Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-02, 11:17   #2671
Duszek2
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość

Ooo super! Same wróciły?
Nie, chlopak zobaczyl ogloszenie a potem moje pieski i zadzwonil w nocy

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość

Już pisałam, ale powtórzę, że bardzo się cieszę! Nie ma za co dziękować. Po prostu psie tematy nie są mi obce, bo napatrzyłam się już na wiele smutnych mordek w schronisku. Kilka razy pomagałam także w poszukiwaniach, więc wiem jak działać, dlatego chciałam pomóc
DZIEKUJE
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 11:26   #2672
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
Lepiej by było, gdybym nie dostała smsa.
Spróbuj się zachowywać jakby to się nie stalo...

U mnie nadeszly wspomnienia o eksie, jakaś tęsknota, pomimo tego, że jestem pewna, że nie chcę z nim byc, że lepiej w naszym związku to już bylo.
Nie sądziłam, że sentyment może mnie tak mocno przy kims trzymać...
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 11:30   #2673
agusiatko17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znalazly sie pieski wczoraj w nocy !! Sa juz w doku i spia. Sa strasznie zmeczeni i przestraszeni ale powoli dochodza dosiebie.
Dziekuje za zainteresowanie wszystkim a zwlaszcza Tobie Dearlie
Super! Bardzo się cieszę, że pieski są całe i zdrowe i że są w domku!
Kolejny powód do uśmiechu
agusiatko17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 11:33   #2674
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cieszę sie, że pieski się znalazły Duszek

Dearlie dobrze czytać, że u Ciebie lepiej! oby tak dalej
Stary 2011-07-02, 12:49   #2675
impressive20
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny znalazly sie pieski wczoraj w nocy !! Sa juz w doku i spia. Sa strasznie zmeczeni i przestraszeni ale powoli dochodza dosiebie.
Dziekuje za zainteresowanie wszystkim a zwlaszcza Tobie Dearlie

super!! wiedziałam ze się odnajdą, zawsze wracają chciałabym zobaczyć te twoje pieski, bardzo lubie huski sa takie kochane i piekne, a tak ogólnie kocham psy mam kundelka
Stary 2011-07-02, 13:25   #2676
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
super!! wiedziałam ze się odnajdą, zawsze wracają chciałabym zobaczyć te twoje pieski, bardzo lubie huski sa takie kochane i piekne, a tak ogólnie kocham psy mam kundelka
ooo ja tez kocham pieski a gdy widze jak niektorzy ludzie traktuja psy to mam ochote potraktowac ich tak samo i tez mam kundelka
Stary 2011-07-02, 13:38   #2677
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Do mnie też się dziś ex wysłał SMSa rano... z pozdrowieniami z jego miasta Nie odpisałam. A myślałam, że już się nie odezwie i że dał sobie spokój.
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 13:48   #2678
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
Wszystkie pieski są kochane!! Ja tez jestem psią mamką :P

A wiec prosze pare foteczek: Ciemniejsze umaszczenie ma starszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010016.jpg (59,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010019.jpg (38,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010423.jpg (63,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010434.jpg (52,4 KB, 27 załadowań)
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 13:54   #2679
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

a do mnie ex się nie odyzwa. A niby mielismy byc przyjaciołmi...

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

[/COLOR]Duszek ... ale piękności!

Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_
Czas edycji: 2012-09-27 o 22:22
Stary 2011-07-02, 14:00   #2680
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie pieski są kochane!! Ja tez jestem psią mamką :P

A wiec prosze pare foteczek: Ciemniejsze umaszczenie ma starszy
Ja też uwielbiam psy! A te Twoje są śliczne
Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
a do mnie ex się nie odyzwa. A niby mielismy byc przyjaciołmi...

tak sobie myślę, że mam dosć facetów, nawet nie chcę o tym myślec, że mam się z kims spotykac, poznawać z moją rodziną, a on znowu zniknie
A jaki był powód Waszego rozstania? Kurcze, ja nawet na początku myślałam, że chcę z moim exem utrzymywac kontakt, ale po tym, co on mi zrobił nie mam ochoty... Rozstanie było ewidentnie tylko jego winą. Ciągnie mnie do niego jeszcze, ale wiem, że nie mogę się przełamać
Stary 2011-07-02, 14:00   #2681
tuliiipanek
Zakorzenienie

Duszek jakbym widziala te pieski, ktore byly kolo mojego domu, tez jeden byl ciemniejszy a drugi jasniejszy i ciemniejszy wydawal sie starszy ale slicznosci wszystkie pieski sa sliczne
Stary 2011-07-02, 14:02   #2682
tamlin111
Zakorzenienie

Kurde jakiś spadek formy dziś mam Nie jest tragicznie ale łezki poleciały... Sama się katuję, włączyłam piosenkę z naszego wesela - podziękowanie dla rodziców. Niewiem po co...
Stary 2011-07-02, 14:08   #2683
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Kurde jakiś spadek formy dziś mam Nie jest tragicznie ale łezki poleciały... Sama się katuję, włączyłam piosenkę z naszego wesela - podziękowanie dla rodziców. Niewiem po co...
Może też ta pogoda deszczowa wszystko potęguje. Ja Ci się wcale nie dziwię, każdy człowiek, który ma jakieś uczucia w sobie przeżywa...
Stary 2011-07-02, 14:12   #2684
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BittersweetCocaine Pokaż wiadomość
Może też ta pogoda deszczowa wszystko potęguje. Ja Ci się wcale nie dziwię, każdy człowiek, który ma jakieś uczucia w sobie przeżywa...
Może pogoda, może to że zaczął coraz częściej dzwonić, może to że wyznaczono termin rozprawy... Chyba wszystko się dziś skumulowało we mnie. Trzeba wziąść się za jakąś robotę aby nie myśleć. Poodkurzam, poprasuję, obejrzymy z małą Shreka... Przejdzie Byle do wieczora...
Stary 2011-07-02, 14:20   #2685
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Cytat:
Może pogoda, może to że zaczął coraz częściej dzwonić, może to że wyznaczono termin rozprawy... Chyba wszystko się dziś skumulowało we mnie. Trzeba wziąść się za jakąś robotę aby nie myśleć. Poodkurzam, poprasuję, obejrzymy z małą Shreka... Przejdzie Byle do wieczora...
Dobrze, że masz córeczkę Ona na pewno w dużym stopniu daje Ci siłę, by się nie załamywać i iść do przodu. A mogę spytać jak ona to wszystko odbiera?
Stary 2011-07-02, 14:54   #2686
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
a ja tylko na chwilkę..
chciałam się pochwalić, że we wrześniu lecę na rok do Padwy

w przyszłym tygodniu będę rezerwować bilet do Bolonii

taki trochę offtop.. ale ja tu już od dawna nie do końca pasuję do tego wątku, ale jestem tu, bo o dziwo się przyzwyczaiłam do Was..
i choć nie rusza mnie już mój ex, to od czasu do czasu spłodzę jakiś komentarz tu..

trzymajcie się Kochane
miłego dnia życzę
Gratulejszyn kochana Mówiłam, idź za marzeniami
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 15:02   #2687
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że masz córeczkę Ona na pewno w dużym stopniu daje Ci siłę, by się nie załamywać i iść do przodu. A mogę spytać jak ona to wszystko odbiera?
Oj gdyby nie ona to pewnie już by mnie tu nie było... Daje mi tyle siły, że sama jestem w szoku. Paula tęskni, mówi o tacie, ale jest już lepiej. Na początku było ciężko, płakała po nocach, biła dzieci w przedszkolu, kłóciła się ze mną, oskarżała że to moja wina... A teraz chyba pogodziła się z sytuacją, ale tęskni strasznie. No i chyba weszla w fazę buntu względem niego bo nawet nie chce z nim przez telefon gadać.
Stary 2011-07-02, 15:02   #2688
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
A jaki był powód Waszego rozstania? Kurcze, ja nawet na początku myślałam, że chcę z moim exem utrzymywac kontakt, ale po tym, co on mi zrobił nie mam ochoty... Rozstanie było ewidentnie tylko jego winą. Ciągnie mnie do niego jeszcze, ale wiem, że nie mogę się przełamać
U nas był, że tak powiem rozpad pożycia... Jego pernametny brak czasu, przez co się fochowałam i tak w kolko. Coś się wypaliło, zero starań z jego strony, z mojej później tez. On się mną w ogole nie interesował, przez ostatnie miesiace w ogole nawet nie wiedział co u mnie, zrobil się tez trochę chamski. Z braku lepszego rozwiazania - podjęłam decyzje o rozstaniu, on to poparł. Kiedy się rozstawaliśmy słuchaliśmy razem muzyki, smialismy się, całowaliśmy i plakaliśmy(a raczej on) Na początku mielismy kontakt, a teraz widzę, że poplynął w imprezy, bawi się i ogólnie jest przeszczęśliwy.

A ja... niby sobie to ułożyłam, to, że to nie jest jakiś kryzys dotarlo do mnie po przeszło miesiącu (oczywiście zdązyłam zrobić w międzyczasie z siebie idiotkę) i jest mi szkoda tych ponad 3 lat, i ogólnie naszej znajomości. Chcialabym bez żalu, bez niczego iść z nim na imprezę, bawić się i zatańczyc. Ale to jeszcze nie czas.

Zeby było ciekawiej zaczęlam kolejną znajomości i sama nie wiem co mam z tym zrobić, na poczatku super, a teraz się boję. Czas pokaże.
Stary 2011-07-02, 15:17   #2689
h2o0
Zakorzenienie

Spotkałam dziś eks przypadkiem... zero emocji, do tego marnie wyglądał.
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 15:38   #2690
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Cytat:
Oj gdyby nie ona to pewnie już by mnie tu nie było... Daje mi tyle siły, że sama jestem w szoku. Paula tęskni, mówi o tacie, ale jest już lepiej. Na początku było ciężko, płakała po nocach, biła dzieci w przedszkolu, kłóciła się ze mną, oskarżała że to moja wina... A teraz chyba pogodziła się z sytuacją, ale tęskni strasznie. No i chyba weszla w fazę buntu względem niego bo nawet nie chce z nim przez telefon gadać.
Dużo siły życzę w takim razie Nie dośc, ze Ty przeżywasz, to jeszcze dziecko
Cytat:
U nas był, że tak powiem rozpad pożycia... Jego pernametny brak czasu, przez co się fochowałam i tak w kolko. Coś się wypaliło, zero starań z jego strony, z mojej później tez. On się mną w ogole nie interesował, przez ostatnie miesiace w ogole nawet nie wiedział co u mnie, zrobil się tez trochę chamski. Z braku lepszego rozwiazania - podjęłam decyzje o rozstaniu, on to poparł. Kiedy się rozstawaliśmy słuchaliśmy razem muzyki, smialismy się, całowaliśmy i plakaliśmy(a raczej on) Na początku mielismy kontakt, a teraz widzę, że poplynął w imprezy, bawi się i ogólnie jest przeszczęśliwy.

A ja... niby sobie to ułożyłam, to, że to nie jest jakiś kryzys dotarlo do mnie po przeszło miesiącu (oczywiście zdązyłam zrobić w międzyczasie z siebie idiotkę) i jest mi szkoda tych ponad 3 lat, i ogólnie naszej znajomości. Chcialabym bez żalu, bez niczego iść z nim na imprezę, bawić się i zatańczyc. Ale to jeszcze nie czas.

Zeby było ciekawiej zaczęlam kolejną znajomości i sama nie wiem co mam z tym zrobić, na poczatku super, a teraz się boję. Czas pokaże.
Heh, ja nie mogę się jakoś przełamac, żeby z kimś się spotykac. Z resztą, nie bardzo mam z kim Chyba łatwiej by mi było zapomnieć, jakby on się nie odzywał... ech...
Stary 2011-07-02, 15:41   #2691
pika87
Rozeznanie

Cytat:

niestety, czasami pewne sprawy okazują się trudniejsze niż się spodziewaliśmy. zwykle okazuje się to z biegiem czasu, kiedy emocje opadają, a kiepskie wspomnienia nie są juz tak wyraziste. mnie też jakoś zebrało na nostelgie, ale trzymam się bo jakieś 3 miesiące temu obiecałąm sobie ze juz nigdy nie bede plakala z jego powodu wiec zagryzam zęby i do przodu. mój eks był moim najlepszym przyjacielem, niestety razem ze zwiazkiem skonczyła sie przyjaźń i to bez perspektyw na to ze kiedys sie to zmieni. bolało dwa razy bardziej bo pokochałam jego rodzinę, a oni mnie. do tej pory jak spotkam jego mamę to mnie ściska i płacze ale trzeba sobie tłumaczyć ze są większe problemy, jesteśmy młode, mądre, zdrowe... coś nas jeszcze w życiu czeka fajnego (mam nadzieje)
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 16:01   #2692
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
Poza tym u mnie wszystko dobrze Żyję sobie, chodzę nadal na siłkę <pracuję nad nogami dla Malli które ma jej dać Dżuniorka > i pracuję. U lekarza byłam, dostałam zestaw badań i jakoś idzie
Pracuj, pracuj, zwłaszcza nad moimi nogami
Jak badania?
Cytat:
Mój mieszka ponad 70km ode mnie, a mimo tego chodzi mu tylko o seks Potrafił do mnie przyjechać spontanicznie np. nawet o 1-2 w nocy, bo mu się akurat chciało bzykać Gdy miał auto u mechanika, latał i pożyczał od kumpli, byle tylko do mnie przyjechać.

Cytat:
Super! Mam nadzieję, że odechce im się gigantowania...
Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
a ja tylko na chwilkę..
chciałam się pochwalić, że we wrześniu lecę na rok do Padwy
w przyszłym tygodniu będę rezerwować bilet do Bolonii
taki trochę offtop.. ale ja tu już od dawna nie do końca pasuję do tego wątku, ale jestem tu, bo o dziwo się przyzwyczaiłam do Was..
Gratuluję!
Wiesz, że mamy wątek dla "wyleczonych"?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518969
Stary 2011-07-02, 16:15   #2693
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Gratuluję!
Wiesz, że mamy wątek dla "wyleczonych"?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518969
dziękuję
wiem wiem
zaglądam czasem..
ale chyba będę musiała przenieść się tam na stałe

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
Gratulejszyn kochana Mówiłam, idź za marzeniami
dziękuję
napiszę Ci, że cudowne uczucie móc realizować siebie, walczyć o swoje marzenia..
ja dziękuję mojemu eksowi za to, naprawdę.. zawsze mnie ciągnęło do przygód, poznawania świata, ludzi.. i jak pomyślę, że miałabym się kisić w tej pipidówie, gdzie on mieszka, a ja nie mam tam przyjaciół, znajomych, bez perspektyw na rozwój, dobrą, ciekawą pracę i rozrywek.. NO TO SORRY !!! to zdecydowanie "not my way"

zakuwam na obronę..
zostało jeszcze trochę zagadnień do nauczenia.. a wieczorkiem piwko yeahhh....

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 16:40   #2694
juniorka89
Wtajemniczenie

Nie ma to jak nadrobić i podbudować swoje podstarzałe ego... Wchodzę na naszą klasę,patrzę...Eks kupił sobie Yamahe ...To jeszcze nic...Koleś który zostawił mnie dla swojej byłej laski rozstał się z nią,jest sam a tu prawie 30 stka na karku

Dzisiaj o mało nie dostałam zawału...Wracałam z uczelni,dzwoni siostra...Mówi,ze mam w trybie expresowym wracać bo pies od rana żółcią wymiotuje i do weterynarza mam z nim jechać...Na całe szczęście juz jest ok

A dziś no cóż Babbysitter bo siostra idzie na impreze wiec czeka mnie całkiem sympatyczny wieczór z koleżanką i młodą...

Eksiątko powiedziało,że mnie dzisiaj odwiedzi...Myślałam,że upadnę an ulicy jak to usłyszałam
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 16:51   #2695
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:

Heh, ja nie mogę się jakoś przełamac, żeby z kimś się spotykac. Z resztą, nie bardzo mam z kim Chyba łatwiej by mi było zapomnieć, jakby on się nie odzywał... ech...
No ja też nie mogłam, ale jakoś samo sie to potoczyło, zupełne wyłaczenie myślenia, niestety teraz się coś we mnie odzywa- wyrzuty sumienia, jakieś obawy... Ha, najlepsze jest to, że on całkowicie nie wie w jakiej jestem sytuacji (porozstaniowej...) i czeka nas rozmowa, ktorej się obawiam, bo to może zepsuć ten niezobowiązujący i niewinny charakter naszej znajomości.

Gdyby ktoś mi pare miesięcy temu powiedział, że tak to się ułoży - wysmiałabym.

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
niestety, czasami pewne sprawy okazują się trudniejsze niż się spodziewaliśmy. zwykle okazuje się to z biegiem czasu, kiedy emocje opadają, a kiepskie wspomnienia nie są juz tak wyraziste. mnie też jakoś zebrało na nostelgie, ale trzymam się bo jakieś 3 miesiące temu obiecałąm sobie ze juz nigdy nie bede plakala z jego powodu wiec zagryzam zęby i do przodu. mój eks był moim najlepszym przyjacielem, niestety razem ze zwiazkiem skonczyła sie przyjaźń i to bez perspektyw na to ze kiedys sie to zmieni. bolało dwa razy bardziej bo pokochałam jego rodzinę, a oni mnie. do tej pory jak spotkam jego mamę to mnie ściska i płacze ale trzeba sobie tłumaczyć ze są większe problemy, jesteśmy młode, mądre, zdrowe... coś nas jeszcze w życiu czeka fajnego (mam nadzieje)
Nie płaczę i nie zamierzam juz przez niego płakać. Widzę wiele plusów tego rozstania. Ale i tak nie umiem się z tym pogodzić - tymbardziej, ze mam bardzo male oparcie w bliskich, chyba wszystkim się wydaję, że jestem jędzą, która z powodu swojego widzimisię rzuciła fajnego, zabawnego chłopca. Oczywiście, że jest w tym trochę prawdy, ale ten chłopiec też mial swoje ciemne oblicze, no i ja się już przed nim płaszczyłam, żeby wrócił - on nie chciał (i cale szczęście...)

Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_
Czas edycji: 2011-07-02 o 16:48
Stary 2011-07-02, 16:56   #2696
howdoi
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Ja wczoraj bardzo miło spędziłam wieczór. Byłam na karaoke, korzystam póki jeszcze mogę.
No i podbudowałam trochę swoją samoocenę, jeden koleś cały czas nie spuszczał ze mnie wzroku, uśmiechał się ukradkiem i takie tam. Miłe
Do tego spotkałam znajomego z mojej miejscowości, dzisiaj już zaczepił mnie na fb

no ale gdy wróciłam po 23ej poczułam się mega źle, myślałam że będę musiała wzywać pogotowie... na dodatek już byłam sama w domu :|
Zadzwoniłam do byłego, wiem źle, nie wiedziałam co mam zrobić :| lecz nie odebrał i ani nie oddzwonił ...

Więc gdybym trafiła nawet do szpitala nie przejąłby się tym.
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 17:11   #2697
Malla
Nie depcze krokusów

Howdoi - tego, że jest nieodpowiedzialnym palantem, chyba nie muszę pisać...
Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Nie ma to jak nadrobić i podbudować swoje podstarzałe ego... Wchodzę na naszą klasę,patrzę...Eks kupił sobie Yamahe ...To jeszcze nic...Koleś który zostawił mnie dla swojej byłej laski rozstał się z nią,jest sam a tu prawie 30 stka na karku
U mnie dziś na NK na 8 nowych fotek 6 zdjęć dzieci (tylko 1 z rodzicem, a 5 zdjęć samych maluchów), 1 na rowerze i 1 wakacyjna. I tak już jest od daaawna...

Co masz do wolnych z 30-tką na karku?!

Z pieskiem już wszystko ok?
Stary 2011-07-02, 17:23   #2698
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jestem pewna czy to szok w związku z jego zachowaniem czy z tym, że pozwoliłam się tak traktowac Jeżeli z jego to teraz wiesz, dlaczego tak długo wmawiałam sobie, że może to jednak coś więcej. Nie każdy byłby skłonny do takich "poświęceń". Jednak teraz chyba zaczynam widziec wszystko czarno na białym. Kolejny punkt dla Was. Chodzi mu tylko o jedno, bo po co miałby w innym wypadku tak się zachowywac. Gdyby chciał byc ze mną to by był, a nie jest, więc to znak, że za naszymi spotkaniami nie było z jego strony głębszej filozofii. Co nie zmienia faktu, że nadal go cholernie kocham. Oby to kiedyś minęło.
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 17:29   #2699
Malla
Nie depcze krokusów

Dearlie - to nie poświęcenie, to chore!
Gdyby przyjechał się przytulić, dać kwiatka i odjechać, to jeszcze bym się czegoś doszukiwała, ale jak przyjeżdżał na noc, na seks... cóż, to i tak mniejsza fatyga niż pójście do burdelu i robienie potem badań medycznych...
Stary 2011-07-02, 17:49   #2700
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Nie jestem pewna czy to szok w związku z jego zachowaniem czy z tym, że pozwoliłam się tak traktowac Jeżeli z jego to teraz wiesz, dlaczego tak długo wmawiałam sobie, że może to jednak coś więcej. Nie każdy byłby skłonny do takich "poświęceń". Jednak teraz chyba zaczynam widziec wszystko czarno na białym. Kolejny punkt dla Was. Chodzi mu tylko o jedno, bo po co miałby w innym wypadku tak się zachowywac. Gdyby chciał byc ze mną to by był, a nie jest, więc to znak, że za naszymi spotkaniami nie było z jego strony głębszej filozofii. Co nie zmienia faktu, że nadal go cholernie kocham. Oby to kiedyś minęło.
minie jak to było napisane w tym boskim artykule do ktorego link ktos tutaj zapodał - "to tylko receptory"

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Howdoi - tego, że jest nieodpowiedzialnym palantem, chyba nie muszę pisać...

U mnie dziś na NK na 8 nowych fotek 6 zdjęć dzieci (tylko 1 z rodzicem, a 5 zdjęć samych maluchów), 1 na rowerze i 1 wakacyjna. I tak już jest od daaawna...

Co masz do wolnych z 30-tką na karku?!

Z pieskiem już wszystko ok?
Malla ja mam lat 24 i jak zaglądam na NK to mam podobną sytuację, ba, nawet nie musze zaglądać - wystarczy ze spotkam się z kimś znajomym i słyszę "zaręczyliśmy się", "staramy się o dziecko" "niedługo bierzemy ślub" "jestem w ciąży" a na koniec pytanie do mnie - "a wy kiedy planujecie", "mieszkanie wyremontowaliście?" "jak wam się mieszka razem?"

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Ja wczoraj bardzo miło spędziłam wieczór. Byłam na karaoke, korzystam póki jeszcze mogę.
No i podbudowałam trochę swoją samoocenę, jeden koleś cały czas nie spuszczał ze mnie wzroku, uśmiechał się ukradkiem i takie tam. Miłe
Do tego spotkałam znajomego z mojej miejscowości, dzisiaj już zaczepił mnie na fb

no ale gdy wróciłam po 23ej poczułam się mega źle, myślałam że będę musiała wzywać pogotowie... na dodatek już byłam sama w domu :|
Zadzwoniłam do byłego, wiem źle, nie wiedziałam co mam zrobić :| lecz nie odebrał i ani nie oddzwonił ...

Więc gdybym trafiła nawet do szpitala nie przejąłby się tym.
dalczego faceci to tacy frajerzy?
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości