|
|
#1291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
mopsy na prezydenta!!!!!!! jakie śmieszne zegarki- który chciałaś kupić- mnie się srebrny podoba? Cytat:
fajne, fajne ale...................... .. mnie ten worek strasznie kocham takiego typu worki- miałam podobną torbę kiedyś ![]() i te ćwieki jakie torebki na plusie- mów wszystko po kolei i zdjęciami obrazuj jak "wakacje'- to na razie ich koniec ? mmmmmmmmmmm pewnie było bossssko!?
|
||
|
|
|
#1292 |
|
BAN stały
|
ale zimnoooo
Iduś, ciężko coś doradzić.. z niektórymi po prostu SIĘ NIE DA. jedyne co, to pewne rzeczy zaakceptować - każdy ma jakieś wady, dziwne zachowania itp. choć wiadomo, chamstwa nie zniese .trzymam kciuki, żebyś znalazła pracę, to wtedy może coś wynajmiecie. będziecie na własnym i może będziesz miała bliżej wszędzie, bo teraz to tak kiepsko masz z tymi dojazdami ![]() |
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Z przykrością niekłamaną żegnam się na dzisiaj z wizażem
![]() ![]() ![]() i znikam życzę wszystkim dobrej nocy |
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bialy pa monia |
|
|
|
|
#1295 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
Cytat:
Mój mąż lubi te cipsy Cytat:
- niedługo się skończą ich żniwa Cytat:
albo na odwrót.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hej Moni Cytat:
Pilnuj swojego Skarbeczka ![]() Dziękuję Cytat:
![]() A gdzie Danulka?? ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Wszystkie mi uciekły ![]() Dobranoc
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Oj Biedna nasza Renia dobrze że nie jest teraz ciepło bo jak ty się pokażesz z takimi kolanami
|
#1297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie leje strasznie.No biedna ale w mini nie chodzę więc dam radę - w poniedziałek dalej walczę.
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to chyba że
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Buenos Dias
Cytat:
![]() ![]() U mnie też brzydko i ziiimno ... ok 11 stopni gdzie jest lato ja się pytam ??? ![]()
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie jest 14 i podbijam pytanie .... gdzie jest lato???
|
|
#1301 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niebawem kafle na ścianę i podłogę kładą a od wtorku wchodzi kaflarz do łazienki Walczę z płytkami pcv - to są takie kwadraty plastikowogumowe Cytat:
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to dobrze że już powoli zaczyna wszystko nabierać kształtów jak już kafelki będą to już jest dobrze można powiedzieć że połowa za wami
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
właśnie wróciłam z domówki... fajnie było
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
zapewne niezła impreza była jak o tej porze wróciłaś
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie też leje i leje ale dziś nigdzie się nie wybieram więc taka pogoda mi odpowiada
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dopiero zacznę sie ubierać bo jeszcze jestem w pidżamie :P a pogoda nie nastraja wcale a wcale nic mi się nie chce
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wskoczyłam na szybko na internet..... ehhhh padam już po tej przeprowadzce ![]() wczoraj wynieśliśmy z pokoju moje meble, powstawialiśmy je do nowego mieszkania....swoją drogą wnoszenie ich na 4 piętro nieźle wykończyło 3 chłopów a i jeszcze dwa łóżka wniesione![]() ja i koleżanka wnosiłyśmy moje worki z ciuchami i torebkami nie wiedziałam że mam tyle rzeczy, dopóki nie zaczęłam się pakować....... najgorzej popakować pierdołki-cichy szybko się schowa czy do walizki czy do worków a takie pierdoły co się pałętają po meblach jest najgorzej........po 15 znowu jadę na mieszkanie sprzątać....myślę że do następnego piątku już będzie wszystko porobione-najwięcej roboty zajmie mi łazienka i kuchnia.... ![]() ale się cieszę-miło jest wprowadzić się na "prawie własne" m ![]() buziolki Kochane
|
#1308 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze daleko ale w sumie mam nadzieję najgorsze za nami. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty leniuchu ![]() Cześć Reniu To będziemy się lenić całą niedzielę Rybol ![]() Super że już niedługo będziecie na swoim
|
|
|
#1310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ale nie lubię brzydkiego lata Cytat:
ale mimo zmęczenia i tak pewnie się cieszysz w końcu własne gniazdko
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2011-07-03 o 13:23 |
||
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jedna z organizatorek zbiera komplet na te oxfordki co wrzuciłam wczoraj, tylko szare
|
#1312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
hello
zmęcozna, z okropnym zapaleniem oczu:/ ale zadowolona i bardzo pozytywnie zaskoczona ![]() zaraz będę się starała nadrobić o ile mi oczy pozwolą
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tutaj dzisiaj cisza
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- zaczełąm nadrabiać ![]() Powiem szczerze - zapisując się , a już na pewno jadąc na ten kurs przedmałżeński miałam strasznie złe nastawienie - co oni mnie tam na uczą, będzie mi jakiś stary ksiądz pierniczył o rzeczach, o których nie ma zielonego pojęcia. Nic podobnego. tak straszecznie się ciesze, że zapisaliśmy się na ten kurs! Prowadził go młody ksiądz/zakonnik - niesamowicie miły, śmieszny, wygadany, dość nowoczesny a jednocześnie tak niesamowicie przedstawiał problemy i sprawy małżeńskie, zagadanienia około miłości, etyki, moralności, chrześcijaństwa w ogóle i w małżeństwie i przy okazji trochę innych rzeczy( jak np spowiedź, pożywanie kiełbasy w piątek czy używanie wulgaryzmów a przeklinanie) byli też goście. Byliśmy podzieleni - z jednej strony faceci, na przeciwko kobiety i czasem zwracał się do wszystkich, a czasem do konkretnej ze stron. Żartobiliwie czasem nawet używając do zaprezentowania czegoś wulgaryzmów, przerywająca żartami i scenkami z kabaretó o małżeństwie ( przy okazji polecam skecze kabaretu Hrabia o małżonkach -rewelacja!) mówił tak mądre i głębokie a zarazem prawdziwe rzeczy... nigdy jeszcze nikt nie dotarł tak do mojego wnętrza jak ten ksiądz... strasznie żałuję, że już się kurs skończył bo czuję, że mógłby nauczyć, uświadomić jeszcze na wiele wiele tematów.
|
|
#1316 |
|
BAN stały
|
Reniuś siedzimy w lesie, w drewnianej chatce
![]() Ja mam młyn z wszystkim, teraz chcę na zimno wymalować ściany, ale jasno jasny szary i coś w granacie, niebieskim, burza gradowa, coś takiego
|
|
|
|
#1317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szara jest bardzo fotogeniczna - w Paryżu się swetnie prezentowała:P i myślę, że czerwona też bedzie super wyglądać:dAhh Hiszpania - zazdroszczę
|
|
#1320 |
|
BAN stały
|
fashion- fajnie, żeś zadowolona
![]() Ja nie wspominam tego mile, stary dziad nam truł o antykoncepcji, a full lasek z brzuszkami siedziało. Takie- mało życiowe to było ![]() Znacie adres jakiegoś sklepu on-line z torebkami firmowymi, używanymi? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

? mmmmmmmmmmm pewnie było bossssko!?

.

- niedługo się skończą ich żniwa 

i ziiimno ... ok 11 stopni 
ale dziś nigdzie się nie wybieram więc taka pogoda mi odpowiada