Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-05, 11:28   #3211
Anusiak 83
Raczkowanie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Jejku ja rzadko , ale napewno wsio jest ok
Kciukaski będe trzymać
dzięki

joamic ja dla siebie kupuję w lumpeksach, i nawet czasem jakąś perełkę uda się znaleźć. A dla mojego lokatorka jeszcze w ogóle nie kupowałam żadnych ubranek, ale jakbym coś ładnego znalazła to na pewno bym kupiła.
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 11:36   #3212
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
Ja ostatnią miałam 07.06 - ale bez badania, USG miałam 31 MAJA i dopiero dzisiaj idę prosto po pracy. Też już nie mogę się doczekać
wow tyle to ja bym nie wytrzymala!

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
No udało mi się, ale trochę trzeba stron przejrzeć nie powiem. Jeszcze ja mam ten problem że nie mogę się skupić tylko na boy czy girl tylko muszę brać na razie pod uwagę unisex - ale też są fajne. Muszę sis poprosić by mnie podliczyła ile mam jej zapłacić.

W poniedziałek jadę na zakupy dla bobasa. W ogóle co sądzicie o kupowaniu ubranek w lumpeksach?
ja malej w ciazy bardzo duzo kupowalam ubranek w lumpkach, nadal jej kupuje, sobie tez czesto, malemu tez juz kupilam bluze w lumpku, takie maluszki nie niszcza a tak na prawde te rzeczy sa gatunkowo 100 razy lepsze , nie rozciagaja sie po praniu i nie traca kolorow... ja jestem za

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam Gorąco się zrobiło na wątku

Dziękuję za gratulacje
Witaminka gratuluję córeczki
Chawa, Basiula gratuluję synków
Ela również gratuluję synka I łączę się z Tobą z L4 leżącym Tyle, że mi się nic nie dzieje i mam spacerować A takie L4, bo co któreś daje, żeby ZUS się nie czepiał Tylko szkoda, że poprzednio nie dał, bo faktycznie miałam dużo leżeć a teraz spacerować.... I trzymam kciuki za szyjkę

Coś wczoraj rządziły chłopaki Myślę, że się po równo rozłożą płci

Powiedzcie mi coś, ZUS kontroluje w godzinach swojej pracy, czyli do 15?I w weekend nie kontrolują prawda??

A i czy któraś używała tabl. dopochwowych Gynalgin? Pomogło?
oj pomoglo pomoglo ja chyba ze 4 razy w ciazy uzywalam....

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
tak sie zlozylo ze mam przyjaciolke lekarza. ja nie mowie ze to sa jedyne trudne studia i jedyny odpowiedzialny zawod- ale wiekszosc ludzi robi magisterke po 5 latach- a student medycyny co moze po pieciu latach? staz go czeka kolejnych kilka lat...potem specjalizacja- a w dzisiejszych czasach jedna to malo...dozywotnie doksztalcanie- bo postep w medycynie jest ekspresowy- nowe leki nowe technologie itd. podaj mi prosze przyklady innych tak trudnych i odpowiedzialnych zawodow?
ale odpowiedzialnosc- malo w ktorym zawodzie bierzesz na siebie calkowita odpowiedzialnosc za ludzkie zycie i zdrowie...a w gruncie rzeczy jak dla mnie to duzo wieksza odpowiedzialnosc niz odpowiedzialnosc finansowa nawet i za miliony
zgadzam sie, ale na to wszystko decydujemy sie swiadomie bedac juz doroslymi ludzmi.

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Ja kupilam 3 rzeczy. Spodenki takie na dzieciatko 50cm- wygladaly jak nowe. Bodziaki, ktore tez wygladaly jak nowe- nawet nie byly na wage, tylko wycenione. i jedne ktore widac ze prane ale ladne

Za duzo uzywek nie chce- przy najmniej nie to, co dotyka cialka dziecka, a teraz zrobilo sie sporo promocji w sklepach jak np.auchan, wiec zamierzam "polowac" na nowki poki mam wolne
fajnie , u mnie nie ma ani tesco jeszcze ( ma byc) ani auchana ani reala ani nic z tego;/
5 10 15 nie ma, cocodrillo malutkie, h&m nie ma...
ja w ogole lubie rzeczy z lumpka, nieraz jak pojde to mala w bodziaki na 3 miechy obkupiona a wydam z 60 zl....
dla mnie nie ma duzej roznicy niz np dostanie ciuszka od ciotki kolezanki, albo kolezanki siostry itp. przeciez wszystko sie pierze plucze prasuje...
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 11:37   #3213
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Jakbym nie miała już kompletu ciuszków to tez bym korzystała z promocji, zwłaszcza jakbym znalazła coś ładnego; choć jakby cena była atrakcyjna i rzecz wyjątkowo ładna to może bym się czy tak czy tak skusiła - choć raczej mi to nie grozi bo rzadko chodzę po sklepach.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 11:42   #3214
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

To może i ja się zdecyduje zawitać do jakiegoś - tylko abym wiedziała gdzie takie w mojej okolicy są hehe. Zrobiłam sobie listę rzeczy które już kupiłam dla malucha i te które trzeba jeszcze kupić. By nie kupować zbędnych rzeczy. Na 56 nie będę dużo kupować, bo nie wiadomo czy w ogóle dzidzia je założy

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 11:42   #3215
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Ja kupilam 3 rzeczy. Spodenki takie na dzieciatko 50cm- wygladaly jak nowe. Bodziaki, ktore tez wygladaly jak nowe- nawet nie byly na wage, tylko wycenione. i jedne ktore widac ze prane ale ladne

Za duzo uzywek nie chce- przynajmniej nie to, co dotyka ciałka dziecka, a teraz zrobilo sie sporo promocji w sklepach jak np.auchan, wiec zamierzam "polowac" na nowki poki mam wolne
w lumpkach na małe dziecko - takie do 6-9mies można sie super obłowić, bo w większości dzieci wyrastają z rozmiarów, zanim zniszczą ubranko
ja b dużo kupowałam w lumpkach

potem dokupiłam jeszcze na Allegro wielopaki body i pajaców na większe rozmiary, w wielopakach wychodzi taniej, ja kupowałam Early Days i George

teraz z ubrankami na szczęście będzie bez problemów, bo mam zapasy, no ale dla starszego na bieżąco muszę kupować, bo tak od 1-1,5 roku w lumpeksach u mnie już ciężko znaleźć coś w dobrym stanie

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 11:43   #3216
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ja malej w ciazy bardzo duzo kupowalam ubranek w lumpkach, nadal jej kupuje, sobie tez czesto, malemu tez juz kupilam bluze w lumpku, takie maluszki nie niszcza a tak na prawde te rzeczy sa gatunkowo 100 razy lepsze , nie rozciagaja sie po praniu i nie traca kolorow... ja jestem za
No i ceny też atrakcyjne - moja siostra to za jedną rzecz płaci 1zł, a naprawdę są świetne. Ja na lumpy nie chodzę, bo szukać na siebie ciuchów nie potrafię, ale pewnie zacznę jak mi będzie brakowało ciuszków na dziecko.
Stary 2011-07-05, 11:45   #3217
ela3010
Zadomowienie

Ależ tu dziś gorąco na forum

Ja do swojego lekarza w pierwszej ciąży chodziłam na nfz, teraz chodzę prywatnie dlatego że nie mam gdzie syna zostawić żeby pół dnia w kolejce siedzieć na nfz. Ale róznicy nie ma czy idę na nfz czy prywatnie.

Gosia dziękuję

Mąż podaje obiad to zmykam
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 11:48   #3218
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

joamic1 ja zrobiłam sobie listę rzeczy które muszę jeszcze zakupić (nie tylko dla maluszka, ale i dla siebie) i podczas remontów gdzieś mi się zawieruszyła.
Stary 2011-07-05, 11:48   #3219
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Ależ tu dziś gorąco na forum

Ja do swojego lekarza w pierwszej ciąży chodziłam na nfz, teraz chodzę prywatnie dlatego że nie mam gdzie syna zostawić żeby pół dnia w kolejce siedzieć na nfz. Ale róznicy nie ma czy idę na nfz czy prywatnie.

Gosia dziękuję

Mąż podaje obiad to zmykam

Jak masz wczas obiadek

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 11:52   #3220
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
To czekanie w kolejce to porażka - zwłaszcza jak sie juz ma dzieci. Tyle, ze u mojego gina prywatnie tez sa kolejki - po prostu jest tak rozchwytywany.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Ja uciekam - za chwilkę trzeba bedzie robić papu- dziś zupa jarzynowa z młodych jarzynek i racuchy, do których najprawdopodobniej dodam jabłka papierówki 9rabarbaru nie udało mi się dorwać).
Stary 2011-07-05, 11:57   #3221
Myszeczka86
Zakorzenienie

Ja sie pomału zbieram na zakupki bo w niedziele robie urodzinki Julii
Jejku jak to zleciało, szok.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 11:58   #3222
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja tez zaraz uciekam gada usypiac
czas obiad robic
A.Camus
Stary 2011-07-05, 12:04   #3223
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
ja tez zaraz uciekam gada usypiac
czas obiad robic
Ja nie mam pomyslu na obiad, weny zreszta tez

Mysle wlasnie gdzie by sie tu udac z psiakiem i synkiem , aby obydwaj wyladowali sie z energii, bo az ich nosi dzisiaj
Stary 2011-07-05, 12:06   #3224
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie pomału zbieram na zakupki bo w niedziele robie urodzinki Julii
Jejku jak to zleciało, szok.
a co kupujesz corci w prezencie? moja tez za 2 tyg ma urodziny, tylko ze drugie...ale z zabawek to zawsze najbardziej jej sie podobaja zabaweczki 3.5 letniej kuzynki dlatego prosze o rade
Stary 2011-07-05, 12:14   #3225
Darusiaaaa
Zakorzenienie

a ja mam nieznosne dziecko nie chcace isc spac!
no tragedia cos ja w duspko od wczoraj ugryzlo, nie chce spac wcale!
A.Camus
Stary 2011-07-05, 12:17   #3226
glamourous
Zakorzenienie

Darusia nie chce cie martwic ale moja bzdziagwa od 18 mies odmowila spania w dzien nie ma mowy, nie spi i tyle....

kurcze kobitki ta transakcja na allegro- puscilam przelew w piatek rano- nadal jest jako rozpoczeta a nic sie nie zaksiegowalo...pojecia nie mam o co chodzi pytalam sprzedawce ale wczoraj nic sie nie zaksiegowalo
Stary 2011-07-05, 12:25   #3227
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:
Darusia nie chce cie martwic ale moja bzdziagwa od 18 mies odmowila spania w dzien nie ma mowy, nie spi i tyle....

kurcze kobitki ta transakcja na allegro- puscilam przelew w piatek rano- nadal jest jako rozpoczeta a nic sie nie zaksiegowalo...pojecia nie mam o co chodzi pytalam sprzedawce ale wczoraj nic sie nie zaksiegowalo
A masz potwierdzenie ze swojego banku ze przelew poszedł?? Mi też się tak zdażyło, ale wtedy bank nie zaksięgował tego ... coś z systemem było nie tak i pieniążki za tą transakcję nie zeszły z konta

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 12:32   #3228
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
A masz potwierdzenie ze swojego banku ze przelew poszedł?? Mi też się tak zdażyło, ale wtedy bank nie zaksięgował tego ... coś z systemem było nie tak i pieniążki za tą transakcję nie zeszły z konta
nie wchodzilam na swoj bank, zgubilam gdzies te numery i kody a nie pamietam musze sie do nich przejsc chyba
Stary 2011-07-05, 12:35   #3229
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:

Wejdź w swoje konto na allegro i sprawdź tak jak tu na zdjęciu :
u mnie zawsze wszystkie są w ciągu max.2minut zakończone.jeśli widnieje zakończona to znak że sprzedawca dostał kasę. Jeszcze sprawdź email tam też powinnaś dostać potwierdzenie że sprzedawca dostał kasę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (106,9 KB, 18 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2011-07-05 o 12:36
Stary 2011-07-05, 12:46   #3230
rojku
Rozeznanie

Cytat:
Seona kurcze szybka jestes ja sobie dopiero jakies koszulki nocne musze kupic, takie mi sie podobaja
http://moda.allegro.pl/koszulka-nocn...680554691.html

bo kurcze reszta na tym allegro to wszytskie takie same- albo muzzy ktore same w sobie zle nie sa, ale jest ich cale morze, albo takie z misiakami- infantylne jak dla takiej starej baby jak ja
O ale fajna! Kiedyś przeglądałam, to nie widziałam takiej.

Cytat:
a ja dopiero 15 mam wizyte !!!!!!

kurcze nooo ostatnia mialam 20 .... prawie miesiac! matko a ja juz swira dostaje i bym poleciala podejrzec bąbla
Też taka niecierpliwa jestem. U mojego lekarza mam wizyty co 4 tygodnie. Teraz krótsza przerwa bo ubzdurałam sobie to 3d, więc idę na nie w piątek już

Cytat:
W ogóle co sądzicie o kupowaniu ubranek w lumpeksach?
Są świetnej jakości i niektóre wyglądają jakby były założone raz. Ja się będę zaopatrzać właśnie w lumpeksach.

Dziś coś mnie małe nie kopało. Chyba nie zjadłam nic smacznego ;P

Co do lekarz, to mam szwagra lekarza i powiem Wam, że dopiero teraz po 40tce można powiedzieć, że lepiej się mu powodzi, bo zanim specjalizacje zrobił, to trochę minęło. Do tego czasu właściwie osobą utrzymującą jego i trójkę dzieci była moja siostra - pielęgniarka pracująca w Wiedniu. Ale co do stosunku niektórych lekarzy do pacjentów to jest tak różnie jak i ktoś tu wspomniał urzędników państwowych. Raz trafisz na miłego, raz niemiłego, ale to i tak niewiele ma wspólnego z tym jakim on jest fachowcem. Temat rzeka

Coś dla rozweselenia:
http://www.youtube.com/watch?v=-X0Aa...layer_embedded
Stary 2011-07-05, 12:51   #3231
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Wejdź w swoje konto na allegro i sprawdź tak jak tu na zdjęciu :
u mnie zawsze wszystkie są w ciągu max.2minut zakończone.jeśli widnieje zakończona to znak że sprzedawca dostał kasę. Jeszcze sprawdź email tam też powinnaś dostać potwierdzenie że sprzedawca dostał kasę
Joa no wlasnie wchodzilam tam- jest ze transakcja rozpoczeta 2011-07-01 10:39:33, jak wchodze w transakcje to jest status- rozpoczeta, Zdefiniowałeś płatność, czekamy na informację z banku o zleceniu wpłaty.
niby jest opcja anuluj ale teraz to juz chyba troszke na to za pozno???po ponad 4 dniach w sumie, w tym 3 roboczych? konto mam w millenium, po tej transakcji juz 2 inne robilam wczoraj i dzis i wszystko przeszlo od razu no i emaile tez dostalam- a od tego sprzedawcy tylko ze wybralam sposob zaplaty i metode dostawy
Stary 2011-07-05, 12:58   #3232
marejta
Zadomowienie

Witajcie
Na początku chciałabym pogratulować wszystkim mamusiom którym udało się dowiedzieć kto u nich mieszka

Cytat:
witajcie dziewczynki, ale naprodukowalyscie przez to jedno popoludnie

o wiaderku ogladalam kiedys w telewizji sniadaniowej, musze poszukac ile taki gadzet kosztuje...dla SOni mialam wanienke zwykla, tzn najpierw dostalam taka wypasiona o taka- z hamaczkiem podwieszanym

http://fdimages.fairfax.com.au/crtvs...th_240x200.jpg

i w ogole tego gowna nie uzywalam, co to za pomysl zeby dzieciak wisial nad woda i sie go jakos z gory polewalo...

potem przyjechalam do rodzicow na 2 miesiae i kupilam po prostu taka gabke- podkladke ktora wkladalam do duzej wanny. a potem caly czas w duzej...

Seona kurcze szybka jestes ja sobie dopiero jakies koszulki nocne musze kupic, takie mi sie podobaja
http://moda.allegro.pl/koszulka-nocn...680554691.html

bo kurcze reszta na tym allegro to wszytskie takie same- albo muzzy ktore same w sobie zle nie sa, ale jest ich cale morze, albo takie z misiakami- infantylne jak dla takiej starej baby jak ja
Dobrze, ze piszesz o tej wanience bo ostatnio ja w sklepie z tż oglądaliśmy i chcieliśmy taką kupić
A co do koszul, to ostatnio właśnie przeglądałam allegro i chyba też sie zdecyduje na te co ty pokazałaś, bo je będzie można wykorzystać nawet lekko później

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymjacie mnie , bo eksploduje!!!!!!!!
...sie okazalo, ze ta moja gin franca przyjmuje na kase chorych! i oprocz niej jeszcze 2 innych lekarzy!!! A ona mi w twrarz beszczelnie mowila, ze nie ma nikogo kto na kase chorych zrobi mi usg...nie wspominajac o kierowaniu mnie na badania przez nfz!!!

Tesciowa mnie zapisala do mojej na wizyte-ale stchorzylam i przepisalam sie do innej na 18-ego ....i teraz pytanie, czy mam olac ta moja zaczac chodzi na nfz- nie wiadomo, czy mi wystawia l4 ta druga, no i poza tym zeby nie bylo ze tamta sie bedzie mscic i mi pozniej przy porodzie da odczuc , ze ja ''zdradzilam''...jestem taka zla, ze az chce mi sie plakac- czuje sie jak taki naiwniak zaoszczedzilabym 1000zl ( bo juz tyle mnie kosztuje prowadzenie ciazy)..

Co za zenada roku!!!
Co za lekarka, aj bym poszła do niej na NFZ i powiedziała otwarcie, ze jesteś zadowolona z jej usług a dowiedziałaś się że przyjmuje jednak na fundusz dlatego przyszłaś

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
wiem, co masz na myśli, ale z drugiej strony chyba trochę hamować się warto, by innych bezmyślnie nie obrażać, nie znając całej sytuacji
wiem, że internet ma to do siebie, że ludziom puszczają hamulce, być może ciąża też gra rolę (hormony), bo nawet w tym wątku jest wiele przekleństw moim zdaniem niepotrzebnych. No i rzecz jasna zachowanie pozainternetowe gra rolę - jaki ktoś jest " w domu" taki i tu.

a co do dziewczyny, która twierdzi, że lekarze lecę na kasę, a jednocześnie jest przyjmowana bezpłatnie prywatnie................ .. proponuję spytać sprzątaczki, czy nie posprząta ci w domu za darmo albo kasjerki czy nie da w sklepie za darmo produktów (i oczywiście tak przy każdej wizycie). I nagle okaże się, że WSZYSCY lecą na kasę.
Trudno dyskutuje się z kimś, kto uważa, że inna osoba powinna swoja pracę za darmo wykonywać. Nie wiem, czy pracujecie i jak ciężko, ale domyślam się, że wolałybyście dostawać za to wynagrodzenie, słowem lecicie na kasę że hoho. Albo sytuacja, gdy mąż zostawia rodzinę i pracuje po kilka miesięcy za granicą - przecież też z powodu kasy - leci na kasę, ona dla niego ważniejsza niż kontakt z rodziną!
To taka garść uogólnień rodem z Faktu, czy forum onetu, ale widzę, że i tu są chwytliwe.
Odnoszę dziwne wrażenie że szukasz dziury w całym
To chyba normalne że każdy ma prawo do własnego zdania, a ponieważ my tak samo jak lekarze jesteśmy tylko ludźmi to mamy prawo mieć lepszy albo gorszy dzień, i możemy pisać to co akurat nas boli. Ja nie narzekam na swojego lekarza, chodzę prywatnie bo chciałam akurat tego specjalistę a on przyjmuje tylko prywatnie i wszpitalu na oddziale, ale jak jest potrzeba wykonania jakiś dodatkowych badań albo coś to zawsze daje skierowanie do szpitala a nie naciąga na prywatną wizyte. Wszyscy pracują dla kasy taka jest prawda, ale nie wiem czy jakiś inny zawód ma taką godzinówkę jak lekarze, nie liczę nikomu bo wiem ze na swój sukces i bycie ordynatorem zasłużył. Ale w ciągu godziny przyjmuje 4-6 pacjentek, za wizytę bierze 200zł więc łatwo obliczyć ile zarabia, ale tak jak mówię poszłam do niego bo taki jest mój wybór, wyleczył mnie i nie wyobrażałam sobie żeby ktoś inny prowadził moją ciąże

Cytat:
nie napisalam ze cokolwiem mi sie malezy, nie masz prawa pisac nic o mnie nie znajac mnie tak samo nie masz prawa pisac nic o mojej sytuacji rodzinnej zakompleksiona kobieto.
Jezeli kazesz sie komus hamowac to hamuj sie sama CHOCIAZ TROCHE, bo nie przypominam sobie bym ciebie czymkolwiek urazila, nie napisalam ze ktos ma mi cokolwiek dac za darmo, napisalam tylko prawde jak czesto pacjenci sa traktowani przez lekarzy ale prawda w oczy kole co?
Tak masz racje lece na kase!
dlatego moj maz musial wyjechac, dlatego chodze prywatnie do lekarza i w 1 ciazy chodzilam prywatnie i pewnie dlatego ze lece na kase jade na usg za 300 zl!
Jak wiodac nawet swojego zdania nie mozna wypowiedziec o zawsze sie jakas guła znajdzie, co sie doczepi....

Cytat:

Mysle wlasnie gdzie by sie tu udac z psiakiem i synkiem , aby obydwaj wyladowali sie z energii, bo az ich nosi dzisiaj
A ja dzisiaj mam taką ochotę na pierogi z mięsem że już wiem co będzie na obiad

Cytat:

Dziwna sprawa, ale może sprawdź w banku czy pieniądze wyszły z konta, bo moze się okazać że wystąpił jakiś problem i zostały na koncie

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
tylko nie wiem czy taniec dziecka na stole jest bezpieczny

Cytat:
Joa no wlasnie wchodzilam tam- jest ze transakcja rozpoczeta 2011-07-01 10:39:33, jak wchodze w transakcje to jest status- rozpoczeta, Zdefiniowałeś płatność, czekamy na informację z banku o zleceniu wpłaty.
niby jest opcja anuluj ale teraz to juz chyba troszke na to za pozno???po ponad 4 dniach w sumie, w tym 3 roboczych? konto mam w millenium, po tej transakcji juz 2 inne robilam wczoraj i dzis i wszystko przeszlo od razu no i emaile tez dostalam- a od tego sprzedawcy tylko ze wybralam sposob zaplaty i metode dostawy
Idź do banku bo coś jest nie tak

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 13:00   #3233
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluje synka

Dziękuję bardzo co do terminu to właśnie słyszałam, że pierwszy sie najprędzej sprawdza hehe ale mnie mały dzisiaj kopie aaaaaa i dzisiaj pierwszy raz czuliśmy kopnięcie przez brzuszek już wreszcie mąż mógł poczuć sie dzidziol z nim witał dzisiaj rano jak wrócił z pracy

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 13:01   #3234
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
wejdź jeszcze raz w to okno co kupiłaś: kupione i wybierz tak jak byś chciała zapłacić jeszcze raz jeśli będzie okno : zdjęcie
To znaczy że za to już zapłaciłaś jeśli pokaże się abyś wybrała bank itd. to znaczy że zaczęłaś płacić i nie dokończyłaś transakcji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (96,0 KB, 14 załadowań)

Stary 2011-07-05, 13:21   #3235
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:

może leczo??

przyznam się,ze nie chciało mi się czytać waszych postów na temat lekarzy i nie mam zamiaru ich czytać

ja już wróciłam z zakupów,teraz malinkami się zajdam po obiadku ale zaraz muszę się szykować do wyjścia.....

glamourous
może napisz maila do allegro z prośba o pomoc

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-07-05 o 13:23
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 13:23   #3236
ela3010
Zadomowienie

Dziewczyny ja bez lumpków to sobie nie wyobrażam życia, Najwięcej kupuję synowi ale sobie też. Rzeczy są jakościowo dobre, nie rozciągnięte i wogóle

myszka my tak wcześnie obiadek bo tż do pracy jedzie na 12.30, no i się tak wyrabiamy. U nas dziś tylko młode ziemniaki i kefir, ale ja mam jeszcze kapuśniak z wczoraj.

Chyba wezmę się zaraz za wyszywanie bo książkę ciekawą skończyłam, mam teraz horror ale na wieczór sobie zostawię

Chawa no właśnie, gdzie niby miałabym podziać starszaka przez 5 godzin w kolejce, jak do przedszkola chodzi to problem z głowy ale teraz to już muszę go ze sobą zabierać

To zmykam.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 13:32   #3237
glamourous
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny, chyba po prostu pojde do banku z numerem transakcji i niech mi powiedza na czym stoimy
Stary 2011-07-05, 13:33   #3238
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

a sprawdzilaś jak ci napisałam?

Stary 2011-07-05, 13:43   #3239
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja z allegro sie nie znam kompletnie bo zadko robie tam zakupy, wole doplacic troszke a miec cos na miejscu od reki chya ze nie ma albo wielka roznica cenowa to wtedy owszem z konta taty bo ja swojego nawet nie posiadam

ja przepraszam ale juz nie na temat lekarzy
moja mama poszla dzisiaj gips sciagnac! no uwierzycie ze 70 zl zaplacila??? no ja chyba padne!
jak sie nie chce placic miesiac wczesniej trzeba sie zapisac, no niedlugo to w ciemno bedziemy sie na gips zapisywac bo moze nam sie cos stac...jakas masakra , nigdy tak nie bylo przeciez
A.Camus
Stary 2011-07-05, 13:47   #3240
glamourous
Zakorzenienie

Darusia ja z konta mamy robie ale to dopiero ostatnio- odkad jestem w polsce...wczesniej mialm takie fazki na ebayu ale tu ze wzgledu na koszty dostawy sie nie oplaca

a propos nowego watku na poczekalni- o apetycie na slodycze mi sei przypomnialo: i wklejam

ja w pierwszej ciazy mialam straszny apetyt- lody litrowymi kubelkami wciagalam, raz pamietam mi prad siadl i bylam zrozpaczona bo w zamrazalniki 11 duzych kubelkow roznych smakow (mialam taka zabawe - stawalam przy otwartych drzwiach zamrazarki i z kazdego kubelka po lyzeczce- wszystkie smaki po kolei a potem znow od poczatku ) i wszystkie mi sie topily, trzeba bylo wywalic ale staralam sie oczywiscie jak najwiecej spozytkowac

Joa zaraz sprawdze

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości