|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
dziś już tylko lekko opuszczam powieki
by choć przez chwilę poczuć ciepło Twojej dłoni na mojej talii i zapach pocałunków na karku, a zimny dreszcz na plecach krzyczy, że przecież nie warto... |
|
|
|
#3572 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
dziś mężczyzna uśmiech potraktuje jako zachętę do spędzenia nocy. może wyda ci się to dziwne, ale rano na kacu kawa ma zupełnie taki sam smak jak po straconej miłości. jej krew zatruta, umysł spowity grzechem, serce substancjami psychoaktywnymi. to jakby przez przypadek wrzucić do pieca milion złotych i powiedzieć ' ups... ' to jakby niechcący upuścić drogocenną wazę mówiąc ' przepraszam' nie sprzątając to jakby paluchem posmakować tort, psuje cały efekt. podobnie z moim sercem spalone, złamane, bez efektownego wyglądu i stanu.
|
#3573 |
|
Zadomowienie
|
"
w gazetach pytano - jakże można tak kochać o dziewiątej rano? Prowadź mnie, Mam w oczach mgłę, Prowadź mnie! poprowadź w rytmie naszych serc bez słów. A czasem się unosi pychą i gniewem I pragnie tylko swego i świat chce dla siebie, Dopuszcza się bezwstydu, szuka poklasku, Pamięta tyle złego, płacze o brzasku Ten świat To my go wymyślamy i czas Co płynie razem z nami jest nasz uwierz w to chociaż raz Ja jestem inny. Ja jestem inna. Jesteśmy różni i to nas różni. Co to jest miłość? Czy to uśmiech z mojego lustra? Co to jest miłość? Czy to usta, czy dłonie twe? Świt mówi zmierzchy - zmierzch mówi miłość "
|
|
#3574 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wgl dziewczyny nie dołujcie mnie nawet jejku, jak wy fajnie macie. Ja mam kompleks wzrostu, bo tylko 1,65 m. Może dlatego szukam wysokiego faceta ![]() I trudno mi uwierzyć,
że to był tylko sen..
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2011-07-04 o 12:23 |
|
|
|
|
#3575 |
|
Raczkowanie
|
Oddałam mu cząstkę siebie,
choć o to nie prosił. Po zranionej miłości, "życie tak naprawdę nie jest już Twoje." Jakby coś rozdarło moje wnętrze, zostawiło smutek i ciemność i mnie w środku. a ból nie siedział tylko w głowie. Był także w sercu i w płucach, toteż z każdym dniem dusiłam się coraz bardziej. + Malinowa girl - no to witaj w klubie ![]()
Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-06-28 o 14:12 |
|
|
|
#3576 |
|
Raczkowanie
|
Taka mała, a już kocha. Taki duży, a nic nie rozumie. 'Ze stu twarzy Twoją chcę naprawdę mieć" gdy zabrane zostało już wszystko. Nawet nadzieja. Chciałabym być powietrzem - taka maleńka i niezauważalna, a Tobie tak do życia potrzebna... odwagę i zdecydować, by pochylić się, chwycić je w dłonie... i zatrzymać.' Dzięki Tobie skumałam, że ten brzydki świat
jest piękny i nie liczy się tutaj nic, tylko momenty.' |
|
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
Malinowa Girl - nie tylko ty szukasz wysokiego faceta
niestety tych jużjest coraz mniej. nienaruszona - 177 cm?! ja mam 173 i jestem załamana ^^ mimo wszystko - ile ja bym oddała żeby mieć te 160 ![]() Ruda Gwiazdka - masz rację, trzeba to wprowadzić w życie ! ![]() _______ ' Mogły już znicze płonąć nade mną i nie raz, nie dwa było blisko do tego. Umiem zatrzymać czas, chyba się przekonałeś. Życie jest jak ocean, zacznij wreszcie żyć ! Skoro wszystko jest kłamstwem, warto wierzyć w te korzystne. Chodź ze mną w miejsce gdzie zostawiłam serce, już niemal jesteśmy. Czekaj chwilę, zetrę na prędce kurz, drzwi otworzę wersem. Nie wiesz gdzie zniknęło kiedyś, nie wiem gdzie jest potem. '
|
#3578 |
|
Rozeznanie
|
W ogóle za tobą nie tęsknię.
Słyszę bawiące się dzieci, które śmieją się głośno. Nie myślę o twoim uśmiechu. i potem zastanawiam sie, kim jestem bez cieplego dotyku twojej dłoni. Jestem blondynką, czuję się głupia. Brzmie słodko w ciągu dnia. W nocy się zmieniam. Sprawię, że będziesz chory z miłości! I szansa na przeżycie naszych żyć właśnie minęła na zawsze.
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
z dyskusjami o wzroście proponuję przejść na inny wątek
![]() Dziękuję za wszystkie miłe słowa. ' Pochowałem w przeszłości tak wiele momentów, do których chcę wrócić Jeśli tam jest droga do tych wszystkich mostów, które spaliliśmy chcę tam iść i odnowić je Nie mogę pozwolić ci odejść Uspokój się nie odchodź nie możemy dłużej trwać w tym stanie gdy Ty ranisz, ja krwawię mogę żyć przeszłością, lub zacząć od nowa powoli odcinając wspomnienia, które nas zaślepiły '
|
#3580 |
|
Zadomowienie
|
***** " I had hoped you'd see my face, And that you'd be reminded that for me it isn't over " Miałam nadzieję, że zobaczysz moją twarz i przypomnisz sobie, że dla mnie to nie koniec. ***** " Only yesterday was the time of our lives " Zaledwie wczoraj było najlepszym czasem naszego życia. ***** " Nevermind, I'll find someone like you, I wish nothing but the best for you, too, Don't forget me, I beg " Mniejsza o to, znajdę kogoś takiego jak Ty, I Tobie też nie życzę niczego innego jak tego co najlepsze. Nie zapomnij o mnie,błagam *****
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2011-06-28 o 15:26 |
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
‘ Wolę mieć Parkinsona i trochę rozlać niż Alzheimera i zapomnieć wypić '
![]()
|
|
#3582 |
|
Raczkowanie
|
_changime - perełko co Ty za głupoty gadasz....faceci lecą na taakie wysokie panny
![]() Przeminie nawet przemijanie. Co sen twe dłonie w ręku tulę. A jedno słowo zmienia tak wiele. Obiecaj mi miłość, wierność i że nie opuścisz mnie aż do śmierci! Tak to leciało!
|
|
#3583 |
|
Raczkowanie
|
Jego ramiona były jedynym miejscem w którym każdy grzech był anulowany przez miłość.
ile razy kłamałeś tylko dlatego, że myślałeś, że tak ‘będzie lepiej’? nie mogę pozwolić Ci odejść. Nie potrafię także powiedzieć byś został. nie śmiem Cię kochać. Nie waż się mówić, że to jest proste To co nasz łączy jest cholernie skomplikowane Obudził nas dźwięk tłuczonych serc naszych serc A gdybyś kiedykolwiek zapytał dlaczego Cię kochałam z pewnością usłyszałbyś: ‘bo Ty jedyny byłeś w stanie pokochać mnie’ Bez reguł, bez zasad Kochaj dla kochania a nie dla pieprzonych przepisów! Poczęstuj się moim sercem Gdy Ci zasmakuję, poproś o więcej Gdybyś nie był takim egoistą z pewnością uwierzyłabym, że Twoja pomoc nie ma ukrytego dna Z którego płynęłyby korzyści tylko dla Ciebie Ponieważ Tylko Ty potrafisz jednym jedynym uśmiechem sprawić, że będę wniebowzięta Ponieważ Ty dwoma słowami sprawiasz, że mam siłę stawiać czoła wszystkim wrogom Ponieważ Ty jak nikt inny kochasz nie zważając na ogrom wad Obawiałam się tylko jednego, Możliwości utraty Ciebie . I nawet gdyby miało mnie to cholernie zaboleć Powiedz gdy przestaniesz kochać Boję się upadku bo wiem jak wielu ludzi będzie się z niego cieszyło.
|
#3584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miło mi strasznie ![]() Oluśka przynajmniej postów nabijemy ![]() Maybe you and I Maybe you maybe another Could be something that you're thinking about Maybe you gonna try Maybe you can be a winner Może ty i ja Może ty, może ktoś inny Może stanie się coś, o czym myślisz Może spróbujesz Może zostaniesz zwycięzcą Maybe we should Order something from the takeaway Spend the night on the couch watching TV? Może powinniśmy Zamówić coś na wynos Spędzić noc na kanapie oglądając telewizję? I'm standing on a roof - top I'm looking for an answer and for somebody to blame 'cause even though it's over you linger on my mind Stoję na szczycie dachu Wykrzykuję Twoje imię Szukam odpowiedzi I kogoś do obwiniania Bo mimo, że to koniec Wciąż pozostajesz w moich myślach not easy to remember and ever harder to forget Nie łatwo pamiętać Jeszcze trudniej zapomnieć I'm heading straight To the sky baby Mój kierunek jest prosty Do nieba, kochanie Maybe you gonna dance with me ? Maybe yes or maybe not Może zatańczysz ze mną? Może tak, a może nie |
|
|
|
|
#3585 |
|
Zadomowienie
|
Za dużo wymagam.Chcę tylko żebyś był kiedy potrzebuje Cię, ale koledzy są ważniejsi bo zawsze będą a mnie możesz zostawić jak zepsutą zabawkę.
|
#3586 |
|
Rozeznanie
|
Ola, Sharmila - ♥♥
chociaż cię nie ma, na moim ramieniu nadal czuję zdradę. when you're sad, smile. then stop being sad. / kiedy jesteś smutny, uśmiechnij się. wtedy przestaniesz być smutny. / papieros przed snem, mocna kawa z rana, na szybie zamazy od wczorajszych promieni słońca. myślę " nigdy nie jest wystarczająco źle, nigdy nie ma wystarczająco miłości". I'm talking about him 'meat'. His heart didn't love. So is meat. / mówię o nim ' mięso'. Jego serce nie kocha. Więc jest mięsem./ zbudujemy na plaży zamek nie wiem po co, ale miło spędzimy czas. wchodzisz w to? czy chciałbyś płakać przez kobietę? więc czemu kobieta ma płakać przez ciebie? gdy nie ma miłości jest namiętność. gdy jest miłość jest spokój. kiedy byłam mała moja mama mówiła mi, że nie raz wpakuję się w kłopoty z powodu mężczyzn, że nie raz będą zostawiali kwiaty pod moimi drzwiami.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2011-06-28 o 16:33 |
|
|
|
#3587 |
|
Przyczajenie
|
i kupie sobie skarbonkę z napisem : 'zbieram na szczęście' .
teraz się pozbierałam . nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej, nie potrafię już tak pięknie żyć, nie potrafię szczerze się śmiać . ale jestem . wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień . nie utrudniaj mi tego . nie wracaj . On nie napisał, bo nie wiedział od czego zacząć. Ona nie napisała, bo bała się że on nie chce z nią pisać. Bo ona ma sześć różnych uśmiechów. Pierwszy, gdy coś ją naprawdę rozśmieszy. Drugi, gdy śmieje się z grzeczności. Trzeci, gdy snuje plany. Czwarty, gdy śmieje się sama z siebie. Piąty, gdy czuje się niezręcznie. I szósty, gdy... Szósty, gdy Go widzi.
|
#3588 |
|
Raczkowanie
|
mimo wszystko , YourViewOfLife - witajcie w klubie
tez mam 155 ![]() " Wszystko uchodzi, albowiem namiętność nie czeka. Noc potęguje lęki. Rzeczywistość rozmywa się przecież i zlewa w jedno z najdziwniejszymi snami. Ona, niepewna swoich uczuć, po prostu pozwalała się kochać. "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#3589 |
|
Raczkowanie
|
_changime - prawda , ze wysokich coraz mniej a szkoda.. Ja aktualnie 'kręce' (oczywiscie nie ze wzgledy na wzrost)
z takim co ma 196cm '' Uczę się Ciebie jak w szkole prymuska. Jak Alicja zabiorę z sobą na drugą stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka '' 'pozytywnie , nie wylączaj mi tego w tym ze jest dobrze nie ma chyba nic złego. ? ''ale wiesz to tylko taka hybryda emocjonalno słowna - złudzeń, pragnień i marzeń.. oby tylko.' Chodz , pokaże Ci nasze za✂✂✂iste wspomnienia. I miss you, w cholere ! 'dzikich serc spotkanie' W doniczce hodowałam nasze marzenia. Może to i lepiej, że zapomniałam podlewać... 'Ja jestem z tych, co nakrywają głowy kołdrą; z tych, którym strach uniemożliwia oddychanie.' fanatyczka niedozwolonego życia czuję jak los mnie skreśla z listy tych za✂✂✂istych. |
|
|
|
#3590 |
|
Raczkowanie
|
miło zobaczyć tu znowu część znanych mi dziewczyn
z wielką radością zobaczyłabym tu jeszcze takie osoby jak: KaMa2704, nydee, lucyferowa, ouu, dresowa, m4dziar4, xxgroszek07xx, *DREAMS**, dreams_x33, dontlookdown, caroline060, nieliczylamwcalesie, agattee, otojest, cornels, Guziki xD, bananowalska, Primadonna. Mam nadzieję że o nikim nie zapomniałam ![]() ~*~
uratuj mnie. ostatni raz. niczym zabawka odstawiona w kąt po udanej zabawie. nie lubię cię. będę sobie to powtarzać co rano, może w końcu zapamiętam. 'zrób coś. otwórz mnie. rozbierz.' 'i nie umiem ani pisać ani kochać' 'znów przywitałeś wiadrem z lodem.' bądź. damsobieradę. damsobieradę.
Warto tęsknić i czekać? Z myślą tak upartą? Warto? Edytowane przez jednaZwielu Czas edycji: 2011-06-28 o 19:14 Powód: * |
|
|
|
#3591 |
|
Rozeznanie
|
ohoho ja mam 158 cm
![]() za wszelkie pochwały DZIĘKUJE! ♥ Czy mogę go zatrzymać w swoim świecie? Czy on może żyć w mojej wyobraźni? Do słodkich początków i gorzkich zakończeń W mieście kawy użyczono nam nieba Nie oddam tego Nikt nie widzi mojego cierpienia Siedzę samotnie na krześle Nie chcę się w tobie odkochać Nie pozwól mi się w tobie odkochać Czy ciągle mnie kochasz? Bo ja tęsknię za tobą. Tęsknię, kochany Tęsknię Zniszcz wszystko co zaprząta Twoje myśli. Tak jest prościej. Próbowałam zrozumieć całe życie, Próbowałam trzymać je za rękę. Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-06-28 o 20:00 |
|
|
|
#3592 |
|
Zadomowienie
|
"
Uciekam, więc jestem. A raczej uciekam, więc przy odrobinie szczęścia nadal będę. Kiedy jesteśmy szczęśliwi, jesteśmy zawsze dobrzy, lecz kiedy jesteśmy dobrzy, nie zawsze jesteśmy szczęśliwi. Ale niech się pan nie martwi. Kobiety są dziwne - nigdy nie przestają kochać. Nawet drani... .. czasem psychiczna ? ♥ .. szalona i zwariowana ♥ i nie mogę zapomnieć tej Twojej miny jak dowiedziałeś się , że chodzę z kimś innym . Nigdy nie wiedziałam czego chcę. W jednym momencie potrzebowałam miłości, a następnie ją odrzucałam tłumacząc, że wolę cieszyć się wolnością i niezależnością. Gdybym mogła podarować Ci tylko jedną rzecz tego świata, chciałabym Ci dać umiejętność patrzenia moimi oczami. Wtedy zauważyłbyś jak ważny dla mnie jesteś... Zapomniałam przez chwilę, kim naprawdę jestem. Znów spóźniona w to miejsce, gdzie czas przestaje mieć znaczenie. - co tam. ? - zerwał ze mną. . . i boli... - no rozstania bolą. biedna . ; ( - nie.. boli mnie ręka. - .? - no bo gdy waliłam mu w ryj to źle się zamachnęłam. ;] .. "
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#3593 |
|
Raczkowanie
|
Here I am
![]() _ Jesteś wiarą przed którą milknę rzucam do stawu słowa, jak kamienie toną, puszczają oczka na tafli wody. mam spętane chęci chęcią bycia obecną częścią życia- częścią codzienną. skróć tę odległość o obrót serca niech się zetkną ręce. poczęstuj się mną lepką od słów, co niewypowiedzeniem kleją mi się do ust. chyba pora na noc- nocna pora- czas poorał dzień, czas na morał, za oknami nocna zmora.
|
#3594 |
|
Rozeznanie
|
♥
abunee i również apeluję o rychły powrót wielu Panienek! ![]() _____________ 'Ale niech się pan nie martwi. Kobiety są dziwne - nigdy nie przestają kochać. Nawet drani... Nigdy o nic nie prosiłam. Myślałam, że nie potrzebuję niczyjej pomocy, obecności, uczucia. Jednak w tej chwili widzę w jak wielkim byłam błędzie. Tak więc błagam, nie odchodź, bo wiem, że bez Ciebie nie dam rady Skoro szczęście Cię nie może znaleźć to wyjdź z kryjówki i stań w najbardziej widocznym miejscu. pełnometrażowe szczęście Jeśli ktoś zbyt długo żyje w miejscu doskonałym, zaczyna się nudzić. Zasypiając ze słuchawkami w uszach, mam nadzieję, że budząc się, będę już bez serca, które wciąż cię kocha i bez podświadomości, która wciąż mi o tobie przypomina Bez względu na wszystko nikt Cię nie zastąpi zawszę będziesz moim księciem na białym koniu . Teraz się pozbierałam. Nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej, nie potrafię już tak pięknie żyć, nie potrafię szczerze się śmiać. Ale jestem. Wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień.'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2011-06-28 o 20:24 |
|
|
|
#3595 |
|
Rozeznanie
|
martwe, czarne kruki pospadały z drzew, och skarbie nasza miłość już dawno odeszła. wróć, rzucę wszystko. męża, dzieci, pracę, dom... świadomość, że nigdy go nie pokochasz przytłacza twe sine serce, uśmiech dziwnie wymuszony... daj mi czas bym mogła popłakać za moją jedyną, nieszczęśliwą miłością... uśpił moją czujność pocałunkami, pobudził organ wiecznie uśpiony, odszedł po cichu zostawiając pustą paczkę fajek na dębowym stole. popuszczajmy latawce w chińskim ogrodzie kwitnących wiśni, zmrużmy oczy gdy wystrzelone zostaną petardy. odszedł, wybył, rozmył się, odleciał... został tylko po nim szary, mokry ślad łez, wspomnień, zakochania...
|
#3596 |
|
Zadomowienie
|
1. what goes around, comes back around .
/co krąży zawsze wraca/ .
|
#3597 |
|
Przyczajenie
|
a ja mam 1,77 cm - zdecydowanie za dużo ^^
- coś Cie gryzie? - tak, sumienie.. 'zawsze muszę coś spierd.olić' nigdy sobie nie wybaczę tego, jak bardzo Cię zraniłam. ![]()
|
#3598 |
|
BAN stały
|
jedna, cienka, czarna kreska, i już cię nie ma, tak. skreśliłam cię z życia. na wieki. |
|
|
|
#3599 |
|
Przyczajenie
|
"Kiedy człowiek się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie. Trzeba coś kochać, żeby to znienawidzić. Ale nauczyłem się, że można żyć dalej, bez względu na to, jak niemożliwie się to wydaje, i że ból.. łagodnieje. Nie mija całkowicie, lecz po pewnym czasie nie jest już taki dominujący. Nasza historia składa się z trzech części: początku, środka i końca. I choć w ten sposób rozwija się każda historia, nadal nie mogę uwierzyć, że nasza nie będzie trwała wiecznie. Nie składaj obietnic, jeśli nie jesteś pewny, czy zamierzasz ich dotrzymać. Każdy z nas dźwiga jakiś garb, każdy zrobił kiedyś jakieś rzeczy, które chciałby cofnąć. Ale większość ludzi nie obnosi się z tym i nie robi wszystkiego, żeby z tego powodu spie*rzyć swoje obecne życie. – Dlaczego nie zadzwoniłaś? – Nie mogłabym. – Ale dlaczego? – Na sam dźwięk twojego głosu zmieniłabym zdanie." |
|
|
|
#3600 |
|
Raczkowanie
|
mimo wszystko - szczerze w to wątpię
![]() Ruda Gwiazdka - łoo no to życzę powodzenia ![]() _______ ' Wstawać co rano mówiąc ' cześć ' zmianą ' ' A tak piękny był ten sen, szkoda że prawdą nie okazał się.. ' Gdybyś tylko wiedział jak serce mi wariuje na Twój widok.. ![]() - Jakoś tak dziwnie się czuję gdy na Niego patrzę.. - Oooo, to pewnie motylki w brzuchu ^^ - Nie, to raczej obrzydzenie ![]() Pojawił się wraz z początkiem wakacji i pewnie też zniknie pod ich koniec. ' Każdy ma swą ciemną stronę.. '
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

jejku, jak wy fajnie macie. 

tez mam 155