|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
chyba
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
No i oczywiście po tym jak dzisiaj do niego napisałam smsa, z zapytaniem czy przyjedzie, odpisał, że "nie da rady"
Pewnie w ogóle nie miał zamiaru mnie poinformować...
|
|
|
|
#1143 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie. dzisiaj klikam marynare, a na decenariosy przyjdzie czas,ale zastanawiam sie,czy jest sens je brac. musze bardziej rozwaznie kupowac rzeczy, bo doslownie na ✂✂✂✂✂✂✂y najwiecej kasy idzie :/
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
))))))))) Cytat:
przekonalam sie o tym po 5 latach farbowania ;pCytat:
w krakowie od rana pada + mocno wieje, wiec w drodze do sklepu parasolka na wszystkie strony sie wyginala..Cytat:
Cytat:
w brunecie o chipsach Ty mi nic nie mow, odchudzam sie!! ![]() Cytat:
mieli widocznie dobry dzien ;p "cwieki odpadaja w wyniku nadmiernej eksploatacji oraz dzwigania w torebce rzeczy o wadze przekraczajacej 2 kg" ![]() chyba ale i tak pewno facet ma dziewczyne lub nawet zone. musze wybadac teren
|
||||||||
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie ciągle pada jakaś masakra
|
|
#1145 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrry!
Cytat:
![]() dziękuję za sugestię- Twój jest w ofercie Orange, bo DanulowoDagowego ni ma Roxi- ja cały czas próbuję zrobić korzystne zdjęcie ufarbowanych włosów- tylko albo koloe jakiś przekłamany wychodzi albo przez pogodę mam tak napuszone włosy, ze będę próbować- aż zrobię Cytat:
![]() jak mogłaś ufarbować ciemne włosy na blond???????? zdrajca!![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja uważam, ze ogólne niezadowolenie należy zawrzeć w tytule nst wątku telefon? torba? zegarek? Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie też się zastanawiałam dlaczego tak się stało O proszę. Wybadaj koniecznie co i jak. I jeśli tylko jest wolny - to bierz się za niego Jakaś kawka, czy kolacyjka
|
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby jemu zalezalo to jakos dalby rade i co najwazniejsze- poinformowalby Cie duzo wczesniej. nie zawracaj sobie nim glowy |
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a stosunki zawsze można naprawić
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę przestań myśleć o tym idiocie, nie jest tego wart masz wakacje, będzie dużo okazji by spotkać kogoś miłego
|
|
#1150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się nie będę przejmować. Mam go totalnie gdzieś ![]() U mnie chwilowo spokój, ale i tak pewnie będzie lało ![]() Cytat:
Nie, nie. Mój z Playa ![]() A jaki kolorek wybrałaś ? Wyszedł taki jaki chciałaś ? I to jeszcze jaki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Charlie wybrałaś już jakiś kierunek ? |
||||
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() złożyłam dziś na UJ na trzy kierunki
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A długo się czeka na informację czy się dostało na dany kierunek ?
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam opoznienie 8 godzinne- dopiero teraz palaszuje sniadanie ![]() roxi, nie mysl o nim (wiem, trudne,ale co zrobic...) i gdy bedziesz kolo buraczyny przechodzic - glowa do gory, piers z sutkami do przodu i nie patrz sie na niego
|
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki, mocno mocno!!
|
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to niezłe opóźnienie ![]() Dzięki Wam już mi lepiej i powoli o buraczynie zapominam ![]() To trzymam mocno kciuki, żebyś dostała się tam gdzie tylko chcesz
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
dzisiaj jeszcze odbiorę wyniki egzaminu językowego, ciekawa jestem jak poszło
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Acha
![]() Cytat:
![]() Wiecie co dzwonię do promotora i nie odbiera..........myślicie , że wie, że to ja i robi mi na złość? ![]() : rotfl:
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na up jeszcze złoże a egzamin językowy to ten co pisałam w maju, dopiero teraz przyszły wyniki
|
|
#1160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukaj innego obiektu westchnien a nic specjalnego... owsianka z orzechami i bananem niektorych mdli na samo slowo "owsianka" ale ja lubie, jak jest fajnie zrobiona; dodatki musza byc ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
ale i tak niezle,ze masz tel do promotora. ja mialam jedynie adres mejlowy.. trzeba bylo sie przypominac wysylajac kilka razy tego samego mejla z odnosnikiem "pilne" ;p tak mowili "doswiadczeni" i w sumie dzialalo
|
||
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam od koleżanki z roku, skąd ona ma nie wiem ale chyba nie od niego
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie wróciłam ze sklepu i kupiłam sobie chipsy Crunchips o smaku Chakalaka (nigdy nie jadłam, ciekawe czy dobre ), Kinder Bueno, kremową pomidorową z makaronem i farbę w Rossmannie
|
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Zamieszania ciąg dalszy. Nadal nie mam godziny egzaminu
jutro wyjazd, a ja w proszku ze wszystkim Cytat:
Ile trzyma bateria? jak android? jak słychać? Czaję się na niego dłuższy już czas i chyba w końcu padnie łupem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Domi wysmaruj im maila, żeby im w pięty poszło ![]() Kto się zna na komputerach, potrzebuję rady
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Telefon mam od niecałego tygodnia, więc na razie nie jestem w stanie za dużo o nim powiedzieć. Słychać dobrze. Baterii pozostało jeszcze pół (ładowałam jakieś 3 dni temu), tyle, że sporo rozmawiałam. Zdjęcia robi ładne. Jednym minusem jest to, że za nic nie mogę się połączyć z wifi Nie wiem czy mam coś źle ustawione, ale chyba wszystkiego już próbowałam i nic. Ale ogólnie jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
I znowu mamy wieczór
![]() ![]() Byłam zapisać się na egzamin Mam dopiero 10.sierpnia
|
|
#1167 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zazdroszczę Charal jak miała taką piękną burzę loków rudych ![]() co do telefonów to ja się czaję na BlackBerrego
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy et realizuje przesyłki w sobotę?Bo dostałam dziś rano e-meila, że zamówienie zostało zrealizowane i nie wiem czy w soboty dostarczają przesyłki? Mam podany adres do pracy i może być mały zonk
|
#1169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moze spytaj na tym watku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=541062&page=4 ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Buenas tardes wszystkim
Pochwalę się i wam ... bo jestem nadal w szoku dostałam na koniec 4,5 u chyba największej kosy na moim wydziale ... a na pewno jednej z większych ... a wcale na to nie liczyłam bo 1 podejscie do zaliczenia zawaliłam ... a na 2 miałam kupę szczęścia bo dostałam łatwiejszą grupę i 5 była ... a że babka robi średnią ważoną ze wszystkich ocen z wagami 0,5 to byłam przekonana że będzie 3,5 (bo z ćwiczeń 4 było ) a tu patrzę dziś na webdziekanat a tu taki suprise .... nie powiem że rekompensuje mi to sporo nerwów jakie miałam w tej sesji i dodaje sił na ostatnie zaliczenie jakie mnie czeka i dokonczenie projektu Cytat:
chciałabym ale mnie nie stać .... i lubię mojego LG
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

dorzucili mi ćwieka i jest dalej prześliczna 

Pewnie w ogóle nie miał zamiaru mnie poinformować...
[/SIZE]
w krakowie od rana pada + mocno wieje, wiec w drodze do sklepu parasolka na wszystkie strony sie wyginala..
mieli widocznie dobry dzien ;p "cwieki odpadaja w wyniku nadmiernej eksploatacji oraz dzwigania w torebce rzeczy o wadze przekraczajacej 2 kg"
ale i tak pewno facet ma dziewczyne lub nawet zone. musze wybadac teren 
zdrajca!
jakby jemu zalezalo to jakos dalby rade i co najwazniejsze- poinformowalby Cie duzo wczesniej. nie zawracaj sobie nim glowy 

niektorych mdli na samo slowo "owsianka" ale ja lubie, jak jest fajnie zrobiona; dodatki musza byc