|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Dzień dobry
Paula chora więc od wczoraj siedzimy w domu, przynajmniej nadgoniłam Was Mój eks dzwonił do mnie i żadał abym zmieniła pozew na: bez orzekania o winie ![]() Cytat:
Też mam takie wrażenie... O i znowu dzwonił, abym zmieniła pozew Kocham ta piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=2J2dwFVZHsY |
|
|
|
|
#2642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko czysta prawda;]
|
|
#2643 |
|
Rozeznanie
|
tamlin - powinien wcześniej pomyśleć o konsekwencjach, teraz już jest za późno. przynajmniej wiesz ze załuje i że dostał swoją karę. szkoda tylko, że wszystko odbije sie na dziecku. chole** czemu oni są tacy bezmyślni, czemu nie potrafią myśleć mózgiem, ani doceniać tego co mają?
sorry za pytanie, ale jak stosunki z twoja siostrą, zabiera swój głos w tym wszystkim? |
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedy skrzywdzą Cię dwie osoby, które nigdy byś o to nie podejrzewała chyba jest jeszcze gorzej jak facet gdzieś w bok z jakąś inną poleci... Coś o tym wiem, na pewno nie w takim stopniu jak Ty (Ty masz dziecko i byliście małżeństwem), ale nieco podobna sytuacja... |
||
|
|
|
#2646 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cieszę się, że tak świetnie sobie radzisz, i że znalazłaś sobie kogoś fajnego. bo ja zaczynam się zastanawiać nad sensem bycia z kimś, puki jestem sama to wiem na czym stoje, a po drugiej osobie nie wiadomo czego mozna się spodziewać, poza tym ciągle spotykam jakiś popaprańców, a ci fajniejsi dawno zajęci - wiec trzymam sie od nich z daleka
|
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do facetów, cóż nie wszyscy są draniami, ale bardzo ciężko trafić na swoją "drugą połówkę pomarańczy". Ja tam czekam aż trafię na tą właściwą, bo teraz ( eks )to na jakiegoś zgniłka trafiłam. A na razie bawię się i korzystam z życia
Edytowane przez tamlin111 Czas edycji: 2011-07-01 o 18:43 |
|
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pójdę chyba tylko z siostrą, a coś mi się wydaje, że chciał sobie poznać jakieś moje koleżanki, a mną jakoś szczególnie nie jest zainteresowany
![]() Cytat:
![]() A mi chyba trochę lepiej dzisiaj. Staram się nie myśleć, chociaż wiadomo, że ciężko jest. Ale powoli zaczyna do mnie docierać, że to definitywny koniec. Moja siostra dzisiaj mnie próbowała pocieszyć i mówi: "Eeeeej przecież on jest taki brzydki, stać cię na kogoś lepszego" he he obydwaj to skorpiony mój eks z 3 listopada, a jej z 4
|
|
|
#2649 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez change Czas edycji: 2012-01-04 o 11:47 |
|
|
|
#2650 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a mi wcozraj uciekły i zagineły dwa pieski husky...Nigdzie nie mozemy ich znaleźć Na dodatek mieszkam w gorach
|
|
|
|
#2651 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozwolę na umieszczenie fragmentu którego powinnyście to wiedzieć: Spójrz prawdzie w oczy Bądź uczciwa. Bądź twarda. Czy ktoś, kto sprawia ci ból, kto nie ma czasu na spotkania z tobą, nie odbiera twoich telefonów i nie oddzwania, to jest człowiek, z którym chciałabyś spędzić życie? Czy naprawdę całe życie marzyłaś o tym, żeby uganiać się za kimś, kogo nie interesujesz? Dlatego spójrz prawdzie w oczy. Zamiast wciąż rozczulać się nad kilkoma ciepłymi słowami, które kiedyś do ciebie powiedział, przypomnij sobie, że ten facet po prostu cię unieszczęśliwia. Właściwe kroki: Wypunktuj wszystkie rany, które ci zadał: nie dzwoni, nie ma czasu, nie tęskni za tobą (gdyby tęsknił, to by dzwonił i umawiał się na randki), na przykład: nie ma go przy tobie, kiedy go potrzebujesz, nie jest czuły, ciepły, jest co najwyżej obojętny i zdystansowany. Tak, wypunktuj jego cholerne wady. Opisz je najbarwniej jak potrafisz. Dzięki temu zamiast jego nierealnego, wyidealizowanego obrazu, który cię osłabia, otrzymasz jego realistyczny portret. ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
ja tez mieszkam w górach ale w karkonoskich biedaki one wrócą
|
|
#2652 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Powinny wrócić po tropie...
|
|
|
#2653 |
|
Raczkowanie
|
Ojej
nadrobić Was- to pół dnia :d Ale widzę, że szykuje się do przeczytania fajny artykuł Więc zrobię to jak tylko obejrze film No chyba że koleżanka, którą namawiam na piwo po pracy jednak się skusi - to wtedy troszke później go sobie poczytam Tym bardziej że im dłużej nie jestem z exem, tym jakoś bardziej czuje chęć odezwania się do niego Choć na samą myśl o nim serce wali mocniej
|
|
|
|
#2654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Porozwieszlaiśmy ulotki, wszystkich znajomych i nieznajomych zawiadomilismy, na nk na necie, dzwoniliśmy do schronisk gorskich, do schroniska. Najbardziej sie boimy, ze mogli wleciec do lasu, rorych ci u nas pod dostatkiem a to dlatego, ze wczoraj o 21 byla u nas byrza a jeden z moci hpieskow sie strasznie boi i mogl biegnac jak szalony a młody za nim krok w krok zawsze biega jak weszli do lasu to koniec... ciezko bedize im wrocic. Tata dzwonił do paru lesniczych zeby nie strzelali do nich jakby cos ![]() Wszyscy jestesmy do nich przywiazani.... ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Ciezko z tym wracaniem u nich, tak jak pisałam wyżej nnnnnnogli ise gdzies zapedzic. |
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Duszku bardzo współczuję i trzymam mocno kciuki, żeby psiaki się odnalazły. Na odległośc nie jestem w stanie za bardzo Ci pomóc
Gdybyś np. potrzebowała pomocy w robieniu ogłoszeń w internecie to proszę daj znac, chętnie pomogę. Systematycznie sprawdzajcie okoliczne schroniska dla psów, nawet te oddalone o kilkadziesiąt kilometrów. Psy mogą pokonywac naprawdę duże dystanse, a w strachu tym bardziej. Byłam jakiś czas wolontariuszką jednej z fundacji prozwierzęcej i prześledziłam wiele historii zaginięc, mnóstwo z nich kończyło się szczęśliwie, więc głowa do góry i myślcie pozytywnie. Jakby co, pisz Ja i moje chore uczucie nadal śledzimy wątek U mnie nijak. Jakaś apatia mnie ogarnęła. Na szczęście mam dużo pracy, a tym samym mało czasu na myślenie. Dzisiaj znowu widziałam przystojniaka Tyle, że nie zauważyłam go od razu... on pierwszy zauważył mnie, bo poczułam jego wzrok na sobie i jakoś tak instynktownie się obróciłam niespodziewanie w jego kierunku. On chyba równie nieśmiały jak ja,bo szybko odwrócił głowę. W takim tempie to dobiję do 40-stki zanim coś z tego będzie Poza tym od dzisiaj mam cichego wielbiciela piszącego do mnie smsy Podobno stałam z tym chłopakiem w kolejce po dotację z UE (o 3 w nocy z nogą w gipsie )i wówczas rozmawialiśmy ze sobą i jeszcze na kilku spotkaniach z tym związanych. Zupełnie go nie pamiętam,bo sporo nas tam było. Mój numer ma z ulotki mojego gabinetu.
Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-07-01 o 21:59 |
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2657 |
|
Wtajemniczenie
|
Duszku to strasznie przykre, bardzo ci współczuję, pozostaje mi tylko trzymać kciuki i wierzyć że się znajdą
![]() Pożegnaliśmy się dzisiaj, serce mi pęka po prostu ![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- czytam ten artykuł, i z każdym zdaniem mam wrażenie że jest pisany jakby specjalnie dla mnie
|
|
#2658 |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane
Ja już w ogóle nie w temacie Nie wiem co jest pięć. Poczytuję Was, ale nawet historii ani nicków z nimi związanych nie kojarzę :/ Ech starość nie radość :P Poza tym u mnie wszystko dobrze Żyję sobie, chodzę nadal na siłkę <pracuję nad nogami dla Malli które ma jej dać Dżuniorka > i pracuję. U lekarza byłam, dostałam zestaw badań i jakoś idzie Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę powodzenia i nowych miłości już na całe życie
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Dla wszystkich eks, którzy zdążyli się pocieszyć
ten obrazek make my day
|
|
|
|
#2660 |
|
Raczkowanie
|
O zgrozo!!!! Dziś w nocy dostałam smsa od byłego ze służbowego telefonu o treści: Spotkamy się? Nic nie odpisałam. Spieprzył mi noc, bo gdy odczytałam, nie mogłam zasnąć, cały czas myślałam. Nie mogę uwierzyć, że napisał. Mam już czarne scenariusze. Może to nie był do mnie, może pisał do innej laski, może był pijany i coś mu się popier... Nie wiem, czy odpisywać w ogóle. Lepiej by było, gdybym nie dostała smsa.
|
|
|
|
#2661 |
|
Raczkowanie
|
ale boliii
strasznie myslalam ze mam to juz za soba... do wczoraj kiedy dowiedzailam sie ze idzie dzisiaj na wesele z dziewczyna z ktora sie od jakiegos czasu spotyka... 2 tyg temu byl u mnie i nei spotykal sie z nikim, za to ja tak...a byl chyba zeby wybadac czy z kims jestem...a potem musial sie zalogowac na sympatii ( gdzie my etz sie poznalismy) i poznal tam dziewczyne ktora zaprosil na to wesele...a tak chcialam na nie isc dzisiaj ciezki wieczor....mysl ze jest z nia, z nia tanczy, jej dotyka mowi ze to kolezanka narazie... napislam mu wczoraj ze troche mnie zaklulo, ale ciesze sie razem z nim ze ma kogos obok i nei jest jzu samotny. zadzwonil i powoiedzail zebym nie mowila ze sie ciesze bo on wie ze ja sie nei ciesze, ze bylo tak samo jak mnie zobaczyl z nim- tez sie nei cieszyl...tylko ze jego juz nie ma...nie moglam...a jest caly czas eks...a 5 miesiecy minelo![]() teraz , jak wiem ze z kims sie spotyka, bardzeij boli jak wczesniej....wczesniej chyba byla jaka nadzeija...teraz juz nie ma ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli chodziło mu o spotkanie w tej nocy to już wiemy nawet w jakim celu Oczywiście mogę być w błędzie.
|
|
|
|
|
#2663 |
|
Raczkowanie
|
Tylko, że on mieszka teraz 160 km ode mnie więc mało prawdopodobne, że chodziło o seks... Ale nie ukrywam, że mam negatywne myśli. Mógł się nie odzywać i tyle.
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrafił do mnie przyjechać spontanicznie np. nawet o 1-2 w nocy, bo mu się akurat chciało bzykać Gdy miał auto u mechanika, latał i pożyczał od kumpli, byle tylko do mnie przyjechać. Tak, tak, tak... godziłam się na to Nie chcę za dużo pisać, żeby nie zapeszać, ale jakiś przełom u mnie wisi w powietrzu
|
|
|
|
|
#2665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ostatnio chyba niewiele pisałaś tu i już martwiłam się o Ciebie. Czyżby sąsiad ?Ja własnie jestem po przełomie i nie chcę wracać do tych złych emocji we mnie. |
|
|
|
|
#2666 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny znalazly sie pieski wczoraj w nocy !!
Sa juz w doku i spia. Sa strasznie zmeczeni i przestraszeni ale powoli dochodza dosiebie.Dziekuje za zainteresowanie wszystkim a zwlaszcza Tobie Dearlie
|
|
|
|
#2667 |
|
Rozeznanie
|
a ja tylko na chwilkę..
chciałam się pochwalić, że we wrześniu lecę na rok do Padwy w przyszłym tygodniu będę rezerwować bilet do Bolonii taki trochę offtop.. ale ja tu już od dawna nie do końca pasuję do tego wątku, ale jestem tu, bo o dziwo się przyzwyczaiłam do Was.. i choć nie rusza mnie już mój ex, to od czasu do czasu spłodzę jakiś komentarz tu.. trzymajcie się Kochane miłego dnia życzę
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mój się nie zdążył pocieszyć, ale obrazek i tak mnie rozbawił
![]() Tak a propo sobie myślę... że pewnie szybko się nie pocieszy. Przecież jego dziewczyną są teraz imprezy i alkohol nie sądzę, że jakaś dziewczyna długo tak wytrzyma z nim, tak samo jak ja... albo zacznie coś mu napominać o tym i to się skończy wtedy bardzo szybko. Ale może kiedyś się zmieni, a może zakocha się w jakiejś aż tak, że zmieni się właśnie dla niej? Niestety widać, dla mnie nie był w stanie zrezygnować z niczego. Bardziej wydaje mi się, że może znajdować sobie jakieś dziewczyny na jedną noc na tych imprezach, a o takie tutaj nie trudno... a to też boli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-07-02 o 11:05 |
||
|
|
|
#2669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielbiciel co prawda już dzisiaj do mnie pisał smsa, a na sąsiada lubię popatrzeć, ale na tym koniec Ta zmiana wyszła tak sama z siebie. Staram się z całych sił dostrzegać "dupkowatość" mojego eksa, a nie tylko tą pozytywną jego stronę i w ten sposób łatwiej mi walczyć ze sobą. Zaczynam chyba powoli obojętnieć. Tyle, że on mi do końca na to nie pozwala, bo gdy już się trzymam z 4-5 dni bez kontaktu to nagle on przerywa to milczenie. A ja nadal nie mam tyle sił w sobie, żeby nie odpisywać. Jednak z czasem ona przyjdzie, chcę w to wierzyć. Trzymam mocno kciuki, żeby u Ciebie było tylko pozytywnie! Podziwiam Cię za to, że nie odpisałaś eksowi! Jesteś dla mnie wzorem do naśladowania Jak już w tym wytrwałaś to już dalej będzie tylko łatwiej ![]() Cytat:
Po prostu psie tematy nie są mi obce, bo napatrzyłam się już na wiele smutnych mordek w schronisku. Kilka razy pomagałam także w poszukiwaniach, więc wiem jak działać, dlatego chciałam pomóc
|
||
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a juz mialam mysli, ze te pieski ktore byly kolo mojego domu to Twoje ale jak sie juz znalazly to raczej nie mogly byc Twoje ale zbieg okolicznosci
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

Mój eks dzwonił do mnie i żadał abym zmieniła pozew na: bez orzekania o winie