|
|
#4831 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() Ju, kiecka bosko na Tobie leży, musisz zainwestować w ten fason |
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4833 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ju, pięknie wyglądasz w tej kiecy!!!!
byłam wczoraj w ikei bo chciałam wykorzystać ten kupon na 20 zeta, nie wpadłam niestety na to że pół warszawy również zostawi sobie to na ostatnią chwilę.... no i chyba kupuję meble.. podobały mi sie jedne w ikei właśnie ale nie było do nich biurka, to odpuściłam.. idę wczoraj tym całym labiryntem i nagle natykam się na biurko..! więc jestem na 90% zdecydowana, muszę szybko się tym zająć zanim zmienię zdanie Cytat:
Cytat:
mi by byłoCytat:
Cytat:
ale fajnie że piszesz że będzie sobie dobrze radzić, na razie przymusowo siedzi w domu i to najgorzej przezywa niż brak zębów Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale chyba nie w przypadkach że w normalnie funkcjonującej rodzinie np. gimnazjalista zostanie na pół dnia sam w domu i skąd ta granica wieku
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o jaka super lekcja ![]() pokażesz ftóre meble ? jest kilka ikeowych perełków |
|
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- No, to idę na pocztę- potem z Guciem do specjalisty, ktory mi powie, czy Gucio jest normalny ![]()
|
|
#4836 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
srajtasmę kupujesz pod kolor ścian? ![]() Cytat:
biurko takie hemnes-biurko__0117145_PE272455_S4.jpg a do tych mebli koniecznie chcę zieloną kanapę ![]() widziałam jeszcze wczoraj przegenialne biurko komputerowe, narożne, z nadbudówką, zamykane, normalnie wygląda jak szafa narożna a po otwarciu funkcjonalne biurko już dawno chciałam zapytać gdzie kupujesz, masz jedno sprawdzone miejsce albo kilka czy zaglądasz wszędzie po drodze?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Ku*wa, co za dzień!
|
|
|
|
#4838 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Piniu
![]() dajesz, po powkurzaniu się na piśmie zawsze lepiej
|
|
|
|
#4839 |
|
Nindżopesz
|
Cóż, khem, tak
![]() Jak wrzucę w avatar babę z cyckami na wierzchu to dostanę ostrzeżenie? |
|
|
|
#4840 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z artykułu 210 kodeksu karnego ![]() mówi on o porzuceniu małoletniego a porzucenie to pozostawienie własnemu losowi nawet na niedługi czas. Ale sąd musi wykazac ze wynikało to z braku checi opieki czy jakos tak nie pamietam....(kiedys sie doktoryzowałam w temacie (czyli czy mógł szybko wrócic) czyli generalnie jak gimnazjalista wraca ze szkoły a rodzice są w pracy to nie ma przestepstwa , ale wyjechanie na koncert oddalony o 4 godziny drogi i zostawienie 9 latka na noc jest mocno podejrzane ![]() Cytat:
o nastepna hemnesowa ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
dawaj babke
|
|
|
#4841 |
|
Nindżopesz
|
Proszę
![]() Ładnie wygląda w kontekście szczytowania na górze strony ![]() EDIT: trzeba jeszcze zmienić podpis muzyczny hmmmmm... |
|
|
|
#4842 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o jaaaa..to ty?
|
|
|
#4843 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4844 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. dorysuj czarne iksy w miejscach strategicznych to nie dostaniesz ![]() Cytat:
więc takiej różnicy pomiędzy koncertem nie ma.. choć oczywiście okoliczności są inne.. poza tym spierać się będę że co innego 9 latek a co innego 16 latek więc ten artykuł kk bezzenzu generalizuje, szczególnie że małoletni w świetle polskiego prawa to osoba do 18 lat ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#4845 |
|
Nindżopesz
|
http://photoport.deviantart.com/gallery/#/d3hv3qq <- randomowa laska z devianta.
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Zasłoniłam jej to i owo
|
|
|
|
#4846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo wczoraj przez łazienkową fugę nie mogłam usnąć (to znaczy nie usnęłam od razu tylko po jakichś 15 minutach ). Na fioletowych płytkach wygląda strasznie Jeśli się tego nie naprawi, to nie wiem co zrobię ✂✂✂ana fuga Cytat:
Cytat:
I kolejny pech Miał dziś przyjść elektryk przerabiać nam światło w 2 pokojach, bo jest troszkę skopane i .... mu się samochód popsuł i reperuje go teraz )... a jak nie to się wkurffie ![]() ![]() A i właśnie miałam pytać Red czy to ona w avku Ale widzę, że już się trochę zasłoniła
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-30 o 15:27 |
|||
|
|
|
#4847 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale to chodzi o maloletniego do lat 15 stu. a róznica jest własnie w okolicznościach bo o porzuceniu decyduja własnie okoliczności, ktore badane są na rozprawie-czy było przestepstwo czy nie i róznica w wieku jest ofkors,dlatego jest jeszcze kilka przepisów mowiacych o pozostawianiu bez opieki małoletnich do lat 7. Np karane jest pozostawienie mał. do lat 7 w okolicznociach w ktorych moze wzniecic pozar czy jakos tak ...tak ze przerypane ...---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- no ja , madzik i taka moja kolezanka
|
|
|
#4848 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() heh widzialam wczoraj gościowe uwaga: różowe wlosy, sukienka, paznokcie, usta, makijaż ogólnie... mmmmasakra
|
|
|
|
|
#4849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szczególnie pogrubione Qrde no qrde no qrde
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4850 |
|
BAN stały
|
troche tak..
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2011-06-30 o 16:01 |
|
|
|
#4851 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
wróciłam z roboty,czas się powoli pakować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4852 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. fashion victim ![]() A propos mody, na jednym wątku dziewczyny uznały, że nie wypada nosić brązu do zieleni bo to zestaw zarezerwowany dla leśników. I że do obcisłych spodni nie zakłada się koturn "kopytek" (pomijając, że wg mnie kopytka w ogóle ładne nie są). Prawda to?
|
|
|
|
|
#4853 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie wiem co Ci poradzić bo mam to samo od 2 miesięcy już i nie wygląda na to jakby się miało skończyć łącznie z włączaniem radia (rmf bodajże), identycznie ![]() ale dalszego ciągu nie było a ja wygadam jak kret i nałożyłam se korektor na szyję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() było, ale stwierdziłam że skoro już tam siedzę to trudno ![]() Cytat:
ad 2 Cytat:
Zuzia |
||||||
|
|
|
#4854 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale i tak 15 lat to za dużo wg mnie.. a co do pożaru to podejrzewam że taki przedsiębiorczy 6 latek może wzniecić pożar we własnej chaupie prawie pod okiem rodziców juz nie wiem o co ja sie tak fogle spieram... Cytat:
![]() ja to się okrutnie zdziwiłam byłam ze w ikei takie ładne i jakościowe mebele dają i chyba mały stół rozkładany też wezmę i takie siedziska wyplatane na balkon mnie kuszą.. i jeden fotel był mega wygodny ![]() Cytat:
2. nie wiem co to kopytka ale nie brzmi jak coś pięknego ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4855 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a propos wygladów....u mnie wczoraj była ekscentryczna listonoszka wygląd na oko 15 lat, 2 chude warkoczyki po bokach, trampki, dzinsy i mega długachne żółte! tipsiory całe w brokacie bo pisałam na początku? https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4818 Cytat:
nie no spoko, nie spieramy sie (przeciez to nie ja wymysliłam ten przepis ![]() ![]() . zreszta ten przepis odnosi sie tez do dorosłych np jak zostawisz chorą babcie i sie jej dednie w miedzyczasie to wymiar sprawiedliwosci sie bedzie interesował ![]() a jesli 6 latek wznieci pozar to własnie znaczy to ze został pozostawiony w okolicznościach umozliwoajacych mu wzniecenie , tam nie jest napisane ze musi byc sam w domu .
|
|
|
#4856 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Pszprszm ![]() Nie, no, to jasne, że jest, a czemuż niby nie? Cytat:
Przestali śpiewać ałtsajd? Nie! A co z nią nie tak? Przecież sama wybierałaś Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie ja też nie --- Pochłonąłem właśnie sałatę z oguruf, fety i winegretu
|
||||
|
|
|
#4857 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4858 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Że się pakować zaczynasz Idę pościel przygotować |
|
|
|
|
#4859 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo by mi tego nie wybaczyła
Ale adres mam
|
|
|
#4860 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

a ja w miarę rozwoju akcji widziałam te sceny jako zywe - nawet wiem która srajtaśma 

podobały mi sie jedne w ikei właśnie ale nie było do nich biurka, to odpuściłam.. idę wczoraj tym całym labiryntem i nagle natykam się na biurko..! więc jestem na 90% zdecydowana, muszę szybko się tym zająć zanim zmienię zdanie
). Później podeszła Pani obsługująca i ... dopiero mi namieszała we łbie
I pytam TŻ która. No to wybrał jeszcze inny wzór. No to pisze do Brata na gg
Psy to samo

Jeśli się tego nie naprawi, to nie wiem co zrobię
✂✂✂ana fuga
i TŻ po pijaku zrobił mi malinkę na pół szyi 

Mama może mieć opory