|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od przybytku (kosmetyków) głowa boli ;)
Cytat:
tak, Bielenda to odmładzające mleczko kokosowe Angel będzie wolny, bo się ta osoba nieodzywa juz za długo
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przestudiuje jutro jeszcze raz Wasze wątki, zrobie zdjecia moich kosmetyków i dam Wam znac, dziś juz padam na paszczę, ide spac
![]() |
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię piątkę cieni Diora Beige Massai na inne cienie
Kasiu , przepraszam za zamieszanie - testowałam kolory i niestety nie będzie mi w nich dobrze :-( , pozdrawiam Cię serdecznie
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
a moze u mnie znajdziesz cos co Cie zainteresuje?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146540
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
qrcze nie bardzo
- chciałabym wymienic je na paletkę innych cieni, ew. jakis cieply czekoladowy zapach. Ale kosmetyki masz fajne |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
niestety Allure to kompletnie nie moja bajka
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wklejam zdjecia błyszczyków
Madlaine, ja chyba jednak zrezygnuje z Angela - przemyslałam sprawe, on jest jednak dość mocny, boje sie ze moja 6 miesieczna córeczka zamiast zapachu mamy bedzie wdychac Angela ... no i w zwiazku z tym nie wiem jak mialaby wyglądac nasza ew. wymiana (oj, cos mi sie ostatnio cieżko mysli Maggie, co do odsypek to chyba wolałabym wydać większe odsypki za jednym zamachem, bo nie mam za dużo pojemniczków do odsypywania. . A błyszczyk t0 Amber Strass, 115. |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, to ja sobie jednak odpuszczę, po zdjęciu widze, że Lancome jednak nie bardzo dla mojej karnacji, a samego gosha nie opłaca się wysyłać zwazywszy na koszty przesyłki, bo jak rozumiem za Wellę nic nie znalazłaś
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
witaj ponownie.znajdziesz coś?odpowiedz u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2776967 |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Kingo nic nie znalazłam
![]() Małpeczko, masz fajne kosmetyki, jednak mimo pokus podjełam mocne postanowienie ze wymieniam sie na rzeczy które naprawde są mi potrzebne |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Meteoryty Fresh Pink 8g - ktoś chce? ;)
Mam na wymianę 8g opakowanie meteorytków Fresh Pink - zużycie kilku procentowe, znikome. Starczy na 3 lata używania
. Pozbywam sie bo nie mam czasu sie w to bawic. Wymienie tylko na perfumy, własciwie nic innego mnie teraz nie interesuje i raczej mnie nie skusicie ![]() Pożądane zapachy - słodkie, ale nie ciężkie - Chocolovers i Pink Sugar Aquoliny - Gucci Rush 2 i wszelkie inne o nutach pralinkowo-czekoladowych (odchudzam sie i mam straszna chcice na czekolade :p). No i tyle. Aha, do wymiany mam też: - Paletkę cieni Diora Beige Massai, prawie nowa, odcienie beżu - Juicy Tubes Fraise Tagada miniatura - Givenchy błyszczyk Pop Gloss - różowy - Wella System Professionel - serum Energy przeciw wypadaniu włosów - Błyszczyk Glam Shine Crystals - niedawno kupiony, ten z najnowszej serii z aplikatorem w kształcie serca, odcien koralowo-morelowy - Cienie Gosh - mam odcien Satine, Copper i Glamour - mogę sie podzielic . - perfumy Cerruti Summer (niebieskie), 100 ml, zużyte troche wiecej niz połowa , piekny swieży zapach - bluzeczkę Promod - fuksjowy róz, zapinana na haftki, materiał haftowany, rozm. 38, jak nowa, raz ubrana - piękna ale za mała na mnie ![]() Aha, nie interesują mnie produkty niskopółkowe, z Avonu ew. Extraordinary. I nie proście mnie żebym odpisywałą w Waszym watku bo zawsze odpisuje w swoim
Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2006-09-27 o 07:34 |
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Meteoryty Fresh Pink 8g - ktoś chce? ;)
mam na wymianę to, co w podpisie i revlon skinlights, byłabyś zainteresowan?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie ???
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-09-27 o 14:16 |
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie ? odpowiedz u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=134212&page=7 |
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Hej;
to ja po raz kolejny zapytam o ten blyszczyk i cienie Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145702 |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Wella System Professionel..
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2784073 |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Siek, Mariola, Kinga, Irlandia - niestety nic
![]() Maggie u Ciebie mnie niezmiennie Pupa interesuje - napisz jak bys widziala naszą wymianę ![]() |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Ellen Tracy by Ellen Tracy ok.40 ml, w zamian za meteoryty...?
Trudno go bedzie gdzies "niuchnac" ale tu wklejam opis pewnej obeznanej w temacie perfumiarskim osoby ![]() "...Osobiscie jest to jeden z moich faworytow na sezon jesienno - zimowy. Jest bardzo kobiecy, zmyslowy, cieply, niebanalny, po prostu taki szlachetny. Trudno go jednoznacznie porownac do jakiegokolwiek zapachu...chociaz...jesli ktos lubi np. Cashmere Mist D.Karan, Charles Jourdan The Parfum, Prada - Ellen Tracy by Ellen Tracy napewno sie spodoba. Kompozycja orientalno-drzewna (ale nie przytlaczajaca) zlozona jest z nut cynamonu, brzoskwini, rozy, jasminu, frezji, gozdzika, cedru, drzewa sandalowego oraz bobu tonka. Niezwykle elegancki zapach, pasuje do kaszmirowych swetrow, otulajacych szali ale takze do wieczorowych kreacji." |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Doroto dziękuję za propozycję ale raczej nie wezmę perfum w ciemno, szkoda ze nie można ich nigdzie sprawdzic
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i moze jakies miniaturki, musialabym poszukac
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

- a masz zdjecie tych cieni? 

- chciałabym wymienic je na paletkę innych cieni, ew. jakis cieply czekoladowy zapach. Ale kosmetyki masz fajne