etorebka.pl cz. 29 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-01, 11:32   #1111
kali765
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
a można prosić link?
To była jednorazowa aukcja ale Proszę

http://allegro.pl/jazzowki-oxfordki-...692263155.html
Stary 2011-07-01, 11:38   #1112
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Dzięki, nie moje rejony w ogóle, na szczęście, ale to wszędzie się mogło zdarzyc, ech jak to trzeba uważać na siebie!

dobry jest

W kwestii moich problemów z upominkiem promotorskim, nastąpiła wielka awantura, osoba obraziła się, zabrała zabawki i spokój jest.
no i super macie święty spokój teraz zapewne wszystko pójdzie gładko

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Ja Ciebie też widzę w bobie, uważam że idealnie do Ciebie pasuje taka fryzura, ale faktycznie tak się utarło że na ślubie tradycyjnie długie włosy z upięciem, zapewne do tradycyjnych sukien wygląda to uroczo, ja na swoim ślubie miałam burzę rudych loków, ale ja nie miałam kościelnego, co ja bym dała za idealnie proste włosy a nie tego barana którego muszę non stop prostować
a ja mam proste włosy jak druty i zawsze je kręciłam to na wałki to lokówka suszarką i szczotka zawsze chciała mieć kręcone Zawsze na jakąś imprezę je kręciłam męczyłam sie a teraz
Jakiś czas temu doceniłam swoje proste włosy ... ale to długo trwało Czasem może i chciałabym pokręcić coś z nimi zrobić ale z czystego lenistwa po porostu mi sie nie chce

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 11:41   #1113
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, nie moje rejony w ogóle, na szczęście, ale to wszędzie się mogło zdarzyc, ech jak to trzeba uważać na siebie!

dobry jest

W kwestii moich problemów z upominkiem promotorskim, nastąpiła wielka awantura, osoba obraziła się, zabrała zabawki i spokój jest.
hahahahaha nie no dorośli ludzie i się obrażają

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Ja Ciebie też widzę w bobie, uważam że idealnie do Ciebie pasuje taka fryzura, ale faktycznie tak się utarło że na ślubie tradycyjnie długie włosy z upięciem, zapewne do tradycyjnych sukien wygląda to uroczo, ja na swoim ślubie miałam burzę rudych loków, ale ja nie miałam kościelnego, co ja bym dała za idealnie proste włosy a nie tego barana którego muszę non stop prostować
dziękuję
wiesz ja nawet nie patrze na to czy to tradycyjnie czy nie, po prostu chce mieć welon i ładną fryzurę upiętą:P zawsze mogę ściąć nawte tuż przed ślubem a zapuścić już nie:P
a co rozumiesz przez tradycyjna suknia

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Decyzja jak najbardziej słuszna. Jak już się przefarbujesz to cyknij dla nas jakieś foto

Na razie chyba zostanę przy długich

39 zł

U mnie tak samo, ciągle pada

Kali a nie wiesz gdzie mogłabym dostać zwykłe, proste, koralowe/czerwone balerinki ? Ciągle takich szukam i nie mogę znaleźć

A już wiesz jaką fryzurę byś chciała mieć na ślubie ?
nie, przynajmniej tak totalnie skonkretyzowanej nie mam :P mniej więcej tylko

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
trzymaj się kochana już zapewne jest bliżej końca niż dalej

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

ładne ile kosztują?

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

zdrówka dla taty
dziękuję na szczęście dzisiaj już troche drepta;] nie ma to jak zastrzyki - działają najszybciej
Stary 2011-07-01, 11:44   #1114
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
To była jednorazowa aukcja ale Proszę

http://allegro.pl/jazzowki-oxfordki-...692263155.html
dzięki

Jakoś na sigmie nigdy nie mogłam się załapać a teraz chyba na all poszukam jakiś bo na taką pogodę jak dzisiaj to kalosze sie przydadzą ale jak juz przestanie padać to takie jazzowki będą ok

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

dziękuję
wiesz ja nawet nie patrze na to czy to tradycyjnie czy nie, po prostu chce mieć welon i ładną fryzurę upiętą:P zawsze mogę ściąć nawte tuż przed ślubem a zapuścić już nie:P

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

dziękuję na szczęście dzisiaj już troche drepta;] nie ma to jak zastrzyki - działają najszybciej
to dobrze że jest już poprawa

Stary 2011-07-01, 11:45   #1115
moniuleczka
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość

wczoraj zaginela dziewczyna w tym miejscu, w ktorym ja biegam i o podobnej godzinie

wrocilam z galerii i padam!!!!!!!!! a tu jeszcze mam biegac...
o jej to uważaj na siebie, ale dobrze że nie biegasz sama

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Dla wszystkich na dobranoc : KRÓLIKOMOPS

I zmykam spać
haha ale fota

Cytat:
Dawno na all nie zaglądałam a przypadkowo na nie trafiłam
Zdj pochodzi z allegro.
ładne

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 11:45   #1116
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
razem z przesyłką dałam 25zł

Fashion może jeszcze zdążysz - wrzuciłam zdj na zakupowy
lecę oglądać
edita; widziałam - wszystko świetne !!

Edytowane przez fashionaddicted
Czas edycji: 2011-07-01 o 11:50
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 12:07   #1117
charal
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję

Tradycyjna suknia to dla mnie biała długa suknia bez ekstrawagancji, no po prostu taka beza z gorsetem itp, nietradycyjna to dla mnie wszelakie właśnie ekstrawagancje typu krótka sukienka, albo o jakimś udziwnionym kroju, kolorze itp, ewentualnie garnitur bo i z tym się spotkałam. Tak naprawdę nie znam się na tym, suknię ślubną miałam na sobie raz, gdy planowałam ślub, niestety choroba i śmierć narzeczonego przekreśliła plany i już nigdy potem nie miałam okazji, bo z byłym mężem miałam tylko cywilny, chociaż w sumie, jeszcze wszystko przede mną
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 12:11   #1118
Danula
Zakorzenienie

Dziń dybry

Cytat:
danula, a przy pisaniu smsow czesciej korzystasz z klawiatury qwerty, czy z dotykowca?? ja przyznam sie,ze pisze tylko na qwerty ale w tramwaju/autobusie jak czlowiek sie jedna reka trzyma czegos to nie ma mowy- trza z dotykowca leciec ;p

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Walcz tygrysie o swoje ... ludzi jak ludzi jak można tak naszego Danonka olwać

No właśnie cieszę się że Wy zostałyście bo poza Wami ten wątek już długo by nie pozipał i nie miał sensu w sumie

padłam

Dobranoc

Cytat:
szczerze nie rozumiem jak można tak traktować studentów :|myśmy termin obrony mieli z miesiąc wcześniej wyznaczony,a promotor ma swoje wady, ale jednak facet odpowiedzialny

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

więc trzymam kciuki, żeby nie odwołał

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

zamówienia nie te, bo nawet nie ma już co zamawiać:P wszystko już mamy;P
Ja też nie rozumiem
Oczywiście nie odpisał, także dziś do niego dzwonię ot co!

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 13:09   #1119
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
no i super macie święty spokój teraz zapewne wszystko pójdzie gładko
Cytat:
Smiechu warte co? Co lepsze, odwołała to wszystko co zdeklarowała się zrobić Teraz trza się podzielić jeszcze tymi obowiązkami, nie ma to jak odpowiedzialność

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 13:16   #1120
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Smiechu warte co? Co lepsze, odwołała to wszystko co zdeklarowała się zrobić Teraz trza się podzielić jeszcze tymi obowiązkami, nie ma to jak odpowiedzialność
to genialne podejście

Stary 2011-07-01, 13:55   #1121
Dominiique
BAN stały

Uprzejmie informuję, że sklep etorebka.pl pomniejszył mi konto rabatowe za zwrot REKLAMACYJNY (!!!) tej g.wnianej poprutej Emilki! Do reszty reklamacji jak na razie nie raczyli się odnieść.

Torbę odesłałam zaraz po dostarczeniu jej przez kuriera, ciekawe, czy będą próbowali mi wmówić, że torebka się rozpruła w trakcie transportu... Przestaję tam kupować.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 14:04   #1122
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Uprzejmie informuję, że sklep etorebka.pl pomniejszył mi konto rabatowe za zwrot REKLAMACYJNY (!!!) tej g.wnianej poprutej Emilki! Do reszty reklamacji jak na razie nie raczyli się odnieść.

Torbę odesłałam zaraz po dostarczeniu jej przez kuriera, ciekawe, czy będą próbowali mi wmówić, że torebka się rozpruła w trakcie transportu... Przestaję tam kupować.
Ale jaja, to jest szczyt szczytów, to może każą dopłacić jeszcze za tą torbę, bo pewnie rozprułaś złośliwie i odsylasz.?

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 14:09   #1123
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Czadowo, coraz lepiej

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-07-01, 14:10   #1124
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Dziękuję czyli widzę że chyba to dobra decyzja, wszyscy mówią że w brązie lepiej
Roxi ja się czuję zdecydowanie lepiej w krótkich, ale Ty masz śliczne włosy, szkoda byłoby obciąć
W brązie super ten kolor wydobywa całą Twoją urodę
Stary 2011-07-01, 14:10   #1125
charal
Zakorzenienie

Cytat:

Mi też zabrali jak wysłałam Jenny do reklamacji, ale wywaliłam im takiego maila że pieniądze na konto rabatowe wróciły, napisz do nich ostro i tyle, bo to przechodzi ludzkie pojęcie
Ja im wysmarowałam takiego oto maila:

Witam, z przykrością przeczytałam wiadomość o pomniejszeniu mojego konta rabatowego, biorąc pod uwagę że zwrot torebki nastąpił z powodu wadliwości zakupionego towaru, klapa była wyraźnie krzywo wszyta, a skóra w metalowych otworach na paskach niepodocinana, zgodzą się Państwo że mam prawo oczekiwać towaru nieuszkodzonego, jednakże zdarzyło się kilkakrotnie ze dostawałam torebki z wyraźnymi wadami fabrycznymi lub uszkodzone, lub ze śladami użytkowania wcześniejszego, mimo to nie rezygnuję z zamawiania w Państwa sklepie gdyż z innych torebek jestem niezmiernie zadowolona. Rozumiem politykę firmy, jednakże uważam że zmiany powinny iść w obie strony, Państwo powinni zwracać większą uwagę na to jaki towar wysyłany jest klientowi, nie wspomnę już ze stałemu klientowi za jakiego mam chyba prawo się uważać. Jeżeli zwracam torby nie robię tego z powodu własnego widzimisię, czy kaprysu, zawsze przyczyną jest wada, którą napewno by zauważono, gdyby ktoś torbę obejrzał przed wysłaniem. Pańswo pomniejszają moje konto rabatowe, ja zatem będę w następnym takim przypadku domagać się zwrotu kosztów przesyłki wadliwej torebki
Pozdrawiam serdecznie

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-07-01 o 14:16
Stary 2011-07-01, 14:13   #1126
Dominiique
BAN stały

Napisałam póki co, że ma wrócić rabat, z którego kupiłam torbę. O te 5 zł za zakup to mi żal się kłócić.
Ale rozwaliło mnie jedno: w statusie na stronie sklepu mam info, że zwrot za zakup w drodze. Mieli mi zwrócić za przesyłkę do nich razem z tamtą kwotą na konto. I zwrócili, ale chyba na RABATOWE konto! No żesz k.rwa! Jeśli na koncie BANKOWYM nie zobaczę tej kwoty to będzie bardzo niemiło.
Stary 2011-07-01, 14:22   #1127
charal
Zakorzenienie

Cytat:
W brązie super ten kolor wydobywa całą Twoją urodę
Dziękuję pięknie, matko, jakie miłe słowa od rana czytam. Zastanawiam się czy zrobić ciemny brąz czy taki złotawy kasztanowy, przez weekend się zastanowię
Stary 2011-07-01, 14:28   #1128
Dominiique
BAN stały

Bardzo słusznie napisałaś.
Jestem podirytowana, naprawdę. Od czasu, jak znam ten sklep (czyli lekko ponad 2 lata) kupiłam u nich w sumie około 30 torebek.
Ustawowo należy się klientowi zwrot kosztów przesyłki w przypadku reklamacji, więc ich "polityka firmy" mnie naprawdę nie interesuje. Wyraźnie zaznaczyłam, że to reklamacja. Zwrot na konto rabatowe mógłby być ok, gdybym sama o to prosiła, ale wyraźnie zaznaczyłam, że ta kwota plus cena, jaką zapłaciłam za torbę ma wrócić na konto bankowe. Kolejne zakupy u nich mogę zrobić lub nie, więc de facto "zwrot" na konto rabatowe nie jest żadnym zwrotem, ponieważ pieniądze zostały u nich.

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Dziękuję pięknie, matko, jakie miłe słowa od rana czytam. Zastanawiam się czy zrobić ciemny brąz czy taki złotawy kasztanowy, przez weekend się zastanowię
Zrób taki, jaki miałaś na tamtej fotce
Stary 2011-07-01, 14:46   #1129
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

Jak już będziesz wiedziała jaką chcesz, to koniecznie się pochwal

Cytat:

Ale dziady
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 14:46   #1130
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo słusznie napisałaś.
Jestem podirytowana, naprawdę. Od czasu, jak znam ten sklep (czyli lekko ponad 2 lata) kupiłam u nich w sumie około 30 torebek.
Ustawowo należy się klientowi zwrot kosztów przesyłki w przypadku reklamacji, więc ich "polityka firmy" mnie naprawdę nie interesuje. Wyraźnie zaznaczyłam, że to reklamacja. Zwrot na konto rabatowe mógłby być ok, gdybym sama o to prosiła, ale wyraźnie zaznaczyłam, że ta kwota plus cena, jaką zapłaciłam za torbę ma wrócić na konto bankowe. Kolejne zakupy u nich mogę zrobić lub nie, więc de facto "zwrot" na konto rabatowe nie jest żadnym zwrotem, ponieważ pieniądze zostały u nich.

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Zrób taki, jaki miałaś na tamtej fotce
No właśnie nie wiem czy chcę aż tak ciemny znowu
Dziewczyny wrzucam jeszcze kilka zdjęć a Wy mi doradźcie czy lepiej ciemne czy może trochę jaśniejsze bo takie też miałam, przepraszam że Wam głowę zawracam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01495.jpg (40,3 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01923.jpg (46,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05329.jpg (33,2 KB, 28 załadowań)
Stary 2011-07-01, 15:02   #1131
Dominiique
BAN stały

Mi się podobało najbardziej tamto w ciemniejszych, a z tych, co teraz wrzuciłaś to 1 - nie wiem, czy to ten sam kolor, aparat może przekłamywać. Jeśli się wahasz, to zrób najpierw te rudawe, zawsze możesz przyciemnić po miesiącu, czy dwóch.
Stary 2011-07-01, 15:11   #1132
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się podobało najbardziej tamto w ciemniejszych, a z tych, co teraz wrzuciłaś to 1 - nie wiem, czy to ten sam kolor, aparat może przekłamywać. Jeśli się wahasz, to zrób najpierw te rudawe, zawsze możesz przyciemnić po miesiącu, czy dwóch.
Na pierwszym zdjęciu miałam taki rudo złoty, na drugim trochę ciemniejszy a na trzecim ciemny brąz
Stary 2011-07-01, 15:24   #1133
Dominiique
BAN stały

Na 2 wygląda najjaśniej...
Stary 2011-07-01, 15:26   #1134
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

o gratulacje etorebko za szanowanie klienta

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Mi też zabrali jak wysłałam Jenny do reklamacji, ale wywaliłam im takiego maila że pieniądze na konto rabatowe wróciły, napisz do nich ostro i tyle, bo to przechodzi ludzkie pojęcie
Ja im wysmarowałam takiego oto maila:

Witam, z przykrością przeczytałam wiadomość o pomniejszeniu mojego konta rabatowego, biorąc pod uwagę że zwrot torebki nastąpił z powodu wadliwości zakupionego towaru, klapa była wyraźnie krzywo wszyta, a skóra w metalowych otworach na paskach niepodocinana, zgodzą się Państwo że mam prawo oczekiwać towaru nieuszkodzonego, jednakże zdarzyło się kilkakrotnie ze dostawałam torebki z wyraźnymi wadami fabrycznymi lub uszkodzone, lub ze śladami użytkowania wcześniejszego, mimo to nie rezygnuję z zamawiania w Państwa sklepie gdyż z innych torebek jestem niezmiernie zadowolona. Rozumiem politykę firmy, jednakże uważam że zmiany powinny iść w obie strony, Państwo powinni zwracać większą uwagę na to jaki towar wysyłany jest klientowi, nie wspomnę już ze stałemu klientowi za jakiego mam chyba prawo się uważać. Jeżeli zwracam torby nie robię tego z powodu własnego widzimisię, czy kaprysu, zawsze przyczyną jest wada, którą napewno by zauważono, gdyby ktoś torbę obejrzał przed wysłaniem. Pańswo pomniejszają moje konto rabatowe, ja zatem będę w następnym takim przypadku domagać się zwrotu kosztów przesyłki wadliwej torebki
Pozdrawiam serdecznie
Charalku ale im napisałaś :P

z tych zdjęć to w pierwszej chwili spodobało mi sie 1 a później 2 Tak jak napisała Domi najpierw zrób jaśniejszy a później zawsze można przyciemnić

Edytowane przez dor1kaaaa
Czas edycji: 2011-07-01 o 15:28
Stary 2011-07-01, 15:41   #1135
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie wiem czy chcę aż tak ciemny znowu
Dziewczyny wrzucam jeszcze kilka zdjęć a Wy mi doradźcie czy lepiej ciemne czy może trochę jaśniejsze bo takie też miałam, przepraszam że Wam głowę zawracam
Ja jestem za tym kolorkiem co wrzucałaś dzisiaj rano
Stary 2011-07-01, 15:41   #1136
charal
Zakorzenienie

Cytat:
o gratulacje etorebko za szanowanie klienta

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Charalku ale im napisałaś :P

z tych zdjęć to w pierwszej chwili spodobało mi sie 1 a później 2 Tak jak napisała Domi najpierw zrób jaśniejszy a później zawsze można przyciemnić
Dziewczyny dzięki Wam bardzo, tak zrobię, przyciemnię najpierw na taki złotawy, miodowy brąz, a potem ewentualnie będę stopniowo przyciemniać, wydawało mi się że w ciemnych mam jakąś taką ziemistą cerę, ale teraz znowu zdaje mi się że blond mnie postarza
Odkąd wysłałam im tego maila nie zabrali mi rabatu ani razu, a odesłałam im w między czasie torbę jedną, i to tylko dlatego że mi nie odpowiadała prawdę mówiąc
Stary 2011-07-01, 15:45   #1137
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

chyba sie zaraz Was nadrobie

w kim ?
Stary 2011-07-01, 15:45   #1138
dagna1
Zakorzenienie

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 15:56   #1139
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Jakiś nowy super smak chipsów?

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-07-01, 15:58   #1140
Czeska
Raczkowanie

Właśnie wróciła do mnie moja AIDA z reklamacji iiiiiiiiiiiiiiiiii naprawili dorzucili mi ćwieka i jest dalej prześliczna dobrze, że naprawili, a nie dali nowej bo trzeba by było znowu wietrzyć ją i smrodek zabijać
Czeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości