Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-05, 13:51   #3241
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

dziewczyny ja teraz łakotki przegryzam chipsami paprykowymi!....
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 13:52   #3242
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
a sprawdzilaś jak ci napisałam?
Asiu pojawia mi sie tak jak u ciebie- okno karta platnosci nr .....
metoda platnosci- karta platnicza
status- rozpoczeta- i znow to samo Zdefiniowałeś płatność, czekamy na informację z banku o zleceniu wpłaty.

nie ma tej opcji doplaty ani zadnej innej
Stary 2011-07-05, 13:59   #3243
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
status- rozpoczeta- i znow to samo Zdefiniowałeś płatność, czekamy na informację z banku o zleceniu wpłaty.

Tak miałam również i ja. Anuluj i zrób przelew jeszcze raz. Ja też czekałam tak kilka dni. Coś musiało być nie tak na drodze allegro-bank.

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 14:05   #3244
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:

To znak że musisz iść do banku wyjaśnić, bo wszystko wskazuje na to że zapłaciłaś już za to

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 14:05   #3245
dominej
Raczkowanie

CZeść
Jejku jaka jestem zła - normalnie dzisiaj do mnie bez kija lepiej nie podchodzić... Umawiałam się ponad 2 tygodnie temu na USG prenatalne - prywatnie (4D z płytką) a wczoraj mi dzwonią, że jednak nie będzie teraz terminu, bo za mało chętnych...
No i dzisiaj od rana próbuję gdzieś się umówić (bo to czas ucieka a ja już 22t.c.) - ale albo mi nie pasuje godzina - nie mam jak dojechać, albo tam lekarze na urlopie...
Po rozmowach z paniami w rcepcjach w różnych przychodni to zgłupiałam doszczętnie... Powiedzcie mi kochane co ja się więcej dowiem na takim USG od tego co się dowiem za jakieś 1,5 tygodnia jak pójde do mojego gina na USG połówkowe w 2D?? Bo może ja niepotrzebnie chcę wydać prawie 400 zł? Już mi się rozum lasuje i nic już nie wiem....

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 14:10   #3246
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
CZeść
Jejku jaka jestem zła - normalnie dzisiaj do mnie bez kija lepiej nie podchodzić... Umawiałam się ponad 2 tygodnie temu na USG prenatalne - prywatnie (4D z płytką) a wczoraj mi dzwonią, że jednak nie będzie teraz terminu, bo za mało chętnych...
No i dzisiaj od rana próbuję gdzieś się umówić (bo to czas ucieka a ja już 22t.c.) - ale albo mi nie pasuje godzina - nie mam jak dojechać, albo tam lekarze na urlopie...
Po rozmowach z paniami w rcepcjach w różnych przychodni to zgłupiałam doszczętnie... Powiedzcie mi kochane co ja się więcej dowiem na takim USG od tego co się dowiem za jakieś 1,5 tygodnia jak pójde do mojego gina na USG połówkowe w 2D?? Bo może ja niepotrzebnie chcę wydać prawie 400 zł? Już mi się rozum lasuje i nic już nie wiem....
bzlo juy o tzm 100 razy pisane- to jest piekny bajer zeby dzidzie podejrzec ale wcale nie widac na nim wiecej niz na zwyklym polowkowym. dla diagnostyki zwykle 2d wystarcza zupelnie
Stary 2011-07-05, 14:21   #3247
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja dzisiaj ogladalam twarzyczke synka kolezanki 31 tydzien w 4D - urzeklo mnie to...ale ! tak bym chyba nie chciala zobaczyc....
ja ide tylko zw wzgledu na meza, ktory ma lzy w oczach za kazdym razem jak wie ze ide do lekarza a on nie moze...
A.Camus
Stary 2011-07-05, 14:22   #3248
dominej
Raczkowanie

No tak mi się właśńie wydawało - ale naprawdę już zgłupiałam i sta moje pytanie... Do tego mój niezdecydowany charakter (podobno norma dla osób spod znaku wagi) i nie moge się zdecydować - jechać... nie jechać..... Mój TŻ chce jechać - ale oczywiście skwitował - jak chcesz to pojedziemy....

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 14:39   #3249
ela3010
Zadomowienie

Już godzinę miałam szyć ale ciągle robię coś innego

Teraz piję kawkę z mleczkiem, zaczęłam czytać tę powieść grozy która miała być na wieczór, to nie horror właśnie a powieść grozy, całkiem fajna zwłaszcza ze to polak pisze i to o moim terenie, o Roztoczu. Autor to Stefan Darda, jeszcze go chyba nie czytałam.

Ale mi humor siadł po wczorajszej wizycie, jeśli chodzi o tę szyjkę.
Nie mam takiej możliwości ze leże cały dzień, muszę przy synku chodzić, obiad zrobić i lekkie porządki. Ale też trochę leżę i biorę leki. Mam nadzieję że to wystarczy.

Widziałam na usg wczoraj mojego synka, taki duży, ma 15cm, tylko nie wiem ile waży bo nie zapytałam. Brykał sobie po brzusiu.
Dziewczyny ja po cichutku liczyłam na dziewczynkę bo chciałam mieć parkę, a przeczucia to miałam mieszane, tylko jakoś tak w 3cim miesiącu przyśniła mi się babcia moja zmarła i powiedziała mi że to będzie syn. I to mnie najbardziej przekonało chyba. Ale od wczoraj jak już wiem że to syn to mam przeczucie na dziewczynkę, czy ja jestem normalna:confus ed:, jakaś siła sugestii wewnętrznie odwrotnej mi się włączyła czy co, dziwnie mi ztym, bo myślę o dzidzi jak o córeczce a wcześniej myślałam bezosobowo, i cieszę się że synuś, bo Miłosz będzie, moje ukochane i ulubione imię, a tu teraz takie myślenie mi się włączyło,.

Darusia dziwne z tym gipsem, ja w zeszłym roku miałam złamany palec u nogi ale nogę do łydki mi zagipsowali, na szczęście sama zdjęłam gips bo jeszcze by mi kazali płacić, koszmar co teraz wyczyniają z tymi różnymi płatnościami.

Właśnie, z tym usg 3\4d to bajer na maxa, ja tam wolę 2d

Dopijam kawkę i biorę wreszcie to szycie
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 14:41   #3250
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Zabrałam się za mycie moich gresowych kafli ... masakra wręcz ... zagłębienia nie do umycia, ale jakoś szło ... ale mała nie dała mi dokończyć ... akrobatka chyba z niej będzie

Mój lekarz polecił mi również żebym zapisała się do szkoły rodzenia przy moim szpitalu. Nie uwierzycie na kiedy zapisują ... na styczeń Przecież to jakaś paranoja. Wychodzi na to, że jak zachodzę w ciążę to od razu do szkoły rodzenia. Niestety ta szkoła ma takie wzięcie ponieważ jest w całości finansowana z pieniażków Urzędu Marszałkowskiego i jest za darmo. No trudno będę chodzić tam gdzie się zapisałam. Do tej chciałam chodzić tylko ze względu na to, że poznałabym bliżej szpital

Stary 2011-07-05, 14:49   #3251
Darusiaaaa
Zakorzenienie

u nas na sr odbywalo sie to tak( ja bylam na 2 zajeciach:P) ze bylo niby obejscie porodkowki ( ja nie poszlam) i to na tyle kontaktu ze szpitalem a sr w takiej klitce malej salce szpitalnej na 1 pietrze byla hehehe
A.Camus
Stary 2011-07-05, 14:54   #3252
Ona231
Zadomowienie

Dzień dobry

Ja ma chwilę wolną w pracy to sobie z Wami popiszę

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Ona ja kocham wszystko oprócz fantastyki, kryminały i sensacyjne jak najbardziej, powieści, romantyki też. Z fantastyk to gdyby mi się trafił harry potter bądź władca pierścieni to nie pogardzę bo to bardzo znane i zachwalane książki. Mam też powieści religijne, kryminały chmielewskiej itp.
Wiec może jakoś się ugadamy
Ela to dobrze trafiłaś, Tolkiena mam wszystkie części Władcy Pierścienia, tak samo Harrego (czytam w ramach relaksu, chociaż ostatnie części są dość mroczne) i Spakowskiego i jeszcze paru innych

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Ból jest dziwny do zobrazowania, rwie mnie podbrzusze, takie skurcze jakby ktoś mocno zduszał wnętrzności i puszczał, w okolicy jajkników-tak bardziej po bokach... i jakby odbyt mnie rwał, tak w środku (to miejsce ciężko określić :/ ) Wczoraj miałam wrażenie jakby mi ktoś od srodka próbował przepchnąć piłeczkę tenisową...
Teraz spałam (wstałam 30min temu) i wydaje mi się, że jest ciut lepiej, ale nie wiem czy sobie nie wmawiam... i się zastanawiam jaką ważność ma skierowanie na oddział. Np. jakbym jutro nie poszła, a jutro wieczorem by się okazało, że jest gorzej, to czy po jutrze moge iść na to skierowanie? Orientuje się któraś?
Tincia skierowanie do szpitala jest dość długo ważne. Ale jak Ci nie przejdzie to lepiej iść.

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ja dzisiaj ogladalam twarzyczke synka kolezanki 31 tydzien w 4D - urzeklo mnie to...ale ! tak bym chyba nie chciala zobaczyc....
ja ide tylko zw wzgledu na meza, ktory ma lzy w oczach za kazdym razem jak wie ze ide do lekarza a on nie moze...
Darusia ja idę bo u mnie lekarz nie bada tak szczegółowo na wizycie, a jednak wszystko chce sprawdzić. A u mnie robią połówkowe tylko 3d lub 4d

Cytat:
No tak mi się właśńie wydawało - ale naprawdę już zgłupiałam i sta moje pytanie... Do tego mój niezdecydowany charakter (podobno norma dla osób spod znaku wagi) i nie moge się zdecydować - jechać... nie jechać..... Mój TŻ chce jechać - ale oczywiście skwitował - jak chcesz to pojedziemy....
Domniej zależy jak szczegółowo lekarz bada maluszka na usg, podczas wizyty. Na tym podobno wszystko lepiej widać. Ale to każdego indywidualna decyzja

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Zabrałam się za mycie moich gresowych kafli ... masakra wręcz ... zagłębienia nie do umycia, ale jakoś szło ... ale mała nie dała mi dokończyć ... akrobatka chyba z niej będzie

Mój lekarz polecił mi również żebym zapisała się do szkoły rodzenia przy moim szpitalu. Nie uwierzycie na kiedy zapisują ... na styczeń Przecież to jakaś paranoja. Wychodzi na to, że jak zachodzę w ciążę to od razu do szkoły rodzenia. Niestety ta szkoła ma takie wzięcie ponieważ jest w całości finansowana z pieniażków Urzędu Marszałkowskiego i jest za darmo. No trudno będę chodzić tam gdzie się zapisałam. Do tej chciałam chodzić tylko ze względu na to, że poznałabym bliżej szpital
Kasik przecie to wcale nie tak odległy termin
Stary 2011-07-05, 15:05   #3253
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo co do terminu to właśnie słyszałam, że pierwszy sie najprędzej sprawdza hehe ale mnie mały dzisiaj kopie aaaaaa i dzisiaj pierwszy raz czuliśmy kopnięcie przez brzuszek już wreszcie mąż mógł poczuć sie dzidziol z nim witał dzisiaj rano jak wrócił z pracy
Mój tż dzisiaj rano jak się przytuliłam do jego pleców to stwierdził, że dostał od małej kopniaka w nerki, ale faktycznie u mnie też już czuć jak się przyłoży rękę albo coś i to jest niesamowite wrażenie

Cytat:
CZeść
4D tak jak Ci napisały dziewczyny jest do oglądania dziecka przez rodziców i mój lekarz mówi że najlepsze efekty są ok 28 tyg, a mierzą wszystko na połówkowym

Zabrałam się w pracy za robienie listy co muszę kupić na wyprawkę, mam dzisiaj trochę luzu więc go wykorzystuje

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 15:10   #3254
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:

No niestety, tak jest z zapisami do "darmowej szkoły" Ja o tym wiedziałam, bo u mnie w miescie tez jest taka jedna przy szpitalu. Koleżanka mi powiedziala, ze jak chce do niej to zebym jechala sie zapisac jak zrobie test. Ale ja nie chcialam tak szybko sie zapisywac i ide do prywatnej-ale sprawdzonej, te kobitki polozne pracuja tez w szpitalu i nawet jest jakas wyprawa na zajeciach do szpitala

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-07-05 o 15:12
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 15:27   #3255
muffinka90
Zakorzenienie

laski nie pedzcie taaak chciałam nadgonic od wyjazdu, ale ledwo dzisiejsze przejrzałam, trudno, dopiero w domu będe na bierząco.

Co do tetry mam 10 sztuk, a dzisiaj kupiłam dwie śliczne bawełniane pieluszki wyjściowe i sobie fajne rybaczki- aladynki.

jade wieczorkiem na grilla, a teraz lece na czereśnie i psy troche pomeczyć, gorąco sie zaczyna robic, ale po trzech dniach deszczu w koncu może byc

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
w każdym razie podtrzymuję, że w ciąży na NFZ warto, no chyba, że ktoś chciałby usg na każdej wizycie, to raczej nie da rady - zwykle są to tylko 3 standardowe na ciążę, no i rzecz jasna w 2d
ja chodze na NFZ i mam USG na kazdej wizycie, nawet nadprogramowej, zależy chyba od chęci lekarza.

Cytat:
a ja dopiero 15 mam wizyte !!!!!!

kurcze nooo ostatnia mialam 20 .... prawie miesiac! matko a ja juz swira dostaje i bym poleciala podejrzec bąbla
ja mialam 29.06 a teraz 08.08, myślałam, ze sie załamie, ale za to mam czas na wyjazd do domu.

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość

Ela to dobrze trafiłaś, Tolkiena mam wszystkie części Władcy Pierścienia, tak samo Harrego (czytam w ramach relaksu, chociaż ostatnie części są dość mroczne) i Spakowskiego i jeszcze paru innych
Tolkien

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 15:35   #3256
Ona231
Zadomowienie

Muffinko spokojnie, potem Ci streścimy, co i ja teraz wypoczywaj Fajne zakupy

O widzę, że więcej fanek Tolkiena Muffinko a tylko Władcę czy też inne jego książki lubisz?
Stary 2011-07-05, 15:35   #3257
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Właśnie zaliczyłam czkawkę mojej maleńkiej. Kopie już mocno, ale ta czkawka ... super uczucie Szkoda, że męża nie było w pobliżu... no ale okazji pewnie jeszcze będzie sporo

Stary 2011-07-05, 15:48   #3258
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie zaliczyłam czkawkę mojej maleńkiej. Kopie już mocno, ale ta czkawka ... super uczucie Szkoda, że męża nie było w pobliżu... no ale okazji pewnie jeszcze będzie sporo
Moja mala jak zaczela czkac pare dni temu to teraz kilka razy na dzien mam w brzuchu bebenki
Stary 2011-07-05, 16:22   #3259
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Mój szkrab jeszcze nie miał czkawki. Dziś objadłam się kluskami leniwymi na słodko i po tym miałam bombardowanie w brzuszku jeszcze dojadłam czereśnie i było super (takie duże kupiłam)

Teraz czekam na TŻ z obiadkiem kopytka,sosik z żeberkami + mizeria

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 16:29   #3260
Anusiak 83
Raczkowanie

Dziewczynki proszę trzymać kciuki Zaraz wychodzę z pracy i jadę na wizytę. Mam nadzieję że wszystko dobrze.
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 16:35   #3261
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Ja też jeszcze nie czułam czkawki małej.
Dzisiaj w ogóle się kiepsko czuję, rano poszłam oddac krew i mocz do badań, bo jutro gin i chyba przez to to kiepskie samopoczucie. Nie wiem jak dam radę pójść na glukoze na czczo i wytrzymac 2 godziny. A do przychodni mam 2 minutki . Przeraza mnie to.

joamic1 ależ Ci zazdroszczę tych czereśni, ja niestety muszę omijać owoce. i tak w sumie jem już troszkę więcej i mam nadzieje że morfologia będzie lepsza niż ostatnio.

Dziewczyny jak u was ze spaniem jest? śpicie więcej niż przed ciążą?
Ja w sumie zawsze byłam śpiochem, ale teraz mogę przespać 10-11 w nocy, i jeszcze 1-1,5 w dzień. A jak nie mam drzemki w ciągu dnia to o 21 padam i nie mogę przestać ziewać.
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 17:10   #3262
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Muffinko spokojnie, potem Ci streścimy, co i ja teraz wypoczywaj Fajne zakupy

O widzę, że więcej fanek Tolkiena Muffinko a tylko Władcę czy też inne jego książki lubisz?
ok, to poprosze o male sprawozdanie

Oprócz Władcy i Hobbita czytałam co tylko udało mi się w dostać, ale nie mam pamięci do tytułów. Potem przerzuciłam sie na Cejrowskiego, a potem to już czasu nie było, bo studia.

Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
Dziewczynki proszę trzymać kciuki Zaraz wychodzę z pracy i jadę na wizytę. Mam nadzieję że wszystko dobrze.

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
Ja też jeszcze nie czułam czkawki małej.
Dzisiaj w ogóle się kiepsko czuję, rano poszłam oddac krew i mocz do badań, bo jutro gin i chyba przez to to kiepskie samopoczucie. Nie wiem jak dam radę pójść na glukoze na czczo i wytrzymac 2 godziny. A do przychodni mam 2 minutki . Przeraza mnie to.

Dziewczyny jak u was ze spaniem jest? śpicie więcej niż przed ciążą?
Ja w sumie zawsze byłam śpiochem, ale teraz mogę przespać 10-11 w nocy, i jeszcze 1-1,5 w dzień. A jak nie mam drzemki w ciągu dnia to o 21 padam i nie mogę przestać ziewać.
Dasz rade, nie bój się.

A ja nie sypiam prawie wcale, wieczorem mlody kopie po zołądku i zgaga męczy, w nocy co chwile siku, rano kopniaki budzą, tak więc masakra, ale pocieszam się, ze to taki trening przed wstawaniem do dzidziusia.

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 17:16   #3263
ela3010
Zadomowienie

Ona to jak się zgadamy z tym ksiażkami.

Poszyłam trochę, dalej pewnie podziergam, pada u mnie.
Odpoczywam dziś na maxa, mam nadzieję że jak najwięcej dni takich będzie.Następną wizytę mam 25 badź 27 lipca, więc dowiem się wtedy co i jak z moją szyjką, dobrze że tak mi gin ustalił, bo martwiłabym się jeszcze bardziej, a potem on jedzie na urlop, dlatego tak.

Byłam na watku mam lipcowo sierpniowych, dziewczyny opisują porody a niektóre nawet chcą wepchnąć dziecko przez pępek do brzucha, tak im daja w kość te maluchy.
Stary 2011-07-05, 17:17   #3264
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Pisałyście o lumpkach, ja dziś upolowałam pierwsze ubranka dla małego. Śliczną misiową bluzę i pajacyk, za szt. płaciłam 5zł, ale wyglądają jak nowe

Glam też tak miałam z płatnością, anuluj ją i zrób ponownie. My tak zrobiliśmy.
Stary 2011-07-05, 17:18   #3265
elf27
Zadomowienie

Co do spania szpilka to śpij póki możesz, potem Maluszek nie da

Wiem, ze był omawiany temat wózków, ale macie jakieś opinie o x-landerze XT lub XA?
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 17:21   #3266
ela3010
Zadomowienie

Dziewczyny zachwalacie Tolkiena to i ja przeczytałabym więcej jego książek.

Anusiak trzymam kciuki, bedzie ok

mszpilka będzie dobrze, bądź dobrej myśli.

Muffinko ja teraz wykorzystuję czas maksymalnie i śpię, rano prawie do dziewiątej z męzem i synkiem, wieczorem czytam do 24 prawie, ale to taki relaks przed burzą, potem na rzęsach trzeba będzie stawać, i nie będzie zmiłuj jak mały się rozwrzeszczy, starszy mój synuś to dał nam czadu, więc teraz nastawiam się na to samo, a może drugie będzie inne.
Stary 2011-07-05, 18:08   #3267
glamourous
Zakorzenienie

ja juz po wizycie, oba maluchy ulozone pupami w dol ale moze jeszcze sie odwroca...waza rowniutko tyle samo- 268 gr, wielkosc idealna do wieku ciazy 17+6 dni czyli idealnie, jutro 18tc zaczynamy....szyjka sie nie skraca wiec wszytsko w porzadku
Stary 2011-07-05, 18:10   #3268
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Zbieram się powoli dziewczyny do lekarza.

Trzymajcie kciuki za moją maleńką, żeby wszystko było w porządku. Dziś podejmiemy też decyzję o lekach ... żebym heviran brała już do końca ciąży. Ta opryszczka więcej szkód może zrobić dziecku niż leki, a ona atakuje mnie średnio co miesiąc

Stary 2011-07-05, 18:17   #3269
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
ja juz po wizycie, oba maluchy ulozone pupami w dol ale moze jeszcze sie odwroca...waza rowniutko tyle samo- 268 gr, wielkosc idealna do wieku ciazy 17+6 dni czyli idealnie, jutro 18tc zaczynamy....szyjka sie nie skraca wiec wszytsko w porzadku
Moja też na razie pupą w dół, ale na razie to nie ma co o tym myslec, poza tym bliźniaki to i tak cc... przynajmniej w 99% przypadków. Porozmawiaj z lekarzem na ten temat

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Zbieram się powoli dziewczyny do lekarza.

Trzymajcie kciuki za moją maleńką, żeby wszystko było w porządku. Dziś podejmiemy też decyzję o lekach ... żebym heviran brała już do końca ciąży. Ta opryszczka więcej szkód może zrobić dziecku niż leki, a ona atakuje mnie średnio co miesiąc

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 18:24   #3270
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
a co kupujesz corci w prezencie? moja tez za 2 tyg ma urodziny, tylko ze drugie...ale z zabawek to zawsze najbardziej jej sie podobaja zabaweczki 3.5 letniej kuzynki dlatego prosze o rade

Moja córcia od nas sobie zażyczyła hula-hop oraz parasolke już trzecią bo ostatnio wyszłą raz z nowa parasolka i niewiem jak ona to zrobiła ale przewróciła sie na nia i połamała ( dobrze że jej sie nic nie stało). Na dzien dziecka kupilismy jej trampoline za 550 zł wiec nie szalejemy teraz na urodziny za bardzo, zreszta robimy jej imprezke to tez jest wydatek

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
a ja mam nieznosne dziecko nie chcace isc spac!
no tragedia cos ja w duspko od wczoraj ugryzlo, nie chce spac wcale!

Moja naszczęście spała aż do 3 latek w dzien.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości