Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-01, 12:06   #1741
diablica071086
Zadomowienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Ostatnio niepokoi mnie pewna myśl, otóż mój mąż niecały tydzień jest mężem, chyba uważa że dziecko powinno pojawić sie dokładnie 9 miesięcy od daty ślubu,
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 12:06   #1742
sweetieSS
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
dokładnie
a już wymiata widok gości rozlewających alko na parkingu
u nas jest sala a obok carrefour i sklep zwykły, goście chadzają tam bardzo często w trakcie
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 12:13   #1743
kasiunialusia
Zadomowienie

tak wygląda moja wersja robocza z kokardą w kolorze sukni
i na biuscie wszędzie byłaby koronka, a nie tylko te dwa pasy które leca przez cała suknie
Stary 2011-07-01, 12:13   #1744
kasiunialusia
Zadomowienie

zapomniałam dodać zdjecia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1e.jpg (57,9 KB, 40 załadowań)
Stary 2011-07-01, 12:14   #1745
diablica071086
Zadomowienie

a najlepsze jest ze w niedziele po poprawinach ukroiłam sobie grubszy kawałek sera na co mąż stwierdził a co ty w ciąży jesteś że masz taką zachciankęa jak normalnie jem dziwne połaczenia smakowe to nic nie mówi a po slubie
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 12:17   #1746
kasiunialusia
Zadomowienie

a z tych sukni zaczerpnęłam inspirację
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg julie.jpg (47,2 KB, 19 załadowań)
Stary 2011-07-01, 12:25   #1747
ardillka
Zadomowienie

U mnie pada już drugi dzień;/;/Siedzę przez to w domu.
Jedziemy znowu na przymiarkę GPS dziś ( musieli zmniejszać moje o 2 rozmiary, a TŻ o jeden) i może TŻ kupi sobie buty ślubne
Mamy sprawe z napijami załatwoiną W ostatnim tygodniu pojedziemy do Makro kupić butelki 0.2l - wychodzi najtaniej.
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Nie wiem jeszcze
Na co??
Byliśmy na filmie :P TRANSFORMERS 3 / ale dwie poprzednie wersje były lepsze, dodatkowo troszkę było za długie/ Ale efektów dużo.
Nastepny film to AUTA 2 i Ten nowy z Julią Roberts

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
To ja się odmeldowuję na ładnych kilka dni od jutra urlop i krótki wyjazd, a potem nie wiem jak często będę zaglądać do kompa

3majcie się
Miłego wyjazdu i do / oby szybkiego/ zobaczenia na wizazu

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
zamówiliśmy sobie z moją Osóbką (TŻtem gdyby ktoś nie wiedział ) parasolkę na sesję zdjęciową
Załącznik 4059253

Cytat:
MAM PYTANIE - znaleźliśmy dziś z TŻ super gajer, szyty jak na niego ale jest w 100% wełniany - martwię się, że będzie się mocno gniótł - no ale ma skręt włókna 120 i pani mówi, że nie będzie się zagniatał. No i sama nie wiem czy go kupić czy nie - Co Wy na ten temat myślicie?? POMOCYYY :P
oj aż tak się nie znam. Ale jak fajnie wygląda i warto cenowo, to może te ewentualne zagniecenia na łokciach i pod kolanami nie są takie istotne...

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
mamy dziś równiutkie 50 dni do ślubu
... chyba zaczynam się ciut stresować

zostało nam do załatwienia:
- transport dla gości
- dekoracja kościoła
- ubrać do końca Pana Młodego (koszula, bielizna, krawat, musznik)
- ubrać do końca Pannę Młodą (pończochy, soczewki, łańcuszek, może welon mgiełka na sesję)
- zamówić figurkę na tort
- kupić alkohole (wódka, piwo, szampan, kolorowe)
- zrobić pudełko na koperty
- kupić ferrero rocher na winietki
- wymyślić/kupić podziękowania dla rodziców

oraz standardowo najwcześniej miesiąc przed zadzwonić/spotkać się: sala, dj, foto, kam, kierowca auta, hotel dla gości
My mamy tyle samo :P:P:P

Też się zaczynam denerwować, że już tak mało czasu, a jeszcze nie wszystko mam. Wiem, że spokojnie ze wszystkim zdążę, ale chciałabym mieć ze 2 tygodnie psychicznego luzu z załatwieniami. Może się uda

Zostało nam:
- buty dla TŻ
- koszula i krawat na II dzień dla TŻ
- koszule na przebranie z krótkim rękawem
- buty dla mnie / jak się trafią ładniejsze niż mam/
- bolerko dla mnie / mają w salonie gdzie moja suknia nową dostawe, więc na przymiarce dobiorę/
- spinki do mankietów i kolczyki dla mnie / będzie jubiler robić/
- ciasto
- tort
- zajechać do kwiaciarki zawieść przyssawki na auto
- ostatnie zaproszenia rozdać
- załatwić 3 kierowców na wesele
- napisać do DJ, orkiestry, fontanny, fotografa
- sesja narzeczeńska
- 3 spotkania w poradni
- makijażystka
- zamówić prezent dla rodziców / dziś/
- prezent dla świadków
- wysłać zaproszenia na ślub
- rozdać kołocz z zaproszeniami na ślub
- przykleić kokardki na wódkę i wino
- kolorowe alkohole
- uwędzić produkty na swojski stół
- upiec chleb powitalny
- winietki doczepione do prezencików dla gości, z tyłu kilka słów podziękowania za przybycie
- prezenty dla gości odebrać / 23 lipca

- jedzenie na panieński i alkohol

Chyba tyle
Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
hej

przychodzę do wasz prośbą o rade...

muszę w końcu iść do krawcowej oddac suknie do przeróbek, i tak sobie pomyślałam, ze mogłabym ją trochę udooskonalić

Czy mogłybyście powiedziec które z tych propozycji wam się podobają najbardziej?

Pierwsze zdjecie to obecny wygląd mojej sukni, na przedostatnim zdjeciu ma ramiączko na szyje z koronki a na ostatnim zdjeciu wstążke zrobiłam rózową zeby było widac o co mi chodzi ale wstążka byłaby w kolorze sukni
Mi się najbardziej podoba wersja oryginalna, albo bez ramiączek.

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 12:30   #1748
kasiunialusia
Zadomowienie

nie dodało mi sie drugie zdjęcie :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sunny.jpg (41,9 KB, 27 załadowań)
Stary 2011-07-01, 12:31   #1749
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Cześć
mamy dziś równiutkie 50 dni do ślubu
... chyba zaczynam się ciut stresować

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27859687]A u mnie zostało 15 dni Wczoraj zamówiliśmy kwiaty, zaliczyliśmy pierwszą spowiedź i spotkanie w poradni, a dzisiaj odbieram sukienkę [/QUOTE]

1 spowiedz tak późno?
Cytat:
Czy mogłybyście powiedziec które z tych propozycji wam się podobają najbardziej?
Mi sie podoba z ta koronka na szyi
Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
Ostatnio niepokoi mnie pewna myśl, otóż mój mąż niecały tydzień jest mężem, chyba uważa że dziecko powinno pojawić sie dokładnie 9 miesięcy od daty ślubu,

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
u nas jest sala a obok carrefour i sklep zwykły, goście chadzają tam bardzo często w trakcie
No byłam raz na takim bez alko weselu to popijaliśmy w barze który znajdował sie w podziemiach sali
Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Byliśmy na filmie :P TRANSFORMERS 3 / ale dwie poprzednie wersje były lepsze, dodatkowo troszkę było za długie/ Ale efektów dużo.
Nastepny film to AUTA 2 i Ten nowy z Julią Roberts
My też sie wybieramy ale jak szał minie, bo nie lubie jak w kinie jest dużo ludzi i wszyscy jedza popcorn i chlipią cola
Jedyne co mi nie pasuje to 3D, bo nie lubie takich filmów

Witam, pogoda do bani
Zapomniałam się pochwalić, ze w końcu zaniosłam wczoraj zapowiedzi

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 12:35   #1750
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:

Zapomniałam się pochwalić, ze w końcu zaniosłam wczoraj zapowiedzi

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 12:40   #1751
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:

to już była najwyższa pora
Dałam księdzu 50 zł. U mnie w kościele nie ma cennika

- 25 kg
Stary 2011-07-01, 13:06   #1752
izabla
Rozeznanie

Witam serdecznie w ten deszczowy LIPCOWY dzień!
W środę wybrałam się na Śląsk i zakupiłam materiał na suknię, mam nadzieję, że będzie ok. Wzbudziłam ogromne zdziwienie prosząc o 25 m tiulu halkowego Panie stwierdziły, że chyba przesadziłam z ilością, i sukienka będzie wyglądała jak do baletu, a mnie się wydawało, że tyle kazała kupić krawcowa Przemyślałam sprawę i wzięłam połowę ewentualnie dokupię w Częstochowie.
Załatwiłam też w swojej parafii świadectwo chrztu i bierzmowania. W kancelarii byli bardzo zdziwieni, że jeszcze nie zaczęliśmy spisywać protokołu, niestety nie mamy jeszcze zaświadczeń z USC-w Częstochowie trzeba na ten dokument czekać MIESIĄC a w Rybniku wystawiają od ręki!
Ile razy u Was czytane są zapowiedzi? Bo w Rybniku w mojej parafii 3 razy, i dopiero po tym czasie dostanę podbitą karteczkę.
Stary 2011-07-01, 13:07   #1753
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez izabla Pokaż wiadomość
Witam serdecznie w ten deszczowy LIPCOWY dzień!
W środę wybrałam się na Śląsk i zakupiłam materiał na suknię, mam nadzieję, że będzie ok. Wzbudziłam ogromne zdziwienie prosząc o 25 m tiulu halkowego Panie stwierdziły, że chyba przesadziłam z ilością, i sukienka będzie wyglądała jak do baletu, a mnie się wydawało, że tyle kazała kupić krawcowa Przemyślałam sprawę i wzięłam połowę ewentualnie dokupię w Częstochowie.
Załatwiłam też w swojej parafii świadectwo chrztu i bierzmowania. W kancelarii byli bardzo zdziwieni, że jeszcze nie zaczęliśmy spisywać protokołu, niestety nie mamy jeszcze zaświadczeń z USC-w Częstochowie trzeba na ten dokument czekać MIESIĄC a w Rybniku wystawiają od ręki!
Ile razy u Was czytane są zapowiedzi? Bo w Rybniku w mojej parafii 3 razy, i dopiero po tym czasie dostanę podbitą karteczkę.
A ty sama sobie kupujesz materiał?
W Sosnowcu (to nie śląsk) jest wielka hurtownia materiałów, koronek i dodatków ale mogą w niej tylko kupować ludzie z branży krawieckiej.

U mnia zapowiedzi tez 3 niedziele i dopiero mogę je odebrac od ksiedza

- 25 kg
Stary 2011-07-01, 13:08   #1754
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
zapomniałam dodać zdjecia
Weź z tym koronkowym na szyję, a jeśli już chcesz koniecznie ta kokardkęto białą, a nie w kolorze.
Tak myślę...
Cytat:
to już była najwyższa pora
Dałam księdzu 50 zł. U mnie w kościele nie ma cennika
Nio i super...u mnie zapowiedzi już poszły w parafii potwierdzenie odebrałam, u tż teraz w niedzielę i też spoko.
Ja zapłaciłam 100 zł, a TŻ 70zł.
Teraz w niedzielę idziemy na naukę tańca.
Tak ogólnie w parze...
No i chciałabym nauczyć się układu dla nas...
Jak bedzie nam dobrze wychodziło, to zatańczymy, a jak nie to jakiegoś wolnego przytulańca...
A chciałabym zatańczyć mixa.
Mianowicie początek zaczynamy walca do nocy i dni...tańczymy chwilkę, potem jest jakby zdarta płyta i szał bo tańczymy dirty dancing, oczywiście w kuminacyjnym momencie tż mnie łapie, ale tak jakby przenosił przez próg i krecimy się w koło i w tym momencie z dużego balona spadają na nas małe baloniki i płatki kwiatków itp, jeszcze kawałaeczek dirty i znowu zdarta płyta i zakończymy ładnie walcem
Fajnie by było, ale tż powiedział, że to na płycie będzie i wszyscy się będą z niego śmiali...i co z tego?
Fajnie będzie, potem śmiechu co nie miara...na wesoło, to od razu goście się rozweselą, a nie tak smutaśnie przytulańcowo....tak wymysliłam hehe
Jak myslicie?
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 13:14   #1755
madziares25
Zadomowienie

I w niedzielę wypadałoby iść na pierwszą spowiedź przedslubną...a w piątek przed ślubem ostatnia.
Jeju teraz to latanie się zacznie...muszę sobie pospisywać gdzieś to, co mam do załatwienia, bo mam wrażenie uporczywe, że coś mi umknęło...

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Muszę uciekać do pracki, jeszcze wstąpię na chwilkę na nasze małe słodkie gniazdko przed pracą...znowu zrobię wizualizację, gdzie ma co stać
Ja chcę być żonką już
Piesia mi będzie brakowało...
Rodzice na innym osiedlu mieszkają, ale w sumie dokładnie 3 przystanki i 20 minut spacerkiem, więc nie jest źle...za to do pracy oboje mamy rzut beretem...
Dziewczyny, a jak długoterminowa na sierpień się przedstawia?
Dobra uciekam do spisanka po 23 jak wrócę z pracy...
Jeszcze 6 tygodni
Buziaczki dla Was słodziaczki kochanePA

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

U nas też leje...papatki

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

U nas też leje papa
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 13:20   #1756
izabla
Rozeznanie

Cytat:
A ty sama sobie kupujesz materiał?
W Sosnowcu (to nie śląsk) jest wielka hurtownia materiałów, koronek i dodatków ale mogą w niej tylko kupować ludzie z branży krawieckiej.

U mnia zapowiedzi tez 3 niedziele i dopiero mogę je odebrac od ksiedza
Tak, sama Kupiłam, to co radziła krawcowa, czyli cieniutką taftę, w beli wyglądała bardzo fajnie, tylko teraz mam wrażenie że strasznie szeleści będę szumiała jak las kupowałam w hurtowni Jorg, według adresu w Czeladzi, było tam dosłownie wszystko- materiały, koronki, aplikacje z kamieniami, kryształkami, koralikami, rękawiczki, welony, woalki, stroiki itp. Ja nic, poza taftą i tiulem, więcej nie chciałam, bo górną warstwę w groszki znalazłam w Częstochowie.

To była także moja pierwsza samodzielna wycieczka samochodowa z Częstochowy do Rybnika- TŻ powierzył mi swoją ukochaną foczkę
Stary 2011-07-01, 13:30   #1757
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Tak, sama Kupiłam, to co radziła krawcowa, czyli cieniutką taftę, w beli wyglądała bardzo fajnie, tylko teraz mam wrażenie że strasznie szeleści będę szumiała jak las kupowałam w hurtowni Jorg, według adresu w Czeladzi, było tam dosłownie wszystko- materiały, koronki, aplikacje z kamieniami, kryształkami, koralikami, rękawiczki, welony, woalki, stroiki itp. Ja nic, poza taftą i tiulem, więcej nie chciałam, bo górną warstwę w groszki znalazłam w Częstochowie.

To była także moja pierwsza samodzielna wycieczka samochodowa z Częstochowy do Rybnika- TŻ powierzył mi swoją ukochaną foczkę
No tak bo w okolicy sa 2 wielkie hurtownie - Sosnowiec i Czeladz
Moja krawcowa z Częstochowy też sie tu zaopatruje bo podobno w okolicy nie ma innych miejsc

za wycieczke

- 25 kg
Stary 2011-07-01, 13:34   #1758
izabla
Rozeznanie

Cytat:
No tak bo w okolicy sa 2 wielkie hurtownie - Sosnowiec i Czeladz
Moja krawcowa z Częstochowy też sie tu zaopatruje bo podobno w okolicy nie ma innych miejsc

za wycieczke
W Siewierzu jest też hurtownia materiałów ślubnych, ale lepsze ceny mają w Czeladzi. Koronkę udało Ci się wybrać? Bo pamiętam, że miałaś jechać z krawcową kupić.
Stary 2011-07-01, 13:37   #1759
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
W Siewierzu jest też hurtownia materiałów ślubnych, ale lepsze ceny mają w Czeladzi. Koronkę udało Ci się wybrać? Bo pamiętam, że miałaś jechać z krawcową kupić.
Tak wybrałam w poniedziałek Własnie w tej hurtowni w Sosnowcu (180 zł/ metr) Wydaje mi się że jeszcze ładniejszą niż tamta poprzednia Z takimi kryształkami które pięknie się mienią
Jestem zadowolona i we wtorek jade na przymiarkę której już sie nie mogę doczekac

- 25 kg
Stary 2011-07-01, 13:39   #1760
happy2gether
Wtajemniczenie

CZEŚĆ!
przyszłam się pochwalić
Kupiliśmy ślubny garnitur dla TŻ!!, pudełko na koperty i dwie tuby strzelające - jedna sercami a druga płatkami róż

Łeb mi dziś pęka niesamowicie, bo od samego rana potwornie leje i pogoda jest paskudna ale i tak jestem szczęśliwa

Ugotowałam szczawiówkę - chcecie?
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 13:40   #1761
izabla
Rozeznanie

Cytat:
Tak wybrałam w poniedziałek Własnie w tej hurtowni w Sosnowcu (180 zł/ metr) Wydaje mi się że jeszcze ładniejszą niż tamta poprzednia Z takimi kryształkami które pięknie się mienią
Jestem zadowolona i we wtorek jade na przymiarkę której już sie nie mogę doczekac
No, cena powala ale tego chyba nie trzeba bardzo dużo? Super, że się udało. Ja moją upragnioną organzę w groszki znalazłam w sklepie w firanami

Jeśli któraś szuka woalki- to ja swoje zamówiłam u Marty Rudiak, w przyszłym tygodniu powinny dojść, przymierzę i wybiorę jedną z trzech

Edytowane przez izabla
Czas edycji: 2011-07-01 o 13:41
izabla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 13:44   #1762
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
w obu parafiach zapowiedzi wisiały przez 2 niedziele

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-07-01, 13:49   #1763
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
CZEŚĆ!
przyszłam się pochwalić
Kupiliśmy ślubny garnitur dla TŻ!!, pudełko na koperty i dwie tuby strzelające - jedna sercami a druga płatkami róż

Łeb mi dziś pęka niesamowicie, bo od samego rana potwornie leje i pogoda jest paskudna ale i tak jestem szczęśliwa

Ugotowałam szczawiówkę - chcecie?
CZEŚC
czyli taki kiepski dzień czasem trochę radości wniesie
Poka garniak i pudełko

Ja ide na botwinke choć szczawiowa nie pogardze

Cytat:
No, cena powala ale tego chyba nie trzeba bardzo dużo? Super, że się udało. Ja moją upragnioną organzę w groszki znalazłam w sklepie w firanami

Jeśli któraś szuka woalki- to ja swoje zamówiłam u Marty Rudiak, w przyszłym tygodniu powinny dojść, przymierzę i wybiorę jedną z trzech
No nie wiem czy tak mało, bo na suknie z trenem ok 6 metrów Aż jestem ciekawa jak ta twoja suknia bedzie sie prezentowała
I nie ważne gdzie kupiona, ważne ze jest

A co to za Marta?
podaj linka do strony jak masz

- 25 kg
Stary 2011-07-01, 13:59   #1764
izabla
Rozeznanie

Cytat:
CZEŚC
Poka garniak i pudełko

Ja ide na botwinke choć szczawiowa nie pogardze

No nie wiem czy tak mało, bo na suknie z trenem ok 6 metrów Aż jestem ciekawa jak ta twoja suknia bedzie sie prezentowała
I nie ważne gdzie kupiona, ważne ze jest
Ja zamówiłam te:
http://www.martarudiak.com/sklep/?120,woalka-janet
http://www.martarudiak.com/sklep/?116,woalka-elin-2
http://www.martarudiak.com/sklep/?13...z-piorek-sarah

A co to za Marta?
podaj linka do strony jak masz
6 metrów!! No to faktycznie sporo
link do sklepu:http://www.martarudiak.com/sklep/?op...iary-slubne,43
Można też w google wpisać jej imię i nazwisko, i się strona pojawi

Edytowane przez izabla
Czas edycji: 2011-07-01 o 14:02
izabla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 14:02   #1765
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
6 metrów!! No to faktycznie sporo
link do sklepu:http://www.martarudiak.com/sklep/?op...iary-slubne,43
Można też w google wpisać jej imię i nazwisko, i się strona pojawi
Dzięki, jak wróce to na spokojnie pooglądam bo już sama nie wiem co na tej głowie bede miała

- 25 kg
Stary 2011-07-01, 14:03   #1766
izabla
Rozeznanie

Coś dziwnego zrobiłam w swoim poście wyżej nie bardzo wiem jak
Stary 2011-07-01, 14:13   #1767
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
CZEŚC
Poka garniak i pudełko
pudełko czarno-białe z ornamentem takie jak w tej aukcji http://allegro.pl/pudelko-koperty-ko...693837793.html

a garniaka zaraz poszukam w necie.
Twój TŻ już ma gajer kupiony?
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 14:18   #1768
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Coś dziwnego zrobiłam w swoim poście wyżej nie bardzo wiem jak
Podszyłaś sie pod moją skromną osobe

Cytat:
pudełko czarno-białe z ornamentem takie jak w tej aukcji http://allegro.pl/pudelko-koperty-ko...693837793.html

a garniaka zaraz poszukam w necie.
Twój TŻ już ma gajer kupiony?
Tak kupiliśmy już w maju czerny z new mena i wisi u nich w salonie
Szukaj szukaj, jak wróce to chęc zobaczyc

uciekam

- 25 kg
Stary 2011-07-01, 14:22   #1769
JennyAniolek
Zakorzenienie

Przyszłam się pochwalić, że dostaliśmy dziś pierwszy prezent ślubny - od sąsiadów dziadka P., pewnie za kołocz ... jeszcze nie wiem co, bo P. mi tylko dzwonił, ale może to dziś wieczorem przywiezie, a jak nie to dopiero po weekendzie

czekam aż mama wróci z pracy i jedziemy odebrać nowe okulary, szkoda tylko, że pogoda dalej do

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-07-01, 15:48   #1770
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
ja tu mam opinię etatowej alkoholiczki, Rock też się zalewa przy mnie w trupa

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
odebralismy dzisiaj obrączki ale jestem zła bo moja jest za mała - panie w salonie mi tłumaczyły ze super itp.. ale zmierzyłam w dmu i ledwo co mi na paluch wchodzi - ide w pon zeby mi to koniecznie poluzowali ja lubie jak mi pierścionek odstaje od palca bo mam skłonności do atopowego zapalenia skóry i oprzy tak ciasnej obrączce zaraz zrobi mi się uczulenie i nie będę jej nosić... jestem zła ze nie kłóciłam sie od razu ale one tak na mnie wisiadły a nie mielismy czasu zbytnio....
TŻa obrączka była za mała o 6 albo 7 rozmiarów... Jeszcze musiał płacić za powiększenie, co jest dla mnie chore, bo to ona źle dobrała mu rozmiar...

Cytat:

niech poprawią koniecznie.
Poprawić poprawią na pewno , gorzej jak zrobią tak jak w naszym przypadku i nie wezmą odpowiedzialności na siebie za to, że źle rozmiar dobrały i będą kazały płacić

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
dokładnie
a już wymiata widok gości rozlewających alko na parkingu
Chyba bym miała w zanadrzu jakąś piersióweczkę w torebce

Cytat:
hej
Najlepiej pierwotna wersja, zaraz po niej koronkowe ramiączko przez szyję. Bez wstążki moim zdaniem

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
a najlepsze jest ze w niedziele po poprawinach ukroiłam sobie grubszy kawałek sera na co mąż stwierdził a co ty w ciąży jesteś że masz taką zachciankęa jak normalnie jem dziwne połaczenia smakowe to nic nie mówi a po slubie
TŻ notorycznie patrzy z przerażeniem na to, co potrafię wymieszać A nic nie poradzę na to, że kwaśne muszę zagryźć słodkim, bo inaczej mi nie smakuje

Cytat:
Jedyne co mi nie pasuje to 3D, bo nie lubie takich filmów
Też nie lubię 3d

Cytat:
Tak, sama Kupiłam, to co radziła krawcowa, czyli cieniutką taftę, w beli wyglądała bardzo fajnie, tylko teraz mam wrażenie że strasznie szeleści będę szumiała jak las
Przez szeleszczenie (i to strasznie drażniące - przynajmniej mnie ) jedna boska sukienka odpadła, a wyglądałam w niej , jednak szelest drażnił mnie tak bardzo, że jej nie wzięłam, bo by mnie chyba szlak trafił

Jutro mam obronę, właśnie powinnam się uczyć, a siedzę na wizażu

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości