Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-30, 10:10   #2551
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa
Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
A dzieki- goi sie w szybkim tempie...co prawda pare dni temu Filipcio sprzedal mu kopa, no i od tego czasu cos Tż narzeka, ze mu sie pokielbasilo w srodku z drutami,ale oczywiscie nie pojedzie do lekarza na kontrole No i co najwazniejsze w wiekszosci czynnosci jest samodzielny-wiadomo, ze ziemniakow mi nie obierze, ale oprocz mycia sie- robi wszystko wokol siebie, wiec nie jest zle
No to fajnie, z e sie dobrze goi. No cóz z kontrolami u lekarza to mężczyźni tak mają...

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
i caly dzien zryty, bo jade dopiero 14:10 i bede kolo 23:00 na miejscu. 10 glupich minut sie spoznilam, wrrr... TZ sie denerwuje, ze bede sama jechac tak pozno, a ja sie zastanawiam czy nie zasne do 23:00, a wolalabym nie jadac samej... zeby to szlo teraz sie przespac, ale mam nerwa jak stad do... Olsztyna, bede gryzc, wrrr...
Kochane PKP tylko wystrzelać Też mam dzień zryty - moja teściowa ma wybitny talent do znęcania się psychicznego. Z jednej strony mam święty spokój, bo za wczoraj to się do mnie nie będzie odzywać z pól roku (nie wolno jej zwrócić uwagi), ale atmosfera skiśnięta. Jak ja bym chciała być juz na swoim

witaminkaccc, muffinka90 kitusie śliczne wszystkie bym wygłaszała. Na razie nie mam dostępu do fotencji, więc moimi zwierzakami pochwalę się później.

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

chcialabym miec kota. Moj pies jest aspoleczny... i nie lbi byc przytulana, glaskana... lubi tylko drapanie po czole i przy ogonie nic wiecej nie akceptuje. No i tak ja kocham
To moja psina jest strasznym pieszczochem, większym od kici. czasami jest to męczace, bo stale upomina się o uwagę, ale jest prze kochana. Moze ona specjalnie rani sobie łapy, any się nią zajmowac

A tak w ogóle to dzień dobry
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 10:17   #2552
muffinka90
Zakorzenienie

Moje dziecko tak kopie, ze je zaraz za noge zlapie on chyba robi dziure, zeby dolem nie wychodzic

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 10:17   #2553
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
O kurczę co za sen, no ten tłuszcz to mnie zaciekawił, jakbyś miała kupca to ja po porodzie mogę cały swój sprzedać

Super wyglądacie uwielbiam oglądać ślubne zdjęcia
Za mąż mogę wychodzić codziennie oczywiście za tego samego TŻ

Miłego oglądania zaraz druga tura

Na 2 - Z chlebkiem moja mama a z kieliszkami teściowa
Na 4 - mój brat z moją przyjaciółką
Na 5 - zabawy oczepinowe - śmiechu przy tym było nie miara
Na 6 - 8 Tańce ze świadkową
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02409.jpg (83,8 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02602-1.jpg (57,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02638-1.jpg (57,8 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02779-1.jpg (54,5 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02916-1.jpg (59,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02919.jpg (56,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02924-1.jpg (62,3 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02930.jpg (60,8 KB, 24 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2011-06-30 o 10:18
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 10:19   #2554
muffinka90
Zakorzenienie

joamic swietne uwielbiam ogladac weselne fotki. A te ponczochy na twarzach mnie zabily czekam na ciag dalszy

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-06-30, 10:19   #2555
Seona
Zakorzenienie

Domi7ks, gratulacje! Ja też sporo rzeczy wygrywam. Słyszałam o tych konkursach facebookowych (moja koleżanka z innego forum wygrała tam podróż na Seszele!!!!!!) , ale nie mam tam konta i jakoś nie mogę się przekonać do tej strony, chociaż konkursy kuszą

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 10:22   #2556
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Część druga z pleneru Powsin
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03179-1.jpg (110,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03196-1.jpg (95,5 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03219-1.jpg (72,8 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03227.jpg (65,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03280-1.jpg (37,6 KB, 33 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

Stary 2011-06-30, 10:23   #2557
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
aaaj dziewczyny jakie przeciwbolowe bierzecie w ciazy?
mi dzis glowa peka, nie chce sie faszerowac ale kurcze chyba nie wytrzymam
Ja jak już to biore apap - ale tylko raz mi się zdarzyło. mnie raczej głowa nie boli, częściej brzusio.

Cytat:
oj Goldika, mozna pzezyc 2 dni bez tzta, zapewniam cie
Można przetrwać dłużej. Ja byłam zmuszona tż-ta opuścić na pół roku - widywaliśmy się tylko w weekendy. Po tym czasie nie wytrzyma i kazał mi wrócić do domu.

Cytat:

Mi sie snilo, ze bylam ze skurczami w szpitalu, lekarz mowi : rodzimy, ja cala happy, a pielegniarka na to- ale to dopiero piaty miesiac! A on: to nic
Straszny, okropny sen. Ja po takim snie to nym chyba histerii dostała

Cytat:
My jednak jutro jedziemy autem. Tesciowa dzwonila, ze ciuszkow dostaniemy na chlopca od ciotki jakiejs i ciezko byloby w pociagu z tym jechac no i w aucie jest klima... a w pociagu to same wiecie
My zawsze jeździmy własnym autkiem i to już od dłuższego czasu - niesamowita wygoda. Aczkolwiek dawniej podróżowało się różnie...

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Wygralam pare rzeczy dla dzidzi w konkursie, gdzie trzeba było zaproponować własna wyprawkę co prawda zajęłam drugie miejsce, a nagroda głowna była o taka ale i tak sie ciesze z nagrody pocieszenia

o taki zestawik:
Rzeczy ekstra - gratuluję. Przede wszystkim takie praktyczne i naprawde przydatne.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 10:29   #2558
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Pończochy cz.2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02918.jpg (59,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02915-1.jpg (62,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02848-1.jpg (57,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02694-1.jpg (43,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02745-1.jpg (52,3 KB, 31 załadowań)

Stary 2011-06-30, 10:30   #2559
domi7ks
Zakorzenienie

Joamciu wyglądałaś pieknie

Co do konkursów klikaczkowych to się zgadzam...jedno wielkie oszustwo i kombinacje. Nawet z tymi "like" na FB.
Ja staram sie brać udział w tych kreatywnych. Np. z ta wyprawką staralam sie napisac od serca. I biore udzial gdzie wiersze mozna pisac, bo w takich mi sie nawet udaje

Słyszałam o tej dziewczynie co wygrala wycieczke na Seszele

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 10:31   #2560
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Uciekam robić obiadek. A potem wielkie sprzątanie. Miłego dnia
Stary 2011-06-30, 10:35   #2561
goldika
Zakorzenienie

domi swietnie ze wygralas!!! 2gie miejsce to juz cos, fiu fiu

Seona rozumiem o co chodzi z tym materacykiem

Ja ogladam sobie wozki i jestem zdziwiona jakie te gondolki sa waskie... 32-34cm od srodka. Zmierzylam sobie ile to jest :szok: malenko.

Mysle tez ciagle o mebelkach. I nie mam juz sil na to.
Tak bardzo ciesze sie z synka. Teraz na szczescie chlopcow tez mozna fajnie ubrac. Ale nie mam weny na pokoik

Ggoraa ja zawsze spozniona ale gratuluje postepow synka

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Joamic swietne zdjecia!!! ponczochy super. Tylko my nie chcemy wesela takie ala'zabawa.
Boimy sie, ze wszyscy sie pochleja i bede tylko wkurzona chodzic. Moja rodzinna 18taka byla. Skonczylo sie moim placzem w domu bo cala rodzina tak sie pochlala ze wstyd mi bylo. I oczywiscie jak to nawaleni głupoty opowiadali etc.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 10:37   #2562
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Golidka ja mam TŻ z Poznania poznałam go przez internet jak przez pół roku mieszkałam w Poznaniu. Po 2 miesiącach znajomości wróciliśmy już razem pod Wawkę i tak już tu na stałe mieszkamy. Znamy już się 5 lat,a 2 lata miną w sierpniu jak jesteśmy po ślubie. To My w dniu ślubu https://lh4.googleusercontent.com/-g...2/DSC02338.jpg

super zdjecie, pieknie wygladaliscie chcecie zobaczyc moje slubne? bo ja 3 sluby mialam
Cytat:

Mi sie snilo, ze bylam ze skurczami w szpitalu, lekarz mowi : rodzimy, ja cala happy, a pielegniarka na to- ale to dopiero piaty miesiac! A on: to nic

My chyba za duzo o tych naszych brzuszkach myslimy

czytalam ze takie sny intensywne to jest typowe dla ciazy...wlsanie w tej ksiazce- W oczekiwaniu na dziecko...masz racje zycie sie kreci wkolo brzuszka to i potem w nocy sie sni...
Cytat:

Powiedz mi czy zamawiałaś już kiedyś coś z tej strony? Bo ciuszki naprawdę fajne i za te pieniądze to warto kupić bo sie wynosi ale chodzi mi jak one wyglądają gatunkowo i czy rozmiary są normalne czy np zaniżone

A czy z L4 nie jest tak ze musi być ciągłość 33 dni zanim zacznie płacić ZUS? Nie wiem czy te dni się zlicza razem przez np rok
ja z halensa nie zamawialm jeszcze, zamawiala moja mama kiedys- gatunkowo bardzo fajne, to jest taka niemiecka firma ktora kiedys u nas byla znana jako Quelle zdaje mi sie i sie przemianowala
mama mowila ze ogolnie to jakosc OK, rozmiary norlanie, tzn nie sa zanizone ani zawyzone- tylko dosc dlugo czekala na wysylke... tzn ja mysle ze to zalezy od zamowienia, tego co maja na magazynie aktualnie, ilosci zamawianych rzeczy- tzn czasem moze byc tak ze zamawiasz kilka rzeczy a czekaja z wysylka bo np jednej brakuje na magazynie. ale moja mama jest niecierpliwa i uwielbia jak rzeczy dochodza po 1-2 dniach a tydzien czekania to juz za dlugo
no zobaczymy- ja zamowilam wczoraj wieczorem, w sumie kilka rzeczy dla siebie, mamy i siostry- 12 zl za przesylke, platne przy odbiorze. dam znac jak dojdzie

sluchajcie a ponad tydzien czekam juz na zamowieona tuniczke z allegro- tzn zamowienie 22go -czy juz sie kontaktowac ze sprzedawca czy jeszcze za wczesnie zeby raban robic?

Cytat:
O kurczę co za sen, no ten tłuszcz to mnie zaciekawił, jakbyś miała kupca to ja po porodzie mogę cały swój sprzedać

Super wyglądacie uwielbiam oglądać ślubne zdjęcia
sama sobie sprzedam
Stary 2011-06-30, 10:38   #2563
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Nasz wesele było tylko na 60 osób. I każdy w ten dzień wygląda magicznie. Suknia do tej pory wisi w drugim pokoju chce ją sprzedać ale nie jest tak łatwo. Najgorsze jest to że zapłaciło się za nią trochę - a jak chce się sprzedać to nie za drogo by poszła. Ale zdjęcia nie oddają całej jej uroku

Stary 2011-06-30, 10:43   #2564
goldika
Zakorzenienie

glam mysle ze jak tydzien juz czekasz to mozesz pisac do tego sprzedawcy.
Stary 2011-06-30, 10:44   #2565
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ogladam sobie wozki i jestem zdziwiona jakie te gondolki sa waskie... 32-34cm od srodka. Zmierzylam sobie ile to jest :szok: malenko.

[/COLOR]Joamic swietne zdjecia!!! ponczochy super. Tylko my nie chcemy wesela takie ala'zabawa.
Boimy sie, ze wszyscy sie pochleja i bede tylko wkurzona chodzic. Moja rodzinna 18taka byla. Skonczylo sie moim placzem w domu bo cala rodzina tak sie pochlala ze wstyd mi bylo. I oczywiscie jak to nawaleni głupoty opowiadali etc.
Goldika powiem ci ze ja jak przeczytalam ze te moje gondolki do wozka maja po 35cm to tez stwierdzilam ze malo i bedie dzeiciom niewygodnie...ale jak zobaczylam w sklepie to doszlam do wniosku ze powinny byc OK
a jak przyszedl wozek to moja corcia oczywiscie pierwsza rzecz musiala sie pobawic- no i na szerokosc nawet jakos sie miesci i to z misiem obok gorzej na dlugosc- nogi wystaja no ale ona ma 2 lata prawie i wysoka jak na swoje wiek bardzo

Joa no super zdjecia
Stary 2011-06-30, 10:44   #2566
muffinka90
Zakorzenienie

joamic jeszcze raz- swietne fotki

glam wrzucaj, z checia popatrzymy

a ja chyba sie poloze, bo mnie juz plecy bola, a do wieczora daleko, pewnie zajrze dopiero od rodzicow jak znajde chwile (chociaz z tym tempem chwila to zdecydowanie za malo )

trzymajcie sie kochane, dzieki ze moglam pomarudzic troche

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-06-30, 10:45   #2567
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
glam mysle ze jak tydzien juz czekasz to mozesz pisac do tego sprzedawcy.
poczekam jeszcze, kolo 12 jest listonosz jak dzis nie przyniesie to dzwonie
Stary 2011-06-30, 10:46   #2568
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Ja dzis jestem jakaś nie w humorze bo mi ten dzidziolek nie kopie i mi smutno a przecież kopał.
Ja też się od paru dni martwię czułam bąbelki i smyranie, fakt że nie kopniaczki a od paru dni nic, tylko brzusio się rusza, a ja myślałam że będzie z dnia na dzień dzidzia coraz bardziej aktywna a tu nic a wizyta dopiero 11 lipca

Cytat:

no i bardzo sie ciesze jesli ktos skorzystal z tych linkow co wkleilam- ja jestem specjalista w wyszukiwaniu takich roznych okazji ciuszkowych
Ja znajdziesz jeszcze coś ciekawego to wklejaj linki, po wypłacie sobie zamówię coś

Cytat:
Hej mamuski, wiem ze powinnam byc juz kawal drogi gdzies w Polsce, ale dzis PKP przypomnialo mi, jak bardzo ich nienawidze. Jezdze tym samym pociagiem od roku, ale i tak wczoraj sprawdzilam: odjazd 5:40, poszlam do kasy, mowie: ''prosze na jutro na 5:40'' baba sprzedala, ja zadowolona, wstalam o 4:00, ogarnelam sie, obudzilam TZ-ta, poszlismy na dworzec, a tam pociag odjechal o 5:20 od dzis kur...a nowy rozklad, a baba w okienku slowem sie nie odezwala i caly dzien zryty, bo jade dopiero 14:10 i bede kolo 23:00 na miejscu. 10 glupich minut sie spoznilam, wrrr... TZ sie denerwuje, ze bede sama jechac tak pozno, a ja sie zastanawiam czy nie zasne do 23:00, a wolalabym nie jadac samej... zeby to szlo teraz sie przespac, ale mam nerwa jak stad do... Olsztyna, bede gryzc, wrrr...
Chyba bym kur..cy dostała

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość

Byłam znowu u gin, bo w niedzielę Pati kopnęła mnie w brzuch, ale na szczęście wszystko dobrze a krwiaka już prawie nie ma

Super że jest ok

Cytat:

ja juz przezywam wyjazd do Taty jedziemy jutro razem z Tz, ale on wraca 6.07, a ja 8.07... i juz mi zle ze 2 dni bez niego spedze
Dasz radę, ja sie widuję z Tż tylko w weekendy, niestety za coś trzeba żyć, a u nas w mieście z pracą jest masakra ciężko nam jest obydwojgu, jak dzidzia się urodzi to szef obiecał że będzie pracował przez jakiś czas na miejscu i wtedy poszuka innej pracy

Pojechałam sobie dzisiaj na targ i kupiłam czereśnie i truskawki, i zobaczyłam bób też kupiłam
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 10:51   #2569
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Nasz wesele było tylko na 60 osób. I każdy w ten dzień wygląda magicznie. Suknia do tej pory wisi w drugim pokoju chce ją sprzedać ale nie jest tak łatwo. Najgorsze jest to że zapłaciło się za nią trochę - a jak chce się sprzedać to nie za drogo by poszła. Ale zdjęcia nie oddają całej jej uroku

My też mieliśmy wesele na ok 70osób i bardzo się cieszę jakbym teraz robiła wesele to też bym takie zrobiła. Ja sie bałam trochę wesela bo mieliśmy 19.06 a 20.06 były wybory prezydenckie więc trochę się bałam bo wiadomo w każdej rodzinie zdarzy się ktoś kto ma inne poglądy, no ale wspomniałam o tym świadkowi i jak ktoś chciał poruszyć ten temat to on zaraz powiedział że Pani Młoda nie życzyła sobie rozmów o tym bo przecież mamy się bawić a nie robić burdy, no i to wystarczyło nikt juz nie wspomniał o tym, wszyscy się świetnie bawili, a w rodzinie dostaliśmy miano najlepszego wesela zarówno z mojej strony jak i z tż nawet ciotka tak stwierdziła, która w tym czasie była na 3 weselach i raczej jest przeciwna wydawaniu pozytywnych opinii

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 11:08   #2570
glamourous
Zakorzenienie

zaraz zobacze czy mi sie z maila zalaczniki poladuja...

to jest zdjecie z naszego slubu w Indiach- bardzo zaluje ale z tego slubu mam ogromniasty album (wazy skromniutkie 7 kilo ) i filmy na dvd natomiast zadnych zdjec w wersji cyfrowej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kas.jpg (4,6 KB, 73 załadowań)
Stary 2011-06-30, 11:11   #2571
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wczoraj pisałam, że sprzedałam przedwczoraj suknie....nie czytałyscie Moja kosztowala 2100 (1900 dałam wtedy bo byla jakas promoca do konca miesiaca) a sprzedalam za 800 zł.
Na allegro nie polecam wystawiac, nei ma sensu. Ja dalam ogloszenia na portalu we-dwoje.

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 11:14   #2572
glamourous
Zakorzenienie

to nasz slub cywilny- maj 2004 czyli kurcze juz ponad 7 lat temu...bosz jaka ja tlusta bylam i z koscielnego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjecia slub 172.jpg (33,4 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecia slub 080.jpg (4,7 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecia slub 046.jpg (33,8 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecia slub 293.jpg (42,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8191092.jpg (83,6 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (40,4 KB, 46 załadowań)

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2011-06-30 o 11:24
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 11:22   #2573
goldika
Zakorzenienie

wlasnie przyszla moja kołyska jaka jest piekna

ale tak jak jedna z Was pisala (nie pamietam Ktora ) materacyk bede musiala dokupic bo ten co jest to jest z takiej grubej folii. Tzn oszyty nia jest. I mysle ze Olek bedzie sie pocil na takim czyms.

Glam ale slub!!! Szok. Kurcze jak ja bym chciala Indie zobaczyc... marzenie scietej glowy
Stary 2011-06-30, 11:22   #2574
muffinka90
Zakorzenienie

Glam jeszcze jestem czekalam na te fotki jakie bajkowe, chcialbym obejrzec ten album ze slubu w Indiach...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-06-30, 11:26   #2575
oolong
Zakorzenienie

ja jak mi głowa pęka nie do zniesienia, to biorę Apap, teraz mnie boli ( z pogody), ale do wytrzymania

co do Halens, ja 2 tygodnie temu zamówiłam pierwszy raz i na razie czekam rzeczy typu bluzki elastyczne, spódnica na gumkę, kamizelka dżinsowa, leginsy - na ciążę, dla siebie

glam jak fajnie i egzotycznie często wyjeżdżacie do Indii? masz jakieś restrykcje ubraniowe, czy nosisz się po europejsku? Mąż przystojny

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 11:28   #2576
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:

ale tak jak jedna z Was pisala (nie pamietam Ktora ) materacyk bede musiala dokupic bo ten co jest to jest z takiej grubej folii. Tzn oszyty nia jest. I mysle ze Olek bedzie sie pocil na takim czyms.

Glam ale slub!!! Szok. Kurcze jak ja bym chciala Indie zobaczyc... marzenie scietej glowy
Golidka oczywiście jeśli mogę doradzić kup do tej kołyski materacyk są takie specjalne do kołysek kosztują nie wiem jak w sklepach ale u mnie w hurtowni kosztował grosze do 20zł . Bo są z wypełnieniem piankowym lub pianka-kokos.

Glam - gdzie poznałaś męża? W Indiach?

Stary 2011-06-30, 11:36   #2577
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:

wiesz co a nie starczy go czyms przykryc? ja mialam takie przescieradelka nieprzemakalne z Ikei, z wierzchu material mily dla dziecka a pod spodem cos- ale nie ceratka - co wilgoci nie przepuszcza

dziewczynki dzieki za mile slowo
w Indiach bylam w sumie 5 razy, ostatnio w tym roku styczen- marzec, 2 miesiace w sumie jak jestesmy tam to sama chetnie ubieram ichnie ciuszki bo sa sliczne, kolorowe i takie...inne no a tu to oczywiscie normalnie...jak mieszkalismy w Irlandii to czasem sie trafialy okazje- rozne przyjecia i imprezki ze czasem ichnie ciuszki tez zakladalam- podczas ostatniego pobutu strzelilam sobie takie sari (wlasciwie to szwagierek mi kupil) - myslalam ze poszpanuje ale chyba nie bede miala okazji chyba ze potraktuje je jako standardowy stroj ciazowy i to ladnie eksponujacy brzuszek
Stary 2011-06-30, 11:36   #2578
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Laski ale Wy macie koszmary

Wygralam pare rzeczy dla dzidzi w konkursie, gdzie trzeba było zaproponować własna wyprawkę co prawda zajęłam drugie miejsce, a nagroda głowna była o taka ale i tak sie ciesze z nagrody pocieszenia

o taki zestawik:

Fajny, ja tam jeszcze nic nie wygrałam buuuu

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
super zdjecie, pieknie wygladaliscie chcecie zobaczyc moje slubne? bo ja 3 sluby mialam

czytalam ze takie sny intensywne to jest typowe dla ciazy...wlsanie w tej ksiazce- W oczekiwaniu na dziecko...masz racje zycie sie kreci wkolo brzuszka to i potem w nocy sie sni...

ja z halensa nie zamawialm jeszcze, zamawiala moja mama kiedys- gatunkowo bardzo fajne, to jest taka niemiecka firma ktora kiedys u nas byla znana jako Quelle zdaje mi sie i sie przemianowala
mama mowila ze ogolnie to jakosc OK, rozmiary norlanie, tzn nie sa zanizone ani zawyzone- tylko dosc dlugo czekala na wysylke... tzn ja mysle ze to zalezy od zamowienia, tego co maja na magazynie aktualnie, ilosci zamawianych rzeczy- tzn czasem moze byc tak ze zamawiasz kilka rzeczy a czekaja z wysylka bo np jednej brakuje na magazynie. ale moja mama jest niecierpliwa i uwielbia jak rzeczy dochodza po 1-2 dniach a tydzien czekania to juz za dlugo
no zobaczymy- ja zamowilam wczoraj wieczorem, w sumie kilka rzeczy dla siebie, mamy i siostry- 12 zl za przesylke, platne przy odbiorze. dam znac jak dojdzie

sluchajcie a ponad tydzien czekam juz na zamowieona tuniczke z allegro- tzn zamowienie 22go -czy juz sie kontaktowac ze sprzedawca czy jeszcze za wczesnie zeby raban robic?

sama sobie sprzedam

Napisz do nich czy juz wysłali ja zawsze tak robie a co mam prawo pytać o swoje

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 11:41   #2579
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Glam - gdzie poznałaś męża? W Indiach?
w Irlandii- ja tam jeszcze jako studentka wyjechalam na polroczna wymiane miedzy uczelniami. no i poznalam, zakochalam sie a potem dramat bo mialam jeszcze 1.5 roku do konca studiow...no i przez ten rok powiem wam ze sie prawie co miesiac widywalismy- ja bylam w niemczech, on w irlandii, kazde ferie wakacje razem. ostatnie pol roku studiow- jak juz zajec nie mialam i prace pisalam to juz praktycznie w irlandii i tylko na obrone i konsultacje przyjezdzalam... no a po obronie wyjechalismy na 3 mies do Indii i tam mielismy ten nasz drigi slub w indiach- to bylo 2005, potem w polsce 2006
po powrocie z indii znalazlam sobie w irlandii prace- pierwsza po studiach i tak sobie tam zylismy az do teraz
Stary 2011-06-30, 11:42   #2580
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez moją sprzedałam , bardzo nie chciałam tego robić ale nie miałam gdzie jej trzymać fakt za grosze poszła a dałam dosc sporo za nią. Cięzko jest sprzedać takie rzeczy ale mi sie udało

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Hej hej

Ja też się od paru dni martwię czułam bąbelki i smyranie, fakt że nie kopniaczki a od paru dni nic, tylko brzusio się rusza, a ja myślałam że będzie z dnia na dzień dzidzia coraz bardziej aktywna a tu nic a wizyta dopiero 11 lipca

Ja znajdziesz jeszcze coś ciekawego to wklejaj linki, po wypłacie sobie zamówię coś

Chyba bym kur..cy dostała

Super że jest ok

Dasz radę, ja sie widuję z Tż tylko w weekendy, niestety za coś trzeba żyć, a u nas w mieście z pracą jest masakra ciężko nam jest obydwojgu, jak dzidzia się urodzi to szef obiecał że będzie pracował przez jakiś czas na miejscu i wtedy poszuka innej pracy

Pojechałam sobie dzisiaj na targ i kupiłam czereśnie i truskawki, i zobaczyłam bób też kupiłam

Magolina mam dosłownie to samo co Ty. Ja jutro mam wizyte i zapytam o co biega i czy ten brzuszek chodzący w rytm serca to prawda czy nasza wyobrażnia. Wogóle to jak biore tabletki na skurcze to bije mi jak młot serce i maleństwa też potrafie wyczuc pod ręką, ale niewiem czy to prawda czy moje fanaberie, jutro sie wszystkiego dowiem.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości