|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
Cytat:
U nas też tylko kartki wiszą w parafii. Ale może to i lepiej, bo babcie które zapomną na tablicę zerknąć mają mniej powodów do gadania |
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na karteczce podał moje wszystkie dane osobowe - razem z ulicą i numerem domu u mnie jest napisane tylko imię, nazwisko i miejscowość... albo nawet bez miejscowości... nie pamiętam
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2011-07-04 o 12:02 |
|
|
|
|
#1383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś załatwiliśmy USC i obrączki. |
||
|
|
|
#1384 | ||
|
Zadomowienie
|
u mnie w parafii też się "wisi" (muszę pójść zobaczyć czy już nas wywiesili
) natomiast u TŻ czytają, i spadliśmy już dwukrotni z ambony ale proboszcz TŻ nie mógł rozczytać się z mojego nazwiska i zwyczajnie 2 razy go nie przeczytał :P Cytat:
ktoś kto je czyta lub słysza ma wiedzieć o kogo chodzi u mnie czasem nawet z przydomkami piszą (bo jak to na wsi wiele rodzin ma swój przydomek) co nie zmienia faktu, że każda z nas wolałaby żeby nie umieszczać wszystkich danych na zapowiedziach ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
musimy się niedługo wybrać na dogadanie szczegółów ![]() za USC i obrączki
|
||
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Nieostre te zdjęcia, ale wstawiam tak poglądowo
|
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
piękne !
Cytat:
![]() zostalo jeszcze:
![]() Mature mam zdana ! ![]() Wybaczcie ze jestem tak rzadko ale po przeprowadzeniu nie mam jeszcze neta
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Rozeznanie
|
Mam taki sam pierścionek zaręczynowy
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, mamy już połowe choreografii na pierwszy taniec a dzis kolejne nauki
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- dzieki teraz tylko czekać do konca sierpnia na wyniki zawodowych ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- kurcze, juz sie zaczynam denerowować czy o niczym nie zapomne i w ogole
|
|
|
|
#1390 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
będzie dobrze
|
|||
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
lasoa, dziękuję. I brawa za maturkę!
![]()
|
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
świetne ubranka i widzę, że bez problemu mieszczą się na krupnik
![]() gdzie kupiliście ?? ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Witaj o której godzinie ślubujecie ?? |
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Wodecki "Oczarowanie" - jedyna polska piosenka do walca angielskiego, a zalezalo nam na polskim tekscie bo wiekszosc nie zna angielskiego
|
|
|
|
#1394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w umowie nie ma takeij wzmianki, ze cena nie ulegnie zmianie??Chcoiaz, tak jak mowisz, strach zeby czegos po zlosci pozniej nie zrobila. Cytat:
![]() Fajnie, ze panienski sie udal ![]() Cytat:
![]() Tylko jedna przed samym slubem. Pieknie na palcu wyglada obraczkaWogole to czesc ![]() Dziekuje Wam bardzo za zyczenia udanej zabawy na panienskim. Dziewczyny, bylo mega odjazdowo. Jedna z lepszych imprez w moim zycie - mam nadzieje, ze po takim panienskim slub bedzie rownie udany Panienski Gwiazdeczki ![]() Panienski zaczal sie w moim domu, ktory specjalnie na te uroczystosc udekorowany byl balonami, swiatelkami i napisami 'HEN PATY' ![]() Rowno o 20.00 zadzwonil dzwonek do drzwi i po ich otworzeniu ujrzalam 8 cudownie wygladajacych dziewczyn i cala mase rozowych balonikow Zaskoczylo mnie bardzo, ze przyszly wszystkie razem - bo nie wszystkie sie ze soba znaly.No i rozpoczelo sie rozlewanie drinkow Po godzince dostalam pierwszy prezent, a wlasciwie prezenty 'na smieszno'. Bylo kilka pudeleczek z roznymi tytulami, a po otworzeniu i wyjeciu zawartosci opis do kazdej rzeczy. I tak, np pudeleczko 'podroze', zawieralo obieraczke do warzyw, a opis w skrocie mowil o tym, ze najlepiej poznawac swiat, poprzez gotowanie potraw z roznych zakatkow swiata ![]() Pudeleczko 'romantyczna kolacja' zawieralo zupke chinska i dwie swieczki hehe (bez opisu, bo tego juz tlumaczyc nie trzeba ), byly tez gumowe rekawiczki, plyn do prania i inne smieszne rzeczy, ale konkretow juz nie pamietam. W kazdym razie smiechu bylo co niemiara.Po kolejnych drinkach rozpoczely sie tance, i tak np do piosenki 'Jedzie pociag z daleka' zrobilysmy pociag po calym domu (a sa trzy pietra i zahaczylysmy jeszce o balkon Kolejna atrakcja, to rozowe baloniki, ktore okazaly sie byc specjalnie na ta okazje nadmuchane helem i kazda miala powietrze ze swojego balonika wciagnac i powiedziec kilka rad dla przyszlej Panny Mlodej ![]() Mozecie sobie tylko wyobrazic, nasze glosiki po helu...po prostu tarzalysmy sie ze smiechu po podlodze Kolejne drinki, wiecej tancow i wiecej prezentow... dostalam min bielizne, pierwszy album na slubne zdjecia, ksiazke kucharska.Okolo 12 w nocy postanowilysmy wyruszyc na miasto do klubu ![]() Kazda w charakterystycznym rozowym kapeluszu + ja w rozowym welonie. Wzielysmy tez balony, bo okazalo sie, ze to nie koniec niespodzianek. Droga do klubu, to jeden wielki smiech, glosny spiew 'Zono Moja' i mnustwo gratulacji od przechodniow. ![]() Na poczatek, po wejsciu do klubu-dziewczyny kupily zestaw kolorowych shotow, ktore oczywiscie musialam wszystkie wypic za jednym razem Zaczely sie tance. Pozniej przyszla pora na baloniki, z ktorych po przekluciu wypadaly karteczki z zadaniami i tak, np musialam spytac kogos o kolor majtek, o pokazanie bicepsow, poprosic o postawienie mi drinka i przyniesc papier toaletowy z meskiej toalety.Wszystko ladnie wykonalam. O 3 zamykali klub. Droge powrotna pokonalysmy na boso Do dzis bola mnie nogi, a cala niedziele spedzilam z mega kacem, ale bylo po prostu rewelacyjnie Mam z milion fotek, ale nie na swoim aparacie, wiec jak tylko dostane to napewno sie pochwale.
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2011-07-04 o 13:37 |
|||
|
|
|
#1395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1396 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:A ja się pochwalę również naszymi obrączkami )
|
|
#1397 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() powodzenia w takim razie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- śliczne ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
świetny panieński ![]()
|
|||||
|
|
|
#1398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak czytam relacje, to zawsze się bardzo bardzo wzruszam ![]() Ale miałaś super niespodziankę Fajny wieczór, gratulacje kochana |
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
gwiazdeczka26, super! Postarały się dziewczyny. świetnie, że wszystko tak się udało!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Madziares tu nie ma co sie wzruszac, toz to sama dobra zabawa byla
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka - cudowny panieński! A ja się zaczynam martwić, że moje dziewczyny mi nic nie zorganizują, bo się zaczynają rozjeżdżać po świecie ;( część się już pobroniła, część do września czeka.
|
|
|
|
#1402 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
ja właśnie niedawno wróciłam z wesela mojej siostry ciotecznej. Pobieżnie nadrobiłam. Gwiazdeczka opis wieczoru panieńskiego brzmi super. Ja po weselu siostry już wiem, że strzelająca tuba to rewelacyjny pomysł. Płatki sypane przez koleżanki swoją drogą ale tuba przebiła wszystko |
|
|
|
#1403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bardzo ładne Gratuluję ![]() Super panieński miałaś, fajnie, że zdiewczyny tak Ci wieczór zorganizowały bardzo ładne Wiem, że się powtarzam, ale czy mogłabym prosić o dopisanie mnie do kalendarza sierpniowych PM?
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2011-07-04 o 14:41 |
|||
|
|
|
#1404 |
|
Zadomowienie
|
Gwiazdeczka - cudowny wieczór panieński!
będziesz miała co wspominać ![]() BebiBebi - piękne obrączki! Lasoa - za maturę jak tam przeprowadzka? ![]() Paula - mam podobne obawy co do mojego panieńskiego... no ale może coś z tego wyjdzie... |
|
|
|
#1405 |
|
Raczkowanie
|
nie w umowie nie ma wzmianki o zmianie ceny w umowie tez jest napisane ze na poprawinach beda 3 dania gorące a ona mi mowi ze jak jej podniesiemy to zamiast dwoch dań na poprawinach zrobi nam 3 a co to za laska jesli w umowie sa trzy probuje coś kręcić ale my się nie damy jutro jedziemy zapalcić polowe pieniedzy i sie wyjasni.
narazie szykuje sie do pracy bo ide dzis na noc pozniej przeczytam relacje z panienskiego.ale jeszcze mam pytanko czy dajecie swoim kieronikom w pracy zaproszenie na slub? bo ja mam zamiar dac ale nie wiem jak na kopercie napisac czy tylko mojego kieronika imie czy też jego zony bo w sumie wiem ze ma zone ale nie wiem jak ma na imie itp nigdy jej nie widzialam nie wiem jak to się robi??? |
|
|
|
#1406 | ||
|
Zakorzenienie
|
ładne Cytat:
![]() a z przydomkami to w ogóle się nie spotkałam ![]() Cytat:
![]() ładne
|
|
#1407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie sama organizowalam ten wieczor, tzn powiedzialam, ze organizuje w domu i szczerze mowiac nie spodziewalam sie zadnych atrakcji od dziewczyn. Myslalam, ze posiedzimy, napijemy sie, moze potanczymy w domu i tyle. Wiec milo mnie zaskoczyly ![]() Cytat:
Cytat:
A najgorsze, ze ze slubem i weselem bedzie to samo. Pstryk - i zostana tylko piekne wspomnienia....
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1409 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() chyba widziałam podobne u jubilera, są śliczne na żywo. Cytat:
[QUOTE=JennyAniolek;279223 93]świetne ubranka i widzę, że bez problemu mieszczą się na krupnik ![]() gdzie kupiliście ??[QUOTE] W Katowicach na 1-maja jest taki sklepik z art. weselnymi i tuby strzelające też mają w dobrych cenach
|
|
#1410 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() śliczne - któraś z wizażanek też takie miała i żałowałam, że nasze już były zrobione ![]() niesamowity wieczór zorganizowały Ci koleżanki ![]() Ja się trochę martwię, bo 2 moje koleżanki są w ciąży, 2 mają małe dzieci.. a te ze studiów, to się strasznie rozjechały i ciężko będzie sie gdzieś razem zebrać.. pozostanie nam chyba wyjście na sok i lody ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

W ogóle ksiądz nie czytał zapowiedzi, ale to u niego norma
Dobrze chociaż, że na kartce w gablocie nas wywiesił

u mnie jest napisane tylko imię, nazwisko i miejscowość... albo nawet bez miejscowości... nie pamiętam
Tej formułki 

i przyniesc papier toaletowy z meskiej toalety.
klask i: