|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Może jakiś weekend ze SPA dla dwojga?
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Karnet na masaże? Dla dwojga?
|
|
|
|
#1442 | |
|
Lena
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Cytat:
ale znalazła m prezent.. w necie! napisałam mu... czekam na odpisanie... mam akurat jedno zdjęcie całej gromadki mojej sis... w sam raz sie nada... a jakby ich jeszcze strzelił w jakimś egzotycznym krajobrazie, albo w górach.. .boskie...
|
|
|
#1443 |
|
Zadomowienie
|
do mojej świadkowej nie pasował jakoś bukiecik, ale jak ma się niebieskie włosy to trzeba byc nowoczesnym
![]() , a poza tym sama chciała bo powiedziała że bedzie mi pomagac a mając jedna rekę zajeta bedzie trudno
|
|
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja swojej zamówiłam bukiecik, jakoś tak automatycznie
|
|
|
|
|
#1445 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
łądne
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wszystkiego dobrego ![]() Cytat:
|
|
#1446 | |
|
Zadomowienie
|
Witam. Dzis UP znowu zakpil ze mnie. Bo sie okazalo ze musze przechodzic cala procedure stazu od poczatku. Papiery, badania, weryfikacja chetnych. Masakra.
Teraz troche nadrabiania : Cytat:
Ja tez szukam intensywnie skarpet na sesje dla TZ. Ale nic z pomaranczem nie ma :/ Ciezko cos dobrac.
|
|
#1447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
....żartuję sobie oczywiście . Mam nadzieję, że się nie obrazisz ale czuję, że w wyborze prezentu stoisz przed nie lada wyzwaniem Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Podzwoniłam po salonach w Warszawie i Lublinie. Nie mają tego garnituru Jutro pojedziemy zamówić ten bardziej klasyczny. TŻ też wygląda w nim jak ciacho Zmykam na pocztę wysłać kilka zaproszeń a potem do mojej E. zgrać ślubne zdjęcia, po 16:00 jedziemy po obrączki
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() U nas za 2 tygodnie 9 lat Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27815038]Dziewczyny, czy któraś z Was miała (lub planuje) zamiast tradycyjnego wesela do białego rana krótsze, kilkugodzinne przyjęcie? Jeśli tak, to miałabym pytanie [/QUOTE]My mieliśmy takie mini wesele - 23 osoby w sumie. Trwało od 18:30 - 1:30 ![]() __________________ A tak w ogóle to cześć Wam
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam beznadziejny dzień
|
#1450 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawiła się idealnie
|
|
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie podoba mi się i już
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
i muszę potwierdzić, że śliczna z Ciebie dziewczyna
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Zarejestrowałam się w UP jako bezrobotna i mam doła
poinformowali mnie, że mam sobie sama szukać pracy, bo oni raczej nic mi nie mają do zaproponowania. Więc rozniosłam CV po okolicznych szkołach, a wszędzie dyrektorzy mówili, że przyjąć podanie mogą, ale szanse na pracę są mniejsze niż 0 więc na pracę w zawodzie nie mam co liczyć Cytat:
ależ miło mi
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj kilka fotek https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2671
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do podkładki to ja mam. Taka zwykła, plastikowa z niebieskim podświetlaniem. Kupiłam na allegro najtańszą. Chłodzi w gorące dni. Mi pasuje Myślę, że nie ma co przepłacać.
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak fryzurka na bok z welonem wygląda fajnie na odpowiedniej osobie cudnie wyglądałaś
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczyny
Korzystam z tego, że nie ma szefowej ![]() Już od 11 dni jestem szczęśliwą żonką ![]() Tydzień przed ślubem miałam taki zalatny, że wcale nie czułam stresu, bo nie było czasu na niego (już bardziej stresowałam się 2 tygodnie przed, bo nie miałam nic innego do roboty). A w piątek przed ślubem siedziałam siobie z mamą i sączyłam piwko, ale jakoś na tyłku usiedzieć nie mogłam Jak nigdy mnie nosiłoW sobotę wstałam około 8 rano z jakimś dziwnym niekojem, a potem zjadłam śniadanko i zaraz połknęłam tabletkę na uspokojenie, bo już nie mogłam wytrzymać. Potem na 10 do fryzjera - najpierw czesana była moja mama, a potem ja. Przed 12 byłam w domu i czekałam na wizażystke i znów stresior - tabletka z rana nie pomogła, ale już kolejnej nie łykałam Koło 12:30 przyjechała świadkowa, a potem wizażystkę i ogarnął mnie spokój po jej przyjeżdzie - jakies cudowne zdolności Koło 13:30 już byłam umalowana i troszkę się odświeżyłam i czekałam na TŻa. Koło 14:20 przyjechała orkiestra i jak zaczęli grać to tak lunęło, że myslałam, że to koniec, ale potem się przejaśniło. TŻ przyjechał koło 14:40, ale zapomniał z kwiaciarni płatków i asparagusa do błogosławieństwa, a w zasadzie pani kwiaciarka zapomniała, bo mój Kochany Mąż się wcisnął w kolejkę. Ale zadzwonilismy do współlokatorów zeby choć płatki do kościoła wzięli. Potem było kilka ujęć i błogosławieństwo - nie obyło się bez łez, ale się dzielnie trzymałam, choć moim rodzicom to głos odebrało. O 15:15 wyjechaliśmy z domu - po drodze 2 bramki tylko ![]() O godzinie 15:30 byliśmy już w kościele i poszlismy na plebanię - ksiądz pytal co tak wcześnie i czy nie mielismy bramek Podpisaliśmy dokumenty i poszlismy do koscioła.Staliśmy i patrzylismy ile osób przyszło i ciągle się uśmiechaliśmy (w końcu mogłam się pochwalić prostymi ząbkami, bo półtora tygodnia przed ślubem zdjęłąm aparat na zęby ). Potem organista zaczął grać i musiałam obejrzeć sklepienie kościoła, żeby łzy nie popłynęły Ksiądz podszedł do nas i pytał czy jesteśmy gotowi czy jeszcze chwila. Ale w końcu ruszyliśmy Potem msza, kazanie z którego niewiele pamietam i w końcu przysięga.Stanęliśmy naprzeciw siebie i patrzylismy sobie prosto w oczy. Na chwilkę zernęłam na rodziców - wzruszonych okropnie - i mnie też atak wzruszenia napadł i znów sufit obejrzany. Gdy TŻ mówił słowa przysiegi to myślałam, że łzy mi ciurkiem popłyną, ale się dzielnie trzymałam. Potem ja mówiłam - raz tylko mi się glos załamał, ale cała przysięgę powiedziałam z uśmiechem, a Mąż trzymał mocno moją rekę pod stułą Potem kolej na obrączki - TŻ nałożył mi szybko, a ja się z jego męczyłam, aż w końcu ksiądz poprosił go, żeby mi pomógł ![]() Gdy msza dobiegła konca wyszliśmy z kościoła i zostaliśmy obrzuceni płatkami i monetami ![]() Potem życzenia, po których starł mi się puder z policzków , i na salę. Tam był problem z szampanem, bo tata dał mojemu bratu samochód, a przy kluczykach był klucz do pokoju z alkoholem i panie nie mogły rozlać szampana. Dlatego musieliśmy długo jeść chleb Potem tłuczenie kieliszków - coś nie bardzo nam się stłukły, a potem Mąż wniósł mnie na salę ![]() Potem 100 lat, obiad i pierwszy taniec, przy którym TŻ nadepnął mi na tren i się rozwalił (ale pół godziny szycia swiadkowej i mamy pomogło - wytrzymał całą noc). O 20 tort - pyszny Koło 22 podziękowania dla rodziców - powiedziliśmy parę słów od siebie i puściliśmy prezentację ze zdjęciami rodziców - każdy potem mówił, że bardzo się przy tym wzruszył (ja i rodzice moi i Męza też non stop ocierali łzy). Potem taniec do "Cudownych rodziców mam" ![]() O 24 oczepiny i kupa śmiechu Potem już tylko zabawa do białego rana O 6 powrót do domu i na 14 na poprawiny i tak szybko minął mi ten dzień, że szok Z chęcią bym go powtórzyła Choc pogoda mogłaby być lepsza, bo przez całą noc kropiło, ale goście się z tego cieszyli, bo mogli się ochłodzić przynajmniej Wszystko wyszło super i szkoda, że tak szybko ten dzień mija, a emocję są świetne i nie warto ich przyćmiewać tabletkami uspokającymi I powiem wam, że jakoś i tak się nie przejmowałam zbytnio wszystkim w tym dniu - spadł deszcz - machnęłam ręką, tren się rozwalił - machnęłam ręką, puder się starł - machnęłam ręką - a taką jestem perfekcjonistką Chyba jednak ta tabletka z rana pomogła ![]() Dobrze, że plener jeszcze był w innym dniu to chciaż jeszcze poszaleliśmy w strojach ślubnych, choć juz nie miałam takiej super fryzurki i makijażu (co widać na zdjęciach) A fotki wrzucę wieczorkiem, bo w pracy nie wiem jak zmniejszać (już kilka dostalismy od fotografa )
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2011-06-29 o 14:13 |
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pięknie wyglądaliście |
|
|
|
|
#1464 | ||
|
Lena
|
Cytat:
![]() lubię stanowczość... ![]() Cytat:
|
|
|
#1465 |
|
Zadomowienie
|
Ivona- juz sie relacji nie moglam doczekac. Gratuluje pieknego dnia
|
#1466 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
zdążyłam już wyprawić P. do pracy, skoczyć do miasta i udało mi się uniknąć burzy - ciut tylko zmokłam
|
|
|
|
#1468 |
|
Zadomowienie
|
|
#1469 |
|
Rozeznanie
|
karolinusienka
ale pięknie wyglądałaś ivona84 Super relacja ! i dzięki za rady z tabletkami |
|
|
|
#1470 |
|
Zadomowienie
|
MiCia- juz mi szkoda nawet nerwow. Nic nowego ze mnie tak zrobili.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

Dla dwojga?

wszystkiego dobrego 
. Mam nadzieję, że się nie obrazisz ale czuję, że w wyborze prezentu stoisz przed nie lada wyzwaniem

[/QUOTE]

jednak fryzurka na bok z welonem wygląda fajnie na odpowiedniej osobie

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)