|
|
#1171 |
|
BAN stały
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
far, to super, gratulacje
![]() a wiesz, na stronie piszą, że z abonamentu za 65zł masz BB za 49zł. natomiast moja mama gadała z tym facetem od playa przez telefon i zaproponował jej lepsze warunki na swój abonament niż te co na stronie są napisane, także liczę, że i dla mnie może będzie atrakcyjniej
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
far
![]() iiiiiiiii surprise tez zylam w przekonaniu,ze pisze sie suprise. dopiero wizaz wyprowadzil mnie z bledu ;p
|
|
|
|
#1173 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no coś ty ale super ja mam problem bo mi żadna sieć w sumie nie odpowiada ... obecnie mam orange i miałam rezygnować bo jak przy zwykłym abonamencie przed ich durnymi zmianami 35zł miesięcznie w pełni mi wystarczało i nie przekraczałam jakoś bardzo rachunku tak po zmianach na delfiny i inne zwierzki płacę 2 razy tyle co kwota abonamentu a wiele więcej nie gadam ... ale babka mi całkiem fajne warunki przez telefon zaproponowała więc rok jeszcze zostanę ... ale jak sie nie poprawi to niech się ugryzą i przechodze na play na karte ... bo już mam tylko nie używam bo zapominam kupić doładowania a jak mama wplayu z abonamentu zadowolona ? bo słyszałam że karta u nich lepsza niż abonament ? ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- hahaha kto powinno być nowe hasło reklamowe wizażu ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
wszyscy się rzucili na zdawanie w wakacje ?
|
|
|
#1176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]() i jak ci średnia podniesie
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
czeska, ostatnio pytalas sie o torebke z x strony - jest dostepna caly czas http://etorebka.pl/s03.php?f=0262 myslalam,ze juz jej nie ma, ale wertujac strona po stronie zobaczylam ja ;p
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
jak to sie mowi...
wizaz uczy, wizaz bawi, wizaz nigdy Cie nie zdradzi
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no średnia nie będzie zła jakieś 4,5 powinno być nawet na 2 kierunku aż tak źle nie jest też jak zwykle ... także męczę się ale łaskawa ta sesja coś w ocenach jest
|
|
|
#1181 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
), ale mam duży przekrój sieci u znajomych i rodziny -> praktycznie każda osoba w innej sieci . do tego nie chcę mieć dotykowego telefonu . no i BB ślicznie wygląda . straszna gadżeciara jestem mamcia jeszcze nie podpisywała nic, jeszcze został jej chyba miesiąc-dwa w t-mobile
|
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio czekałam dłużej
Cytat:
Babka w moim ośrodku szkoleniowym powiedziała że nie wie co się dzieje ale wszyscy z tego miasta (co ja sobie wybrałam) nie zdają i wykupują jazdy ![]() Ach! I gratuluję ![]()
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2011-07-01 o 21:56 |
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
dagna1 kliknęłam w twój banerek
|
#1184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dotykowych też nie cierpię ... poza moim lg ... bo ma tylko panel dla przycisków sterujących dotykowy ale qwerty bardziej mi się podobają ... jak nie BB to nokia e71 też mi się podoba tata ma ... i jak jest w pobliżu to się nią bawię ![]() Cytat:
ale ja coś czuję że przez to że tyle musisz teraz czekać to 10.08 będzie dla Ciebie dobrym dniem merci
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2011-07-01 o 22:03 |
||
|
|
|
#1185 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oj to ja teraz będę robić z dwa miesiące tę fotkękolor jest 3 od końca jasny brąz- sama nie wiem czy jestem zadowolona bo moje włosy są ciemniejsze /były/mam taki chyba jednak najciemniejszy brunetkowy kolor włosów /miałam/ tu w świetle widać takie lekkie miedziane refleksy- z drugiej strony nikt nie zauważył, ze są ufarbowane więc dobrze- w każdym bądź razie kępka na próbniku była brązowa moje włosy w połączeniu z farbą są zdecydowanie ciemniejsze i raczej nie brązowe farba której użyłam to Alfaparf Milano Evolution of the color ze sklepu dla fryzjerów takiego tym palantem się zaś nie przejmuj :p rzytul:![]() każdy ma serię takich małych niepowodzonek w życiu- właściwie "nietrafionek"powinna m napisać Cytat:
niezależnie od tego co już pisałam- rosyjski to piękny język Cytat:
kochana jak mi się uda w końcu jakieś zdjęcie mam przez ta pogodę napuszone włoski które świetnie wychodzą na zdjęciu ![]() powodzenia z brunetem Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale faktycznie tak jak odciągają te egzaminy to można zapomnieć jak się jeździ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
tylko gratulować tym bardziej jak ciągniesz dwa kierunki
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
czy któryś jest godny kliknięcia??????????????: prosi:
![]() :pros i:
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
no to dzieki wielkie
monia, mi sie srednio podobaja masz potrzebe wydania pieniedzy?? |
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Moni,takie trochę oklepane już...
![]() Patrzcie jakie cuda,chętnie zobaczyłabym na stronie es coś podobnego http://lula.pl/lula/51,94042,9862312.html?i=20
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie ostatnia ewentualnie 3
|
#1194 | |
|
BAN stały
|
Wszystkie ładne, mi się najbardziej podoba wersja nr 1
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze raz dziękuję więcej szczęścia niż rozumu w tym wszystkim ale i tak motywacja jest większa jak się widzi jakiekolwiek wyniki ,... a nie same 3 w indeksie ![]() ja też za przykładem dorki kliknęłam a co ! a teraz uciekam oglądać Szeregowca Ryana (uwielbiam Ciaooo robaczki
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jeszcze wstawiałam na fb ![]() Pa i miłej pracy przy projekcie i oglądania filmu
Edytowane przez dor1kaaaa Czas edycji: 2011-07-01 o 22:31 |
|
|
|
|
#1198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio czekałam prawie dwa miesiące i nie zdałam Sprawdziłam niejawność i się nie powiodło więc co mi tam ![]() Cytat:
a w razie czego mam wykupionych 5h więc wybiorę je sobie przed egz
|
|
|
#1199 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam taka wizję romantycznego ubioru- mglistą Cytat:
![]() ja raz musiałam do swojego promotora do domu pojechać znienacka bo nie widziałam wyjścia Cytat:
![]() fajne- gdzie ceny????????? edit aha to j e s t prawdziwy wang? ok ceny sobie wyobraże sama................... Cytat:
zgadzam się co do czarnej torby masz już trele morele?????? Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-07-01 o 22:38 |
||||
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

a wiele więcej nie gadam 

no średnia nie będzie zła

to ja teraz będę robić z dwa miesiące tę fotkę
:p rzytul: