|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
![]() Też się nad tym zastanawiam...
|
|
|
|
|
#2702 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2703 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A ja mam prawie 29 lat i wśród moich znajomych przeważnie rozwody
|
|
#2704 |
|
Raczkowanie
|
No
Żaliłam się kiedyś koledze, że wszystkim moim znajomym układają się związki i śluby i dzieci itd, a moje się rozpadają. A On do mnie: "Mała! Jak Ty będziesz za mąż wychodzić to oni się będą rozwodzić" I co kto będzie miał lepiej ![]() ![]()
|
|
|
|
#2705 |
|
Rozeznanie
|
no różnie to bywa, ale niestety rozpadają się małżeństwa z dłuuuugi stażem, więc nie ma co generalizować. dobra kochaniutki spadam bo dzisiaj u mnie małą domóweczka a ja poza pomalowaniem paznokci na pomarańczowo nie zrobiłam za wiele
|
|
|
|
#2706 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ale ja nie o tym... Jak się mnie ktoś pyta, jak mi się mieszka z facetem (choć wiem, że wie, że mieszkam sama), to odpowiadam coś w stylu "a co, w czymś Wam pomóc czy jeszcze się docieracie? Służę doświadczeniem, gołąbeczki...". Generalnie - leję na chamskich znajomych.
|
|
#2707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie dziękuję, żeby nie zapeszac
![]() Cytat:
Raz, gdy przyjechał w sobotę wieczorem, spędziliśmy bardzo miło wspólnie sporą częśc niedzieli. Nie wspominając już o naszym wspólnym wyjeździe na majówkę nad morze. To też tak nie do końca, że zawsze przyjeżdżał, używał sobie i wyjeżdżał. Aczkolwiek takie razy też były Cytat:
Z góry dziękuję.U mnie na NK też same dzieciaki i śluby
Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-07-02 o 18:25 |
||
|
|
|
#2708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No dokładnie, mi też byłoby wcześniej lepiej zapomnieć jakby się nie odzywał... ale teraz już wiem, że nie będzie, więc wierzę w to, że będzie lepiej. Dzisiaj imprezka się szykuje
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wszystko było w porządku, układało nam się świetnie (albo to moje złudzenie). Mimo, że bylismy krótko ze sobą to kochałam go bardzo. I nie mogę zapomnieć. Dlatego podziwiam wszystkie, które po tak długich związkach potrafią sobie ułożyć życie Ja mam to do siebie, że jak się zakochuję, to już tak na zabój. I chyba to jest mój błąd. Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2011-07-02 o 18:58 |
|
|
|
|
#2710 |
|
Rozeznanie
|
chamskim znajomym tez zawsze coś ciekawego odpowiem. ci lepsi wiadomo - nie zaczynają temtu bo wiedzą na czym sprawa polega. ostatnio spotykam takich znajomych z którymi nie utrzymuje kontaktu na codzien i oni zwyczajnie nie wiedzą, bo przecież byliśmy taką swietną, kochającą się parą, no stworzeni dla siebie. ale to nie znienia faktu, że duza większosć moich znajomych poprostu układa sobie życie, są w stałych związkach...a mnie się wszystko rozpieprzyło choć nie ukrywam, że zależało mi właśnie na takim związku, nawet nie na ślubie bo na to mam jeszcze czas, ale właśnie na byciu z kimś komu na mnie zależy, z kim mogę dzielić swoje pokręcone życie i czuć się bezpiecznie
|
|
|
|
#2711 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edit: lżej to znaczy nie zalewałam się łzami, nie łamałam - to wszystko miało miejsce jak jeszcze bylismy razem. Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_ Czas edycji: 2011-07-02 o 19:08 |
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie zdaję sprawę, że mnie to wszystko tak boli pewnie dlatego, że to była moja prawdziwa pierwsza miłość. I wierzyłam, że ostatnia
Ech, on się odzywa od czasu do czasu do mnie, ja milczę. On chce być ze mną (albo tylko tak pisze), prosił, żebym się zastanowiła jeszcze, on będzie czekał W ogóle niemal mi się oświadczył, pisał, że chciałby się ze mną zestarzeć, takie tam Ale ja nie byłabym mu chyba w stanie zaufać po raz drugi...
|
|
|
|
#2713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a z tym zakochanie to nie jesteś sama - ja baaaardzo trudno się zakochuje, ale jak już mie dopadnie to na zabój. byłam w życiu zakochana dwa razy - raz trwało kilka miesięcy, ale w moim ostatnim eks to było przegięcie i to doprowadziło mnie do tego gów** bo chyba za bardzo mi zależało Edytowane przez pika87 Czas edycji: 2011-07-02 o 19:24 |
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są momenty, kiedy naprawdę jest dobrze. Ale niestety codziennie o nim myślę i o wszystkich chwilach, które spędziliśmy razem |
|
|
|
|
#2715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozstaliśmy się przez jedną idiotyczną sytuację, jedna kłótnia o to, że wybrał imprezowanie 3 dni pod rząd z kolegami, kiedy miał jeden wieczór poświęcić dla mnie, bo po tym 3 dniowym imprezowaniu leciał do Nowego Jorku na tydzień. No ale powiedział, że może się ze mną spotkać, np o 2 w nocy po imprezie (czyt. jak już będzie wybawiony i pijany, potanczymy z godzinę do końca imprezy, a później pójdziemy do mnie) powiedziałam, że mam dość i to koniec, a jemu chyba to na rękę było. Bo stwierdził, że w takim razie ok, on się kłócił ciągle o to ze swoją byłą i nie chce mieć tego samego ze mną. No i tak się skończyło wszystko w jednej chwili okazało się, że woli alkohol, imprezy i swoich kolegów ode mnie... a ja tylko chciałam, żeby trochę czasu mi poświęcił. No, ale...
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro go tak kochałaś bardzo, to nic dziwnego, że przeżywasz. Tu znalazłam bardzo fajnego demota (możnaby naszym ex pokazac): http://demotywatory.pl/3233482/Docenisz-kiedy-stracisz Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2011-07-02 o 21:23 |
|
|
|
|
#2720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem jakąs wariatka, siedze sama w domu i zaczełam czytać archiwum naszych rozmow na gg, i masz popłakałam się. Pierwszy raz od przeszło miesiąca. W sumie nie z tęksnoty, od tych rozmów nie raz, aż bilo chlodem i kuły w oczy moje prosby o to, zeby przyjechal, żebysmy się spotkali. ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Zapomniałam! Mam coś dla was: http://bebzol.com/pl/Stracic-chlopaka-to-jak.9993.html
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi pewna sytuacja uświadomiła dobitnie, że żaden facet nie jest wart ani jednej mojej łzy!
|
|
|
|
|
#2722 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Tak krótkie zakochanie to szaleństwo, więc nie dziwię się, że tak mocno na Ciebie podziałał koniec. Nie mów, że to błąd i nie próbuj z ostrożności sterować uczuciem w przyszłości, bo to frustrujące - jeśli trafisz na odpowiednią osobę, uczucie będzie się rozwijać i będziesz pewna, że z drugiej strony jest to samo. Cytat:
![]() Mam tak samo. Dodatkowo bolała urażona duma ("znooowu mnie ktoś rzucił") i stracone zaufanie do ludzi ("przecież było pięknie, czyli mnie okłamywał nie mówiąc o wątpliwościach").
|
|
|
#2723 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ... byłam się spotkać z moim eks... rozmawialiśmy o 'nas'...
on mnie nadal kocha... ( ja też go kocham... ale on nie widzi sensu w naszym związku, bo od dłuższego czasu nam się nie układało.. kłóciliśmy się itd.. zylismy przez rok na odległość, oboje źle się traktowaliśmy... ale teraz mamy w końcu możliwość widywania się codziennie.. a on nie chcę walczyć... powiedział, że nie chce mu się już starać ... ( będziemy się dalej kumplować, bo jest moim najlepszym przyjacielem i on myśli tak samo...ale eh sadzicie, że jeśli będzie nam ta przyjaźń wychodzić to mogę liczyć jeszcze na coś więcej...? może jesli zobaczy, że dobrze sie dogadujemy itd poczuje, że jednak to ma sens? jak sądzicie...?
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej spotykałam się z facetami, ale to było takie raczej niezobowiązujące, zawsze coś mi się nie podobało w tej drugiej stronie I dlatego chyba tak mocno się zauroczyłam. Widocznie nie poznałam go do końca i zakochałam się tak naprawdę nie w nim, ale w wyobrażeniu, jakie o nim miałam. Chciałabym tylko, żeby ktoś mnie pokochał tak, jak ja jego Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2011-07-02 o 21:20 |
|
|
|
|
#2725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
si, zgadzam się. Będziesz się łudzić... Poza tym chyba nie będzie miłe gdy się zacznie z kimś spotykać i będzie Ci o tym opowiadał ? |
|
|
|
|
#2727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przechodzimy to samo co Ty Dasz radę |
|
|
|
|
#2728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z jednej strony wiem, że będzie mnie to wszystko ranić, ale z drugiej nie wyobrażam sobie, że go nie ma obok.. jest moim najlepszym przyjacielem... i byliśmy ze sobą ponad 3 lata... kurcze sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć.. może i ja i on potrzebujemy trochę czasu po to aby znów nauczyć się być razem...? nie wiem co mam myslec
|
|
#2729 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Utwierdzi się w przekonaniu, że lepiej adorować inną, a Tobie zawsze można przyjść na te inne ponarzekać.
|
|
|
#2730 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie ponownie. Nareszcie w sprawach sercowych zaczęło się u mnie układać.Chciałam podziękować Wam wszystkim że mogłam się wyżalić i porozmawiać o tym co mnie trapiło.Zaczynam nowy rozdział w życiu z obecnym chłopakiem.
Niestety inną sprawę z własnej winy zawaliłam po całości i teraz będę miała przez to kłopoty,ale jestem gotowa stawić im czoła,chociaż zachowałam się tak głupio i teraz przez tą jedną sprawę wróciły napady bulimiczne
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

Raz, gdy przyjechał w sobotę wieczorem, spędziliśmy bardzo miło wspólnie sporą częśc niedzieli. Nie wspominając już o naszym wspólnym wyjeździe na majówkę nad morze. To też tak nie do końca, że zawsze przyjeżdżał, używał sobie i wyjeżdżał. Aczkolwiek takie razy też były