|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
o matko
doczytałam, że przyjechała, możesz testa i w ogóle na bloga wrzucić ?? Cytat:
bedzie tort ale po mojemu ![]() Cytat:
a nie charytatywnie Cytat:
i współczuję porypanego dnia Cytat:
Cytat:
obiad mega Cytat:
i dużo się seksili Cytat:
chociaż na trochę. albo lekarza tak na wszelki wypadek bo może lepiej żeby się fachowiec wypowiedział. Cytat:
![]() mam kiepski dzień dzisiaj. po południu wyjazd. brzuch mnie boli. LEJE ZA OKNEM. ja nie wiem po cholerę w prognozie pogody słońce zza chmur wstawiają, jak tu nieprzerwanie od tygodnia leje. no z małymi wyjątkami, pewnie żeby nie było się czego czepiać, ot dwugodzinna przerwa dziennie od deszczu na zakupy
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-07-05 o 13:47 |
||||||||
|
|
|
#1112 |
|
Raczkowanie
|
Pozbyłam się mega zaparcia
![]() ![]() Nawet nie wiecie, jak to możw ucieszyć człowieka Muszę się pochwalić ![]() Własnie miałam telefon od mamy ![]() Babcia załatwiła mi staż w policji, albo w opiece społecznej ![]() Teraz tylko muszę wybrać, któryś z nich Nie ma to, jak znajomości :/ Bylam ostatnio w urzędzie pracy i wystawiono mnie z kwitkiem, ze nie stażów :/ a babcia ma tam, jakieś znajomości i staż nagle się znalazł ![]() Teraz bez znajomości nie dużo się da zrobić :/ ![]() ![]() ![]() Jestem mega szczęśliwa, że pozbyłam sie zaparcia Chyba pójdę drinka sobie zrobić
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Jak do tej pory zawsze płacili, także i teraz też zapłacą
z reszta sam szef widzi że dużo pracy i nie protestował jak szliśmy z pytaniem. A na kiepski dzień
|
#1114 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
A ja ziewam non sto. Nie pochwaliłam się, że w niedzielę do 4 nie spałam i się za mną ciągnie... jak jutro będę musiała przed 7 zacząć to padnę z niewyspania
![]() Wczoraj tą zapiekankę zapiekałam do ok. 23 TŻ zjadł i mu smakuje, pies wyżarł marchewkę ze smakiem( w sensie, że dostał z zapiekanki a nie całą zapiekankę ) a mi sie wydaje, że spieprzyłam
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje ! ![]() Niestety w niektórych przypadkach znajomości odgrywają kluczową rolę ... Cieszę się, że dostałam ten staż, mimo że było kilka kandydatek
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem, byłam z małym u lekarza, potem u babci na kawie.
Mały ma zwykłą wysypke, także jak obstawiałam Zyrtec + maść. Szefowa nic nie pisała więc wychodzi na to, że dzisiaj tez wolne, za to jutro od 16 do 20, a w czwartek od 10 do 20 Szef z artykułów się odezwał, dzisiaj robi przelew, więc jutro kasa będzie. Musze iśc po farbę bo mam mego odrosty. Wejde też obejrzeć leginsy 3/4 i wejść sobie w pracy na solarium. Byłam w plusie i mama może wziąć juz nowy telefon, który da mi Chyba dzisiaj po niego pojedziemy, ja chce nokie C3, ale białą tylko u nas pewnie czarną tylko mają. Mój telefon sprzedam i będe miała kase na leczenie kanałowe mojego zęba. Swoją drogą na kase chorych leczenie kanałowe 250 zł Musze do czwartku zrobić zdjęcie zęba, a kobitka co te zdjęcia robi wogóle telefonu nie odbiera. Póki co mama mi na leczenie wyłoży, a jak sprzedam koma to jej oddam. Kurde jednak zęby to drogi interes.
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurde, 700 zł leczenie zęba prywatnie masakra jakaś
|
|
|
#1119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No a na kase chorych 250 zł, to się pytam na jaką kase chorych skoro płacic musze??
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mała śpi , ale juz cos sapie pewnie się obudzi ![]() u mnie pogoda dzis fajna, aż się ucieszyłam, bo słonko i fajnie, bo prawie gorąco ![]() w Aldiku była za 15 zł bluzka dziecieca ![]() taka jakby biała bokserka z czarnymi i niebieskimi wzorkami- super jest wg mnie właśnie ma powazne motywy, a nie dzieciece
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-05 o 14:26 |
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, , nadrobiłam Was ale bez cytowania, tak na szybko.... Wybaczcie... Po prostu chciałam Wam się pochwalić, że zdaliśmy z Tżem!!!!!!! Zdaliśmy ten głupi egzamin!!!! Uffff! on na 3,5 a ja nawet na 4
Z tego co pamiętam: Chaigata - gratuluję obrony! i maszyny do szycia ;-)Effie - ten kraj to w ogóle paranoja, trochę dziś z TŻem pogadaliśmy i jestem ogólnie w dołku niesamowitym... Tak jak mowisz... na kasę chorych a i tak tyle płacić,masakra... ( Maju - gratuluję stażu! No niestety, znajomości to podstawa... Odczułam to bardzo. z jednej strony trochę dzięki znajomości dostałam pracę ale potem ja jakby straciłam bo pani dyrektor jednak była bardziej związana z kims innym. Tak mi powiedziała ;] Spadam zjeść zupkę (jeszcze z wczoraj) i neidługo przyjdzie hydraulik. Dziś Tża wyrwałam z łóżka krzykiem. Wkurzyłam się bo wieczorem nie dokręcił zaworu (do każdego spłukania w toalecie musimy odkręcić a potem dobrze dokręcic) i rano była mokra podłoga. Od razu zadzwonił i pan ma przyjśc po 15. Ciekawe ile weźmie za to.... ;/ Edytowane przez teacherka Czas edycji: 2011-07-05 o 14:29 |
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]()
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To polewamy każda okazja dobra
|
|
#1124 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-07-05 o 15:21 |
||
|
|
|
#1125 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A ja jedyny tort jaki lubię to od mojej cioci- bo nie jest mdły, ma banany w kremie i jest nasączany najlepszymi alkoholami z barku wujka, a potem mój wujek załamany, że najlepsza whishy na torty zużyta Ale i tak mało kto teraz torty piecze- większość osób kupuje, a ich nie jem, bo jestem prawie pewna, że mają żelatynę, fuuuj. A, że wszyscy wiedzą, że jej nie jem, to tort mam z głowy, bez odmawiania 100 razy
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-07-05 o 15:39 |
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() ![]() ![]() Ale rama ;-) Przyszedł pan do tego naszego nieszczęsnego zaworu, a że zawór wysoko a on niezbyt wysoki, to.... no powinniśmy mu dac jakiś taboret, ale nie mamy nic takiego,nie mamy nawet stabilnych krzeseł. stoi na moim stepperze:P:P:P hihihihi ;-)) A jak już wracamy do tortów to na moje ostatnie urodziny TŻ mi upiekł taki a'la tort Ja jemu też taki udawany - spód kupiłam ciemny, masę kupiłam taką gotową do zrobienia czekoladową i wymieszałam z dżemem porzeczkowym, ozdobiłam krokantem i malinkami. Mniammmm Tż był zachwycony
|
|
|
|
#1127 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodaja jasne ze zdasz i tz pewnie tez juz zdal suuuuper Cytat:
czlowiek ma mniejszy stres to odrazu lepiej Cytat:
Cytat:
niewiem dawno w Polsce nie wynajmowalam ale zazwyczaj to sie tak odbywalo |
||||
|
|
|
#1128 |
|
zawsze mam racje
|
co do znanych osób: widziałam ostatnio minge i na żywo jeszcze wygląda na większe ufo niż na zdjęciach
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
tez ja kiedys widzialam i jestem podobnego zdania
miala swego czasu sklep w Galerii Mokotow i bywala tam
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, Irenko, właściciel nei miał czasu. Ma nam oddać kasę za to niby. No zobaczymy... Pan "hydraulik" całkiem sensowny, sprawdza nam tam różne rzeczy.
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
a no to jak wam odda to w porzadku znajomym kiedys tak woda z wc ciekla kap kap i ponad 200zl rachunek wiekszy byl
|
|
|
|
#1132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio robię często takie ciasta na zimno, jakieś ptasie mleczko, lub sernik. Zawsze spód piekę lub ewentualnie używam biszkoptów- tych okrągłych ciasteczek.
|
|
#1133 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Bry
u mnie słoneczko świeci Cytat:
Cytat:
![]() gratuluje dodatkowej fuchy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja miałam kiedyś kanałowo zęba leczonego, ale to było już daaawno, ale nie wydaje mi się żebym płaciła widocznie się musiało pozmieniać :/Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1134 |
|
Zadomowienie
|
Ja pare lat temu kanałowo robilam zęba prywatnie i moze gora 300zł zaplacilam...ładnie poszlo w góre......A swoją droga mam pytanie,moze ktos bedzie wiedziec
Jak juz mialam raz robionego zęba kanałowo i mam plombe do wymiany to znowu trzeba leczyć kanałowo??
|
|
|
|
#1135 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja na krótko, bo muszę dziś projekt na uczelnie skończyć, bo jutro jedna z niewielu okazji, żeby go oddac. Praca super, choć po 8 godz przy kompie nie chcę mi się na wizaż włazić Jutro idę dopiero popołudniu, ale muszę wstać zawieżć projekt i książki do biblioteki. A póżniej dostanę projekt budowlany i kask i będę sprawdzać czy wszystko na budowie się zgadza, bo mamy oddanie projektu. Narazie strasznie jaram się tą pracą Nurku gratulacje Moja koleżanka pracowała jako tajemniczy, jak idziesz do restauracji czy kawiarni to jedzonko masz tez darmo. Tylko minus, że musisz zamówić to co będziesz w wytycznych miała.Teacherka gratulacje Ciekaw e czy bym wytrzmała z TZ i na uczelni i w domuEffie co do internetu z playa, ma mamy w Wawie chwalimy, ale jak wrócimy do rodziców to tam strasznie zamula. Więc bardzo uzależnione jest od miejsca odbierania. My mamy 10GB i swobodnie wystarcza. Chwile poodpoczywam i ponadrabiam, choć pewnie i tak nie zdołam.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2011-07-05 o 18:14 |
|
|
|
#1136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Marcia Ty dostałaś nową pracę, tak ? ![]() Dobrze pamiętam ? ![]() A gdzie pracujesz jeśli można spytać, bo niestety jestem niedoinformowana ![]() Ja codziennie wstaje o 6
|
|
|
|
|
#1137 |
|
zawsze mam racje
|
Idę naczynia zmyć, ja nie wiem co ja ostatnio robię- naczyń jak po imprezie na 15 osób
|
#1138 |
|
Zadomowienie
|
Asystentka projektanta
A mo TZ stwierdził, że kobiety nie wzbudzają respektu u budowlańców. Chyba zazdrosny jest trochę
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#1139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
na prawdę ekstrau mnie dupa z praca. |
|||
|
|
|
#1140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluję ! Oczywiście, że zazdrosny jest ![]() To dobrze ![]() Fajnie jest, gdy facet jest zazdrosny o swoją kobietę. Pamiętaj oni nie przyznają się do tego ![]() Ja wiem doskonale jak to jest pracować wśród facetów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

??
bedzie tort ale po mojemu
nadgodziny się szykują
a nie charytatywnie
i współczuję porypanego dnia 

) a mi sie wydaje, że spieprzyłam 

masakra jakaś
( 

widocznie się musiało pozmieniać :/