|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Hej. Mam chwilę czasu, to Was nadrobię.
W sumie nadrabiam Was w miarę na bieżąco, ale brakuje mi czasu, żeby Wam odpisać i napisać co u mnie. Dziś mam już trochę czasu, to postaram się popisać trochę... ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- LeejdiNaati Witaj party_girl7 gratuluję wyższego wykształcenia ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
pada od piątku (albo porządnie leje, albo delikatnie mży) i jak na razie nie zanosi się na poprawę Tęsknię za upałami chyba i za widokiem suchego chodnika![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Kalpana przykro mi z powodu stłuczki. Mój TŻ też miał ostatnio kolizję. Ktoś mu w tył wjechał, zderzak i klapa od bagażnika do wymiany, a klapę od bagażnika na nową niedawno zmieniał, bo mu rdzewieć zaczynała ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Ja też niedługo zmieniam telefon. Moim marzeniem jest ten : http://s1.blomedia.pl/komorkomania.p...divas-5150.jpg |
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Część Was nadrobiłam, a reszte doczytam później. ![]() Śliczna. Cytat:
|
|
|
#1293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Też na nie czekam ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- cudo |
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tyle nowych rzeczy na Awanti dołożyli, że szok! A ja już pieniędzy mam ledwo co
|
|
#1295 |
|
Zadomowienie
|
Przez Was Dziewczyny, a głównie przez LeejdiNaati mam ochotę zdradzić mój puder My secret i kupić ten z jadwigi
|
|
|
|
#1296 | |||||
|
Zadomowienie
|
hej kcohane
Bardzo mi milo ze mnie wspominacie. Dzisiaj bylam w Ross i tam potrzebuja na poł etatu ale zlozyłam Cv i podanie Teraz mam zamiar wziasc sie za spizarke bo mam jeszcze balagan i nie bede miala gdzie weków kłaść juz mam truskawki z głowy ale jeszcze mnie czekaja dzisiaj jablka noi pozniej ogorki i buraczki.....wow troche tego jest. Ale zima sie wszystko przuda moja córcia nieśpi wiec mam mało czasu na wizaz bo do przedszkola nie chodzi narazie bo ciagle chorowała, a puki siedze w domu to nie musze jeszcze jej tak ciagle zaprowadzac. Nachodzi sie jeszcze. buahhot KUPILAM PALETTE 219 popielaty blond, gdyż zainspirowałam sie blogiem BlondBunny i chciałabym troche je rozjaśnić bardziej bo odrost nie wyszedł idealny..myślicie że to dobry pomysł ? Cytat:
zadzwonia pewnie jeszczeCytat:
Dziekuje za pamieć opisałam wszystko powyzej wiadomo siła wyższa mój mały brzdylek haha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez chce!!!!! Moja Zuzia bylaby zachwycona. ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie żeby to jakaś reklama była, broń Boże ale co mi tam nie oni to ktoś inny ![]() edit: jaką polecacie maskę do włosów która ich nie obciąży zbytnio?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1298 |
|
Zadomowienie
|
Mi się właśnie mój my secret kończy powoli, używałam go od prawie 2 lat, ale może czas na zmiany, zwłaszcza, że cerę mam trądzikową (może akurat pomoże)
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1300 |
|
Zadomowienie
|
No dobra, nadrobiłam
Powiem Wam, że moja cera się powoli uspokaja, jakoś tak sama z siebie, bez żadnych leków, dermatologów, itp. Ostatnio nawet na maseczki nie miałam czasu Myłam buzię rano, krem, makijaż, wracałam zmywałam buzię, kładłam krem, a wieczorem myłam jeszcze raz i używałam maści z witaminą A. A i tonik bezacne do tego. Mam jeszcze kilka pozostałości po pryszczach na buzi i kilka pryszczy na linii buzia-szyja(ale tych nie widać).Ostatnio miałam bardzo zalatany i stresujący okres w życiu Wszystko a raz zaczęło mi się walić, a do tego jeszcze sesja i przeprowadzka doszły, ale na szczęście już jest dobrze, przy okazji przekonałam się na kogo z mojego otoczenia mogę liczyć, a kto jest przy mnie tylko jak jest dobrze...Muszę się przejść do ginekologa, bo coś mi się z okresem dzieje. Może to ze stresu, ale zawsze lepiej się upewnić. Okres miałam od 17 do 23 czerwca, 30 czerwca (w czwartek) miałam jednodniowe krwawienie i dziś znów. A nigdy wcześniej nie miałam problemów typu krwawienie, czy plamienie między @. Może to ze stresu albo przemęczenia, ale wolę się upewnić. Trochę się ogarnęłam ostatnio, zajęłam się paznokciami (niestety jeden mi się złamał i musiałam skrócić wszystkie, teraz używam tylko odżywki z miss sporty przyspieszającej wzrost), wydepilowałam się... I coś mi się w stopę zrobiło. Boli mnie bardzo śródstopie od kilku dni, a od wczoraj drugi palec u nogi (ten obok dużego). Nic sobie nie zrobiłam w stopę, nie uderzyłam się, nie skręciłam, nie nadwyrężyłam, krzywo nigdzie nie stanęłam. Może to przez pogodę, bo kiedyś miałam skręconą tą stopę i kiedyś na zmianę pogody na deszcz mnie bolała... |
|
|
|
#1301 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tacy gówniarze są najgorsi :/ Nie znoszę ich... Tatuś kupił jeden samochód, to kupi i drugi jak ten się rozwali :/ Cytat:
Z TŻtem na pewno się pogodzicie Śliczna jest Kiedyś pisałam Wam, że pies zagryzł mi małe kotki Został tylko jeden, ale kotka go wyniosła gdzieś. Wczoraj TŻ go znalazł. Jest taki śliczny i słodziutki ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1302 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ten puder z Jadwigi można dostac w Naturze?
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie
|
|
|
|
#1304 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Taki styl kojarzy mi się z wiecznie spóźnionymi biznesmenami.Jak będę kiedyś jeździć to też wiem, że będę zagrożeniem na drodze. Bo jak widzę, że można jechać 90, droga prosta, sucho a ktoś jedzie 40 to mam puls 150 Jak się ktoś boi to niech nie jeździ. Dlatego nie robiłam prawka zaraz po 18, bo się bałam jeździć. ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
Sprawdzę przy następnej wizycie
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eh u mnie z TŻ również tak średnio... |
|
|
|
|
#1306 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co do pracy - ja swojej szukałam ponad rok i w końcu znalazłam A tak poza tym to tak Tż mnie wkurzył sowimi uwagami na temat mojego jedzenia, że kupiłam kawę odchudzającą, wyciągnęłam herbatkę odchudzająca, staram sie jeść mniej, no i zaczynam więcej owoców wprowadzać do diety, szczególnie bananów. Jutro mam wolne i zajmę się w koncu sobą, paznokciami przede wszystkim. Dziś mieli mnie dość w pracy - bredziłam, śpiewałam ![]() Cytat:
i dobrze, że nie może wytrzymać Cytat:
ja mam urlop nie dość, że krótki bo ledwie 10 dni to jeszcze bez Tż ![]() Jak się ja robi? i czy mogą być błyskawiczne płatki? Cytat:
współczuję, duużo sił i wytrwałości ![]() Blondyneczko super, że przyjeli Ci CV Cytat:
|
|
|
#1307 |
|
zawsze mam racje
|
LeejdiNaati:
Ja miałam szał na żele pod prysznic, płyny/sole/ kulki do kąpieli. Chora byłam jak sobie co tydzień kilku nie przyniosłam ![]() A co do innych rzeczy: wiem co mi służy i ciężko wpaść mi w wir zakupów, bo niewiele rzeczy mi się sprawdza, szczególnie do twarzy ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Mowa o tym eveline?
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Idę zjeść arbuza
Miłego popołudnia
|
|
#1309 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Z punktu widzenia lepiej mieć kogoś z doświadczeniem ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() Bo mam teraz mini tusz hypnose i fajny ma efekt, ale jak eveline lepszy to tym lepiej ![]() kupię go jak tylko o tesco zahaczę
|
|
#1310 |
|
Zadomowienie
|
E.J dziekuje
ja tez musze sie wziasc za pazurki...ale teraz poczekam bo jutro zaprawiam ogorki![]() Znowu mnie do Was ciągnie
Edytowane przez _blondyneczka_ Czas edycji: 2011-07-05 o 17:45 |
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie
![]() Cytat:
Oj siły to ja muszę mieć co niemiara Ale dam radę, obiecuję to sobie i Wam
|
|
#1312 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a Wy te 10gr maseczki mieszacie z 2 łyżkami przegotowanej wody tak?
|
#1314 | |
|
Zadomowienie
|
to może w jakiś sklepikach kosmetycznych albo w hurtowni popytam
![]() ułoży się na pewno Cytat:
- 1 łyżkę stołową miodu - około 5 łyżek ciepłej, przegotowanej wody, najlepiej niegazowanej mineralnej - 1 łyżkę mleka (niekoniecznie, ale ten dodatek doskonale odżywia skórę) W małym szklanym naczynku mieszamy płatki z ciepłą wodą i mlekiem, dodajemy miód. Gdy płatki zaczną nasiąkać wodą i gęstnieć, nakładamy je na oczyszczoną twarz.Pozostawiam ją na twarzy i dekolcie, po 10 minutach zmywam ciepłą wodą.
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a glinkę też najlepiej z niegazowaną mineralną
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Przegotowaną wcześniej ma się rozumieć?
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
podobno ta maseczka jest świetna na trądzik
![]() buzia jest mega miękka, gładka i fajna ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- nie ![]() i gdzieś czytałam, że najlepiej przygotować ją w glinianym naczynku ![]()
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miodu też nie posiadam ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- To aż takich udziwnień nie będę stosować tak więc prosto wodą z butelki np Nałęczowianką ją zaleję, ale to pewnie jutro, bo dziś nie będę miała kiedy A co ile ją stosujecie? Tak jak jest napisane, 2 razy w tygodniu?
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w zależności od potrzeb ![]() miejscowo również można. a płatkami można również myć twarz. dziś zamiast mycia nimi zrobię maseczkę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

.
pada od piątku (albo porządnie leje, albo delikatnie mży) i jak na razie nie zanosi się na poprawę
i za widokiem suchego chodnika

Ale spoko, wal tutaj albo na PW, postaram się pomóc 

o kurcze, współczuję i rozumiem, bo dla mnie matma to czarna magia, i to nie jest tak jak niektórzy uważają, że wystarczy przysiąść i przerobić parę zadań bo jak nie rozumiesz to to nic nie da 

ale co mi tam 

i czy mogą być błyskawiczne płatki?