etorebka.pl cz. 29 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-05, 21:19   #1651
monica80c
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

kunia tę wiśniówkę z piwem to charli nie Ty- przepraszam

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
jak robią w Kulturalnym: piwo 0.5 + kieliszek wiśniówki smakuję, a potrafi zabić

najlepszego Charal
ha! tak myslałam- dziekuję uprzejmie spróbuję, ja piłam beherovka + piwo tez zabija
Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
bardzo ładne zwłaszcza koralowa

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

narazie prognozy na egry są 35 stopni - i szczerze to tylko temp powyżej 30 stopni nas zadowoli:P w tamtym roku padało 4 dni i było zimno - co prawda siedzieliśmy w basenach ale takich innych - droższych i tylko po 3 godziny... i dopiero ostatniego dnia było pięknie i cieplutko ...

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

ja mam tego Casisa przywiezionego z Francji ale jakoś się za niego zabrać wciąz nikt nie cgce:P
to z winem białym go 2/3 wina 1/3 cassisa
Cytat:
Napisane przez cyanide sun Pokaż wiadomość
jest moja Wildcat Doctor bag (89zł)
same plusy moim zdaniem:
-duża, pojemna
-dodatkowe kieszonki z przodu i z tyłu wiec mozna drobiazgi jeszcze tam upchac
-sliczna z wygladu
-nadaje sie 'na elegancko' i 'na sportowo'

ogolnie zdecydowanie polecam i jest warta swojej ceny.

a zauwazylam ze chyba nie jest tu popularna.
bardzo ładnie wygląda!
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Z tych nudów to pocięłam gacie i tworzę szorty

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Dziewczyny co jest nie tak z etorebka? Jestem zła bo wysłałam maila w sprawie reklamacji Pelayii i dostałam taką odpowiedz :

Witaj.

Niestety reklamacja nie zostanie uznana.

Takie uszkodzenia i otarcia są naturalnym zjawiskiem w przypadku nadmiernej
eksploatacji.

Pozdrawiam Łukasz Kucharski.

Nie sądzę żebym ją nadmiernie eksploatowała poza tym te otarcia pojawiły się dużo wcześniej Czy to naprawdę nie jest podstawa do złożenia reklamacji ? Kiedyś nie było z tym problemu ...
nie wyjaśnili co to znaczy nadmierna eksploatacja- niby zamiast spać ty i torba biegałyście po mieście?????? rany wspólczuję
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Nie dybry

OMG dziaro Ja i plyndze ale ja i ślub

Ja kupiłam podobną tylko z dłuższymi rączkami na all, nie pamiętam teraz nazwy firmy jak co napisz mi na pw to poszukam

On jest debilem towarzyskim To jest typ osoby której bardzo niecierpię - dużo gada, dużo się rusza(właściwie to wygląda jakby miał jakiś ciągły atak padaczki), chamski, "wsyzstkowiedzący", szowinista itd. itp. - człowiek bez zalet

Mogłabym cię prosić o zdjęcie na tobie Nie musi być cała postać chodzi mi o ogólne wrażenie, byłabym wdzięczna

Dziewczyny ale mam pechowy dzień dziś Najpierw mnie kot babci podrapał - ni z gruchy ni z pietruchy się rzucił na moją prawą łydkę. Mam całą podrapaną, pięknie będę wygladać w piątek, dość tego zrobił mi dziurę w spodniach Później kładłam zakupy do bagażnika samochodu i czuję, że coś mnie kłuje na plecach i odruchowo dotknęłam i chwyciłam jakąś osę czy coś - oczwyście zdążyła mnie użądlićJak mnie teraz boli to ja nie mogę Niech mnie ktoś przytuuliiii
:gl asiu:
Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
przed chwila wyszla kuzynka

danula, pij wapno w maxymalnych dawkach edit: o matko, z tego wszystkiego przeczytalam "że już zdażyła mnie uczulić" ...........
rany- piątka dzieci i alimenty????????????

daga może nie jest tak źle i warto spróbować
Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ależ dobrze, opijałyście mój sukces

Ja też

Weź no się ogarnij kobieto!

Ja tak robię

Agi Bil chyba znanej jako AgaBJ

A kto je lubi?

Współczuję, dobrze, że się szczęśliwie skończyło

Zajęty czy gej? (a może i to i to )

Wyciągnęłam rodzicielkę na miasto przybył t-shirt, plus jeden do spania (w końcu przecenili go!), sweterek i jakieś mazidła, a do tego zakochałam się w butach. Jak wpadnie grosz, będą moje

no racja racja ale torebki nie pomyliłam i tam występuje
Cytat:
gorzej!!!!!!!!!!!!!! prawdopodobnie to facet od ktorego lepiej trzymac sie z daleka nie wiem,czy zajety ale serio zlapalam lekkiego dolka, bo mimo,ze sie nie znamy tooooo.. strasznie mi na nim zalezy

jakie buciory?
:przytu l:
Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
tak mi narobiłaś tym snem ochoty na plyndze, że dziś zrobię
ze ślubu wyraźnie nie byłaś zadowolona, pana młodego nie widziałam niestety co by Ci teraz powiedzieć, abyś miała oczy szeroko otwarte na typa takiego a takiego

biedna Danulka

ja dziś zadzwoniłam do etorebki . myślę sobie - Monia czasem (czasem często ) do nich dzwoni, to ja też mogę. Mówiłam jak karabin maszynowy co mi się nie podoba, a Pan tylko "tak. tak. tak, rozumiem. aha. dobrze. tak, proszę to napisać. oczywiście, zależy nam na klientach. dobrze. tak. ma Pani rację" napisałam im kartce wszystko - z tym, że chcę zwrot kasy na konto + rabat na konto rabatowe, mają pamiętać też o kosztach wysyłki.

i byłam dziś u fotografa. nawet ładne zdjęcie dokumentowe mi przemiły Pan zrobił, podoba mi się (zdjęcie, nie Pan ) . potem pojechałam po akt urodzenia i do mojego urzędu gminy wypełnić wniosek o dowód. no i czekam teraz .

zobaczysz jak to wciąga, jeszcze chwila i zadzwonisz znowu
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 21:29   #1652
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Co Ci tak wesoło

Kliknęłam sobie pierścionek za całe 2.77zl
Stary 2011-07-05, 21:32   #1653
kataszynka
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, ma może któraś z was torebkę "hanne"?? Kurcze, patrzyłam w wątku z real zdjęciami, ale coś nie mogę znaleźć.. MA może ją któraś z Was?
kataszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 21:34   #1654
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ja to się modle żeby z moimi torebkami było wszystko ok bo szczerze mówiąc nie chce mi się z nimi handryczyć .... bo do nich można dzwonić, pisać a i tak nic nie dociera.

Chyba musieli mieć niezłe straty przez te reklamacje/ kody rabatowe, że podjęli aż tak drastyczne kroki ... trochę to wszystko przykre bo takie zmiany z dnia na dzień wyjdą im chyba tylko na niekorzyść.
Powiem Wam, że ja sama gdybym nie miała rabatu to bym raczej nic nie kupiła ... teraz te torebki u Nich tyle kasy kosztują, że spokojnie można iść do sklepu stacjonarnego, wybrać coś fajnego bez tych wszystkich wad, przesyłek itp. .
Jutro może napisze jakiegoś maila ,ale szczerze mówiąc to nie mam za bardzo na to ochoty.... ja zawsze kupowałam torebki bez większego rabatu jak już to było to co najwyżej kilka zloty i właśnie tak jak piszesz teraz torebki tyle kasy kosztują (do tego problemy z reklamacją , słaba jakość) ze jedną klientkę na pewno już stracili może im to nawet napiszę hehe Także te zmiany mogą wyjść im naprawdę na niekorzyść .
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 21:35   #1655
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
Nudi, ta gina jest bardziej bordowa czy bardziej czerwona?

a tak poza tym to coś mi chyba dolega
jestem tak strasznie senna, potrafię położyć się o 18 i spać do rana,
w ciągu ostatnich 5 dni aż 2 razy mi się to zdarzyło...

muszę przejść się na badania krwi chyba
bardziej bordowa . ale taki ładny odcień. w sumie ten na stronie dobrze oddaje ten kolor . tylko ten pasek lipny jest

Aniu, a może to tarczyca...? idź do lekarza koniecznie

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Ja tak samo - zastój

Bo cykorek jesteś I boisz się ryzykować
wcaale nie . naprawde sie nie widujemy . ostatni raz widziałam go jak miał z 10 lat chyba
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 21:38   #1656
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
wcaale nie . naprawde sie nie widujemy . ostatni raz widziałam go jak miał z 10 lat chyba
Czas to nadrobić
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 21:45   #1657
monica80c
Zakorzenienie

cześć ania
jejku ja tak jak Nudi pomyslałam- tarczyca, ale to i inne objawy....- moze to przemęczenie po prostu

daga

przemyślałam co napisałaś- i ole dobrze- to lepiej się trzymać z daleka, ale lepiej się samej przekonać czy tak jest w istocie może
pw?

Cytat:
Co Ci tak wesoło

efekt nudów mnie rozbawił- pokaż szorty jak je zrobisz
Cytat:
Jutro może napisze jakiegoś maila ,ale szczerze mówiąc to nie mam za bardzo na to ochoty.... ja zawsze kupowałam torebki bez większego rabatu jak już to było to co najwyżej kilka zloty i właśnie tak jak piszesz teraz torebki tyle kasy kosztują (do tego problemy z reklamacją , słaba jakość) ze jedną klientkę na pewno już stracili może im to nawet napiszę hehe Także te zmiany mogą wyjść im naprawdę na niekorzyść .
powinny przynajmniej

ja w sumie byłam zaskoczona taką łatwością reklamacji jaka była- ni krzyczcie tylko- chodzi mi oto założenie klient ma zawsze rację- no ale teraz przeszli z jednej skrajności w drugą
Stary 2011-07-05, 21:59   #1658
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Ja to się modle żeby z moimi torebkami było wszystko ok bo szczerze mówiąc nie chce mi się z nimi handryczyć .... bo do nich można dzwonić, pisać a i tak nic nie dociera.

Chyba musieli mieć niezłe straty przez te reklamacje/ kody rabatowe, że podjęli aż tak drastyczne kroki ... trochę to wszystko przykre bo takie zmiany z dnia na dzień wyjdą im chyba tylko na niekorzyść.
Powiem Wam, że ja sama gdybym nie miała rabatu to bym raczej nic nie kupiła ... teraz te torebki u Nich tyle kasy kosztują, że spokojnie można iść do sklepu stacjonarnego, wybrać coś fajnego bez tych wszystkich wad, przesyłek itp. .
Ja też kupuję tylko tedy, gdy mam rabat w miarę sensowny.
A co do reklamacji, to mają regulamin nieprzepisowy, to się nadaje do UOKiKu, więc niech lepiej nie podskakują za mocno.

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kataszynka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ma może któraś z was torebkę "hanne"?? Kurcze, patrzyłam w wątku z real zdjęciami, ale coś nie mogę znaleźć.. MA może ją któraś z Was?
Było już o tym 100 razy, nawet dzisiaj
Hanne jest do d.py, sama ją kiedyś zamawiałam, jest paskudna, żółtawa i skóra jak cerata. Nic dziwnego, że ją tak przecenili, pewnie nikt nie chce tego kupować.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 22:03   #1659
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
bardziej bordowa . ale taki ładny odcień. w sumie ten na stronie dobrze oddaje ten kolor . tylko ten pasek lipny jest

Aniu, a może to tarczyca...? idź do lekarza koniecznie

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

jakiś czas temu (ale pewnie już ponad rok temu) badałam TSH, FT3, FT4
wtedy było ok
Cytat:
cześć ania
jejku ja tak jak Nudi pomyslałam- tarczyca, ale to i inne objawy....- moze to przemęczenie po prostu
Monia
a jakie jeszcze objawy?
przemęczenie pewnie też, ostatnio nie jest lekko u mnie w pracy,
stres na poziomie + 300% normy

może jutro jak wstanę w miarę wcześnie to pójdę na badanie krwi

kliknęłam sobie mayę
20zł+ przesyłka
jeszcze nie potwierdziłam
Stary 2011-07-05, 22:10   #1660
dagna1
Zakorzenienie

monia pw tylko daj mi troche czasu, bedzie dlugie

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 22:11   #1661
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
jakiś czas temu (ale pewnie już ponad rok temu) badałam TSH, FT3, FT4
wtedy było ok

Monia
a jakie jeszcze objawy?
przemęczenie pewnie też, ostatnio nie jest lekko u mnie w pracy,
stres na poziomie + 300% normy

może jutro jak wstanę w miarę wcześnie to pójdę na badanie krwi

kliknęłam sobie mayę
20zł+ przesyłka
jeszcze nie potwierdziłam
http://pl.wikipedia.org/wiki/Niedocz...C4%87_tarczycy

wklejam bo nawet wikipedia wie lepiej uznałam

ale myślę, żeby zacząć od badania krwi- po co Ci tarczyca- przemęczenia wystarczy

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
monia pw tylko daj mi troche czasu, bedzie dlugie
Stary 2011-07-05, 22:26   #1662
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Hanne jest do d.py, sama ją kiedyś zamawiałam, jest paskudna, żółtawa i skóra jak cerata. Nic dziwnego, że ją tak przecenili, pewnie nikt nie chce tego kupować.
może w miejsce przy real katalogu gdzie ma być Hanna, wkleić twoją krótką opinię?
ostatnio sporo osób o nią pyta, byłoby łatwiej
Cytat:
ha! tak myslałam- dziekuję uprzejmie spróbuję, ja piłam beherovka + piwo tez zabija
ja raz piłam beherovkę (czy jak to tam) z sokiem pomarańczowym, całkiem całkiem
a piwo z wiśniówką polecam

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2011-07-05 o 22:27
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 22:35   #1663
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
może w miejsce przy real katalogu gdzie ma być Hanna, wkleić twoją krótką opinię?
ostatnio sporo osób o nią pyta, byłoby łatwiej

ja raz piłam beherovkę (czy jak to tam) z sokiem pomarańczowym, całkiem całkiem
a piwo z wiśniówką polecam
spróbuję na pewno i jak mnie nie zabije to się pochwalę
Stary 2011-07-05, 22:38   #1664
hanusia505
Zakorzenienie

Dziewczyny widzialascie w necie jakas delikatna i niedroga bizuterie pasujaca do bezowo rozowej sukienki?

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 22:41   #1665
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Dziewczyny widzialascie w necie jakas delikatna i niedroga bizuterie pasujaca do bezowo rozowej sukienki?
ale interesuję cię srebrna czy zwykła sztuczna?

ostatnio na wątku katherine starlit otwarła zamówienie, warto czatować, bo biżuteria tania, antyalergiczna i można wygrzebać perełki
a ja polecam iloko, ale dość drogo tam

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 22:46   #1666
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
ale interesuję cię srebrna czy zwykła sztuczna?

ostatnio na wątku katherine starlit otwarła zamówienie, warto czatować, bo biżuteria tania, antyalergiczna i można wygrzebać perełki
a ja polecam iloko, ale dość drogo tam
Moze byc sztuczna.
Z katherine chyba w tej chwili nic mnie nie wzywa
Zerkne na to iloko, dzieki

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 22:56   #1667
reniabg
Wtajemniczenie

Jestem
Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Renia zdaj relacje jak prezentują się nowe drzwi
Jeszcze nie wprawione a za wiele nie widziałam bo w kartonie i folii - biedne czekają na podłogi...

Cytat:
tż mieszka w domu jednorodzinnym. Był samw domu z psem - mam z bratem pojechali na zakupy. Przeszłam przez bramkę, podchodze już do drzwi a tu nagle słysze jakiś trzask, patrze w górę nad balkon a tam płomienie na kablach prądowych wchodzących do domu! normalne płomienie, żywy ogień! wiec ja w panikę - najpier dzwoniłam dzwonkiem ale sobie po kilku sekundach uświadomiłam, że pewnie pradu juz niema, wiec lece po schodach na góre, wpadam do środka i krzyczę, że się pali tam na zewnątrz nad balkonem, tż troche zgłupiał, pies skakał bo myślał, że się bedzie witał, wybieglismy na balkon a tam juz płomienie się zgasiły i tylko czarne kłeby dymu szły.
O rany!!!! Instalacja do poprawki...

Cytat:
Dziewczyny co jest nie tak z etorebka? Jestem zła bo wysłałam maila w sprawie reklamacji Pelayii i dostałam taką odpowiedz :

Witaj.

Niestety reklamacja nie zostanie uznana.

Takie uszkodzenia i otarcia są naturalnym zjawiskiem w przypadku nadmiernej
eksploatacji.

Pozdrawiam Łukasz Kucharski.

Nie sądzę żebym ją nadmiernie eksploatowała poza tym te otarcia pojawiły się dużo wcześniej Czy to naprawdę nie jest podstawa do złożenia reklamacji ? Kiedyś nie było z tym problemu ...
Ostatnio tak się właśnie dzieje....

Cytat:
Nie dybry

Dziewczyny ale mam pechowy dzień dziśNajpierw mnie kot babci podrapał - ni z gruchy ni z pietruchy się rzucił na moją prawą łydkę. Mam całą podrapaną, pięknie będę wygladać w piątek, dość tego zrobił mi dziurę w spodniach Później kładłam zakupy do bagażnika samochodu i czuję, że coś mnie kłuje na plecach i odruchowo dotknęłam i chwyciłam jakąś osę czy coś - oczwyście zdążyła mnie użądlićJak mnie teraz boli to ja nie mogęNiech mnie ktoś przytuuliiii
ojojojoj
biedactwo

Cytat:

Dokładnie, dziś musiałam śmignąć do Wrocka odebrać buty to zajrzałam do Pasażu - jak na złość tyyyle pięknych terebuniek było że masakra!! A ja nie mogłam kupić ani jednej

Cytat:
Cześć Maniaczki,

widzę, że zamówienia składacie, chyba stara miłość nie rdzewieje mimo wad obiektu (etorebki jako sklepu)

sama bym coś zamówiła ale... nie wiem co

maya mnie kusi bo tania jak barszcz - ale już ją miałam kiedyś i sprzedałam, sigrid kopertówka - ale gdzie ja ją będę nosić... taki niepraktyczny zakup, madara niebieska - nie do końca jestem przekonana do niej, gina bordowa... zielona sigrid mi nawet przeszła przez myśl,

Aniu moze to przemęczenie ale lepiej idź

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Charalku zdrówka życzę i wszystkim Karolinom także
Stary 2011-07-06, 00:01   #1668
maggie82
Zakorzenienie

Hej

Na początek:

CHARAL - wszystkiego najlepszego Torebki już zamówione, więc życzę by przyszły bez wad ... a Tż miał fajny pomysł na prezent

Cytat:
przyszła Sigrid. jest okropna. krzywe zapięcie, płótno jakies szare....i takie niemiłe, bleeeeeee... wygląda jak z jakiegos targu
No co Ty A tak mi się podobała na zdjęciach

Cytat:
aaaa, słuchajcie, śnił mi się ślub Danuli

ale to był bardzo dziwny ślub... bo siedziałam z Danulą w jakiejś restauracji i jadłyśmy placki ziemniaczane i Danulka była taka smutna. ja byłam też zaproszona na ślub i do ślubu zostały 2 godziny i tak mówię: "Danula, chyba pora już iść i się przygotować" a ona takim smutnym głosem "no tak, to idźmy". i w ogóle Danula się tak ociągała do tego ślubu... i założyła suknię, przejrzała się i mówi "CO TO ZA SUKNIA, jak ja wyglądam??!!" . i się obudziłam

i tak teraz znalazłam: "Jeśli śni ci się czyjś ślub, to znaczy, że los ześle ci radość i wszelką pomyślność." tylko to w sumie nie był slub, ale szykowanie się do ślubu...

Cytat:
Jak ja nie lubię tego momentu w życiu
Myślisz sobie że wszystko Ci się układa, że żyje Ci się dobrze aż tu nagle złe wiadomości
Cytat:
Ach TŻ ma problemy w pracy a dopiero co w piątek podpisał umowę
wszystko się ułoży

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez cyanide sun Pokaż wiadomość
jest moja Wildcat Doctor bag (89zł)
same plusy moim zdaniem:
-duża, pojemna
-dodatkowe kieszonki z przodu i z tyłu wiec mozna drobiazgi jeszcze tam upchac
-sliczna z wygladu
-nadaje sie 'na elegancko' i 'na sportowo'

ogolnie zdecydowanie polecam i jest warta swojej ceny.

a zauwazylam ze chyba nie jest tu popularna.
Całkiem całkiem zaczyna mi się podobać, szczególnie skórka a zrobiłabyś zdjęcie na ramieniu ? Da się ją swobodnie tak nosić ?

Cytat:
tż mieszka w domu jednorodzinnym. Był samw domu z psem - mam z bratem pojechali na zakupy. Przeszłam przez bramkę, podchodze już do drzwi a tu nagle słysze jakiś trzask, patrze w górę nad balkon a tam płomienie na kablach prądowych wchodzących do domu! normalne płomienie, żywy ogień! wiec ja w panikę - najpier dzwoniłam dzwonkiem ale sobie po kilku sekundach uświadomiłam, że pewnie pradu juz niema, wiec lece po schodach na góre, wpadam do środka i krzyczę, że się pali tam na zewnątrz nad balkonem, tż troche zgłupiał, pies skakał bo myślał, że się bedzie witał, wybieglismy na balkon a tam juz płomienie się zgasiły i tylko czarne kłeby dymu szły.
Fashion dobrze, że nic się Wam nie stało
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 00:02   #1669
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dybry

OMG dziaro Ja i plyndze ale ja i ślub

Ja kupiłam podobną tylko z dłuższymi rączkami na all, nie pamiętam teraz nazwy firmy jak co napisz mi na pw to poszukam

On jest debilem towarzyskim To jest typ osoby której bardzo niecierpię - dużo gada, dużo się rusza(właściwie to wygląda jakby miał jakiś ciągły atak padaczki), chamski, "wsyzstkowiedzący", szowinista itd. itp. - człowiek bez zalet

Mogłabym cię prosić o zdjęcie na tobie Nie musi być cała postać chodzi mi o ogólne wrażenie, byłabym wdzięczna:p rosi:

Dziewczyny ale mam pechowy dzień dziś Najpierw mnie kot babci podrapał - ni z gruchy ni z pietruchy się rzucił na moją prawą łydkę. Mam całą podrapaną, pięknie będę wygladać w piątek, dość tego zrobił mi dziurę w spodniach Później kładłam zakupy do bagażnika samochodu i czuję, że coś mnie kłuje na plecach i odruchowo dotknęłam i chwyciłam jakąś osę czy coś - oczwyście zdążyła mnie użądlić:cr y:Jak mnie teraz boli to ja nie mogę Niech mnie ktoś przytuuliiii:cr y:
Biedna Danulka już Cię przytulam
Kumulacja złych zdarzeń

(a KOTY to WREDNE istoty )
Stary 2011-07-06, 00:07   #1670
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam uczulenia- jeszcze żyję Zrobiłam sobie octem i fenistilem ale jeszcze boli((

Nie mam żądła - dziurka jest i bąbel i ból jakby mnie ktoś bił szczotką ryżową (druc ianą znaczy)
Mam chipsy i nie zawacham się ich użyć, ktoś tu pisał o smaku chakalaka - jak będą nie dobre to będzie mnie miał na sumieniu

Też dostałyście maila z wielką wyprzedażą -70% na etorebce?
I jak chipsy ? Dobre ???
Też dostałam takiego maila - potwierdzam

Cytat:
Aaaa! Idę w piątek do pracy

Cytat:
gorzej!!!!!!!!!!!!!! prawdopodobnie to facet od ktorego lepiej trzymac sie z daleka nie wiem,czy zajety ale serio zlapalam lekkiego dolka, bo mimo,ze sie nie znamy tooooo.. strasznie mi na nim zalezy

jakie buciory?

Cytat:
Cześć Maniaczki,

widzę, że zamówienia składacie, chyba stara miłość nie rdzewieje mimo wad obiektu (etorebki jako sklepu)

sama bym coś zamówiła ale... nie wiem co

maya mnie kusi bo tania jak barszcz - ale już ją miałam kiedyś i sprzedałam, sigrid kopertówka - ale gdzie ja ją będę nosić... taki niepraktyczny zakup, madara niebieska - nie do końca jestem przekonana do niej, gina bordowa... zielona sigrid mi nawet przeszła przez myśl,

Hej Aniu dawno Cię nie było ... koniecznie do lekarza idź to może być anemia

Cytat:
Co Ci tak wesoło

to z przesyłką czy bez ???
Stary 2011-07-06, 00:24   #1671
monica80c
Zakorzenienie

maggie

a ja mykam

daga : przytul::przytul :
Stary 2011-07-06, 00:32   #1672
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
maggie

a ja mykam

daga : przytul::przytul :
pa wlasnie wyslalam. przygotuj sobie popcorn

Stary 2011-07-06, 00:33   #1673
martini.
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ostatnio w pracy byłam 18czerwca więc dobrze że dziś zadzwonił
Ja 6 czerwca skończyłam kursy teraz licho a kasa się rozchodzi.

Cytat:
Cześć Maniaczki,

Chyba Cię ściągnęłam, bo dzisiaj o Tobie myślałam.
Może anemia?

Cytat:
ja w sumie byłam zaskoczona taką łatwością reklamacji jaka była- ni krzyczcie tylko- chodzi mi oto założenie klient ma zawsze rację- no ale teraz przeszli z jednej skrajności w drugą
Ja powiem szerze, też. Ale teraz to gruba przesada!

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Całkiem całkiem zaczyna mi się podobać, szczególnie skórka a zrobiłabyś zdjęcie na ramieniu ? Da się ją swobodnie tak nosić ?
Pytanie nie do mnie, ale odpowiem spokojnie wchodzi jest bardzo pojemna, a skórka jest mięsista i gruba, podobna do Anori. Taka w starym stylu etorbekowym
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 00:57   #1674
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
pa wlasnie wyslalam. przygotuj sobie popcorn

pfffffffffffff spoko
teraz mykam jakby co - będę jutro!

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Ja 6 czerwca skończyłam kursy teraz licho a kasa się rozchodzi.

Chyba Cię ściągnęłam, bo dzisiaj o Tobie myślałam.
Może anemia?

Ja powiem szerze, też. Ale teraz to gruba przesada!

Pytanie nie do mnie, ale odpowiem spokojnie wchodzi jest bardzo pojemna, a skórka jest mięsista i gruba, podobna do Anori. Taka w starym stylu etorbekowym
widocznie oni całym sercem się angażują albo w jedną albo w druga str albo kochają reklamacje albo ich nienawidzą

pa kochane
Stary 2011-07-06, 01:03   #1675
dagna1
Zakorzenienie

monia (ciotko ) dzieki spij smacznie ja lece z psem i musze umyc wlosy, rychlo w czas

Stary 2011-07-06, 02:03   #1676
martini.
Zakorzenienie

też idę
dobranoc!

Nika widzę Cię
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 06:43   #1677
cyanide sun
Wtajemniczenie

dziewczyny nie mam zabardzo mozliwosci zrobic foto na sobie. ale torebka jest w rzeczywistosci o wiele ladniejsza niz na tych zdjeciach. i mozna ja nosic normalnie na ramie, ma odpowiednio dlugie raczki
cyanide sun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 07:55   #1678
iza251
Zakorzenienie

Cześć
Ale ulewa u mnie od rana ,masakra

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
A ja kocham dwie madary i nie wiem którą wziąć
Mam nadzieje że się w którejś odkocham na żywo, ide w czwartek, świeżo po obronie musze mieć jakąś nową przyjaciółke, albo dwie
Ja wczoraj byłam u koleżanki z madarą niebieską,jak ją zobaczyła to normalnie piała z zachwytu i oczywiście pytania,gdzie ją kupiłaś za ile,że taki piękny kolor,że ona też taką chceee,bez przerwy mierzyła...a ja perfidnie nie powiedziałam jej prawdy powiedziałam jej,że w Krakowie,bo ostatnio byłam Może nie ładnie zrobiłam,ale tak naprawdę tylko moja mama i siostra wie skąd biorę te torebki
Kupię jeszcze karmelową madarę,ale jak nacieszę się niebieską
Stary 2011-07-06, 08:17   #1679
charal
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wszystkim które wczoraj pominęłam w podziękowaniach serdecznie dziękuję za życzenia, jesteście najkochańsze wszystkie bez wyjątku, a teraz- tadam! niu mi

mam nadzieję że jest w miarę ok

Wczoraj nabyłam lakier miss sporty koralowy, piękny on jest, zachwalała chyba danulka, tylko te wielkie pędzle są okropne, wolę takie cienkie sztywne pędzelki a nie pędzlisko jak do różu conajmniej, ale za ten kolor wybaczam, chociaż w mojej kolekcji koralowych lakierów jak narazie niezwyciężony H&Mowy koral, tuż za nim barbra
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdj 015.jpg (30,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj1 018.jpg (33,8 KB, 37 załadowań)

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-07-06 o 08:21
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 08:48   #1680
iza251
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: etorebka.pl cz. 29

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wszystkim które wczoraj pominęłam w podziękowaniach serdecznie dziękuję za życzenia, jesteście najkochańsze wszystkie bez wyjątku, a teraz- tadam! niu mi

mam nadzieję że jest w miarę ok

Wczoraj nabyłam lakier miss sporty koralowy, piękny on jest, zachwalała chyba danulka, tylko te wielkie pędzle są okropne, wolę takie cienkie sztywne pędzelki a nie pędzlisko jak do różu conajmniej, ale za ten kolor wybaczam, chociaż w mojej kolekcji koralowych lakierów jak narazie niezwyciężony H&Mowy koral, tuż za nim barbra

ŚWIETNIE bardzo Ci do twarzy
ŚLICZNA JESTEŚ

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości