Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-29, 11:08   #811
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dzień dobry

ale u mnie piękna pogoda , zaraz jem śniadanie i na plaże idę bezchmurne niebo, gorąco..mmmm- będzie opalanie

dziewczyny co się dzieje z Alessandrą??
następna... Skąd wy diewczyny jesteście że wiecznie macie dobrą pogodę?? Ja prawie miesiąc w pl siedzę i nie było jednego dnia żebym mogła wyjść się poopalać...
Stary 2011-06-29, 11:27   #812
party_girl7
Zakorzenienie

u mnie pogoda juz sie popsula... nim zdazylam wyjsc pojawily sie chmury i chyba nici z opalania.. tez tak u was jest ze z godz na godzine z czystego nieba potrafi sie zrobic cale zachmurzone?...
nie wiem, moze posiedze po prostu na dworze na ogródku, może akurat uda sie troche opalic...
Stary 2011-06-29, 11:51   #813
Kalpana
Zakorzenienie

Dzień dobry
U mnie dalej pogoda nie fajna O opalaniu mogę zapomnieć Jutro idę na solarium, bo innego wyjścia nie mam, jeśli chcę mieć chociaż trochę opalone ciałko na ślub.... Mam nadzieję, że jeszcze zdążę przed weselem poopalać się na słoneczku....

Nałożyłam Amlę na włosy i przeglądam All w poszukiwaniu jakiś fajnych ciuchów do 40zł z przesyłką, ale ja nie umiem chyba szukać, bo nic ciekawego nie znajduję Stwierdziłam, że kosmetyków mam tyle, że się do barku nie mieszczą i ciągle dokupuję nowe, więc teraz muszę je pokończyć a przez ten czas kupić jakieś fajne ciuchy... Natknęłyście się może na coś fajnego? Szukam jakiś fajnych bluzek, spódnic tak do kolan mniej więcej (ostatnio bardzo podobają mi się spódnice ołówkowe ) i sukienek.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:00   #814
whiskey
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla;27798143

[B
whiskey[/B] w zyciu nie wyslalabym bylemu zyczen,tym bardziej,ze jestescie swiezo po rozstaniu...a takogolnie to jak sie czujesz?dlugo byliscie para?
u nas to były wzloty i upadki... zaczęliśmy ze sobą być od 1 stycznia 2010, ale w miedzyczasie mieliśmy bardzo długą przerwę...
ogólnie to czuję się hmm... sama nie wiem. czasem myślę, że jest ok, mogę teraz robic co chcę itp ale z drugiej strony tęsknię, bo byłam jednak przywiazana do niego...

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
whiskey ja bym na Twoim miejscu do TŻta się wcale nie odzywała. Chyba, że kłótnia/rozstanie to ewidentnie Twoja wina. I to nie ważne, czy chcesz do niego wrócić/pogodzić się, czy nie. Z moim tak mam, że jak się pokłócimy, to ja milczę nie ważne co by się działo, nie odbieram telefonów(chyba, że w środku nocy zadzwoni, wtedy odbiorę odruchowo nie patrząc kto dzwoni), nie odpisuję na smsy, jak coś chce musi sam przyjść. Wyjątkiem są sytuacje gdy wina leży bezdyskusyjnie po mojej stronie. Wtedy czekam aż się mniej więcej uspokoimy oboje i piszę mu smsa z przeprosinami i wyjaśnieniem mojego zachowania, powodu kłótni jeśli takie jest, następnie czekam na krok z jego strony. Nie dzwonię do niego, bo mogłabym trafić w chwilę gdy jemu jeszcze emocje nie do końca opadły i zamiast zgody byłaby jeszcze większa kłótnia. W sytuacjach, gdy kłócimy się z jego winy nie odzywam się pierwsza, bo czułabym niesmak, bo to on powinien mnie przeprosić.

Tak poza tym raz była taka sytuacja, że pokłóciliśmy się z jego bezdyskusyjnej winy. Ja miałam wtedy bardzo ciężki okres w życiu, potrzebowałam go przy sobie, więc praktycznie następnego dnia to ja wyciągnęłam do niego rękę na zgodę. Niby wszystko było OK między nami, ale ja czułam się niepewnie w związku przez jakiś czas (tak jakby na przegranej pozycji), a on tak jakby mógł robić co chce... Po jakimś czasie to uczucie przeszło, ale ten niesmak, że on zawinił, a ja wyciągnęłam rękę do zgody był we mnie długo...
nie wiem czyja wina. od jakiegoś czasu było między nami coś nie tak. gadaliśmy raz i nie podjeliśmy decyzji - on mi wtedy kazał już oddać swoje rzeczy, ale powiedział mi, że nie chce się ze mną rozstawać. chciał żebym się zmieniła, zakazał mi kontaktów z kumplami itp.
może to ja byłam wtedy zbyt uparta i powiedziałam, że nie wiem czy się zmienię. zresztą - ja nie lubię gdy ktoś mi każe co mam robic.
potem następnego dnia wyszłam z przyjaciołką na spacer i mnie zobaczył i wydaje mi sie ze juz wtedy chcial zerwac (bo slyszalam jak kumple mowili: no dawaj dawaj zrob to :/) i nastepneg dnia przyjechal z kumplem (!) wyszedl z samochodu i mi powiedzial ze po tym co zrobilam dnia poprzedniego to koniec (wyszlam wtedy z przyjaciolka a ona mu wyslala esa z mojego nr ze szaleje tu i tu i cos tam nie jego sprawa z kim blah blah :/) ale widzial mnie jak szlam wlasnie z nia.

i juz nie wiem. czy to moja wina czy jego. wg mnie to on chcial zakonczyc to juz za pierwszym spotkaniem ale zabraklo mu odwagi. teraz jak o tym mysle to jest mi wstyd ze bylam taka glupia i odrazu nie odgadlam ze wtedy jak mowi ze chce ze mna byc to klamie.
a ten poprzedni wieczor to tylko pretekst.. no i jeszcze wzial ze soba kumpla...

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
whiskey a zapytam Cię jeszcze, czy długo byliście razem?

A co do jego kumpla, to może on pisać do Ciebie za sprawą Twojego (obecnie byłego) TŻta. Może on chce sprawdzić, jak się zachowasz, czy się z nim spotkasz, albo chce, żeby jego kumpel na spotkaniu sprawdził czy bardzo przeżywasz rozstanie? Żeby ten jego kumpel Cię wybadał (ale to zależy jak blisko są ze sobą).

A z drugiej strony jeżeli wyjdziesz z tym kumplem i zaczniesz z nim flirtować, pokażesz mu, że jesteś gotowa na nowy związek, może to być bodziec dla Twojego byłego, żeby wrócił i zaczął się o Ciebie bardziej starać. Ta świadomość, że nie rozpaczasz za nim i w każdej chwili możesz sobie z kimś życie ułożyć...
ten jego kumpel już się mnie pytał jak bylam z ex (np jak wyszedł z samochodu do domu to zapytal sie mnie czy sie spotkamy bez exa ;p powiedzialam ze nie) dosyc często wychodzą gdzieś więc sama nie wiem.

czasem łapie mnie zamuła, czekam tylko na sobotę i jakiś porządny melanż

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.

Edytowane przez whiskey
Czas edycji: 2011-06-29 o 12:05
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:18   #815
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Hej

Ja tez mam ostanio strasznie brzydką cere, jutro koniecznie maseczką nawilżająca no i dieta i ćwiczenia. Chciałabym wyeliminowac kawę, ale tak ją uwielbiam...

caate ja do facetów jestem bardzo krytyczna, więc takie będzie moje zdanie, ale ja się w ogóle dziwie, że zaakceptowalaś taki fakt, ja bym nie potrafiła. W ogóle nie wyobrażam sobie, zeby mój facet oceniał moją rodzinę. W życiu róznie się układa i ludzie podejmuja bardzo rózne decyzje. I pisalas o tym, że nie wie nawet gdzie jest Twoja szkoła... Może on jest typem wygodnickim? I taka sytuacja jest mu na rękę...
Z koleji z jego strony może to wygladac tak , ze nagle Ci się przypomnialo i robisz aferę -> niestety faceci mają taki tok myślenia (sprawdzane wielokrotnie)

mam nadzieję, że dobrze mnie zrozumiałaś? wiem, że może jestem zbyt krytyczna, ale jak widzę co niektórzy faceci wydziwiają to brak słów :d nie mniej jednak mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia
wiesz, kiedys sama mozna powiedziec, ze nienawidzilam swojej matki za pare rzeczy, ale doroslam i zaakceptowalam to jaka jest. zapewne byloby latwiej wszystkim, gdyby podjela jakies leczenie w tym kierunku, bo nie panuje nad emocjami, nerwami. TZ za duzo od niej zlego uslyszal, mi bylo po prostu wstyd. nie chcialam mieszac w to TZta, dlatego razem doszlismy do wniosku, ze lepiej bedzie jak nie bedzie przyjezdzac. po 2latach w mamie nastapil przelom i zaczela akceptowac to, moze dlatego tez, ze nie zaszlam w ciaze, skonczylam gimnazjum, liceum, a ona sie tego bardziej obawiala, ze zaniedbam wszystko. i jakos od mojej studniowki, moja mama widze, ze potrzebuje go poznac, ciezkojej sie odnalezc w tej sytuacji, ale ona sie boi, ze jezeli my planujemy wspolne zycie to ja ja zostawie i nie bedzie miala nikogo. za duzo spraw nam nalozylo sie naraz...
jezeli moj TZ wspomina o zamieszkaniu razem w przyszlosci, to ja nie wyobrazam sobie, ze ot tak, ja wyjde z domu i pojde z nim mieszkac. przeciez mamie tym sposobem wbije noz w serce. oni musza sie w minimalnym stopniu poznac.. ja TZta znam rodzine nawet z Francji, Londynu...

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
bardzo mi przykro, że tak miedzy Wami jest Buahhot moim zdaniem najlepiej Ci poradziła

wow podziwiam długość

o kurcze mam nadzieję, że jeszcze je gdzieś dostaniesz no albo popatrz w ccc tam też pewnie jakieś takie klasyczne butki powinnaś dorwać

a dzień widzę, że miałaś ciekawy

bylam w CCC i spodobaly mi sie jedne mega, ale byly granatowe a na platformie mialy szary wzorek. gdyby byly czarne to bym brala. jutro poszukam jakis, jak bede w stanie, bo od wczoraj z nerwow rozbolala mnie glowa i do tej pory boli ...

Cytat:
hahahah dobre

mam nadzieję że wam się z TŻ ułoży... albo inaczej- mam nadzieję że cokolwiek się nie stanie, jakiej decyzji nie podejmiesz to bedziesz szczęsliwa bo na to zasługujesz

oj, jakiś kiepski okres z tymi TŻ... mam nadzieję że będzie lepiej...

ja właśnie siedzę i pije piwko malinowe...
miałam dziś włosy pomalować ale doszłam do wniosku że na razie to bez sensu bo w sobotę płynę na rejs to non stop w słońcu, wodzie wietrze będę i mi szybciej wypłowieją...
to dobrze, ze ich nie farbowalas

z TZtem, czas pokaze...

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
hej

caate, moze sie myle, ale wydaje mi sie, ze ten lakier "koralowy" z wibo to masz ten ciemniejszy odcien wpadajacy w pomaranczke.
jesli chodzi o tz to nie daj sie, ja swojej tesciowej nie lubilam nigdy i nigdy sie z nia nie dogadam, ale szanuje bo to jest matka faceta z ktorym jestem. tż nie musi kochac twojej mamy, przynosic jej kwiatkow itd, ale jesli planujecie jakas przyszlosc razem to spotkania sa nieuniknione.

lenka, jakbymm czytala o sobie he ide zaraz zapisac sie do fryzjerki tez na grzyke wycieniowanie, tez ostatnio jem duzo warzyw i owocow.w mojej diecie jest duuuzo pomidorow i platkow owsianych, zmniejszylam sol i przed okresem jakos nie spuchalam. a nawet ostatnio schudlam..

kupilam ten krem z nivei o ktorym pisala shadii. znalazlam go w markecie budowlanym he tylkko tam byl. jest tam male malutki dzial z chemia . kupilam tez dwa szampony z barwy tatarowy i zurawinowy.
kremik jak dla mnie super, nie robi dziwnych smug jak jego poprzednik i nie walkuje sie. i kolor idealnie pasuje do mojej cery
a mozliwe, ze kupilam troche ciemniejszy, ale w opakowaniu jest jasny i bylam swiecie przekonana, ze to ten

Cytat:
dzień dobry

ale u mnie piękna pogoda , zaraz jem śniadanie i na plaże idę bezchmurne niebo, gorąco..mmmm- będzie opalanie

dziewczyny co się dzieje z Alessandrą??
no wlasnie i Czekoladowa?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:26   #816
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U mnie dalej pogoda nie fajna O opalaniu mogę zapomnieć Jutro idę na solarium, bo innego wyjścia nie mam, jeśli chcę mieć chociaż trochę opalone ciałko na ślub.... Mam nadzieję, że jeszcze zdążę przed weselem poopalać się na słoneczku....

Nałożyłam Amlę na włosy i przeglądam All w poszukiwaniu jakiś fajnych ciuchów do 40zł z przesyłką, ale ja nie umiem chyba szukać, bo nic ciekawego nie znajduję Stwierdziłam, że kosmetyków mam tyle, że się do barku nie mieszczą i ciągle dokupuję nowe, więc teraz muszę je pokończyć a przez ten czas kupić jakieś fajne ciuchy... Natknęłyście się może na coś fajnego? Szukam jakiś fajnych bluzek, spódnic tak do kolan mniej więcej (ostatnio bardzo podobają mi się spódnice ołówkowe ) i sukienek.
ten sprzedawca ma tanie ciuszki, przejrzyj sobie może coś Ci wpadnie w oko http://allegro.pl/show_user.php?uid=10657099

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:47   #817
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Uf, nadrobiłam Was. Wczoraj byłam z Tż. i jego siostrą w Wiśle.

Cytat:
byłam z moim psiakiem na ostrym dyżurze, ma chorobe od kleszcza... biedny tyle zastrzyków dostał...
Dobrze, że wszystko już z nim w porządku.

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
witam
ostatnio nie pisałam, bo trochę się działo... tż ze mną zerwał w piątek... przynajmniej poznałam mnóstwo ludzi, bo w sobotę poszłam na imprezę aby odreagować.
Współczuje. Choć z tego co czytałam to Twój Tż. jest niedojrzały. Zrywać przy koledze i zabraniać spotykać się z przyjaciółmi.

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

z moją cerą też się stało coś dziwnego, zapewne dlatego, że zbliża się
@ i rozdrapałam to co mi wyskoczyło...
Eh... też tak ostatnio mam. Nie mam problemów z cerą, a tu ostatnio ciągle mi coś wyskakuje i nie chce schodzić i jestem przed @.

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość

Ach musze wam powiedziec,ze zdecydowalam sie na tatulaz na stopie i mam nadzieje, ze zrobie go w ciagu przyszlego miesiaca Zaraz wstawie do albumu dwa zdjecia i w sumie to juz mam swojego faworyta,ale jestem ciekawa co wy powiecie
Mi się drugi bardziej podoba.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej
Właśnie Was nadrabiam.
U mnie bardzo źle, pokłóciłam się z Tż i jest mi źle
Współczuje.

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
hej nie bylo mnie znowu bo przez jakis tydzien mieszkalam u tz, potem bylam na chwile w domu i jechalismy w koncu na weekend do Zakopanego bylo cudownie i zmienilam zdanie- jednak kocham gory zrobilismy taka trase ze szok jak na pierwszy raz, i to przy bardzo niekorzystnej pogodzie, ale i tak jestem mega zadowolona zrobilam mnóstwo zdjec, mam swietna pamiatke. Chcemy tam jeszcze jechac na weekend latem, zeby pojsc tam gdzie jeszcze nie bylismy
A gdzie chodziliście? I pokarzesz zdjecia?

caate współczuje sytuacji. Powiem Ci, że mój Tż. też nie przepada za moją mamą, ponieważ jak byłam mała nie pomogła mi choć bardzo ją potrzebowałam, ale nie unika jej, rozmawia z nią, ale czasem przy mnie coś na nią powie... . Doszłam do wniosku, że czasem lepiej wszystkiego nie opowiadać innym... .

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:50   #818
buahhot
Marcelover ♥♥♥

A ja chcę zamówić sobie cienie Sleeka, ale to jak dostanę kasę

Snow jak tam?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:52   #819
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

Snow jak tam?
nie zamówiłam jeszcze bo przy okazji chciałam coś jeszcze zamówić, razem. no i czekam na wypłatę czyli dziś lub jutro to zrobię ale kupię na pewno oh so special

Dbam o siebie

Stary 2011-06-29, 12:54   #820
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
nie zamówiłam jeszcze bo przy okazji chciałam coś jeszcze zamówić, razem. no i czekam na wypłatę czyli dziś lub jutro to zrobię ale kupię na pewno oh so special
a ja chcę monaco oh so special jest uniwersalne, rowniez piekne cienie ale wiekszosc mam podobnych, więc wolę poszaleć co jeszcze oprocz tego chcesz zamowic?

Stary 2011-06-29, 13:01   #821
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
a ja chcę monaco oh so special jest uniwersalne, rowniez piekne cienie ale wiekszosc mam podobnych, więc wolę poszaleć co jeszcze oprocz tego chcesz zamowic?
oo monaco też piękna no ale ja na co dzień się nie maluję cieniami a jak coś to delkatnie dlatego so special dla mnie będzie ok
chciałam kupić jeszcze korektor do brwi delia, pędzel do różu elf'a i jeszcze może baze pod cienie też elf'a a jak nie to jakiś ich lakier

Dbam o siebie

Stary 2011-06-29, 13:03   #822
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
oo monaco też piękna no ale ja na co dzień się nie maluję cieniami a jak coś to delkatnie dlatego so special dla mnie będzie ok
chciałam kupić jeszcze korektor do brwi delia, pędzel do różu elf'a i jeszcze może baze pod cienie też elf'a a jak nie to jakiś ich lakier
ooo to spore zakupy ja chcę tylko paletę

Stary 2011-06-29, 13:07   #823
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to spore zakupy ja chcę tylko paletę
noo tak sobie dobrałam, bo ten sprzedawca akurat to wszystko ma i jedna wysyłka będzie

uciekam piękne, miłego dnia

Dbam o siebie

Stary 2011-06-29, 13:09   #824
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

caate każdy powinien dostać drugą szanse, a rodzina to juz w ogole ma taryfę ulgową, i jesli Ty wybaczylaś swojej mamie, Twoj TŻ powinien to przegryźć i jesli nie chce tego zrobić dla siebie, niech to zrobi dla CIEBIE. Ja bym postawila ultimatum. Przecież chyba chciałabyś zeby do waszego gniazdka wpadla mama na kawę?

whiskey no to ex pokazał klasę... Utnij z nim kontakt i nie wrcaj do drania

Gdzie zamawiacie paletki Sleeka?

Ja dziś po peelingu twarzy
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:37   #825
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate każdy powinien dostać drugą szanse, a rodzina to juz w ogole ma taryfę ulgową, i jesli Ty wybaczylaś swojej mamie, Twoj TŻ powinien to przegryźć i jesli nie chce tego zrobić dla siebie, niech to zrobi dla CIEBIE. Ja bym postawila ultimatum. Przecież chyba chciałabyś zeby do waszego gniazdka wpadla mama na kawę?

whiskey no to ex pokazał klasę... Utnij z nim kontakt i nie wrcaj do drania

Gdzie zamawiacie paletki Sleeka?

Ja dziś po peelingu twarzy
sek w tym, ze ja jej nie wybaczylam do konca, ja zaakceptowalam, ze taka jest i staram sie z nia rozmawiac codziennie, zawsze slucham co do mnie mowi, jak wraa z pracy itp, ale ja juz o sobie nie wiele moge powiedziec, bo zaraz spotykam sie z krytyka. nie wiem, czy bym chciala, zeby do nas wpadala, ale na pewno chcialabym ja do niej wpadac bez krepacji i slyszenia docinkow ze strony TZta. chcialabym, zeby uczestniczyla w uroczystosciach rodzinnych, a nie odmawiala udowadniajac mi jakiego to strasznego bledu zyciowego dokonalam wiazac sie z TZtem.
a ultimatum mu praktycznie postawilam, moze nie dosadnie, ale jest madry i sadze, ze pojal.

TZ sie odzywa, dzwoni, przelozyl urodziny na przyszly pt, wiec mysle, ze z opoznieniem ale chlopak wezmie sie w garsc jak mnie kocha.

koniec tematu, bo mozna biadolic i biadolic

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Uf, nadrobiłam Was. Wczoraj byłam z Tż. i jego siostrą w Wiśle.

Dobrze, że wszystko już z nim w porządku.

Współczuje. Choć z tego co czytałam to Twój Tż. jest niedojrzały. Zrywać przy koledze i zabraniać spotykać się z przyjaciółmi.

Eh... też tak ostatnio mam. Nie mam problemów z cerą, a tu ostatnio ciągle mi coś wyskakuje i nie chce schodzić i jestem przed @.

Mi się drugi bardziej podoba.

Współczuje.

A gdzie chodziliście? I pokarzesz zdjecia?

caate współczuje sytuacji. Powiem Ci, że mój Tż. też nie przepada za moją mamą, ponieważ jak byłam mała nie pomogła mi choć bardzo ją potrzebowałam, ale nie unika jej, rozmawia z nią, ale czasem przy mnie coś na nią powie... . Doszłam do wniosku, że czasem lepiej wszystkiego nie opowiadać innym... .
My bylismy najpierw przyjaciolmi, wiec wiedzial o mnie wszystko...

od 1,5h pisze notke na bloga idzie mi to jak krew z nosa
Stary 2011-06-29, 13:50   #826
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
następna... Skąd wy diewczyny jesteście że wiecznie macie dobrą pogodę?? Ja prawie miesiąc w pl siedzę i nie było jednego dnia żebym mogła wyjść się poopalać...
mazury ale to dopiero pierwszy taki śłoneczny dzień... zresztą- już się na deszcz zbiera wiec do domu uciekłam- całe szczęscie że z plaży mam 10 min piechotą

Cytat:

Snow jak tam?
a ja bym chciała ACID albo sunset....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:53   #827
whiskey
Zadomowienie

tylko czasem ja myślę, że to moja wina... ale potem myślę: wina leży i po mojej i po jego stronie. nie potrafię obiektywnie ocenić siebie i jego i nas.
i zastanawiam się czy nie powinnam z nim pogadać. ale nooo sama nie wiem :| NIE LUBIĘ TEGO.

ja o sleeku myślałam żeby kupić oh so special aaaa pięknaaa

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.

Edytowane przez whiskey
Czas edycji: 2011-06-29 o 13:55
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:59   #828
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

caate no to zapowiada się świetnie trzymam kciuki
Stary 2011-06-29, 14:07   #829
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
tylko czasem ja myślę, że to moja wina... ale potem myślę: wina leży i po mojej i po jego stronie. nie potrafię obiektywnie ocenić siebie i jego i nas.
i zastanawiam się czy nie powinnam z nim pogadać. ale nooo sama nie wiem :| NIE LUBIĘ TEGO.

ja o sleeku myślałam żeby kupić oh so special aaaa pięknaaa
ja bym z nim nie gadała... zachował się jak dziecko, masakrycznie niedojrzale....

kocham spray masło kakaowe ... normalnie 3 h na słońcu nie całe i jestem brązowa... jak będzie taka pogoda na rejsie to czarna wrócę i od razu człowiek się lepiej czuje jak tak słoneczka zażyje... i dziś pierwszy raz w tym roku w jeziorze pływałam

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2011-06-29 o 14:14
Stary 2011-06-29, 14:26   #830
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

Cytat:
ja bym z nim nie gadała... zachował się jak dziecko, masakrycznie niedojrzale....

kocham spray masło kakaowe ... normalnie 3 h na słońcu nie całe i jestem brązowa... jak będzie taka pogoda na rejsie to czarna wrócę i od razu człowiek się lepiej czuje jak tak słoneczka zażyje... i dziś pierwszy raz w tym roku w jeziorze pływałam

ja jestem biala jak sciana i jeszcze wczoraj mnie dopadlo uczuelnie

notka na blogu.. zapraszam kto odwazny chce ogladac moje biedne oczy i kawalek cialka w kropki ...
Stary 2011-06-29, 14:26   #831
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

ooo Kitka to ja chyba w nie zainwestuję
Stary 2011-06-29, 14:37   #832
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
mazury ale to dopiero pierwszy taki śłoneczny dzień... zresztą- już się na deszcz zbiera wiec do domu uciekłam- całe szczęscie że z plaży mam 10 min piechotą

a ja bym chciała ACID albo sunset....
ooo jeszcze zywsze kolorki no ale dla mnie na codzień to zbyt jaskrawe ale są sliczne
Cytat:
na all
Cytat:

ooo tak, ten spray jest świetny!

Caate nie wiem, czy widziałaś, otagowałam Cię

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-06-29 o 14:38
Stary 2011-06-29, 14:41   #833
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ooo jeszcze zywsze kolorki no ale dla mnie na codzień to zbyt jaskrawe ale są sliczne

na all

jasne, ze widzialam, juz Ci wlasnie dziekuje w komentarzu od 2h robie zdjecia kosmetykow bo makijaz, mialam wczorajszy, tak z opoznieniem troche dodaje... wybacz wieczorem sie pojawi
Stary 2011-06-29, 14:42   #834
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jasne, ze widzialam, juz Ci wlasnie dziekuje w komentarzu od 2h robie zdjecia kosmetykow bo makijaz, mialam wczorajszy, tak z opoznieniem troche dodaje... wybacz wieczorem sie pojawi
spokojnie spokojnie, myslalam, ze moze nie zauwazylas

Stary 2011-06-29, 14:44   #835
CABIN CREW

Cytat:

ja jestem biala jak sciana i jeszcze wczoraj mnie dopadlo uczuelnie

notka na blogu.. zapraszam kto odwazny chce ogladac moje biedne oczy i kawalek cialka w kropki ...
mi zawsze na dekolcie uczulenie łapie i teraz zawsze sobie filtrem 50ką smaruje przed wyjściem na słońce...

makijaż piękny, w dodatku w "moich" kolorach... i te twoje idealne brwi...

Cytat:
ooo Kitka to ja chyba w nie zainwestuję
warto, ja zapłaciłam niecałe 9 zl za swoje... i jeszcze pięknie pachnie

Cytat:

na all

ja uwielbiam takie kolory, fakt że na codzień raczej sie nie nadają ale - teraz jest lato to szaleję z make upem a w sumie to przydałaby mi się jakaś paletka w brazach i nude kolorach, zastanawiam się czy sobie jakąs z inglota nie skompletować...

ide ogarniać stopy, po prostu to dla mnie tragedia... ile bym nie szorowała pięt to i tak idealne nie są.... nienawidzę moich stóp...

ZALATANA......
Stary 2011-06-29, 14:50   #836
tillavanilla
Raczkowanie

dzien dobry
z tego co widze to pogoda u wiekszosci z was nie jest najlepsza,u mnie chyba tak bedzie wygladac cale lato,ostatni weekend byl piekny i upalny,ale juz wszystko wrocilo do normyi znow jest zimno i pochmurno,ech mam dosc tej angielskiej pogody Zaraz uciekam na zakupy Milego dnia

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 15:38   #837
ekomonika
Zakorzenienie

anusik tak, kupiłam Moja mama powiedziała że "było tyle ładnych strojów, do wyboru do koloru, a ty wybrałaś ten najbrzydszy" i "taki sam mogłabym ci uszyć z bluzki prababci" Góra rozmiar 38 dół 42
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:03   #838
91moniaa161
Zadomowienie

Czesc dziewczyny

u mnie fatalna pogoda...nie ma szans na opalanie.
Zazdroszczę słoneczka

ekomonika pochwal się strojem. Czekamy na fotki.
tillavanilla pierwszy tatuaż bardziej mi się podoba

nadrabiam.

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:15   #839
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

My bylismy najpierw przyjaciolmi, wiec wiedzial o mnie wszystko...

od 1,5h pisze notke na bloga idzie mi to jak krew z nosa
Ja z moim też najpierw się przyjaźniłam.
A makijaż cudowny. Kojarzy mi się z plażą i morzem i te usta.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:16   #840
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej
Właśnie Was nadrabiam.
U mnie bardzo źle, pokłóciłam się z Tż i jest mi źle

Współczuję

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Doczytałam wszystko i współczuję duużo sił ale pewnie i tak dasz sobie rade

współczuję
mam nadzieję, że z Tż się ułoży

a tak swoją drogą to co się z tymi Tż'tami dzieje...

Cytat:
hej nie bylo mnie znowu bo przez jakis tydzien mieszkalam u tz, potem bylam na chwile w domu i jechalismy w koncu na weekend do Zakopanego bylo cudownie i zmienilam zdanie- jednak kocham gory zrobilismy taka trase ze szok jak na pierwszy raz, i to przy bardzo niekorzystnej pogodzie, ale i tak jestem mega zadowolona zrobilam mnóstwo zdjec, mam swietna pamiatke. Chcemy tam jeszcze jechac na weekend latem, zeby pojsc tam gdzie jeszcze nie bylismy

bylam tez na Kac Vegas 2 - usmialam sie niemozliwie, bardzo polecam film :yes:

nie nadrobilam wiele bo nie mam czasu, juz tuz tuz obrona a ja sie wcale nie ucze :sciana: bo caly czas inne rzeczy na glowie...
ale widze ze sie nie uklada z tztami;/ przykro mi... jedynie cierpliwosi i pokory i wlasciwych wyborow moge zyczyc.

jeszcze borykam sie z ta sprawa z bylym prcodawca, ide do sadu. zarejestrowalam sie dzis w PUP, musialam jezdzic po ZUS i US zeby powyciagac zaswiadczenia o zarobkach bo pracodawca jest nieuchwytny.. ehh.

kupilam sobie perly na szyje, do tego kolczyki i lakier cielisty i bluzke zielona w lumpku taka zwiewna na upaly za 10zl
mmmm Zakopane UWIELBIAM!
W tym roku chyba też będę spędzac wakacje w Zakopanem bo raczej z Tż nie wybierzemy się nad morze, a szkoda ...
No ale trudno nie w tym roku to może w przyszłym.

A wy gdzieś dziewczyny wybieracie się na wakacje?

Cytat:
dzien dobry
przede mną caaały dzień nauki... czytajac wątek o obronach boje się coraz bardziej
Cytat:
juz pisalam kiedys, ulotnil sie nowy wlasciciel, brak wyplat, zle swiadectwa pracy, 0 kontaktu...

ja tez sie boje troche... dzwonilam przed chwila pytac o program plagiat, powiedzieli tylko ze jesli nikt do mnie nie dzwonil to znaczy ze bylo ok, ale nie powiedzieli ile dokladnie wyszlo. Ulzylo mi... teraz zaczynam sie uczyc 2 pytan ktore dostalam, a jedno mnie czeka z niewiadomo czego... i tego sie najbardziej boje. Dzis mam zamiar sie opalac z 2 godzinki minimum, ide z notatkami i bede lezala na sloncu.
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Witaj w klubie
Ja mam jeszcze klocki i muszę podmieniać pierwszą stronę! Koszmar jakiś i tylko wyczekuję już na 8 lipca! Chcę być po !!!

Dacie rade dziewczyny

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości