą mi jakos znac czy juz jest do odebrania
|
|
|
|
|
|
#4187 | |
|
|
Cytat:
![]() Dawaj znać, kiedy koleżanka wyjeżdża, a potem pyk-przelew ![]() Może na jakieś cuda z Catrice się jeszcze załapiemy? Sprawdzaj maila. Czasem wysyłają, że jest już w aptece albo, że potrzebują 48 h na realizację. Ale najczęściej do odbioru już jest drugiego dnia. A co kupowałaś? Kosmetyki? Ostatnio odłożyłam zakup odżywki Herba Studio, bo wiedziałam, że będę robić i tak zamówienie za dwa tygodnie i co? I oczywiście już jej nie ma Kasiu, wysłałam dziś paczkę z Sephory ![]() Czekam jeszcze na fakturę zbiorczą za pękacze i już wszystko będzie. Przejrzałam też sieć pod kątem paletek Oumeidie. Mają je na Amazonie ![]() http://www.facebook.com/media/set/?s...6.263480554295 - efekt malowanka, wygląda na nieźle napigmentowaną. Fajne też są Saffron http://www.cosmetics4less.net/acatalog/info_4727.html i Beauty UK http://www.cosmetics4less.net/acatalog/info_781.html [ta chyba najbardziej zbliżona do tej "szóstki" z pierwszego linku ,a tańsza ].Wiem, wiem, znowu kuszę, lejcie
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie trochę denerwuje pękacz z GR. Źle się zmywa
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja kupiła humektan i 'rybki kreatynowe' chciałam seboradion niger lotion i tez nie maja mojego vipery jeszcze nie uzywałam, ale mama nie narzekała, że źle się zmywa
|
|
|
|
|
|
#4190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O, to jak do Ciebie przyjadę to mi pokażesz jak wyglądają, sasasa ![]() Zaraz będę oglądać trzeci odcinek PLL ![]() A jutro dostanę moje moduły, facet dzisiaj do mnie dzwonił, że wysłane |
||
|
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też tak mam
|
|
|
|
|
|
#4194 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Taaa, na przesyłce tak. Ale ogólnie to już niezbyt
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kilka dni temu postanowiłam zamówić moduły szufladkowe, żeby zrobić porządek z kolorówką - najpierw zamówiłam 2, tak na początek, żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało a następnego dnia zamówiłam kolejne 2 bo pewnie i tak bym je później zamówiła a tak zaoszczędzę na przesyłce, która kosztuje 13 zł Są już napisy
|
|
|
|
|
|
#4196 | |||
|
|
Zauważyłam, że jak robię sobie jakiś wzorek na paznokciu, to potem dużo ciężej zmyć jest lakier, zwłaszcza w miejscu wzorku właśnie. To pewnie ten sam efekt u Ciebie. Spróbuj może najpierw przyłożyć wacik ze zmywaczem do pazura i potrzymać minutkę, a dopiero potem trzeć. Ten patent świetnie się sprawdza przy zmywaniu brokatów, które ogólnie są uciążliwe, jeśli chodzi o zmywanie.
Cytat:
[lakier z limitki @Holo], a już się z nim pożegnałam niemalże ![]() A nie będziesz miała z nią kontaktu typu sms albo mail? Bo na razie nie ma swatchy tych dwóch pozostałych limitek, a w ciemno jednak nie chcę strzelać .Pytałaś o pielęgnację - tam mają na pewno te nowe kremy z Essence ![]() Cytat:
Dawaj znać, jak się sprawują. A ja myślałam, że mi dzisiaj paczka z lakierami przyjdzie, ale niestety, pewnie dopiero jutro ![]() Za to przyszły pędzlaki z ebaya, fan brush trochę bidny, ale na początek da radę, po fotce i tak nie spodziewałam się lepszego. Płaskie pędzle idealne do czyszczenia skórek po malowaniu, a linerkowe idealne do żelów ócznych No i mój piękny róż do polików serduszkowy też przyszedł ale jeszcze nie testowałam ![]() Cytat:
![]() Syndrom oszczędzania na przesyłce. Psychologowie internetu powinni umieścić to w opracowaniu jakimś Zawsze to robię. Tak samo ebay albo inne sklepy. Czasem o tyle dobrze mam, że uda mi się namówić jakąś dziewczynę z mojego miasta na wspólne zakupy, to wtedy wysyłkę sobie dzielimy chociaż...
|
|
|
|
#4197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile za niego dałaś? ![]() Cytat:
) albo w życiu nie pomyślałyby, żeby kupić sobie pędzel do makijażu
|
||
|
|
|
|
#4198 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#4199 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to poszlam na dwor, nazbieralam im lisci i wlożylam je do słoika jakiegos i wywiozlam na dzialke Cytat:
![]() Cytat:
pod pekacza mozna położyć dowolny lakier tak? A ja lubie worki na ziemniaki na ogol wszystko znajduje spokojnie ![]() Cytat:
|
|
|
#4200 | |||
|
|
Cytat:
![]() Co do wysyłki, to szukam wspólniczek na wizażowym wątku o wspólnych zakupach. Może załóż taki, jeśli nie ma? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak ![]() Yao przejęło moją torebkę, którą od teściowej kiedyś dostałam. Megawyasiona, jeśli chodzi o kieszonki, ma ich chyba z 10 ![]() Chyba jej podkradnę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

. Rosło to sobie ładnie w moim pokoju na parapecie
i nikt nic nie wiedział, jako że o roślinność w pokoju dbałam sama...

szczęście raczej 

i w ogóle weekend do
[lakier z limitki @Holo], a już się z nim pożegnałam niemalże