Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona pierwsza :) - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Butle i cycusie czyli wiosenne synki i córusie - majowo-czerwcowe mamy 2011 3 6,82%
My jesteśmy mega sexy mamusie a z nami nasze śliczne dzidziusie. V-VI 2011 3 6,82%
Oto nasze cudowne dzidziusie a my jesteśmy spełnione mamusie. V-VI 2011 0 0%
Pieluchy, butelki, nieprzespane noce... bardzo kochamy nasze brzdące. V-VI 2011 3 6,82%
Zawartości naszych brzuszków już tulimy przy serduszku. Mamusie V-VI 2011 12 27,27%
Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 2011 23 52,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-02, 16:46   #4591
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona pierwsza :)

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Normalny, bez N. A czym one się różnią??
W aptece Eureka na Piłsudskiego ( koło Willi Eureka ).

princi, najważniejsze, że wszystko idzie ku dobremu, ściskam i życzę dużo zdrowia Flavciovi, a Wam wytrwałości
mam nadzieję, że w związku z tą sytuacją Twoja bratowa i koleżanki odpuściły sobie przyjazd do Włoch
ten z literka N był bez recepty chyba tylko tym sie róznia

gdzie wy wszystkie jestescie?
jak mnie jeden dzien nie ma to 10 stron postów a jak jestem i MAM CZAS to wszystkie gdzies wywiało
chyba sie obrazam

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

DEMOT na dzis
Stary 2011-07-02, 16:53   #4592
amarcia
Wtajemniczenie

Ja jestem - jedną półkulą tu drugą na allegro... Taka jestem wielofunkcyjna
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 17:09   #4593
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

i chyba same tu jestesmy co kupujesz??

zmieniłam awatar

nudy straszneeeeeeeeeeee
Stary 2011-07-02, 17:14   #4594
amarcia
Wtajemniczenie

o jaki uśmiech

szwagierka kupuje duzo u jednego sprzedawcy wiec buszuje w jego aukcjach zeby sie jedna przesyłka do nas teleportowało
Stary 2011-07-02, 17:19   #4595
Paulizia
Wtajemniczenie

a ja jedna reka karmie, a druga pisze

idziemy zaraz do kolezanki Antka
kupilam w prezencie sukienusie do niej buciki i reczniczek jejciu jak fajnie sie wybiera ciuszki dla dziewusi

Glodna jestemmmmmmmmmmmmm, a nie mam czasu zjesc
Stary 2011-07-02, 17:20   #4596
principessina
Zakorzenienie

Kochane dziekuje za slowa otuchy i pamiec o nas Flavcio juz mniej wymiotuje, ale ta kwasota mu non stop podchodzi i jest w zwiazku z tym marudny

Grazin tak karmie piersia, ale co ja przeszlam mamma mia

anulinka a gdzie tam odpuscila! zaraz w klubie napisze to wylysiejesz od tych nowin!!!
Stary 2011-07-02, 17:21   #4597
Paulizia
Wtajemniczenie

Princi najwazniejsze, ze nie mial tego zabiegu... tak sie zlozylo, ze wczoraj troche czytalam o tym schorzeniu wiec super, ze leki pomagaja i niedlugo Flavio bedzie absolutnie zdrowy!!!
I super, ze juz jestescie z nami
Stary 2011-07-02, 17:24   #4598
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Później siorka ma jeszcze do mnie zadzwonić bo są na badaniach, załatwił jej mąż z ordynatorem aby Olę tam przebadali również, więc są teraz na badaniach.
Jejku serce normalnie się kraja jak tego słucham, bidulek kochany tylke cierpienia już za malego
Normalnie udusiłabym tego, który go tym dziadostwem zaraził, bo innej opcji nie ma gdzies musiał zostać zarażony Przecież gronkowiec nie bierze się od tak sobie.
to wszystko co sie u was dzieje jest jak zly sen
pocieszajace ze u dziecka szybcej i lepiej sie regeneruje organizm i mam nadzieje z calego serca ze bedzie wszystko dobrze
Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Hej

Jestem mega szczesliwa
Jak wspominalam mielismy wczoraj w domu dyskoteke. Maly w bujaku, dobra muza hehe no i tak sie nachylalam nad nim i sie ruszalam i spiewalam i on bidny patrzyl na mnie i tez sie ruszal!!!! Delikatnie machal glowka i ramionkami... widac, ze tez chcial potanczyc, ale nie mogl i do tego wielkie usmiechy... no byl taki wniebowziety, ze az sie poryczalam. Taki maluszek, a juz chce mu sie tanczyc Nastepnym razem Tz go nagra!!!!!

Koncze kawe i ide sprzatac dalej
no prosze jakie muzykalne dziecko, nagraj koniecznie!

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
, ale na pewno będzie dobrze... Musi być

Delicadeza, witaj
Moniqac, super że wyniki Szymka dobre

A u nas taka nocka, że w ciężkim szoku jestem.
Mała poszła spać o 22, wstała o 23.30 na mleko, potem spała do 5, wypiła mleko, poszła w kimę i spała do 11. A teraz znowu jej się przysnęło. Mojego dziecka nie poznaję

*
za nocke

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Witam Was Kochane po prawie miesiecznej przerwie, glupio mi sie tak na nowo wcinac w Wasze rozmowy, bo nie mam czasu nadrobic watku, czasem nawet nie mam kiedy przez 2 dnia wziac prysznica, o necie w tej chwili moge pomarzyc...Nie wiem czy cucciola79 pisala Wam, ze bylismy z synkiem 2,5 tygodnia w szpitalu, synek mial pyrolostenoze, wymiotowal krwia i w kupce tez byla krew, co my przeszlismy, ja prawie wylysialam z nerwow, ze stresu tez stracilam sporo mleka, mialam dwa razy zapalenie piersi i raz zastoj, 4 dni nie moglam malego karmic, bo byl pod kroplowka, mieli operowac, ale pomogly leki, teraz mamy je podawac do tego miesiaca, Flavio juz tak bardzo nie wymiotuje, ale ma dosc silny refluks, z tego powodu zle sypia,w ciagu dnia prawie w ogole nie spi, wiec nie mam czasu, niestety kwasowosc podchodzi mu do przelyku i czesto placze, takze po jedzonku, biedny jest taki trzeba uwazac, bo ulewa mu sie nawet 2 godzinki po karmieniu3 razy dziennie robimy aerozol, bo maly ma tez kaszel, mleczko dostaje sie do oskrzeli i do oplucnej, pozatym o 6tej rano chodze z nim na plaze wdychac swieze powietrze, o 9tej juz jestemy z powrotem, bo jest po 38 stopni, wiec dla dziecka za goraco, reasumujac wygladam jak zombie....
witaj,
mam nadzieje ze teraz juz flavio bedzie zdrowy, skad mu sie to wzielo?
teraz to juz chyba nic mu nie grozi*??

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
i chyba same tu jestesmy co kupujesz??

zmieniłam awatar

nudy straszneeeeeeeeeeee
no wlasnie widze ze zmienilas i cie nie poznanalam
co do ikonek to mi brakuje tej: a w ciazy the best byla ta

gusia oby sie zaczelo

anula
Stary 2011-07-02, 17:33   #4599
anula_81
Zakorzenienie

ja dalej bez humoru, az mi wstyd bo widze jakie nproblemy maja maluszki siostry Eweski i Princi i glupio mi ze marudze

juz nawet mleko rozmrazam na noc dla TZ ale wiem ze sie zlamie i sama ja pewnie nakarmie, bo szkoda mi jej butelke w nocy podawac..

Weredka, Dziewczonka, Grazinku, AgaPe, kochane jestescie
tylko mnie to meczy, ze ja mam swoje mleko i chyba calkiem neizle skoro mala tak ladnie przybiera i w butli tez chce jej podac swoje, ale boje sie ze sie do tej butli przyzwyczai...

Anulinka, Listopadowa, Amarcia, Enchan, caluje was tez mocno

Eweska trzymam kciuki za maluszka
PRINCI!! dobrze ze juz jestes w domu, bedzie dobrze, musi sie wszystko ulozyc

mala znowu ma mega spanie po poludniu, wiec pewnie wieczorem bedzie jojczenie...ehh

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 17:43   #4600
principessina
Zakorzenienie

Agnieszka pe25 pyrolostenoza to przerost miesnia odZwiernika ponoc niektore dzieci tak maja i wychodzi to po ukonczeniu pierwszego miesiaca zycia...
Stary 2011-07-02, 17:58   #4601
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
ja dalej bez humoru, az mi wstyd bo widze jakie nproblemy maja maluszki siostry Eweski i Princi i glupio mi ze marudze

juz nawet mleko rozmrazam na noc dla TZ ale wiem ze sie zlamie i sama ja pewnie nakarmie, bo szkoda mi jej butelke w nocy podawac..

Weredka, Dziewczonka, Grazinku, AgaPe, kochane jestescie
tylko mnie to meczy, ze ja mam swoje mleko i chyba calkiem neizle skoro mala tak ladnie przybiera i w butli tez chce jej podac swoje, ale boje sie ze sie do tej butli przyzwyczai...

Anulinka, Listopadowa, Amarcia, Enchan, caluje was tez mocno

Eweska trzymam kciuki za maluszka
PRINCI!! dobrze ze juz jestes w domu, bedzie dobrze, musi sie wszystko ulozyc

mala znowu ma mega spanie po poludniu, wiec pewnie wieczorem bedzie jojczenie...ehh
u nas wczoraj byl dzien spiocha, dzisiaj jest dzien noszenia na raczkach, dodatkow kazde karmienie to ulanie , a raz nawet solidny paw 2h po posilku. musze mu zagescic dzisiaj. ZERO spania od 11. chce mu sie spac, jakies 2h po posilku, probuje spac i za chwile sie budzi z glodu. ehhh

tak bym mu wlaczyla wibre w lezaczku, moze by posiedzial ale sie popsula, mam ochote zabic tz bo mial to naprawic przed wyjazdem jak sie wkurze to mu kupie nowy i tyle

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Agnieszka pe25 pyrolostenoza to przerost miesnia odZwiernika ponoc niektore dzieci tak maja i wychodzi to po ukonczeniu pierwszego miesiaca zycia...
aha ucaluj flavio od nas a po jakim czasie to sie normuje?

agnieszka.m jak z zatwardzeniami u antosia? wszystko ok?

barrrrrrrrdzo czekam dzisiaj na wieczor, na 20ta, na kapanko i chwile wytchnienia w takich chwilach barrrrdzo brak mi tz
Stary 2011-07-02, 18:06   #4602
82anusia
Zadomowienie

GG do 82anusia

Witajcie dziewczyny i dzieciaki
Dziękuję bardzo za komplementy pod adresem Adaśka.

Eweska, trzymam kciuki za synka siostry. Wierzę, że leczenie będzie przebiegać szybciutko i Piotruś na
pewno dojdzie do siebie, będzie zdrowy jak rybka. Siostrze życzę dużo siły i wytrwałości.

Gusia, trzymam kciuki by się rozkręciło szybciutko.

Ja niestety na bieżąco z wątkiem nie jestem. Wchodzę chociaż raz dziennie, ale nigdy czasu mi nie starcza by doczytać całość co piszecie. Mam nadzieję, że się to zmieni wkrótce.
U nas dobrze, Adaś grzeczny, martwi mnie tylko jego oczko bo coś mu ropieje, przemywamy solą fizjologiczną, ale na razie nie widzę poprawy. Pępek też jeszcze nie odpadł, ale trzyma się w zasadzie na włosku. No i mamy problem z pieluchami, nie wiem co jest, chyba ich zakładać nie potrafię, bo ciągle mi siuśki bokiem gdzieś uciekają i trzeba go przebierać całego. Mamusie chłopców macie jakiś patent??

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Princi, dużo zdrówka dla Flavcia, mam nadzieję, że z dnia na dzień u Was będzie lepiej.

Uzębienie Adasia

Maja
05.09.2007

Adaś
20.06.2011
82anusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 18:10   #4603
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 82anusia Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny i dzieciaki
Dziękuję bardzo za komplementy pod adresem Adaśka.

Eweska, trzymam kciuki za synka siostry. Wierzę, że leczenie będzie przebiegać szybciutko i Piotruś na
pewno dojdzie do siebie, będzie zdrowy jak rybka. Siostrze życzę dużo siły i wytrwałości.

Ja niestety na bieżąco z wątkiem nie jestem. Wchodzę chociaż raz dziennie, ale nigdy czasu mi nie starcza by doczytać całość co piszecie. Mam nadzieję, że się to zmieni wkrótce.
U nas dobrze, Adaś grzeczny, martwi mnie tylko jego oczko bo coś mu ropieje, przemywamy solą fizjologiczną, ale na razie nie widzę poprawy. Pępek też jeszcze nie odpadł, ale trzyma się w zasadzie na włosku. No i mamy problem z pieluchami, nie wiem co jest, chyba ich zakładać nie potrafię, bo ciągle mi siuśki bokiem gdzieś uciekają i trzeba go przebierać całego. Mamusie chłopców macie jakiś patent??

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Princi, dużo zdrówka dla Flavcia, mam nadzieję, że z dnia na dzień u Was będzie lepiej.
anusia, hmm, z tym synkiem zdarzylo mi sie to zaledwie 2x przez 2 miesiace, za to te pierwszy to byla chudzinka i jemu bokiem szlo bardzo czesto, po kilka razy dziennie. wowczas przyczyna byly za duze pieluszki, moze u was to tez jest powod? moze za malo przyciagasz rzepy?siisiak zawsze w dol, a jakich pieluszek uzywasz? my jedziemy na pampkach lub huggies tych jasny i jak na razie mam cale opakowanie dwojeczek a maly ma praiwe 5kg i jest ok
Stary 2011-07-02, 18:24   #4604
aniutka_85
Raczkowanie

witam mamusie i dzieciaczki
Jakie nosidełko polecacie najbardziej dla takiego miesięcznego szkraba? Wiem, że te pytanie już było, ale przeszukuję wątek i nic mi nie wyskakuje Wiem też, że takich maluchów nie bardzo można w czymś takim przechowywać, ale to jest mi potrzebne tylko na godzinkę, dwie, żebym mogła cokolwiek w domku zrobić bo niestety tatuś nauczył nosić, a mamusia tyle siły nie ma

A i pytanie niedyskretne do mamuś po cesarce, nie korciły was przytulaski z mężem przed wizytą u gina, ja wczoraj byłam tak blisko i spanikowałam mimo, że nic mnie nie boli i czuję się świetnie

Stracony jest każdy dzień bez uśmiechu. ~ Kornel Makuszyński
aniutka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 18:34   #4605
enchantresss
Rozeznanie

Princi , witam jesteś niesamowicie dzielna ! Jak czytam jak musieliście się z Flavciem wymęczyć to aż się łezka w oku kręci
Masakra ile takie bezbronne dzieciątka muszą się wycierpieć, np. Twój synuś i synuś siostry Eweski .. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka ! Buziaki dla Was .

Paulizia , taaak, zgadzam się z Tobą - ubranka dla dziewczynek są mega słodkie .. a zgadnij jak cierpi na tym mój portfel
Koniecznie nagraj Antosia jak tańcuje

Grazin , też Cię nie poznałam po tym avku, ale jest śliczniasty

moja Gabryśka zasnęła na brzuchu i śpi jak zabita, ahhh

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 18:43   #4606
mamaoptymistka
Zadomowienie

Hej
Ewesko bardzo przykre że tyle ten biedny Piotrulek musi znosić. Mam nadzieję że szybko wyzdrowieje i życzę mu wiele zdrówka.
Princi jesteś bardzo wytrwała i szok że udało Ci się zachować lakatację Dużo zdrówka dla Flawcia.

Ważyłam się z małym na wadze elektronicznej i wyszło że waży w 19 dniu życia 4700 g czyli od wyjścia że szpitala przybrał 1100 g.

Dziś mamy dość niespokojny dzień dłuższy niż 15 minut sen trwa teraz od 16 tej a tak cały dzień maruderek.

Mam wrażenie że mój synuś coraz więcej widzi bo czasem tak się gdzieś zapatrzy

anula 81 jak będziesz podawać z butli 1-2 razy dziennie nie sądzę aby mały nie chciał pić z cycka. Po powrocie do pracy przy starszym synu (miał 4,5 m-ca) teściowa podawała mu moje mleczko a mimo to karmiłam go do roku nie odzwyczaił się.
Ja czekam jeszcze 2 tyg a potem zacznę magazynować pokarm (odciągać i zamrażać) żeby móc wyjść czasem z domu na więcej niż 15 minut. A poza tym zamierzam biegać więc muszę mieć w pogotowiu mleczko.

Dziś rano pierwszy raz podałam vitaminki mam nadzieję że to nie z ich powodu był dziś niespokojny

Edytowane przez mamaoptymistka
Czas edycji: 2011-07-02 o 18:48
mamaoptymistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 18:48   #4607
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez aniutka_85 Pokaż wiadomość
witam mamusie i dzieciaczki
Jakie nosidełko polecacie najbardziej dla takiego miesięcznego szkraba? Wiem, że te pytanie już było, ale przeszukuję wątek i nic mi nie wyskakuje Wiem też, że takich maluchów nie bardzo można w czymś takim przechowywać, ale to jest mi potrzebne tylko na godzinkę, dwie, żebym mogła cokolwiek w domku zrobić bo niestety tatuś nauczył nosić, a mamusia tyle siły nie ma

A i pytanie niedyskretne do mamuś po cesarce, nie korciły was przytulaski z mężem przed wizytą u gina, ja wczoraj byłam tak blisko i spanikowałam mimo, że nic mnie nie boli i czuję się świetnie
ja rodziałam naturalnie i mialam szwy bo popękałam i przytulanki były przed wizyta u gina gdzies od 5 tyg po porodzie.

a własciwie czemu gin mógłbyu zabronic?? i czym to grozi??
Stary 2011-07-02, 19:18   #4608
aniutka_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
ja rodziałam naturalnie i mialam szwy bo popękałam i przytulanki były przed wizyta u gina gdzies od 5 tyg po porodzie.

a własciwie czemu gin mógłbyu zabronic?? i czym to grozi??
no właśnie nie wiem czy coś mi grozi
Niech tylko TŻ z pracy wróci

Stracony jest każdy dzień bez uśmiechu. ~ Kornel Makuszyński
aniutka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 19:31   #4609
amarcia
Wtajemniczenie

YYYYYYYYYYYY, dziewczyny w jakim nastroju...

Mrrrrrrrrrrrr...

Ja dzis nie mogę, bo mam zajęte ręce... Trzymam kciuki, żeby się rozkręciło
GUSIA

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

http://allegro.pl/sliczny-komplet-su...685540180.html
fajne?

Edytowane przez amarcia
Czas edycji: 2011-07-02 o 19:27
Stary 2011-07-02, 19:37   #4610
dorkabl
Zadomowienie

principessina mysmy tu wszystkie o was myslały i przesyłamy pozytywne fluidy Trzymajcie się kochani

Paulizia a ty w UK jestes teraz sama z tż- em?
i ogarniasz wszystko?
My mieszkamy z tesciową, gdyby ona przy garach nie stała to bysmy z mężem chyba chleb z masłem jedli :/
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 19:39   #4611
mimbi
Zakorzenienie

Fotos w albumie.

Potem doczytam watek i klub.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 19:42   #4612
mamaoptymistka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
My mieszkamy z tesciową, gdyby ona przy garach nie stała to bysmy z mężem chyba chleb z masłem jedli :/
U nas podobnie teściowa nas żywi, mieszka obok. Mi udało się na razie 2 obiady ugotować.

Amarcia bardzo fajne ale czy wygodne dla leżącego dziecka ????
Stary 2011-07-02, 19:48   #4613
eweska
Moderatoreska

Ola została też w szpitalu, wyszedł jej stan zapalny i również anemia Miała już prześwietlenie i na szczęście kości nie są uszkodzone, podejrzewają, że ma to samo co Piotruś tylko jest jeszcze wczesne stadium i mogła się od niego zarazić poprzez smoczki do butelek itp.
Chirurg powiedziała że u Piotrusia nie przejdzie to wszystko bez echa, że mogą się spodziewać nawet tego że będzie kaleką, że nie będzie chodził, że wstrzyma się wzrost kości, lub trzeba będzie w późniejszym wieku go operować, choć to są najgorsze rokowania choć nie jest powiedziane że tak będzie, to mu grozi a jak będzie się okaże. Miał robioną punkcję i na szczęście nie muszą mu zakładać sączków bo nie ma ropy w stawach.
Masakra normalnie jak się dowiedziałam o Oli że zostaje w szpitalu to normalnie łzy się lały, czekaliśmy wszyscy w napięciu na wyniki.
Przepraszam że wam tu smęcę
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 19:52   #4614
mamaoptymistka
Zadomowienie

Ewesko kochana trzymajcie się. Bardzo smutne że Twoja siostra i jej dzieciaczki muszą tak mocno cierpieć. Oby ten koszmar szybko się skończył. Serce pęka jak maluszki chorują.
Stary 2011-07-02, 20:13   #4615
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
Ola została też w szpitalu, wyszedł jej stan zapalny i również anemia Miała już prześwietlenie i na szczęście kości nie są uszkodzone, podejrzewają, że ma to samo co Piotruś tylko jest jeszcze wczesne stadium i mogła się od niego zarazić poprzez smoczki do butelek itp.
Chirurg powiedziała że u Piotrusia nie przejdzie to wszystko bez echa, że mogą się spodziewać nawet tego że będzie kaleką, że nie będzie chodził, że wstrzyma się wzrost kości, lub trzeba będzie w późniejszym wieku go operować, choć to są najgorsze rokowania choć nie jest powiedziane że tak będzie, to mu grozi a jak będzie się okaże. Miał robioną punkcję i na szczęście nie muszą mu zakładać sączków bo nie ma ropy w stawach.
Masakra normalnie jak się dowiedziałam o Oli że zostaje w szpitalu to normalnie łzy się lały, czekaliśmy wszyscy w napięciu na wyniki.
smec nam ile chcesz! po to tu jestesmy!
trzymajcie sie! duzo siły i pozytywnych wibracji przesyłam
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 20:24   #4616
gusiagatko
Zakorzenienie

delicadeza

princi za Was trzymałam i będę nadal Dzielni jesteście

ewesko brak mi słów aby wyrazić jak bardzo jest mi przykro. Trzymam kciuki nieustannie i bardzo Wam współczuję

anula Mocno Cię przytulam!

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Dawaj znać, jakby coś się ruszyło
My tu wszystkie czekamy w wielkim napięciu
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Gusia trzymaj się dzielnie
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
ja obstawiam ze urodzisz w ten weekend na bank! jak ja tak spacerowalam w ten dzien co zaczelam rodzic to wlasnie sie smialismy, ze wychodzilam ten porod
trzymamy kciuki i koniecznie daj znac bo ja juz sie tej twojej dzidzi doczekac nie moge
Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
gusia oby sie zaczelo
Cytat:
Napisane przez 82anusia Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Ja dzis nie mogę, bo mam zajęte ręce... Trzymam kciuki, żeby się rozkręciło
GUSIA
Dziękuję za wszystkie kciuki kochane Wy moje. Po długaśnym spacerze nogi wchodzą w pupkę i narazie nic poza tym. Czekam dalej, może się rozkręci
Buziaki

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 20:27   #4617
mamaoptymistka
Zadomowienie

Gusia ja też zaciskam może rozkręcić się bardzo szybko, pamiętasz jak weszłam na poczekalnię rano że chyba mam skurcze a o 13 tej Franio się pojawił. Życzę aby się rozkręciło i żeby poród był błyskawiczny.
Stary 2011-07-02, 20:28   #4618
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
koszmar jakis
dobrze ze u olki nie jest to tak daleko posuniete.
ale z malutkim masakra jakas!

tyle osob trzyma kciuki ze to nie moze sie skonczyc zle, musi byc dobrze
Stary 2011-07-02, 20:30   #4619
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
o kurde...
ewesko tak mi smutno
mamnadzieje ze te rokowania jednak mocno przesadzone
i jeszcze Olusia

trzymam mocno kciuki
Stary 2011-07-02, 20:35   #4620
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
delicadeza

princi za Was trzymałam i będę nadal Dzielni jesteście

ewesko brak mi słów aby wyrazić jak bardzo jest mi przykro. Trzymam kciuki nieustannie i bardzo Wam współczuję

anula Mocno Cię przytulam!

Dziękuję za wszystkie kciuki kochane Wy moje. Po długaśnym spacerze nogi wchodzą w pupkę i narazie nic poza tym. Czekam dalej, może się rozkręci
Buziaki
gusia, ty sie tyle wyczekasz ze jak juz sie zacznie to na pewno szybciusko pojdzie. kciuki sa

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

chyba padne!
wykapalam tego malego brzdaca, o dziwo wypil cala butle (zageszczona) i to bardzo szybko, a teraz w najlepsze bawi sie w lezaczku
a bylam pewna ze padnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości