Sierpniowe Panny Młode cz.III - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-04, 18:50   #1411
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Wodecki "Oczarowanie" - jedyna polska piosenka do walca angielskiego, a zalezalo nam na polskim tekscie bo wiekszosc nie zna angielskiego
My będziemy tańczyć do oryginału w wykonaniu Nata King Cola "Fascination"

Gwiazdeczka zazdroszczę Ci tego panieńskiego.Zastanawiam się jak to będzie na moim
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 19:18   #1412
blueberry88
Zakorzenienie

Jedna Sierpniówka ma takie obrączki
Widzę, że wielu się nie podoba, że takie są spore - ale co tam
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 19:43   #1413
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Nieostre te zdjęcia, ale wstawiam tak poglądowo
Ładne Pudełeczko mamy takie samo hehe

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość

Mature mam zdana !
Gratuluję

Gwiazdeczko, super, że panieński się udał.

Edytowane przez Almariel
Czas edycji: 2011-07-04 o 19:45
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 19:46   #1414
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Dziewczyny jakie ciasta będziecie miały na weselu ?

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 19:51   #1415
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
My będziemy tańczyć do oryginału w wykonaniu Nata King Cola "Fascination"
uwielbiam te klimaty, szkoda że tż mniej

Bebi my mamy jakieś ciasta z sali do wyboru, wybiorę te na które mam największą ochotę, mimo że i tak ich nie zjem ale będzie na drugi dzień

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 20:03   #1416
thea2
Zadomowienie

blueberry, obrączki piękne My też mamy spore, chyba szersze od Waszych, bardzo mi się podobają
BebiBebi, Wasze obrączki też śliczne, też mamy taką "falę" przez środek, ale całe są gładkie i błyszczące z żółtego złota
gwiazdeczko, ale miałaś świetny panieński I mimo że ja nie lubię hucznych imprez, to po Twoim opisie zaczęłam się poważnie zastanawiać, czy jednak nie chcę tego panieńskiego Niecierpliwie czekam na zdjęcia z Twojego wieczoru
Stary 2011-07-04, 20:39   #1417
anetka111
Raczkowanie

Gwiazdeczka- świetny panieński tylko pozazdrościć,

ja mam dzialke nad jeziorem i wymyslilam sobie ze na ta dzialke pojade ze moimi kolezankami na caly weekend. myslalam ze sama bede organizawac ale mam taka wspaniala swiadkową że jej tylko powiedzialam gdzie chce miec wieczor i kogo chce na nim widziec a ona zajmuje się resztą wiec tez nie wiem jak to bedzie wygladalo. mam tylko nadzieje ze bedzie cieplo bo stroje kapielowe obowiazkowe napewno bedziemy sie w dzien opalac i kapac w jeziorku a wieczorami
anetka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:45   #1418
Talaaa87
Zadomowienie

Hej dziewczyny
przyjmiecie mnie?? Ślub też mam w sierpniu ale dopiero za rok.... nie wiem czy w takiej sytuacji pasuje do wątku...

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:47   #1419
paula54
Zakorzenienie

Talaa87 - jasne, że pasujesz! Ważne, że sierpniówka! na wkupne opowiadaj, co masz, co planujesz i co z Ciebie za ludek

Edytowane przez paula54
Czas edycji: 2011-07-04 o 22:48
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:54   #1420
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Talaa87 - jasne, że pasujesz! Więcej tu takich 2012 na wkupne opowiadaj, co masz, co planujesz i co z Ciebie za ludek
Super juz sie ciesze, że tu jestem jestem sobie 24-letnią kobietką mieszkającą w Jędrzejowie, mój TŻ jest 4 lata ode mnie starszy i mieszka 30 km ode mnie, a pracuje jeszcze dalej (okolice Krakowa) przez co widzimy sie najczęściej w weekendy, ale jeżeli ma trochę luzu w pracy to zawsze u mnie jest, albo ja u niego
Z takich rzeczy organizacyjnych to mamy już załatwioną sale, zespół, kamerzystę, godzinę w kościele, nauki i to by chyba było na tyle....

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

A tak w ogóle to przepraszam ale na pewno nie dam rady Was nadrobić...

Pani Mgr

Edytowane przez Talaaa87
Czas edycji: 2011-07-04 o 22:55
Stary 2011-07-04, 22:57   #1421
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
przyjmiecie mnie?? Ślub też mam w sierpniu ale dopiero za rok.... nie wiem czy w takiej sytuacji pasuje do wątku...
Witaj
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 22:58   #1422
paula54
Zakorzenienie

Trochę tego się nazbierało Jak na rok czasu, to sporo już macie.
Co do odległości - pierwsze 5 lat naszej znajomości z moim przyszłym mężem były na odległość. I co gorsza, co raz większą. Ale teraz już go mam przy sobie i Ty się też na pewno doczekasz wkrótce
Stary 2011-07-04, 23:02   #1423
Talaaa87
Zadomowienie

No niby dużo, ale i tak nie mamy tego zespołu co chcieliśmy, a dzwoniłam do nich w połowie stycznia i już nie mieli terminu mojego... No już się nie moge doczekać kiedy bede juz miała go "cały czas" przy sobie...

Pani Mgr
Stary 2011-07-04, 23:15   #1424
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny
Cześć
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-04, 23:26   #1425
Kwiatuszek1604
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Tylko pozazdrościć tak udanej imprezy klask i:

A ja się pochwalę również naszymi obrączkami )
bardzo ladna lubie zdobione

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Jedna Sierpniówka ma takie obrączki
Widzę, że wielu się nie podoba, że takie są spore - ale co tam
to ja mam takie i wcale nie sa takie ogromne przynajmniej widoczne

Cytat:
Hej dziewczyny
czesc

gwiazdeczka- super wieczor panienski
Stary 2011-07-04, 23:28   #1426
thea2
Zadomowienie

Talaaa, witaj Zobaczysz jak ten rok Wam szybko zleci Ani się nie obejrzysz a będziesz stała przed ołtarzem
Stary 2011-07-04, 23:41   #1427
anetka111
Raczkowanie

Cytat:
No niby dużo, ale i tak nie mamy tego zespołu co chcieliśmy, a dzwoniłam do nich w połowie stycznia i już nie mieli terminu mojego... No już się nie moge doczekać kiedy bede juz miała go "cały czas" przy sobie...
hej
anetka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 07:16   #1428
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Cytat:
Hej dziewczyny
witaj

Ja dzisiaj jadę wybierać bukiet ślubny, nie mogę się zdecydować co chcę.
A do tego jestem przeziębiona, a nie mogę brać lekarstw, bo dzidzi może zaszkodzić ;/

Stary 2011-07-05, 07:32   #1429
jusztyska
Zadomowienie

witaj Talaaaa
fajnie, że jesteś sierpnióweczką 2012 nawet zastanawiałam się ostatnio kiedy pojawią się dziewczyny ślubujące za rok

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

BebiBebi, pochwal się jak wrócisz na co się zdecydowałaś
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 08:01   #1430
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny
witaj

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 09:29   #1431
Michalina81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Nieladnie z jej strony A w umowie nie ma takeij wzmianki, ze cena nie ulegnie zmianie??
Chcoiaz, tak jak mowisz, strach zeby czegos po zlosci pozniej nie zrobila.

Malutko spraw zostalo

Fajnie, ze panienski sie udal

My tez nie mamy pierwszej spowiedzi, z tego samego powodu
Tylko jedna przed samym slubem.

Pieknie na palcu wyglada obraczka

Wogole to czesc
Dziekuje Wam bardzo za zyczenia udanej zabawy na panienskim.
Dziewczyny, bylo mega odjazdowo. Jedna z lepszych imprez w moim zycie - mam nadzieje, ze po takim panienskim slub bedzie rownie udany

Panienski Gwiazdeczki

Panienski zaczal sie w moim domu, ktory specjalnie na te uroczystosc udekorowany byl balonami, swiatelkami i napisami 'HEN PATY'
Rowno o 20.00 zadzwonil dzwonek do drzwi i po ich otworzeniu ujrzalam 8 cudownie wygladajacych dziewczyn i cala mase rozowych balonikow Zaskoczylo mnie bardzo, ze przyszly wszystkie razem - bo nie wszystkie sie ze soba znaly.
No i rozpoczelo sie rozlewanie drinkow
Po godzince dostalam pierwszy prezent, a wlasciwie prezenty 'na smieszno'. Bylo kilka pudeleczek z roznymi tytulami, a po otworzeniu i wyjeciu zawartosci opis do kazdej rzeczy. I tak, np pudeleczko 'podroze', zawieralo obieraczke do warzyw, a opis w skrocie mowil o tym, ze najlepiej poznawac swiat, poprzez gotowanie potraw z roznych zakatkow swiata
Pudeleczko 'romantyczna kolacja' zawieralo zupke chinska i dwie swieczki hehe (bez opisu, bo tego juz tlumaczyc nie trzeba), byly tez gumowe rekawiczki, plyn do prania i inne smieszne rzeczy, ale konkretow juz nie pamietam. W kazdym razie smiechu bylo co niemiara.
Po kolejnych drinkach rozpoczely sie tance, i tak np do piosenki 'Jedzie pociag z daleka' zrobilysmy pociag po calym domu (a sa trzy pietra i zahaczylysmy jeszce o balkon). Piosenka wieczoru okazalo sie 'Zono Moja' przy glosnym akompaniamencie wszystkich dzieczyn.
Kolejna atrakcja, to rozowe baloniki, ktore okazaly sie byc specjalnie na ta okazje nadmuchane helem i kazda miala powietrze ze swojego balonika wciagnac i powiedziec kilka rad dla przyszlej Panny Mlodej
Mozecie sobie tylko wyobrazic, nasze glosiki po helu...po prostu tarzalysmy sie ze smiechu po podlodze

Kolejne drinki, wiecej tancow i wiecej prezentow... dostalam min bielizne, pierwszy album na slubne zdjecia, ksiazke kucharska.
Okolo 12 w nocy postanowilysmy wyruszyc na miasto do klubu
Kazda w charakterystycznym rozowym kapeluszu + ja w rozowym welonie. Wzielysmy tez balony, bo okazalo sie, ze to nie koniec niespodzianek.
Droga do klubu, to jeden wielki smiech, glosny spiew 'Zono Moja' i mnustwo gratulacji od przechodniow.
Na poczatek, po wejsciu do klubu-dziewczyny kupily zestaw kolorowych shotow, ktore oczywiscie musialam wszystkie wypic za jednym razem
Zaczely sie tance. Pozniej przyszla pora na baloniki, z ktorych po przekluciu wypadaly karteczki z zadaniami i tak, np musialam spytac kogos o kolor majtek, o pokazanie bicepsow, poprosic o postawienie mi drinka i przyniesc papier toaletowy z meskiej toalety.
Wszystko ladnie wykonalam.
O 3 zamykali klub. Droge powrotna pokonalysmy na boso.

Do dzis bola mnie nogi, a cala niedziele spedzilam z mega kacem, ale bylo po prostu rewelacyjnie
Mam z milion fotek, ale nie na swoim aparacie, wiec jak tylko dostane to napewno sie pochwale.

Super panienski Jednak panienski to jest impreza inna niz wszystkie!

Cytat:
Napisane przez anetka111 Pokaż wiadomość
nie w umowie nie ma wzmianki o zmianie ceny w umowie tez jest napisane ze na poprawinach beda 3 dania gorące a ona mi mowi ze jak jej podniesiemy to zamiast dwoch dań na poprawinach zrobi nam 3 a co to za laska jesli w umowie sa trzy probuje coś kręcić ale my się nie damy jutro jedziemy zapalcić polowe pieniedzy i sie wyjasni.

narazie szykuje sie do pracy bo ide dzis na noc pozniej przeczytam relacje z panienskiego.

ale jeszcze mam pytanko czy dajecie swoim kieronikom w pracy zaproszenie na slub? bo ja mam zamiar dac ale nie wiem jak na kopercie napisac czy tylko mojego kieronika imie czy też jego zony bo w sumie wiem ze ma zone ale nie wiem jak ma na imie itp nigdy jej nie widzialam nie wiem jak to się robi???
Ja dalam zaproszenie ogolne w pracy, takie dla wszystkich i wyslalam ladnego dlugiego maila z zaproszeniem.

Cytat:
Hej dziewczyny
Witaj

Cytat:
witaj

A do tego jestem przeziębiona, a nie mogę brać lekarstw, bo dzidzi może zaszkodzić ;/
Koniecznie opisz po powrocie co ustalilas!

A my juz nic nie zalatwiamy... no w sobote mamy pierwsza nauke tanca.
Michalina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 10:35   #1432
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Hej
Nie jestem na bieżąco, ale miałam ciężki tydzień. Sporo nauki, ale dziś się obroniłam
i teraz postaram się być juz na bieżąco
Gratulacje

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
ale jeszcze mam pytanko czy dajecie swoim kieronikom w pracy zaproszenie na slub? bo ja mam zamiar dac ale nie wiem jak na kopercie napisac czy tylko mojego kieronika imie czy też jego zony bo w sumie wiem ze ma zone ale nie wiem jak ma na imie itp nigdy jej nie widzialam nie wiem jak to się robi???
Ja jak zapraszałam ludzi z pracy to pisałam imię nazwisko współpracownika i z mężem/żoną. Nikt się nie krzywił, nie znam współmałżonków nawet z imienia a nie chciałam się wcześniej wypytywać.

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny
Witaj

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Panienski Gwiazdeczki

Panienski zaczal sie w moim domu, ktory specjalnie na te uroczystosc udekorowany byl balonami, swiatelkami i napisami 'HEN PATY'
Rowno o 20.00 zadzwonil dzwonek do drzwi i po ich otworzeniu ujrzalam 8 cudownie wygladajacych dziewczyn i cala mase rozowych balonikow Zaskoczylo mnie bardzo, ze przyszly wszystkie razem - bo nie wszystkie sie ze soba znaly.
No i rozpoczelo sie rozlewanie drinkow
Po godzince dostalam pierwszy prezent, a wlasciwie prezenty 'na smieszno'. Bylo kilka pudeleczek z roznymi tytulami, a po otworzeniu i wyjeciu zawartosci opis do kazdej rzeczy. I tak, np pudeleczko 'podroze', zawieralo obieraczke do warzyw, a opis w skrocie mowil o tym, ze najlepiej poznawac swiat, poprzez gotowanie potraw z roznych zakatkow swiata
Pudeleczko 'romantyczna kolacja' zawieralo zupke chinska i dwie swieczki hehe (bez opisu, bo tego juz tlumaczyc nie trzeba), byly tez gumowe rekawiczki, plyn do prania i inne smieszne rzeczy, ale konkretow juz nie pamietam. W kazdym razie smiechu bylo co niemiara.
Po kolejnych drinkach rozpoczely sie tance, i tak np do piosenki 'Jedzie pociag z daleka' zrobilysmy pociag po calym domu (a sa trzy pietra i zahaczylysmy jeszce o balkon). Piosenka wieczoru okazalo sie 'Zono Moja' przy glosnym akompaniamencie wszystkich dzieczyn.
Kolejna atrakcja, to rozowe baloniki, ktore okazaly sie byc specjalnie na ta okazje nadmuchane helem i kazda miala powietrze ze swojego balonika wciagnac i powiedziec kilka rad dla przyszlej Panny Mlodej
Mozecie sobie tylko wyobrazic, nasze glosiki po helu...po prostu tarzalysmy sie ze smiechu po podlodze

Kolejne drinki, wiecej tancow i wiecej prezentow... dostalam min bielizne, pierwszy album na slubne zdjecia, ksiazke kucharska.
Okolo 12 w nocy postanowilysmy wyruszyc na miasto do klubu
Kazda w charakterystycznym rozowym kapeluszu + ja w rozowym welonie. Wzielysmy tez balony, bo okazalo sie, ze to nie koniec niespodzianek.
Droga do klubu, to jeden wielki smiech, glosny spiew 'Zono Moja' i mnustwo gratulacji od przechodniow.
Na poczatek, po wejsciu do klubu-dziewczyny kupily zestaw kolorowych shotow, ktore oczywiscie musialam wszystkie wypic za jednym razem
Zaczely sie tance. Pozniej przyszla pora na baloniki, z ktorych po przekluciu wypadaly karteczki z zadaniami i tak, np musialam spytac kogos o kolor majtek, o pokazanie bicepsow, poprosic o postawienie mi drinka i przyniesc papier toaletowy z meskiej toalety.
Wszystko ladnie wykonalam.
O 3 zamykali klub. Droge powrotna pokonalysmy na boso.

Do dzis bola mnie nogi, a cala niedziele spedzilam z mega kacem, ale bylo po prostu rewelacyjnie
Mam z milion fotek, ale nie na swoim aparacie, wiec jak tylko dostane to napewno sie pochwale.

Ach zazdroszczę panieńskiego. Ja jakos nie mam weny , siostra mnie namawia ale nie wiem czy się zaangażuje później w przygotowania, więc chyba będzie bez
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 10:40   #1433
Talaaa87
Zadomowienie

Dziękuję Kochana Kobietki za miłe przyjecie

Cytat:
To po powrocie obowiązkowo sie musisz pochwalić co wybrałaś
A na przeziębienie może weź sobie jakiś rutinoscorbin czy jakies witaminki żebyś się wzmocniła i żeby bobaskowi nie zaszkodziły...

Pani Mgr
Stary 2011-07-05, 11:04   #1434
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Dziewczyny kwiaciarnie, w której zamawiałam termin zamknięto. Mieli przenieść w inne miejsce, ale tego nie zrobili. Więc będę do nich dzwonić, że termin odwołuje, a pójdę do innej kwiaciarni.
Byłam u lekarza, zwykłe przeziębienie. Nie mogę brać nawet rutinoscorbinu, bo to może zagrozić dziecku .... witaminki w owockach, herbatki z lipy, z cytryną i uśmiech na twarzy, na pewno szybko mi przejdzie

Stary 2011-07-05, 11:19   #1435
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny kwiaciarnie, w której zamawiałam termin zamknięto. Mieli przenieść w inne miejsce, ale tego nie zrobili. Więc będę do nich dzwonić, że termin odwołuje, a pójdę do innej kwiaciarni.
Byłam u lekarza, zwykłe przeziębienie. Nie mogę brać nawet rutinoscorbinu, bo to może zagrozić dziecku .... witaminki w owockach, herbatki z lipy, z cytryną i uśmiech na twarzy, na pewno szybko mi przejdzie
Lipa trochę z tą kwiaciarnią.
Trzymam kciuki za zdrówko twoje i maleństwa!
Stary 2011-07-05, 11:46   #1436
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość

Lasoa - za maturę jak tam przeprowadzka?
.
z TZ cudownie sie mieszka Chyba najbardziej przeżyli to moi rodzice.

Cytat:
Napisane przez jagoda221 Pokaż wiadomość

my nie bylismy czytani z ambony i kartek też nie wywiesili a w środe mamy iść odebrać, ciekawe czy wydadzą

chyba widziałam podobne u jubilera, są śliczne na żywo.

to tak jak my a zostały nam 2 lekcje więc chyba damy radę. Co tańczycie? My walca angielskiego z dodatkami bo taki doniosły nam się wydaje.
Mamy walca z kilkoma figurami, tj. skos, 2 wirowki i inne tylko nie pamietam nazw

Cytat:
sala nam daje, wiec nie wiem

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Trochę tego się nazbierało Jak na rok czasu, to sporo już macie.
Co do odległości - pierwsze 5 lat naszej znajomości z moim przyszłym mężem były na odległość. I co gorsza, co raz większą. Ale teraz już go mam przy sobie i Ty się też na pewno doczekasz wkrótce
My przez 5 lat mieszkalismy 100 km od siebie, nie wiem jak to przetrwalismy, ale teraz widze ze to wcale nie jest nic dobrego zwiazek na odleglosc. Od kad mieszkamy razem jest miedzy nami znacznie lepiej
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 12:01   #1437
aguleek
Przyczajenie

mnie też brakuje 13 sierpnia 2011 godz 15:00
Stary 2011-07-05, 12:24   #1438
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Kochane, dziekuje za mile slowa dot mojego panienskiego
Nie ma co zazdroscic, tylko brac sie za organizacje
Powiem wam szczerze, ze na kilka dni przed impreza mialam totalna niechcice, wogole mi sie nie chcialo-myslalam, ze bedzie dretwo, ze dziewczyny sie nie polubia itp. Wiec tym bardziej jestem mega zadowolona. Mam juz kilka zdjec, ale to dopiero wieczorkiem postaram sie wstawic do klubu

Cytat:
U nas ciasta sa w cenie sali i chyba nawet nie ma wyboru, po prostu daja i tyle. Ale widzialam podczas wizyty na sali, bo akurat bylo juz przygotowane na wesele-to bedzie tego cala masa i wygladaly pysznie

Cytat:
Gwiazdeczka- świetny panieński tylko pozazdrościć,

ja mam dzialke nad jeziorem i wymyslilam sobie ze na ta dzialke pojade ze moimi kolezankami na caly weekend. myslalam ze sama bede organizawac ale mam taka wspaniala swiadkową że jej tylko powiedzialam gdzie chce miec wieczor i kogo chce na nim widziec a ona zajmuje się resztą wiec tez nie wiem jak to bedzie wygladalo. mam tylko nadzieje ze bedzie cieplo bo stroje kapielowe obowiazkowe napewno bedziemy sie w dzien opalac i kapac w jeziorku a wieczorami
Swietny plan Napewno bedzie super impreza

Cytat:
Hej dziewczyny
Witaj. Jestes przyszla sierpnioweczka, wiec jak najbardziej zapraszamy.
Ja tez dolaczylam tutaj ponad rok temu, jak jeszcze stare sierpnioweczki szykowaly sie do slubow
Pamietam, ze wtedy tak strasznie zazdroscilam, ze one maja juz tak blisko do slubu, a u mnie jeszcze caaaly rok. A teraz - nie wiem kiedy to zlecialo

Cytat:
Szkoda, ze sie skompliowalo. Na szczescie ze znalezieniem nowej kwiaciarni nie powinno byc problemu
No i zdrowka zycze

Wczoraj mialam troche dola..... dzwonilam do mamy, i okazalo sie, ze baaaardzo duzo gosci nam odmowilo Juz teraz jest 20 osob mniej, a to jeszcze nie koniec potwierdzania Wyglada na to, ze bedzie mniej niz 100 osob. No coz, wiem ze nie raz pocieszalam niektore z was, ze nie ma sie co przejmowac, ze jak komus zalezy to bedzie itp. Ale jednak ma sie takie nieprzyjemne uczucie
ehhh pocieszam sie, ze zmniejsza sie wydatki
Stary 2011-07-05, 12:40   #1439
jusztyska
Zadomowienie

BebiBebi - nieciekawie z tą kwiaciarnią, zamówiłaś już termin w jakiejś innej?

aguleek - witaj opowiedz coś o Was

Gwiazdeczka - no bardzo niefajne to uczucie jak tak ludzie odmawiają... zwłaszcza jak jest jakiś głupia wymówka...

ja mam dziś jakiś kiepski dzień :/ byle do wieczora... TŻ przyjedzie
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 13:01   #1440
lasoa
Zakorzenienie

u nas odmowiło już 28 osob
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości