Od 2008 zakochane po uszy, lecz czasem cierpiące przez Tż katusze - cz.IV :) - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-02, 12:26   #1531
fioleciasto
Zakorzenienie

Dot.: Od 2008 zakochane po uszy, lecz czasem cierpiące przez Tż katusze - cz.IV :)

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
no własnie, wiec mnie chyba rozumiesz... im dłużej się nie odzywam tym cięzej jest się na nowo odezwać szczególnie, ze jestem ciagle na niewidocznym na gg, nie zmieniam opisu ani nic wiec tak jakbym juz gg nie uzywała ale jak coś się wydaży w moim zyciu to pewnie zmienię i zobaczymy czy ktos sie wtedy zaciekawi co u mnie

poza tym głupio napisac do osoby któa kiedys była bliska "co słychac" :canfosed: wg. dziwnie i byłoby mi głupio
Rozumiem.
Ja gadu już w ogóle nie używam.
Głupio napisać, ale jeżeli zależy Ci na odzyskaniu znajomości to warto.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 12:37   #1532
moniczka_90
Zakorzenienie

Dot.: Od 2008 zakochane po uszy, lecz czasem cierpiące przez Tż katusze - cz.IV :)

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Rozumiem.
Ja gadu już w ogóle nie używam.
Głupio napisać, ale jeżeli zależy Ci na odzyskaniu znajomości to warto.
Właśnie nie wiem czy warto, kiedyś bylo inaczej, kiedys ja byłam inna, jak pisałam wczesniej, imprezowałam jak tylko się dało, teraz sie zmieniłam, mam inne priorytety i nawet nie wiem o czym miałabymz nia pisac... nie dało by sie pisac tak jak z wami teraz tutaj cały czas pisze
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 12:49   #1533
jusiowa
Zakorzenienie

hej
co do sytuacji z ojcem-mój ojciec nie żyje, a matka pije. Aktualnie mieszkam u babci a z matką się nie widziałam dobre 2 miesiące.

Co do spania z tż to tylko ja mogę zawsze u niego spać, on u mnie jeszcze nigdy. Nikt w mojej rodzinie go nie akceptuje, dlatego dużo więcej czasu spędzam z jego rodziną niż z moją, z moją prawie wcale nie mam kontaktu.

Nie mam dziś humoru, tż mi go zepsuł na początek dnia. Drażni mnie to że jeździ do pracy z jedną 'koleżanką', wzajemnie się zabierają samochodem, itd... Po prostu mnie to wkurza.

25.08.2015
jusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 12:51   #1534
Anemone
Mother of Cat

jusiowa nie przejmuj się, mnie też by to wkurzało
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 12:56   #1535
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jusiowa Pokaż wiadomość
hej
co do sytuacji z ojcem-mój ojciec nie żyje, a matka pije. Aktualnie mieszkam u babci a z matką się nie widziałam dobre 2 miesiące.

Co do spania z tż to tylko ja mogę zawsze u niego spać, on u mnie jeszcze nigdy. Nikt w mojej rodzinie go nie akceptuje, dlatego dużo więcej czasu spędzam z jego rodziną niż z moją, z moją prawie wcale nie mam kontaktu.

Nie mam dziś humoru, tż mi go zepsuł na początek dnia. Drażni mnie to że jeździ do pracy z jedną 'koleżanką', wzajemnie się zabierają samochodem, itd... Po prostu mnie to wkurza.
ojjj ja tez bym sie wkurzyła byłoby z nim źle, nie moze jeździć z jakimś kolega albo sam ?
Stary 2011-07-02, 13:04   #1536
jusiowa
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj ja tez bym sie wkurzyła byłoby z nim źle, nie moze jeździć z jakimś kolega albo sam ?
widocznie nie, może jechać autobusem, no ale przecież koleżanka zaproponowała że go weźmie... Gdybym mu powiedziała że ma jeździć sam to by mnie wyśmiał, bo przecież nic złego nie robi.

25.08.2015
Stary 2011-07-02, 13:11   #1537
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
widocznie nie, może jechać autobusem, no ale przecież koleżanka zaproponowała że go weźmie... Gdybym mu powiedziała że ma jeździć sam to by mnie wyśmiał, bo przecież nic złego nie robi.
no rozumiem, że Cie to wkurza, mnie pewnie też by trochę wkurzyło
no ale wiadomo, że lepiej jechać z kimś samochodem niż tłuc się autobusem. Więc postaraj się tym nie przejmować. W końcu to tylko koleżanka, to Ty jesteś jego dziewczyną i Ciebie kocha
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 13:11   #1538
iinnkkaa
Zakorzenienie

dzien dobry ale brzydka pogoda;/
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 13:17   #1539
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
dzień dobry
ale naspamowałyście od rana

współczuję wszystkim które miały problemy z ojcami itd
ja z moim na szczęście dobrze się dogaduję i nie ma żadnych problemów. Raz była nieciekawa sytuacja po której było ciężko, nie odzywałam się do niego z pół roku, jak nie dłużej. Zachował się tak jak nie powinien, ale w sumie patrząc na to teraz, wiem, że miał prawo tak zareagować i było mi to potrzebne, ale to generalnie dłuższa historia

poza tym z TŻtem znów do ostatnio ciągle jest nie tak między nami, bez sensu wszystko
zbliżają się 3 lata i kryzys , jak opisujesz to co się między wami dzieje to przeciez jak bym czytała to samo co ja pisałam kilka miesięcy temu 2 dni dobrze tydzien zle i tak w kółko ,wieczne rozmowy obiecywanie , pozniej znowu kłótnie , no ale nam sie jakos udało , wiadomo nie zawsze jest kolorowo ( np teraz ) ale daliśmy jakoś radę . Jeżeli wam na sobie wzajemnie zależy to też przetwacie

Cytat:
Aniu, moze na serio z nim pogadaj, zarezerwuj sobie wieczor z nim i pogadaj, chocbys miała płakac to powiedz, ze jest tak jak jest, czujesz sie tak i tak i nie chcesz zeby tak było, męczy Cię to i chciałabyś zeby było inaczej i zeby on tez sie wypowiedział, moze dojdziecie tym do tego czego własciwie chcecie w tym zwiazku. Gorzej jak z tej kłótni wyjdzie nastepna kłótnia

fioleciasto ja miałam bardzo bliska kolezanką, mozna powiedzieć, ze przyjaciółkę w LO, razem wszytsko przezywałaysmy, dbałam o nia jak była w ciazy w LO, pomagałam sie zajmować dzieckiem, zawsze bylysmy razem, az nagle zaczełysmy byc razem tylko wtedy jak coś się działo a to z moim TZem albo z jej, teraz juz w ogóle sie do siebie nie odzywamy bo nie chce zeby wyszło ze odzywam sie tylko jak jestem poklocona z TZem... jesli wiesz o co mi chodzi wole sie w ogóle nie odzywać niz odzywać się raz na jakis czas bo wyjdzie na to, ze odzywam się "tylko jak cos chce" ona chyba doszła do tego samego wniosku... znowu jest w ciazy a ja nawet nie wiem kiedy poród... troche to przykre ale co zrobic
Moniczka ja kiedyś zostałam hmm skłócona, nie wiem jak to nazwać , z przyjaciółką , po prostu przestałyśmy się do siebie odzywać , a chodziłymy nawet na ang prywatnie razem , i nic , zero , tylko cześć . Później wyszło tak że ona zaczęła się spotykać z tż bratem , strasznie się nie trawiłyśmy , tym bardziej że moja inna koleżanka mówiła mi co ona na mnie gada itp itd ... Jakiś czas temu po 2 latach ! byłyśmy "zmuszone" do swojego towarzystwa i jakoś zaczęłyśmy rozmawiać , i co się okazało , że wszystkie kłamstwa wymyśliła nasza wspólna koleżanka która po prostu była chyba zazdrosna . Teraz odnawiamy kontakt, jak tylko jestem w szkole to sie spotykamy , jezdzimy do siebie , i na prawdę nie żałuję tego że znowu mozemy normalnie pogadać. Jeśli Ty byś chciała odnowić znajomość to wydaje mi się że by się udało tym bardziej że jej pomagałaś i byłyście sobie bliskie
Cytat:
hej

ojj też bym sie wkurzyła .... tylko u mnie tż nie ma "normalnych" koleżanek w grupie na studiach , one są po prostu po✂✂✂✂✂✂✂one ! ja ich strasznie nie trawię , powybijałabym , pustaki jedne

Posprzątałam caaaaaaaałe mieszkanie

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 13:21   #1540
jusiowa
Zakorzenienie

Cytat:
no rozumiem, że Cie to wkurza, mnie pewnie też by trochę wkurzyło
no ale wiadomo, że lepiej jechać z kimś samochodem niż tłuc się autobusem. Więc postaraj się tym nie przejmować. W końcu to tylko koleżanka, to Ty jesteś jego dziewczyną i Ciebie kocha
właśnie się staram, ale jak tylko o tym słyszę to normalnie mi się wszystkiego odechciewa. A tż to śmieszy, bo jestem ' zazdrośnik'. No i być tu mądrym. Naprawdę, do szału mnie doprowadza ten odpicowany pustak (ta dziewczyna).

25.08.2015
Stary 2011-07-02, 13:30   #1541
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
zbliżają się 3 lata i kryzys , jak opisujesz to co się między wami dzieje to przeciez jak bym czytała to samo co ja pisałam kilka miesięcy temu 2 dni dobrze tydzien zle i tak w kółko ,wieczne rozmowy obiecywanie , pozniej znowu kłótnie , no ale nam sie jakos udało , wiadomo nie zawsze jest kolorowo ( np teraz ) ale daliśmy jakoś radę . Jeżeli wam na sobie wzajemnie zależy to też przetwacie
no mam nadzieję, że jakoś się to wszystko ułoży
jak dobrze pójdzie, to na początku sierpnia wyjedziemy gdzieś, to może wtedy jak pobędziemy ze sobą trochę dłużej, sami, to będzie lepiej
czas pokaże

Cytat:
właśnie się staram, ale jak tylko o tym słyszę to normalnie mi się wszystkiego odechciewa. A tż to śmieszy, bo jestem ' zazdrośnik'. No i być tu mądrym. Naprawdę, do szału mnie doprowadza ten odpicowany pustak (ta dziewczyna).
no ja rozumiem. Też jestem zazdrośnik i jestem zazdrosna o koleżanki TŻta bo niektóre, to są po prostu takie szmaty za przeproszeniem, że szkoda gadać
ale tak na prawdę jeśli chłopak nie będzie chciał, to nawet jakby jakaś laska mu się narzucała, nie wiadomo co robiła itd to i tak nic nie ugra a jak facet będzie chciał coś odwalić, to odwali, bez względu na sytuację
także na prawdę musisz ufać swojemu TŻtowi i olać tego pustaka i tyle
Stary 2011-07-02, 13:54   #1542
iinnkkaa
Zakorzenienie

nikt mnie nie zauwazyl i nie moge sie wpaswac w temat
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 13:57   #1543
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nie wiem czy warto, kiedyś bylo inaczej, kiedys ja byłam inna, jak pisałam wczesniej, imprezowałam jak tylko się dało, teraz sie zmieniłam, mam inne priorytety i nawet nie wiem o czym miałabymz nia pisac... nie dało by sie pisac tak jak z wami teraz tutaj cały czas pisze
Ale my jesteśmy mimo wszystko tylko tutaj. A warto mieć kogoś do kogo zawsze można pójść. Może jak nie ona, to pojawi się ktoś inny kto stanie się dla Ciebie bliski. Warto budować prawdziwą przyjaźń. Choć wiadomo nic na siłę.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:

Posprzątałam caaaaaaaałe mieszkanie
Ja mam zamiar sprzątać w poniedziałek i już mi się nie chcę jak o tym pomyślę.
W piątek wylatuje z mamą do siostry.

Stary 2011-07-02, 14:12   #1544
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Moniczka ja kiedyś zostałam hmm skłócona, nie wiem jak to nazwać , z przyjaciółką , po prostu przestałyśmy się do siebie odzywać , a chodziłymy nawet na ang prywatnie razem , i nic , zero , tylko cześć . Później wyszło tak że ona zaczęła się spotykać z tż bratem , strasznie się nie trawiłyśmy , tym bardziej że moja inna koleżanka mówiła mi co ona na mnie gada itp itd ... Jakiś czas temu po 2 latach ! byłyśmy "zmuszone" do swojego towarzystwa i jakoś zaczęłyśmy rozmawiać , i co się okazało , że wszystkie kłamstwa wymyśliła nasza wspólna koleżanka która po prostu była chyba zazdrosna . Teraz odnawiamy kontakt, jak tylko jestem w szkole to sie spotykamy , jezdzimy do siebie , i na prawdę nie żałuję tego że znowu mozemy normalnie pogadać. Jeśli Ty byś chciała odnowić znajomość to wydaje mi się że by się udało tym bardziej że jej pomagałaś i byłyście sobie bliskie

ojj też bym sie wkurzyła .... tylko u mnie tż nie ma "normalnych" koleżanek w grupie na studiach , one są po prostu po✂✂✂✂✂✂✂one ! ja ich strasznie nie trawię , powybijałabym , pustaki jedne
pamiętam jak opisywałaś tą całą sytyacje ale ważne ze jednak to wszytsko zostało wyjaśnione i ze juz jest miedzy wami ok w koncu mozecie zostać rodziną także wiesz

ja juz nawet nie chce sie denerwować koleżankami TZa takze nie poruszajmy tego tematu
Stary 2011-07-02, 14:38   #1545
Aniaa_89
Zakorzenienie

nuuudzi mi się

na początku był taki spam, że myślałam, że w kilka dni wykończymy tą część, a tu ostatnio tak cicho

mam ochotę na kawę, ale nie mam rozpuszczalnej, bo się skończyła, a zwykłej nie lubię
Stary 2011-07-02, 14:41   #1546
moniczka_90
Zakorzenienie

TŻwi zakładaja teraz nowego neta, jak założą to stwierdziliśmy dzisiaj, ze sobie gdzieś pojedziemy nad jezioro, pospacerujemy no i zatrzymamy się gdzieś na noc także za jakas godzinke spadam o ile ziomki od neta sie wyrobia
Stary 2011-07-02, 14:42   #1547
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
mam ochotę na kawę, ale nie mam rozpuszczalnej, bo się skończyła, a zwykłej nie lubię
ja tak samo, chodź do mnie wypijemy Ja jestem większy burżuj wypiję rozpuszczalną tylko jeśli jest mleko albo śmietanka w domu
Stary 2011-07-02, 14:45   #1548
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
TŻwi zakładaja teraz nowego neta, jak założą to stwierdziliśmy dzisiaj, ze sobie gdzieś pojedziemy nad jezioro, pospacerujemy no i zatrzymamy się gdzieś na noc także za jakas godzinke spadam o ile ziomki od neta sie wyrobia
fajnie, też bym tak chciała

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
ja tak samo, chodź do mnie wypijemy Ja jestem większy burżuj wypiję rozpuszczalną tylko jeśli jest mleko albo śmietanka w domu
no ja to bez mleka albo śmietanki to kawy w ogóle nie ruszę
Stary 2011-07-02, 15:03   #1549
Visez
Zakorzenienie

a mojemu Tż coś odbiło chodzi od jakiegoś czasu i mówi że chętnie "strzeliłby" mi dzieciaka ze już mu się taaaak mocno chce

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Ania narobiłaś mi smaka na kawę teraz zrobiłam i wrzuciłam do tego gałeczkę lodów śmietankowych mniam
Stary 2011-07-02, 15:06   #1550
Aniaa_89
Zakorzenienie

ja z braku laku wypiłam sobie cappuccino, ale jakoś tak mnie to przesłodziło i nie zaspokoiło mojej ochoty na kawę
Stary 2011-07-02, 15:08   #1551
leemonqa
BAN stały

hej hej

u mnie pogoda okropna

TŻ rano mnie wkurzył bo stwierdził ze nie chce mu się wcześniej do mnie przyjeżdżać bo woli sie wyspac i przyjedzie dopiero koło 19 żebysmy mogli iść na basen ;/

cholera ....

Cytat:
A co do ojców, to mój tata jest na prawdę super... zawsze mogę na niego liczyć nigdy głosu na mnie nie podniósł (nie mówiąc o ręce) tylko rozmową starał się wytłumaczyć, od dziecka byłam córeczką tatusia, nigdy go o pieniądze nie prosiłam bo tata jest taki, że ostatnie 10zł z kieszeni by mi oddał. To mama u nas "spodnie nosi" i przywołuje wszystkich do porządku, czasem krzyknie itp
ja tez mam fajnego tate. co prawda czasami doprowadza mnie do szału ale nigdy ie podniósł na mnie ręki... co do krzyków to jak się kłócimy to słychać on krzyczy ja krzycze a za chwile spokój

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
ja nawet nigdy nie nocowałam u koleżanki, bo nie mogłam, także masz przynajmniej jakieś miłe wspomnienia. Od dawna nie mogę znaleźć sobie dobrej przyjaciółki, wszyscy mnie zawodzą. Cały czas. Czuję się za przeproszeniem wyru**ana w du*ę.
ja też nie nocowałam nigdy u koleżanek ... a tak szczerze to miałam w życiu jedna przyjaciółke od ponad 13 lat, która niespełna rok temu okazala sie egoistyczna świnią... i niestety dwulicowym okropnym babsztylem, który żerował jedynie na moim dobrym sercu niestety po tej akcji nie chce juz chyba nikomu tak zaufac ... koleżanek wiele też nie posiadam i wcale mi to bardzo nie przeszkadza ...

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
nikt mnie nie zauwazyl i nie moge sie wpaswac w temat
ja cię zauważyłam
leemonqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 15:17   #1552
_groooszek_
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Byłam wczoraj pierwszy dzień w racy i w sumie bardzo szybko zleciało mi te 9 godzin Potem pojechałam do TŻ i poszliśmy na domówkę do jego znajomych z uczelni

Właśnie wróciłam do domu, zjadłam obiad i popijając skrzyp piszę do Was

Co do nocowania TŻ, to teraz nie ma z tym problemu i nawet u mnie śpimy razem. A wcześniej tak najzwyczajniej było mi głupio 15-tego rodzice TŻ jadą na 2 tygodnie nad morze i TŻ zaproponował mi żebym przez ten czas u niego mieszkała. Bardzo się zdziwiłam jak mama powiedziała że absolutnie nie ma nic przeciwko

Co do ojca to u mnie jest tak, że on nie mieszka ze mną i mamą, zrobił mojej mamie straszne świństwo ale wobec mnie nigdy nie był nie w porządku. Wiem że mogę na niego liczyć, zadzwonić jak mi coś trzeba itp, Mam nawet wrażenie, że teraz dogadujemy się lepiej niż jak z nami mieszkał

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 15:29   #1553
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
nuuudzi mi się

na początku był taki spam, że myślałam, że w kilka dni wykończymy tą część, a tu ostatnio tak cicho

U mnie dziś to samo było. Skończyła się rozpuszczalna i obydwie z mamą z niechęcią się do tej zwykłej zabierałyśmy, a w rezultacie była całkiem smaczna.
Co nie zmienia faktu, że jeszcze dziś kupię rozpuszczalną.

Stary 2011-07-02, 15:32   #1554
Visez
Zakorzenienie

nananaaa http://poldi.wrzuta.pl/audio/0AdTv0Oll8e/czerwone_gitary_-_senny_szept_-_the_best_of
Stary 2011-07-02, 15:36   #1555
leemonqa
BAN stały

Jeśli kawa to tylko prawdziwa - sypana... rozpuszczalnej kawie mówię mocne i zdecydowane NIE. ogólnie nie przepadam za ekspresowymi napojami takimi jak kawa herbata rozpuszczalna ... no ale to moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzac
leemonqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 15:38   #1556
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:

Ania narobiłaś mi smaka na kawę teraz zrobiłam i wrzuciłam do tego gałeczkę lodów śmietankowych mniam
To musi być pycha.
Ja już dziś dwie kawki wypiłam i więcej nie planuje. ;p

Stary 2011-07-02, 15:42   #1557
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez leemonqa Pokaż wiadomość
hej hej

u mnie pogoda okropna
U mnie również, nijak to się ma do lipca.

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Co do ojca to u mnie jest tak, że on nie mieszka ze mną i mamą, zrobił mojej mamie straszne świństwo ale wobec mnie nigdy nie był nie w porządku. Wiem że mogę na niego liczyć, zadzwonić jak mi coś trzeba itp, Mam nawet wrażenie, że teraz dogadujemy się lepiej niż jak z nami mieszkał
Też miałam takie wrażenie na początku.
Ale dobrze, że u Ciebie kontakty z ojcem są dobre.

Zobaczymy co to będzie z tym moim we wtorek.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Do mnie za chwilę tż przyjeżdża. Mama jedzie do babci do jutra, a u mnie zostaje tż do jutra.

Także odezwę się pewnie jutro wieczorem.

Stary 2011-07-02, 15:43   #1558
_groooszek_
Zakorzenienie

Co do kawy to ja nie pijam, chyba że jakaś pyszna latte w kawiarni a na co dzień jak mam ochotę to najwyżej inkę z mlekiem

Fiole może będzie dobrze, warto na pewno się z nim spotkać

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 15:47   #1559
fioleciasto
Zakorzenienie

Masz rację groszku, że warto się spotkać, ale jakoś mam duży opór. Ale czuję, że powinnam i spotkam się.

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Ja kawę uwielbiam.

Stary 2011-07-02, 15:52   #1560
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Co do kawy to ja nie pijam, chyba że jakaś pyszna latte w kawiarni a na co dzień jak mam ochotę to najwyżej inkę z mlekiem
ja na co dzień kawy raczej nie pijam
tylko czasem jak mnie akurat ochota złapie, tak jak np dziś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości