|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
W Krakowie też leje :/
|
|
|
|
#1052 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem o co chodzi, mogę się domyślać ale myśle, że napewno kiedys sobie wszystko odbijesz, jak już bedziesz miala swoja rodzinę bedzie dobrze! ![]() Cytat:
a jak tż zacznie sie czepiac to powiedz, że na takie rzeczy moze liczyć tylko po ślubie.. powiedz, że pierscionek i obrączki mają taką magiczną moc zmieniania kobiety w BOGINIE SEXU![]() Cytat:
i grubej DUPY Cytat:
to już i po raz kolejny zazdroszcze przeokropnie! ale i życzę wam wszystkiego najlepszego! Duzo miłości i zeby wam się zawsze wszystkie wspolne marzenia i plany spełniały i zeby tż nie byl zazdrosny o gavina czy jak mu tam było^^ chorobe! zrobić ci herbatki z cytrynką i z miodkiem? ![]() uhhh a ja dopiero wstałam jak codziennie wstaje o 4.30 to teraz moglabym spac i spac a mam wolne nie chce mi sie nic a i dostalam kolejna dobra ocene 4,5 na koniec z angielskiego ;-) teraz mam tylko dwie ndst do poprawy.. jedno jutro ;/ musze sie pouczyc ![]() a tż wczoraj mi kupił kinecta zawsze chcialam miec hehehe wczoraj gralam caly wieczór a on sie ze mnie smiał ![]() aaa i jako, że 1go sieprnia mam urodziny tż już planuje co by wymyślić.. znaczy niby już wymyslil i mnie podpuszcza powiedzial, że ciezko bedzie mu przebić zeszly rok bo zabral mnie do http://www.darkrestaurant.pl/ ale tam bylo znakomicie.. tylko za obiad z deseserem dla 2 osob zaplacil ponad 600zł..;/ a ja powiedzialm ze jest jedna taka rzecz ktora by przebila darkrestaurant.... a on sie tak tajemniczo uśmiechnął... ![]() hmmm cos chcialam jeszcze pisac jak mi się przypomni to napisze dzis moge caaaly dzien siedziec na forum^^ W Poz ziiiimno;/ i pada od wczoraj a takie upaly już byly, zawsze na weekend brzydko
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Glen Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, cieszcie się sobą i kochajcie dłuuugie lata.
karola to może zaręczyny będą? A jak było w tej restauracji? Zaciekawiło mnie to.
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, gardło mnie boli, więc ciumkam tabletkę
U mnie też leje. nuuuuudnoooooooo. |
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Karola jestem ciekawa co Twój Tż wymyśli
![]() Naj ciepłej herbaty się napij teraz jakiś wirus panuje..
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
u nas nie leje, jest pochmurno i ok. 16, 17 stopni
![]() za 2 godzinki wyruszamy na ślub stresuje się niesamowicie
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, 600 zl???? Jesteś pewna? Przecież tam najdroższy zestaw kosztuje 120....
My mieliśmy tam rezerwacje na zeszłe Walentynki, ale w końcu pożałowaliśmy kasy i poszliśmy do Pizzy Hut
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłabym kiedyś w takim miejscu, ale nie za taką kasę
Kurde, nasza mała Glenia kilka miesięcy temu ledwie na wakacje wyjeżdżała i żabkę z pierścieniem dostała |
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty się stresujesz? To co ma powiedzieć Glenia
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Polka Ogarniaczka
|
no nudy, to fakt
![]() Filmy mi się nie chcą ściągać, net tnie :/
|
#1061 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i on tam notuje i pozniej idizemy do restauracji kelner nas prowadzi za rece i macamy siedzenia siadamy on nam pokazuje na czuja gdzie mamy sztucce picie i wogole ![]() pozniej przynosza zarcie kazdy mial z nas cos innego najpierw probowalam jesc sztuccami ale mi nie szlo bo tam nie widac kompletnie nic i jedlismy obiadek rekami tż sie oczywiscie mi psocil i podrzucal dziwne rzeczy do talerza (najfajniesze ejst to zgadywanie a co to moze byc smakuje jak to i tamto...ciekawe jaki ma kolor... ) i na stolikach sa dzwoniki jak sie potrzebuje kelnera to sie dzwoni i na koncu mowimy kelnerowi ze chcemy juz wyjsc i on nas wyprowadza z sali tam gdzie bylismy na poczatku i sie pyta jak myslimy co jedliśmy i wtedy jest kupa śmiechu![]() przychodzi szef kuchni i mowi nam co to naprawde bylo i o ile sie pomylilismy w zgadywaniu a te potrawy byly takie troche wytworne wiec nam zwykłym śmkiertelnikom trudno bylo zgadnąc świetnie to wspominam ;-)a najlepsze jest to ze to byli kilka dni przed urodzinami bo akurat 1go sierpnia nie bylo już miejsc a w sam dzien urodzin siostra tz tez mnie wziela do restauracji MEXICANA i tam jest najlepsza margarita na swiecie^^ a sernik podaje sam ZORRO ^^ wiec po moich urodzinach mamy kilka fajnych knajpek gdzie milo mozna spedzic czas a co do zaręczyn to pewnie jeszcze nie:P sadze ze troche poczekam^^Cytat:
Zawsze sie zastanawiam, co mialabym zrobic w sytuacji kiedy tz by cos wymyslil na moje ur czy obojetnie na co a mi by sie to nie podobalo.. chyba bym udawala zadowolona zeby mu przykro nie bylo a potem bym byla wkurzona w domu ze mi sie nie podobalo ![]() na szczescie nigdy nie walnął gafy ale zawsze mam stres dlatego nie lubie niespodzianek bo nie wiem czego sie spodziewać ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
dobrze moze pojdziemy jeszcze raz, a wiem ile placil bo bylam przy placeniu az mi glupio bylo;]
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Mój B. jest nacudowniejszy na świecie
Wczoraj zjadł mój jogurt który miałam wziąc do pracy i rano znalazłam w lodówce kartkę z napisem "Kochanie przepraszam, że zjadłem Twój jogurt PS. kupię Ci nowy, ten był niesmaczny" :P A teraz odebrałam telefon z recepcji, że ktoś zostawił dla mnie paczkę, schodzę, a tam jogurt, sok marchwiowy i tiramisu na deser - wszystko od B.
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-07-01 o 13:16 |
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi to Ci się Tżtet trafił
![]() zazdroszcze i smacznego
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi.. ale słodki
![]() ahhh ^^
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karola, fajnie to brzmi ale wciąż - nie za 600 zł te 200-300 to jeszcze by się opłacało imho a w Mexicanie (czy jakoś tak) w warszawie to jak zamówi się chyba szarlotkę to gasną światła, śpiewają i tańczą czy jakoś tak
|
|
|
|
|
#1067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak ta Mexicana? Słyszałam o niej troche i moze tam sie wybierzemy z TZtem ![]() Cytat:
Powiesz mu że go kocham?
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 60zł od osoby do 120 wiec można pojsc ![]() u nas w mexicanie tesz gasna swiatła i wbiega zorro krzyczac jakies tam zorrowe teksty i strzela z koperytek i podaje sernik z plonacymi zimnymi ogniami ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Capri no w zeszlym roku bylismy no nie wiem czemu tak ale jak dostalismy tam ceny to takie byly ;/ ja na stronie tego nie sledzilam bo to byla niespodzianka i ja do samego wejscia tam nie wiedzialam gdzie jestem;] MExicana jest super też najtaniej nie jest ale jest fajny klimacik i jedzenie bardzo dobre a margarie mozna wziac w kilku smakach i z alko albo bez :Torba:
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to pewnie to samo robi w Wawie
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAA!!!!! ślubik dzisiaj mamy![]() Gleńka! życzę Wam aby pogoda dopisała Wam nie tylko dziś ale i przez caaaaałe wspólne, cudowne życie w MAŁŻENSTWIE ![]() :---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- a ja mam dziś 50 dni
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Ale będziemy mieć teraz mężatek na wątku.
Carmi Masz bosssssskiego TŻta!
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi gratuluję, trafił Ci się ideał
![]() Naj pogratuluj siostrze! Naprawdę niezłe wyniki osiągnęła, tym bardziej biorąc pod uwagę to ilu maturzystów nie zdało ![]() Picz ![]() Arrakis spokojnej podróży
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bisiu Ty jeszcze pracujesz w tej firmie? Coz mi chyba umknęło. |
|
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Bisiu 50 dni zleci jak z bicza
![]()
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby nie zapeszać). Nie chodzę już tam.---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- eee nie musi już teraz szczególnie mi się nie śpieszy, bo przeraża mnie załatwianie całej reszty ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Nie wiem czy się chwaliłam, ale od prawie miesiąca praktycznie mieszkam u Tż Jego rodziców nie ma, jesteśmy sami w mieszkaniu do siebie przychodzę tylko posprzątać, ugotować obiad, zrobić pranie i wziąć czyste ubrania
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Bisiu w takim razie trzymam kciuki
No i gratuluję 50 dni do ślubu Mi zostało 386
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki na pewno bardzo się przydadzą ![]() Ja pamiętam jak niecały rok temu myślałam, że to JESZCZE rok a teraz nie wiem gdzie się ten czas podział, serio
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

nie wiem o co chodzi, mogę się domyślać ale myśle, że napewno kiedys sobie wszystko odbijesz, jak już bedziesz miala swoja rodzinę bedzie dobrze! 
ślub bierze na dniach to już nie musi sie starac
ja czasem tż mówię, że po ślubie nie będę się golić i będę chodzić w rozciągnietych swetrach. może on w to wierzy i dlatego nie chce sie oswiadczyć? musze zmienic taktyke...
to już
chorobe! zrobić ci herbatki z cytrynką i z miodkiem?
jak codziennie wstaje o 4.30 to teraz moglabym spac i spac a mam wolne 

My mieliśmy tam rezerwacje na zeszłe Walentynki, ale w końcu pożałowaliśmy kasy i poszliśmy do Pizzy Hut 

i jedlismy obiadek rekami 

ślubik dzisiaj mamy
żeby nie zapeszać). Nie chodzę już tam.