Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku?
Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. 1 1,92%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 22 42,31%
Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. 1 1,92%
W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. 2 3,85%
W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. 18 34,62%
Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. 10 19,23%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-04, 19:41   #2371
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
A ja będę miała córę!
Gratki kochana robi się lista różowa nareszcie

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 19:45   #2372
anciaahk
kosmitka

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
To podaj, może dla spokojności niektórych na biało
Bez wózka, mebli i fotelika, ale z gadżetami takimi jak niania elektroniczna, podgrzewacze, laktator elektryczny wyszło mi 2900 zł. Jutro moja siostra ma tę listę zweryfikować i odrzucić zbędne rzeczy. To jest lista bez ubrań.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 19:49   #2373
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
A w ogole to mam takie dusznosci ze szok, w sensie ze tak mi sie ciezko oddycha i boli mnie klatka piersiowa jakby mi ktos na niej siedzial, kto to pisal ze dzidzi ma nozki w żebrach? cotka-lekarz mowil czy mozna cos robic jak tak sie ciezko oddycha czy cus? czy przechodzi po jakims czasie czy jak?
Nic nie mówił. Kurcze aż tak źle?
Ja to jestem przyzywczajona ponieważ mam problemy z przegrodą i zawsze miałam problem z oddychaniem. Widziałam że dziewczyny na wątku lipiec sierpnień też narzekają na takie problemy. Ale chyba tak jak wiele innych trzeba to przezyć... Spytaj najlepiej swoją ginkę, chociaż coś czuję, że i tak nie ma na to sposobu, jak uciska to nie przepchamy raczej haha
Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Cotka a ile kompletów planujesz kupić?
Myślałam o 2, ale jak wyobraziłam sobie minę mojego tż który dowiaduje się że kupujemy pościel dla dziecka za ponad 300 czy nawet 400 zł to chyba narazie wezmę jedną a później jak już mały będzie z nami drugą To taka ostrożna wersja

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Bez wózka, mebli i fotelika, ale z gadżetami takimi jak niania elektroniczna, podgrzewacze, laktator elektryczny wyszło mi 2900 zł. Jutro moja siostra ma tę listę zweryfikować i odrzucić zbędne rzeczy. To jest lista bez ubrań.
Ancia, jak ty to zrobiłaś Ja już mam bardzo dużo rzeczy z listy i na pewno nie doszłam do takiej kwoty-nie wiem nawet czy do połowy dobiję pod koniec Chyba wybierasz dobre, może dlatego- bo wiadomo, że za jakość się płaci

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 19:50   #2374
rabarbar83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Gratki kochana robi się lista różowa nareszcie
fajnie gratuluję
coś w tym roku wysyp kawalerów, a ja zawsze myślałam, że to w chłopaka trudno wcelować a tu nasze dziewuszki gonią ale dogonić nie mogą
u mnie w pracy na moim pięterku wszystkie babeczki już dawno dzieciate i same dziewuszki są, więc jak się dowiedzieli że w ciąży jestem to odrazu byli pewni, że kolejna dziewuszka będzie no i się nie pomylili powietrze jakieś inne czy coś
Stary 2011-07-04, 19:54   #2375
anciaahk
kosmitka

Cotka ja myślę o 2 lub 3 kompletach, a ta co wkleiłam jest po 156 zł, ale już razem z wypełnieniem czyli poduszką, kołdrą i nawet prześcieradłem. A 3 częściowa bez prześcieradła i wypełnienia na mniejsze łóżeczko, tj. 120 cm jest po 84 zł u tego samego sprzedawcy, więc nie jest tak drogo chyba co?

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cotka - tak jak pisałam, to jest lista z gadżetami, póki co wiem, że np. nie kupię podgrzewacza itp. Nie wiem, jak to mogę tu wkleić (mam to w excelu), to może mnie oświecicie z cenami. Ceny brałam z allegro, nie patrzyłam na najdroższe. Może z czymś przesadziłam, co by mnie bardzo ucieszyło.
Bo jak dodam do tego wózek, fotelik i meble, to suma się prawie potraja .

Stary 2011-07-04, 19:58   #2376
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabarbar83 Pokaż wiadomość
\
agnieszka lepiej dzięki, po pierwszych 3 miesiącach schudłam 4 kilo a miałam niedowagę minimalną więc było stresu trochę ale już nadrobiłam z górką mam tylko nadzieję że podczas porodu nie zacznę im tam znów wymiotować bo ja to mam chyba jakieś stresowe ni z tego ni z owego, nerwus i tyle
[\
różnie może być, a czytałam że dużo kobiet wymiotuje przy porodzie - z bólu? ze stresu?

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 19:58   #2377
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Cotka ja myślę o 2 lub 3 kompletach, a ta co wkleiłam jest po 156 zł, ale już razem z wypełnieniem czyli poduszką, kołdrą i nawet prześcieradłem. A 3 częściowa bez prześcieradła i wypełnienia na mniejsze łóżeczko, tj. 120 cm jest po 84 zł u tego samego sprzedawcy, więc nie jest tak drogo chyba co?

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cotka - tak jak pisałam, to jest lista z gadżetami, póki co wiem, że np. nie kupię podgrzewacza itp. Nie wiem, jak to mogę tu wkleić (mam to w excelu), to może mnie oświecicie z cenami. Ceny brałam z allegro, nie patrzyłam na najdroższe. Może z czymś przesadziłam, co by mnie bardzo ucieszyło.
Bo jak dodam do tego wózek, fotelik i meble, to suma się prawie potraja .
Możesz wrzucić Może akurat ktoś coś upolował taniej ?!

Też mi się wydaje że cena jest ok i sama się nad nią silnie zastanawiam. podoba mi się to że są w ofercie takie proste z jakimś jednym serduszkiem i tyle

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 20:01   #2378
anciaahk
kosmitka

Nie mogę wkleić tabelki z excela, bo się wykrzacza. Popracuję jeszcze nad tą listą i wtedy coś wykombinuję, jak wkleić, może faktycznie gdzieś z cenami przesadziłam.

A w temacie pościeli to bierzecie z flaneli, szyfonu czy bawełnianą?

Stary 2011-07-04, 20:13   #2379
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
No ale musisz jej powiedziec co Cie boli, moze ona jest nieswiadoma i nie wie ze robi zle? moze jej sie wydaje ze robi dobrze bo w jej przekonaniu was odciąża od tego wszystkiego? dżizas nie wierze ze jestem zdolna do takich slow..Lau, Aga, Archi i cotka jestescie ze mnie dumne?[COLOR="Silver"]
no ba!

Cytat:
A ja będę miała córę!
calzedonia gratuluję! A teraz wybór imienia - macie jakieś wybrane?

Cytat:
wrzuć Ancia tę listę, bp wynik wyszedł Ci jakiś mega ddduuuży!!

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-07-04 o 20:24
Stary 2011-07-04, 20:23   #2380
rabarbar83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
różnie może być, a czytałam że dużo kobiet wymiotuje przy porodzie - z bólu? ze stresu?
ej to mnie pocieszyłaś to ja sobie już mogę dopisać do listy szpitalnej jakieś pojemne woreczki
aa dzięki za wszystkie kciuki dot. wyników glukozy, potrzymajcie jeszcze troszkę bo tż miał jechać ale po drodze jeszcze musiał zachaczyć o materiały budowlane i już nie miał po drodze a ja tu siedziałam jak na szpilkach a on się mnie jeszcze pyta czy to takie ważne i nie może poczekać dzień lub dwa jak mam tyle czekać to jutro jak wróci biorę autko i jadę sama a paliwo to tankuje on i już
Stary 2011-07-04, 20:28   #2381
lullaby_ml
Zakorzenienie

Ej, jesli byla aukcja bez ceny minimalnej i opcji"kup teraz" i bralo w niej udzial mnostwo osob, aukcja konczyla sie dzisiaj o godz 20:20 a laska zakonczyla aukcje o 20:19 z powodu niskich ofert to cos tu nie halo co?
Stary 2011-07-04, 20:28   #2382
DzastaW
Zadomowienie

Cytat:
A ja będę miała córę!
gratulacje =)

Wróciłam z króciutkiego spacerku i przeszło Mi już troche =)

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 20:33   #2383
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny co do zakupów na all to ja dużo zamawiałam u różnych sprzedawców ale tak hurtowo wszystkie te pierdołki typu pieluszki, gaziki, ceratki, szczoteczki termometr cążki itp. itd no i przewijak na łóżeczko to u r_p77 wszystko za jednym zamachem jedna paczka szybko i bez problemu także mogę polecić z czystym sumieniem
Ja też zamawiałam u tego sprzedawcy i mogę go również śmiało polecić, wydaje mi się że nawet miał tańsze rzeczy niż u innych sprzedawców bo porównywałam z tym gr_an (czy jakoś tak)

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 20:34   #2384
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
ej to mnie pocieszyłaś to ja sobie już mogę dopisać do listy szpitalnej jakieś pojemne woreczki
ale ja nie chciałam źle ani Cię straszyć czytałam na mamuśkach lipiec-sierp, że tam dziewczyny które rodziły własnie wymiotowały często, ale przecież u Ciebie nie musi tak być, czego Ci oczywiście życzę

Stary 2011-07-04, 20:37   #2385
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
To prawie darmo hehe

Cytat:
Jak miałam takie mega bóle okresowe to też mi się zdarzało wymiotować. No a poród to takie mega mega bóle, to juz to widzę

Cytat:
A w temacie pościeli to bierzecie z flaneli, szyfonu czy bawełnianą?
Ja na razie nie biorę żadnej.
A tabelę dawałaś jako załącznik? Powinno się dodac normalnie.

Cytat:
Ej, jesli byla aukcja bez ceny minimalnej i opcji"kup teraz" i bralo w niej udzial mnostwo osob, aukcja konczyla sie dzisiaj o godz 20:20 a laska zakonczyla aukcje o 20:19 z powodu niskich ofert to cos tu nie halo co?
Nooo Pewnie się z kimś dogadała poza alle.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 20:42   #2386
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
To prawie darmo hehe

Jak miałam takie mega bóle okresowe to też mi się zdarzało wymiotować. No a poród to takie mega mega bóle, to juz to widzę

Ja na razie nie biorę żadnej.
A tabelę dawałaś jako załącznik? Powinno się dodac normalnie.

Nooo Pewnie się z kimś dogadała poza alle.
No wlasnie nie, ja sie teraz z nia dogaduje poza all cwaniara ustawila teraz ta sama aukcje ale zaczynajaca sie od ceny x i jestem ciekawa czy ma prawo???

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Tej no nie wierze, proponuje jej kwote a laska mi pisze ze ma wyzsza oferte i czeka na potwierdzenie, no w glowce sie troche popierdzielilo
Stary 2011-07-04, 20:43   #2387
rabarbar83
Rozeznanie

Cytat:
ale ja nie chciałam źle ani Cię straszyć czytałam na mamuśkach lipiec-sierp, że tam dziewczyny które rodziły własnie wymiotowały często, ale przecież u Ciebie nie musi tak być, czego Ci oczywiście życzę
tak tego nie odebrałam więc luzik a skoro to się często zdarza to dla mojej zwichrowanej psychiki lepiej w razie czego nie będę się tak krępować i denerwować dodatkowo bo pewno są do takich akcji tam przyzwyczajeni skoro to się często zdarza i dla nich to normalne
Stary 2011-07-04, 20:46   #2388
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
też to słyszałam...

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 20:56   #2389
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie nie, ja sie teraz z nia dogaduje poza all cwaniara ustawila teraz ta sama aukcje ale zaczynajaca sie od ceny x i jestem ciekawa czy ma prawo???

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Tej no nie wierze, proponuje jej kwote a laska mi pisze ze ma wyzsza oferte i czeka na potwierdzenie, no w glowce sie troche popierdzielilo
Jak Ci podskoczy, to zawsze możesz zgłosić do allegro, bo to niezgodne z regulaminem. Postraszyć możesz już teraz

Rabarbar, doczytałam, że poroniłaś wcześniej. Jeśli to nie problem możesz napisać, co się stało. Też przez to przeszłam (i wiele innych forumek) i przytulam

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-07-04 o 20:58
Stary 2011-07-04, 20:58   #2390
anciaahk
kosmitka

No to spróbuję jako załącznik.

Udało się. Teraz oczekuję na lincz.
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf Wyprawka.pdf (26,4 KB, 47 załadowań)

Stary 2011-07-04, 21:00   #2391
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
też to słyszałam...

Mam nadz ze zdaze zrobic jeszcze pare innych rzeczy zanim urodze bo tez sie naczytalam
Stary 2011-07-04, 21:00   #2392
bruma
Rozeznanie

Cytat:
A ja będę miała córę!
GRATULACJE!!!!
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 21:06   #2393
DzastaW
Zadomowienie

anciaahk przeraziła Mnie ta lista pod względem końcowej ceny, ale w sumie tam są tylko potrzebne rzeczy (nie licząc dla Mnie jonazitora- chyba dobrze napisałam)

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

spojrzałam się na brzuszek jak siedzę i stwierdziłam na cały głos: ale mam wielki brzuch =))) dobrze że nikogo nie ma w pokoju =))) he he

Stary 2011-07-04, 21:11   #2394
anciaahk
kosmitka

Dzasta, tam są też rzeczy, których nie kupię na początku, jak np. właśnie jonizator, podgrzewacz, laktator.

Stary 2011-07-04, 21:11   #2395
19natka88
Zakorzenienie

acelinka żeby nie było to nie jadam dwóch kolacji codziennie Dzisiaj jakoś tak mnie naszło na coś konkretniejszego o tej porze - teraz już znowu jestem głodna
martunia_199 dobrze, że wyniki już są lepsze

anciaahk ciotka od razu lepiej jak wróciłaś u mnie było podobnie z wymiarami Michasia : w 29t1d miał 1600gram, a reszta pomiarów wskazywała jakoś na 31t3d - ale ginek stwierdził tak: nie jest jakimś gigantem, ale malutki też nie będzie A nie wiem czy patrzałaś na mamy lipcowo-sierpniowe to jedna dziewczyna ma w podpisie wagę i ma podane, ze w 33tc dziecko ważyło 3kg - więc chyba nie mamy się co martwić

agnyska81 dziewczyny Cię już pocieszyły, ale mój ginek też większość rzeczy uznaje za normalne powiedział, że trzeba się martwić jedynie regularnymi, bolesnymi skurczami.

MalgosiaM8 a no nie poznałabym Was - a byłoby czego żałować
Kurcze bo mi dzisiaj też jakoś dziwnie twardnieje brzuch, a nic takiego nie robię Ale nic mnie nie boli, więc wezmę nospę i będę obserwować

lullaby_ml

DzastaW niezłą masz teściową Ale postaraj się to na spokojnie wziąć, bo stresujesz swoje dziecko.

No air gratulacje

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 21:12   #2396
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz oczekuję na lincz.
Nie no tam, linczu nie będzie

Z tego co zauważyłam: takie drogie są ceratki pod materac?
Kuzynka mi polecała zamiast tego takie podkłady (tylko pewna nie jestem, czy to miało nazwę "podkłady") z apteki, są z przyjemniejszego materiału, jakby oddychającego, pakowane po 10 szt., nadają sie nawet dla większego dziecka, dużo wchłaniają , a ta ceratka taka ponoć niemiła.
Sól fizjologiczna jest fajna dostępna w porcjach "na raz".
Była też mowa wcześniej o szlafroku - bylam w moim szpitalu w lutym i był ukrop, więc na pewno biorę cienki.

Generalnie widzę na liście kilka rzeczy, których nie kupuję wcale lub na razie, widzę też takie, za które na pewno dam/dałam mniej, więc spoko

Jeszcze przypomniało mi się moje pytanie (może niemądre ) - czy rodzi się w koszuli czy na golasa? Bo moja informatorka nie pamiętała A zastanawiam się, czy jest sens brać wypasioną koszulę na tę okoliczność, czy kupić coś najtańszego i potem wywalić bez bólu serca

Natka, tak sobie lubię czasem ponarzekać, to też fakt A zaraz mnie mniej boli

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-07-04 o 21:14
Stary 2011-07-04, 21:15   #2397
anetika
Rozeznanie

Witam, po miło spędzonym dniu u teściów - dotleniłam się jak nigdy mimo paskudnej pogody
Miałam iść dziś do rodzinnej żeby mi coś poradziła odnośnie tych różnych pomiarów na glukometrach, ale jest na zwolnieniu i pójdę dopiero w środę... W ogóle pomiary dziś w miarę ok, nawet na tym zawyżającym (chyba) glukometrze w normie A na kolację postanowiłam zaszaleć i zjadłam kebab po którym po 1h miałam 116 a po 1,15 (bo nie chciało mi się jakoś wierzyć temu zawyżaczowi - 100mg) niestety nie mam już porównania z tym glukometrem, który dawał niższe wyniki bo skończyły mi się paski - właściwie to zostawiłam tylko 1 żeby porównać u rodzinnej. I dopiero sobie uświadomiłam, ze za tydzień idziemy na USG
Cytat:
Napisane przez madzialena-lublin Pokaż wiadomość
To i ja się zamelduję
Termin 30 październik i chyba dziewczynka
Witamy
Cytat:
Napisane przez justii19 Pokaż wiadomość
To może i ja się przedstawię.. Chyba czas najwyższy
Podczytuję was od marca i nigdy nie miałam jakoś motywacji by coś napisać.
Ale widząc żę większość kobitek wychodzi z ukrycia to i ja postanowiłam się uaktywnić.. ;]
Więc mam na imie Justyna i mam 20 lat.
w kwietniu 2011 ukończyłam szkołe i zdawałam mature już z brzuszkiem.
dzidziuś nie był planowany.. ale bardzo się cieszę że będę MAMĄ.
termin porodu mam 19 września i będzie upragniony przez tatusia SYNEK..
imię jeszcze tak nie do końca z Tż-tem wybraliśmy.
obecnie jestem w 29 tc ;]
Witamy również
Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Obiecany torcik urodzinowy chrześniaka mojego męża w wykonaniu mojej zdolnej kuzynki
Super
kasiuleczkakuleczka - nie martw się Kochana na zapas
Cytat:
A ja będę miała córę!
No proszę kolejna dama nam przybyła! Gratuluję

Razem
Ślubowaliśmy
Dzidziuś
anetika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 21:16   #2398
anciaahk
kosmitka

Agnyska, to jeśli możesz, to napisz, co tańszego kupiłaś, albo co Ci jest zbędne - zawsze to łatwiej będzie zmienić tą listę.

Natka, jak Ty drobinko mieścisz w sobie takiego wielkoludka, co? Widziałam fotki i nic się nie zmieniasz, tylko brzunio rośnie. Nie martwię się jakoś tą wagą, wiadomo, że jest sporo dzieci dużych i sporo mniejszych. Generalnie chyba mieścimy się w normie - bo wagowo mamy podobnie. Kolejną wizytę mam na początku 33 tygodnia i zobaczymy, jak mały szaleniec utył i urósł. Teraz tak mi rozpycha brzuch, że boję się, że zrobi cesarskie cięcie od środka. Jakiś wulkan energii!

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Aha Agnysko w kwestii ceratek, któraś dziewczyna tutaj polecała te z mothercare, one są droższe. Mój pomocnik przy liście podpowiedział mi, że fajne są prześcieradła z ceratką - wtedy ceratki nie trzeba i wychodzi taniej, ale na allegro takich nie widziałam.

Stary 2011-07-04, 21:17   #2399
DzastaW
Zadomowienie

Ja do porodu kupię jakąś zwyczajną koszulę, by później ją wyrzucić

Stary 2011-07-04, 21:18   #2400
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze przypomniało mi się moje pytanie (może niemądre ) - czy rodzi się w koszuli czy na golasa? Bo moja informatorka nie pamiętała A zastanawiam się, czy jest sens brać wypasioną koszulę na tę okoliczność, czy kupić coś najtańszego i potem wywalić bez bólu serca

Natka, tak sobie lubię czasem ponarzekać, to też fakt A zaraz mnie mniej boli
Raczej w koszuli
Aguś trzeba sobie ponarzekać czasami A jak pomaga to nawet częściej

Anetika piękne wyniki

Ancia a no jakoś się jeszcze mieści, ale chyba mu coraz ciaśniej bo rozpycha się okropnie od ostatniego zdjęcia poszedł mi brzuch na boki i ogólnie jakoś większy jest Też myślę, że ta waga to taka normalnaJa mam wizytę 15.07 czyli końcówka 33 tc

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-07-04 o 21:22
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości