![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
![]() ![]() a po przeczytaniu o szybkim tak- oplułam monitor ![]() jestem w gotowości ![]() tż mame zabrało pogotowie ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć po ostatniej próbie to nie wiem czy mój będzie chętny bo wtedy się nastawił że jedziemy i do tego w mamy urlop między 8 a 22 sierpnia i tak myślę że finansowo może nasz to wykończyć
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ok nie ma problemu
![]() M na pewno się ucieszy ![]()
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wypadku, to też kiedyś widziałam paskudny i siedziało to we mnie jakiś czas. Chyba brak na to lekarstwa, samo musi przejść. Cytat:
![]() A gdzie jedziecie na urlop? Bo, może tak się da terminy dograć byście wpadli w drodze powrotnej do domu. ![]() Mój A. już zadowolony. ![]() Stwierdził - w końcu zacznę kojarzyć dziewczyny z opowieści i realnymi postaciami. ![]() ![]() Chociaż pytał kilka raz, czy aby na pewno inni też w parach - bo on z samymi babami to niet. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W drodze powrotnej nie wchodzi w grę, bo czeka nas 9 h jazdy więc będziemy zmęczeni A jedziemy do Łeby
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Snow- mam nadzieję że z mamą Tż będzie wszystko dobrze
![]() Ijaa- jednak jemy udka dzisiaj ![]() ![]() ale Wam dobrze z tym Poznaniem, może i mi udałoby się przyjechać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Baby tęskniłam !!!!
![]() Nadrobiłam wszystko ładnie ![]() Byłam dziś na kolejnej wizycie u gastrologa. Coś z nerkami nie halo ![]() ![]() Poza tym szykuję się do obrony ![]() ![]() Cichy schną, ja wlazłam na kompa, potem dogrzejemy obiad (miało być chili con carne, a wyszło coś innego ![]() Cieszę się, że mnie tutaj zaprosiłyście ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, niedobrze, że znów coś się dzieje ![]() ![]() Co do obrony, to oczywiści trzymam kciuki! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Anastazja byłoby super jakbyście też zawitali do Poznania! może się uda
![]() Ala może jednak Tż zmieni zdanie ![]() Dodaja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze pół godziny i spadam z telemarketingu do domu, zjem coś, ogarnę się i lecę się obściskiwać ![]() ![]() coś jeszcze chciałam ale... zapomniałam ![]() cholerka nawet czcionki century gothic tu nie mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
Witam dziewczynki w nowym wątku
![]() Ja dzisiaj pierwszy dzień byłam w nowej pracy. Na początek jeszcze w starej załatwić wszystkie rzeczy zwolnieniowe i oczywiście w największą ulewę musiałam jechać do nowej ![]() ![]() Wczoraj kupiliśmy kwiaty i dzisiaj mama większość poprzesadzała i zaczyna się ładnie na balkonie robić ![]() Zastanawiam się intensywnie, czy na gruponie kupić sobie bon do sklepu z ziołami kuchennymi (oferta), bo nawet mi się to podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Copyraptor
|
Nadrobione, uff. Dzień dobry wieczór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
zrobiłam quiche
![]() ![]() ![]() cholerko- może będziesz zainteresowana KLIK
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Nie wiem. Może mu się odmieni. Na razie jest stanowcze NIE.
Cytat:
![]() Niedawno było Boże Narodzenie a już teraz wakacje i zaraz jesień będzie ![]() Mam wrażenie że po szkole tzn po liceum czas biegnie ze zdwojonym tempem.
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ja odpoczywam po całym dniu pracy. Dzisiaj coś mi wyjątkowo nie szło i jeszcze TŻ na dyżurze
![]() Ijaa zaczęłam odchudzanie takie pół Sb pół racjonalne żywienie i mam juz 1 kg w dół ![]() ![]()
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przypomnij mi kochana, kiedy dokładnie się bronisz - co bym kciuki zapodała. ![]() Również muszę biały stanik kupić. Mam AŻ jeden, ale taki, że masakra. Wynika to z tego, że do niedawna nie chodziłam w białych bluzkach - za dużo złego pokazywały. Zmieniło się to to i w ładny cyckonosz trzeba się zaopatrzyć. ![]() Tosz, to skandal. ![]() ![]() ![]() Witaj. ![]() ![]() Super, że z pracy jesteś zadowolona. Zawodowy sukces to ogromna radość. ![]() TAAAAAAAAAAK! Masakra. U mnie, jak jestem o 17 w domu, to ledwo się zakręcę, coś zrobię i jest wieczór wcale nie wczesny. Dzisiaj podobnie! Nie wiem kiedy minęły 4 godziny. ![]() Podziwiam kobiety która mają więcej obowiązków - np. moją koleżankę z pracy. Jest aktywna zawodowo i ma trójkę dzieci w wieku przedszkolno-szkolnym - zapytałam ją kiedyś, jak wygospodarowuje sobie wolny czas? Na co mi odpowiedziała: a co to jest wolny czas? ![]() Podziwiam, szczerze podziwiam, bo póki co opanowanie takiej sytuacji nie mieści się w moim małym móżdżku. ![]() ![]() Popsułam biodro!! Hula hopem sobie obiłam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaczynają nam się klarować plany urlopowe. Zaczynamy od razu - na co czekać, wycieczką na działkę, na dwa dni w już sobotę. Pogoda ma się przyjemnie poprawić, więc liczę na złapanie słonka. ![]() Muszę sobie jednak kupić kapelusz - duuuuuuuuży najlepiej (jak gdzieś ładne zobaczycie, to dajcie cynk) bo cały czas leczę brodę i nie mogę jej na oparzenia narażać.
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi dalej nie chce. Ostatnio jem tylko chlebek w pracy, robię sobie przekąski z sałaty, dziś zrobiłam sałatkę na jutro. Staram się jeść mniej a waga nie rusza się, hmmm może kiedyś spadnie. Chyba muszę jeszcze więcej ruchu sobie zapodać.
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co jesz "z poza programu" że tak powiem? Bo my też teraz coś takiego stosujemy. ![]() U mnie był konkretny zastój, ale teraz się znów chyba ruszyło - jutro zerknę. Po ciuchach mam wrażenie, że zjechałam dwa rozmiary! ![]() ![]() ![]() Teraz czekam na @ więc brzusio odrobinę większy, ale i tak... bez porównania. ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Nie u wszystkich tak jest, ale są osoby u których organizm sobie z takim połączeniem nie radzi - mimo diety, ograniczenia kcal, po prostu się zapiera i NIE! Nie spala i nie zrzuca tłuszczu.
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
ijaa nie jem ryżu, makaronów, kasz, ziemniaków itp
mięsko z patelni grilowanej albo z parowaru z warzywami, staram się dodawać jak najmniej tłuszczu do wszystkiego, zamiast śmietany jogurty naturalne muszę coś bardziej jeszcze poczytać na te wszystkie tematy ![]() bardziej staram się stosować przepisy z diety niełączenia ogólnie czuję się lżejsza, ale to nie jest to co bym chciała dobra nie marudzę, grunt że się lepiej czuję o! trzeba widziec plusy a nie minusy
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Ekhem... czy ja się mogę przyłączyć, czy nie bardzo?
![]()
#51 |
Zakorzenienie
|
Ależ oczywiście
![]() ![]() Dzień dobry Laski! Ależ jestem niewyspana ![]() Fakt, że babka bardzo się postarała, bo przygotowała mnóstwo żarcia (głównie do posmakowania z tego, co ustaliliśmy w menu), ale było kilka sytuacji, kiedy aż mi para leciała. Temat mojej mamy (bo zabraliśmy nasze mamy - niech im będzie miło) pozostawiam bez komentarza. Nie omieszkałam jej później powiedzieć, co mnie boli, na co usłyszałam "Ależ przesadzasz! Uspokój się!" ![]() Rada na przyszłość: jak już weźmiecie wasze mamy gdzieś, żeby coś ustalać, to zaciśnijcie zęby i włóżcie do uszu stopery ![]() Było minęło, cieszę się, że mamy to spotkanie za sobą. Wróciliśmy do domu po 22, zanim pobawiłam się z Kłaczorami, wykąpałam itp., to kładłam się jakoś 0.40. Spaaaaaać ![]() Naprawdę mocno się zastanawiam, jak tu przetrwać do 15. Zwłaszcza, że nie zapowiada się jakiś mega napięty dzień...
#52 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() witamy, witamy! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
w naszym ulubionym domu mody TESCO widziałam sporo fajnych, mieli ostatnio dostawę rzeczy letnich, bo mój kostium też był z nowości, wcześniej go nie widziałam ![]() ![]() serdecznie zapraszamy ![]() ![]() ![]() Laaaaski!!! Bóg istnieje ![]() ![]() ![]() ![]() P. we własnej osobie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No! To miłego wtorku Moje Panny! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet kiedyś sobie myślałam, że idealnie by było, gdyby P. zobaczył Was takich szczęśliwych gdzieś na spacerze/zakupach. Randce generalnie ![]() Wyobrażam sobie jego minę i wyobrażam sobie, jak musi parować ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Spać, tak spać Zaległam w łóżku po 22.00 nie pamiętam kiedy usnęłam, a teraz jeszcze senna jestem ![]() kash bardzo fajnie, że szczęśliwa jesteś, a P. to niech się teraz w zadek ugryzie jak to mówią, człowiek czasem docenia wszystko dopiero po tym jak to stracił, więc teraz niech żałuje i może się smakiem obejść o! ![]() aaby ja to myślę, że chyba rodziców na takie degustacje jedzenia to bym nie zabrała, wolałabym mieć święty spokój, a znając moją mamę to zawsze by coś powiedziała nie tak i wojna między nami gotowa, bo mama Tż to raczej obrobiła by mi zadek po fakcie, jak to często bywa Wczoraj Tż dzwonił do swoich rodziców to bardzo dopytywali się co to za okazja, że ich zapraszamy ![]()
#55 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witaj, pewnie. ![]() ![]() Cytat:
![]() I faktycznie... Bóg istnieje!! ![]() ![]() ![]() ![]() Sasasasasasa. ![]() (daję co najwyżej tydzień, że będzie do Ciebie pisał - oburzony na nie wiadomo co) ![]() ![]() W sumie, nie jest tak źle jak przypuszczałam. Boli ciut, ale śladu prawie nie ma. Może jutro będzie działać jak trzeba. ![]() Ogólnie rzecz biorąc jestem BARDZO w szoku, że jestem JUŻ w pracy. Nie mam pojęcia dlaczego ale nie obudził mnie telefon - a ustawiony był sprawdziłam. Otworzyłam oczy o 6:26 i zanim do mnie dotarło, co się dzieje i czy to nie jakiś głupi żart chwila minęła. Wychodzi na to, że jak się chce to można - w 15 minut byłam gotowa do wyjścia. Chyba muszę popracować nad moim 'standardowym' czasem potrzebnym rano do naszykowania się. ![]() ![]() Na targu dorwałam czereśnie - to będzie mój pierwszy raz w tym roku. ![]() Brrr, coś mi zimno. 13 stopni na zewnątrz nie pomaga, a i w środku coś nie teges. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Hmmm... coś o sobie.
Lat 25 mężata, antydzieciata, słomiana wdowa aktualnie (jeszcze 10 dni), pracuję jako kasjerka, aczkolwiek nie wiem jak długo jeszcze, mam trzy chomiki, stadko kubeczków, jestem pocztówkomaniaczką, lubię pociągi, rzucam palenie, ale ciągnie mnie ostatnio strasznie, mieszkam w Jaworznie, studiowałam dziennikarstwo i administrację wymiaru sprawiedliwości, jestem leniem straszliwym, nie lubię sobie utrudniać życia, jak we mnie diabeł wstąpi to masakra, moje włosy żyją własnym życiem i nigdy nie wiem jaki mają kolor (znaczy wiem, że mimo farbowania wyjdą rude, ponoć od charakteru ![]() ![]() Może być? Bo nie umiem pisać o sobie, a reszta wyjdzie w praniu (tudzież prasowaniu...) O, i mam zamiar piec dzisiaj dwa ciasta ![]()
#57 |
Zakorzenienie
|
Jakie ciasta ?
![]() Ja na niedzielę jedno muszę upiec. A potem już spokój z ciastem ![]() I chcę zrobić sałatkę warstwową z gyrosem na podwieczorek tez na niedzielę. A ma obiad planuję zawijasy z piersiątek ze szpinakiem, do tego jakaś surówka tylko nie wiem co by pasowało i ziemniaki dla niektórych. Ja nie nie jem, bo nie mam na nie ochoty ostatnio wcale.
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Bynajmniej. Mam za dużo agrestu, porzeczek i wiśni
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Ach, a świnia jestem.. ![]() ![]()
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W naszych szeregach też jeden rudzielec jest ![]() Nie pisz takich rzeczy! Ale bym sobie pochłonęła domowe ciacho ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#60 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja daaaaaaaaaawno nic nie piekłam (ostatnio ewentualnie SBowe słodkości robiłam) i mam straszną ochotę na mufinki, albo szarlotkę. ![]() W weekend nie zrobię, bo wybywamy na działkę, ale spoko... dogodzę sobie innymi rzeczami, sałatka ziemniaczaną, szaszłykami, karkóweczką. ![]() Może jutro kilka Muffinek trachnę, tak dla smaku. ![]() Aaaa dzisiaj na obiad cyce i fasolka szparagowa. ![]() Cytat:
![]() ![]() Jest szansa na jakieś słońce u mnie. ![]() ![]() I za mnie też - walka z etykietami trwa. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.