|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
![]()
![]() |
#1202 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podobno rozłąka działa na miłość tak jak wiatr na ogień: gasi świece ale rozpala pożar. ![]() Cytat:
![]() Zania, zdawaj relację ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-30 o 23:32 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapewne wyskocza z teoriami o strachu przed zaangazowaniem i porzuceniem grzebiac w mojej rodzinie do 10tego pokolenia wstecz ![]() ![]()
![]() |
#1204 |
Zadomowienie
|
Ciekawe co taki psycholog powiedziałby o mojej rodzinie - brat i starsza siostra żonaci/mężaci i dzieciaci - ja i młodsza sis stroniące od takich dóbr
![]() ![]()
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spoko, czesto maja racje, ale czy to znaczy ze kazdy ma byc 'klepany od szablonu' ![]() Ale wiecie (no wiecie bo mowilam nie raz ![]() ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-01 o 00:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Bert_Hellinger o jego metodzie ustawień rodzinnych? Czytałam parę artykułów na ten temat i zazwyczaj w trakcie miałam szczękę gdzieś w okolicach podłogi, a oczy jak pięciozłotówki ![]() Ja mam z kolei przyczynę moich odstępstw od ogólnej normy w głębokim poważaniu i nie mam zamiaru babrać się w swoich psychologicznych bebechach ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-01 o 00:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1208 |
Konto usunięte
|
bry
![]() nadrobilam Wasze pisanie wczorajszo- dzisiejsze i sie usmialam, humorek od rana dopisuje ![]() widze tu jakies zmiany- Zania sie wydaje ![]() ![]() ![]() ![]() to z moim rodzenstwem i mna bylby ciezki przypadek dla psychologa- najmlodsze z nas ma lat 29 (sis), jest nas trojka, ilosc dzieci=0, to jak nic wychodzi genetyczno-rodzinno-jakas tam dzieciofobia ![]() ale tylko ja uchronilam sie od weselno-zamazpojsciowego cyrku ![]() ![]() wczoraj spedzilam mile 2 godz gadajac przez tel z snowy ![]() ![]() musze dzis szefowi cos oznajmic.... ciekawe jak to przyjmnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | ||||
Zakorzenienie
|
Halooo, ale żeśta się rozpisały. Ja byłam wczoraj na pub quizie i wygrałam... autograf Tomasza Kuszczaka (pewnie większość z Was nie wie, kto zacz, ale nic to
![]() Cytat:
Gpissis, ja też, ja też!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2011-07-01 o 08:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Może jeszcze dojdzie?
Bo pewnie zwykłym, nie per avion nie prio wysyłałaś? ^^ Bry, ja neskę mam - ej, u mnie by się to zgadzało - lęki z dzieciństwa to i ja się boję być matką - ładnie brzmi? O. I nikt się nie będzie czepiał, że ja mam psychicznie uwarunkowany brak dzieciuff ![]()
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja brałam cywilny, na który była zaproszona moja mama, ciotka (nie przyszła) i znajomy, który robił fotki. Plus brat z dziewczyną jako świadkowie. I w ogóle się na ten ślub spóźniliśmy - bo nie zajarzyliśmy wcześniej, że będzie gdzie indziej, niż załatwialiśmy formalności. Teraz się z tego śmieję, ale jak pół godziny przed rozpoczęciem okazało się, że nie wiemy gdzie powinniśmy jechać, a nieliczni goście marzną przed zamkniętym urzędem, nie było mi do śmiechu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa nie chwaliłam się Wam. Postawiłam się mojej matce. Nagle jej się przypomniało, że ma dziecko. Ba! Nagle, że są sprawy, o których natychmiast musi pogadać i mieć wsparcie. To jej powiedziałam kilka rzeczy. Ba! Nawet ją opierpapier, za to co zrobiła, a potem jej powiedziałam, że skoro przez 5 miesięcy nie odczuwała potrzeby rozmowy, to po kiego odczuwa ją teraz? Nagłe oświecenie? ![]()
![]() |
#1213 | |||||
Matka buldoga
|
Bry w ten ponury poranek
![]() Pije juz druga kawe, bo oczy same mi sie zamykaja, chyba przez ta deszczowa pogode ![]() Cytat:
![]() Naf, nordic walking uprawiasz? ![]() Dobrze to ujelas, bawie sie grafika ![]() ![]() Wogole przydaloby sie, aby mnie ktos kopnal w dupe abym wyladowala na grafice komp polaczonej z fotografika ![]() ![]() Ale jestem len i jestem, gdzie jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() Brid, mnie tez nikt nie chce ![]() ![]() Cytat:
![]() Taa, mi ktos bliski memu sercu powiedzial, ze bylabym fatalna zona, ale mnie to wtedy ubodlo ![]() ![]() Weselicha nie bedzie. Nie trawie tego typu imprez ![]() Kiedys powiedzialam, jezeli by doszlo do mojego slubu to tylko cywilny, ewentualnie biala kiecka, ale z reszty imprezy to ja sie zmywam...a goscie jak chca to niech sie bawa sami ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27858251]bry ![]() widze tu jakies zmiany- Zania sie wydaje ![]() ![]() ![]() to z moim rodzenstwem i mna bylby ciezki przypadek dla psychologa- najmlodsze z nas ma lat 29 (sis), jest nas trojka, ilosc dzieci=0, to jak nic wychodzi genetyczno-rodzinno-jakas tam dzieciofobia ![]() ale tylko ja uchronilam sie od weselno-zamazpojsciowego cyrku ![]() wczoraj spedzilam mile 2 godz gadajac przez tel z snowy ![]() musze dzis szefowi cos oznajmic.... ciekawe jak to przyjmnie ![]() Zania nic nie wie, pewnie sie zdziwi jak sie dowie ![]() Oł jeesss, romans z Nowym kwitnie ![]() ![]() Co szefowi oznajmisz? Jestes w ciazy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-07-01 o 11:47 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |||
Zakorzenienie
|
bry
![]() milo na dworze, ze hej ![]() a Kate Moss wychodzi za maz = koniec swiata ![]() Cytat:
Cytat:
![]() faktycznie, tez mi argument ![]() Cytat:
![]() to ja juz wiem, ze po tym dzisiejszym juz w zyciu ze mna do kina nie pojdziesz ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-01 o 11:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zadomowienie
|
Nie wzięłam telemarketingu.
Zadzwonili z innego miejsca, mam nadzieję, że z tego coś się wykluje...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Tak zupełnie ściśle, to i łapacz (bo to bramkarz jest) Ja go kojarzę głównie z tej oto wybitnej akcji: http://www.youtube.com/watch?v=EPEOHEl1VMA
Cytat:
A tak w ogóle - Pinkswan i inne butoholiczki, ponoć na schaffaschoes ma być jutro przecena 50% na wszystko. Mają też w ofercie melisski i huntery. http://www.schaffashoes.pl/producent-Melissa-80 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() czym autograf, za 10 lat bedzie wart milijony ![]()
![]() |
#1218 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jakis czas temu, szef widzial moj monitor -zapieprzajce wizazowe rozowe wozki ![]() ![]() ![]() tiaaaa....romans telefoniczno-internetowy ![]() dolaczam do grona wielbicielek kawy ![]() ![]() espresso ![]() kiedys zalilam sie komus ze nie mam czasu zrobic zakupow, prania, gotowanie to juz dawno odpuscilam, podobnie jak prasowanie, sprzatamie tez kuleje, itd.... mialam jakies pol roku roku niemozlwie zaganiane- uslyszalam odp (od faceta)- eeee... ty to zone potrzebujesz.... ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | ||||||||
Zadomowienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A propos tematów weselnych, to otrzymałam właśnie niedawno zaproszenie na wesele jako osoba towarzysząca ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja sobie do tej oryginalnej pianki dorabiam jeszcze jedną porcję ![]() ![]() ![]() Uprawiam to za dużo powiedziane ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=EKiar...eature=related Cytat:
![]() Cytat:
![]() Się zastanawiam, co z Alvestą? Tak jej się ta Grecja spodobała, że postanowiła tam na stałe zostać? ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-01 o 12:43 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Rilla, te 50% to na wsio?!
![]() mozna u nich placic 'normalnie' czy trza miec PayPale lub kredytowa? i jak jezd z ewnentualna wymiana/zwrotem? ![]()
#1221 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post27863183 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Wcześniej zostaliśmy przebici przez siostrę męża - ona wzięła ślub w tajemnicy przed rodziną, była tylko na i mąż + świadkowie. Babcia ponoć prawie zeszła na zawał, jak się dowiedziała, że wnusia już jest mężatką i nikogo nie zaprosiła. Mój małżonek chciał tak samo, ale nie mogłam tego zrobić mamie...
Cytat:
Odnośnie kawy - kiedy w pracy miałam ekspres, generalnie starcza mi rozpuszczalna - ale kupiłam coś takiego dla męża: http://www.smak-kuchni.pl/Kawiarka-R...zanek-p49.html i w warunkach domowych nieźle się sprawdza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Wtajemniczenie
|
jej.. tylko trochę zaniedbuję wątek a już nie ogarniam
![]() w klubie dałam foty remontowe a teraz grzebię na allegro i licytuję włóczki i płótna ![]() kiedyś to robiłam na okrągło, ale potem jakoś brakło czasu, były inne zajęcia i przestałam
![]() A Twój?? *Zaleca się oglądanie co rano oraz powtórzenie dawki gdy zaczynasz odczuwać smutek lub złość Edytowane przez jiuna Czas edycji: 2011-07-01 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
A ja się pilnuję, żeby nie zamówić kilku próbek perfum - już kliknęłam tester Miss Dior Cherie L'eau, i obiecuję sobie, że nic więcej w najbliższym czasie...A jak mi coś bardzo podejdzie, to będę musiała mieć. To jednak poczekam z próbkami...
Chyba jakiś wirus mnie łapie, może od klienta podłapany - brzuch boli, i ogólnie mocno rozbita jestem. I sobie buszuję na forum w poszukiwaniu ciekawostek - i znalazłam - - Co jest zabawniejsze od rzucania małych dzieci w przepaść? - Stanie na dole i łapanie ich na widły. Za✂✂✂iaszcze moim zdaniem... Cytat:
Gorąco polecam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67859 płaczę ze śmiechu... Edytowane przez VI4 Czas edycji: 2011-07-01 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
cześć i czołem, jestem jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Alvesta jak wakacje? Nie było problemu z powrotem? Edytowane przez 201609062117 Czas edycji: 2011-07-01 o 18:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
wakacje standardowo - czyli fajnie acz krótko. A raptem przedwczoraj patrzyłam sobie z tarasu na Morze Jońskie
![]() Wylot mieliśmy nieznacznie opóźniony, w Poznaniu międzylądowanie -wysiadka turystów i dosiadka turystów - oczywiście za nami dosiadła się cała rodzinka z bachorkami, trzech chłopaczków przeżywających pierwszy lot ![]() - Iwo, ja się boję -A mnie chce się trochę płakać ![]() ![]() natomiast już we Wrocku się okazało że dalej na razie nie lecą, strefa powietrzna w Grecji zamknięta, strajk, i mają czekać na lotnisku 4 h... także nam się upiekło. |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() musze przyznac ze pare podobnych historyjek mi sie tez przytrafilo, szczegolnie jak bylam zmeczona, niewyspana itd.... teraz coraz rzadziej, aczkolwiek uuegla zime wycielam niezly numer ![]() ![]() ![]() fajnie Cie widziec spowrotem ![]() odszukalam w starej poczcie: Jest to fragment autentycznego pamietnika faceta około "30" "Jednym z moich problemów życiowych są skarpety. Problem dziur w skarpetach, singli walających sie po szufladzie, multikolorowości itd. Dość, powiedziałem. Komunizm jest rozwiązaniem. Wyrzuciłem stare zróżnicowane społeczeństwo skarpeciane i wprowadziłem nowe na jego miejsce. Kupiłem 10 par identycznych czarnych skarpet. Dziura, ok, jedna leci do kosza zastępuje ją druga. Brak pary, no problem, wszystkie są biseksualne, mogą być lewymi i prawymi. Nie było już starych panien, dziurawych wyrzutków bez przyszłości w szufladzie. A gówno, powiedziały skarpety i wyszły z pralki w różnych odcieniach czerni i porozciągane z różną intensywnością. O ✂✂✂✂a mać, powiedziałem ja, gdy zobaczyłem to już wysuszone towarzystwo. Zasrani hipisi. Ale się władowałem. Faszyzm, tak faszyzm będzie wyjściem. Ten sam kolor, lepsza jakość i różne serie takich samych skarpet. Było lepiej. Do czasu. Zawsze z tej pieprzonej pralki wychodziły zdekompletowane. I zawsze w liczbie nieparzystej. Było nieźle dopóki nie zostało po jednej z każdej serii. Czy one są kanibalami? A może mi spieprzają oknem? Piszę ten tekst, bo znowu ✂✂✂✂a siedzę w dwóch różnych skarpetach." Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-07-01 o 18:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Wtajemniczenie
|
![]() To ma byc lipiec?????? Masakra! Zimno,leje do ![]() ![]() Czesc Alvesta! ![]() ![]() ![]() A moze wymyslimy sobie jakis slub?I kolejny zlot bedzie pod wezwaniem"Panienskiego" Boshe,jak ja bym tak poimprezowala.Ja mialam okazje byc na takim prawdziwym panienskim.Nawet striptizer byl....I baaardzo niemoralne gadzety ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.