|
|
#1471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
Cytat:
![]() Cytat:
Nie mam zamiaru się przejmować odmowami, bo będę miała ważniejsze rzeczy na głowie, niż jakiś sfochowany czy nieobecny gość
|
||
|
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
I znów mnie trochę nie było, ale już wszystko nadrobiłam
![]() ![]() Piękne obrączki i Chyba mam identyczny pierścionek BebiBebi, śliczne obrączki ![]() Lasoa, gratulacje ![]() Gwiazdeczka, super wieczór panieński, gdyby mi ktoś taki zorganizował... Ifwka, szkoda, że brat nie przyjdzie :/ My za ślub zapłacimy 500 zł, po 100 zł organiście i kościelnemu, a co do ubioru kościoła to się jeszcze musimy umówić z pozostałymi parami, ale myślę, że nie wyjdzie nam więcej niż 200 zł. Ostatnio na nic nie mam czasu, ganiamy z tymi zaproszeniami codziennie, a jak już przychodzę to nie mam siły kompa odpalić, w pracy Was trochę podczytuję, a jak chcę coś skomentować to wtedy zwala się chmara klientów i później już nie mam kiedy :/
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
chcialam wstawic zdjecia z probnej ale zdjecie laduje sie a pozniej pokazuje blad nie wiem czemu
moze jutro w pracy mi się uda.za slub w parafii TZ placimy 500 zl w tym jest juz organista i koscielny a za kwiaty nie wiem ile bo sie pytalam pani ktora dekoruje kosciol ale nie potrafila mi nic odpowiedziec, ale przed nami jest tez slub wiec i tak bedzie na pol. ale w mojej parafii tez 1200 zl chca. |
|
|
|
#1475 |
|
Zadomowienie
|
Nam ksiądz powiedział za ślub 600 albo 700 zł i w tym jest już organista... może nie zmieni sie to do następnego roku...
Dziewczyny ale Wam ZAZDROSZCZĘ!!!!!! |
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u nas dzisiaj miesiąc do ślubu, dokładnie 31 dni ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i zaczyna się gorący okres
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no brat miał powód, jego żona jakoś tak w terminie naszego wesela ma operację, ale myślałam że chociaż jedno ich dzieci (ludzie dorośli po 20 kilka lat) przyjdą jako "przedstawiciel rodziny", ale oni mówia że niby mają dużo wesel i nie dadzą rady. To już jest dziwne, przecież nie chodzi o kase tylko o ich obecność.
---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- U mnie 400-500 za mszę, no i do tego zapowiedzi, organista, kwiaty, więc w sumie wychodzi ~1000zł.
|
#1479 |
|
Raczkowanie
|
udalo sie dołaczyć zdjecia.
wiec na zdjeciach moja probna (mi sie nie podoba ale coz chyba musze przy takiej zostac), podwiazka, obrączka i buty. suknie mam PRONOVIAS FIONA. twarz zamazana bo nie chce zeby kazdy ogladal a do klubu niestety nie dodano mnie jeszcze moze kiedys zasluze
|
|
|
|
#1480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1482 | ||
|
Raczkowanie
|
pędze obejrzeć
Cytat:
, a tak poważnie naprawdę ciut dużo my mamy 500 zł i to już z organistą i standardowym przystrojeniem kościoła.Cytat:
zaraz sobie oblukam
|
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już tak blisko ![]() Cytat:
ale buciki bardzo ładne
|
|
#1484 |
|
Rozeznanie
|
Anetka, fryzura ładna, dla mnie trochę zbyt "ulizana", ale niektórym takie bardzo pasują, to zależy od typu urody. Buciki super.
U nas z 98 zaproszonych osób (w tym my, fotograf i DJ) będą 63, więc ok. 1/3 odpadło. Ich strata. A co do zapraszania współpracowników - ja szefowi daję zaproszenie na ślub, jest tam wpisany tylko on, zresztą wszystkich znajomych na ślub zapraszaliśmy pojedynczo (chyba, że znamy ich oboje). A reszcie wysyłam maila nieimiennego. |
|
|
|
#1485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
własnie mam bardzo cienkie wlosy a wyglada inaczej. poprostu ta fryzura to nie jest dla mnie takie ŁAŁ, ale przekonuje się do niej trochę jak sobie wyobrażam całą oprawę czyli suknie, makijaz, welon. mi podwiazki tez nie bardzo się podobają ale musi byc cos niebieskiego wiec bedzie ![]() troche bedzie podniesiona z przodu zeby nie byla taka ulizana zobaczymy co to wyjdzie juz tego 6. a to juz za MIESIAC. boje sie pogody bo mowia ze poczatek sierpnia ma byc taki sam jak poczatek lipca a u mnie jest tragicznie |
|
|
|
|
#1486 |
|
Rozeznanie
|
Ee tam, prognozy pogody sprawdzają się może na 2 dni do przodu, więc bym nie wierzyła. poza tym akurat na pogodę wpływu nie mamy, trzeba się będzie cieszyć z tego, co będzie. Też mam ślub na początku sierpnia - a dokładnie 7.
|
|
|
|
#1487 |
|
Raczkowanie
|
Nawet mnie nie straszcie, ja też mam 6-go
|
|
|
|
#1488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
buciki tez bardzo fajne a co do podwiązki to przecież nikt poza mężem nie będzie jej oglądał ![]() Dziewczyny a możecie mi powiedzieć o co chodzi z tym klubem bo za bardzo nie wiem
|
|
|
|
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
ja to tylko boje sie ze sobie suknie pobrudze ale trudno przezyje jakos zla pogode. ale na pewno bedzie wspaniała
ostatnio powiedzialam tacie ze martwie sie ze pobrudze tren i welon a on do mnie TO PO CO BRALAS TAKI DLUGI
|
|
|
|
#1491 |
|
Zadomowienie
|
Kinga -
za dni do ślubu! ![]() anetka - mnie się fryzura podoba chyba nie doczytałam, jak chcesz mieć welon wpinany?
|
|
|
|
#1492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja sobie wyobraziłam jak suknia nasiąka mi wodą i zaczyna ważyć dwa razy więcej i ledwo ciągnę ją za sobą; miałam tak kiedyś na paintballu- dostałam taki kombinezon materiałowy z 6 rozmiarów za duży, wlazłam w jakieś bagno i to wszystko namiękło i ja, nieduża dziewczyna o rozmiarze 36 ledwo się w tym ciągnęłam... |
|
|
|
|
#1493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
welon bedzie wpinany nad tym kokiem mial byc tak od gory jak to w salonie nazwano PO SYCYLIJSKU prosciej mowiac "marynijnie" ale brzydko wygladalam wiec bedzie nad kokiem.
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też z wpiętym od góry źle wyglądam ![]() a jeszcze jak go nałoże na ramiona to już jak zakonnica... |
|
|
|
|
#1495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Buciki śliczne.
|
||
|
|
|
#1496 |
|
Zadomowienie
|
Bluberry dla Ciebie też
![]() wiecie, tak sobie powoli uświadamiam, że to już na prawdę tuż tuż, za miesiąc już kilka z nas będzie mężatkami będziemy czytać relacje, denerwować się razem kurcze, szybko ten czas lecie
Edytowane przez jusztyska Czas edycji: 2011-07-06 o 11:45 |
|
|
|
#1497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
obraczki sa klasyczne TZ takie wybral a mi tez sie podobaja. robione na wzor z apartu u jubilera 400 zl kosztowaly z naszym zlotem. widzialam ze duzo Sierpnioweczek takie ma ![]() DZIEWCZYNY DZIEKI ZA MILE KOMENATRZE DOTYCZACE FRYZURY ODRAZU LEPIEJ
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Zleciał ten czas baaardzo szybko! A i tak ja chcę już!
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Zadomowienie
|
ja też
a nawet zazdroszcze PMkom z 6 sierpnia:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

Nie mam zamiaru się przejmować odmowami, bo będę miała ważniejsze rzeczy na głowie, niż jakiś sfochowany czy nieobecny gość

moze jutro w pracy mi się uda.

22.05.2008

, a tak poważnie naprawdę ciut dużo my mamy 500 zł i to już z organistą i standardowym przystrojeniem kościoła.
a nawet zazdroszcze PMkom z 6 sierpnia:P