|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
tutaj te soczewki;-) prześwituje troche moj kolor ale to dlatego ze mi sie zrenice od lampy zmniejszyly jak mam normalne to nie widac wcale zielonego
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Karola, ładne te soczewki zawsze chciałam sobie zafundować brązowe
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie nie miałaś dla mnie czasu a świadek chodził i się do każdego przysiadał (2 razy się z nim witałam )ale Ci wybacze a z tym krótkim filmikiem to super pomysł - bo ja niecierpię tych kilku godzinnych filmów z ślubu i wesela. A taki obejrzy się nie jeden raz z wielką przyjemnością ![]() spać mi się chce kiedy ten weekend![]() aa karola super oczyska
|
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna... bolą mnie te plecy tak, że siedzenie i lekkie schylanie się zaczęły mi sprawiać problem :/
|
|
#1925 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Gleńka, cudowna relacja
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie Stefka, Glen Wszystkiego Naj Najlepszego w dniu imienin czy mamy jakieś inne Dominiki na pokładzie? |
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mam do powiedzenia tylko tyle http://demotywatory.pl/3227519/Asniewyspaem ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Wszystkim Dominikom wszystkiego najlepszego! ![]() |
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osz, nom... Wolne mam zaplanowane na piątek, więc wtedy dopiero mogę wyleżeć ale dziś też mam plaster rozgrzewający, więc zawsze coś. Może to jakieś korzonki czy coś? nie znam się, nie miałam nigdy.
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Glenia boska relacja! Widać, że wesele się udało ![]() Jusia fajne fotki z Chorwacji Cytat:
|
|
|
|
|
#1931 | ||
|
Zakorzenienie
|
super foty
Naj jak długie już masz włosy ! Cytat:
![]() Cytat:
Witam Wczoraj piłam z przyjaciółką i chyba wypiłam o jednego drinka za dużo Do tego zapamiętać raz na zawsze : " nie dzwonić po pijaku do TŻ i mu się nie użalać" Masakra w nocy była ze mną. Tak mi się przykro zrobiło pod koniec spotkania , że w nocy jak dzwoniłam do TŻ, to wyłam jak bóbr mu do słuchawki ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- a no i glenia super relacja ![]() ogólnie po takich relacjach ślubnych nie wyobrażam sobie nie zrobić wesela ! A widać, że wesele się udało i potem jeszcze te poprawiny super zazdroszczę
|
||
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, teraz ja Ci zazdroszczę wyjazdu przed Tobą
![]() Anioł, ooooo tak, znam to wycie po pijaku
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem!
Wszyscy mi to mówią! nie obcinałam na krótko od stycznia, więc chyba nie najgorzej urosły, jak na pół roku a czemu się użalałaś, co? Bisia, śpiochu Karola, fajne te soczewki! ja chciałam kiedyś szare ![]() Dzień dobry, cześć i czołem, szukam przepisu na pyszną zapiekankę makaronową i spadam gotować
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, to maści rozgrzewające i pod kołdrę leżeć
Może da się jednak przesunąć wolne na wcześniej, np jutro? Jak nie wygrzejesz, to jutro nie będziesz w stanie pozycji zmienić.Carmi, 33 st. miały być w którejś prognozie u w Polsce w ten weekend Jak będą, to nie będę zazdrościć
|
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za życzenia
![]() Choć wiem, że w niektórym regionach imenin się nie obchodzi, to mi bardzo miło
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Jędza
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jusia ![]() ![]() dopóki porządnie nie wygrzejesz tych pleców, to nie ma co liczyć na poprawę
|
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziękuję za życzenia Stefcia, wszystkiego naj!
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście coraz gorzej z tymi plecami, już żadna siedząca pozycja się nie sprawdza.Dominiczki, wszystkiego najlepszego!
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
dobra coś tam w klubie zostawiłam tylko chyba będę musiała jeszcze uzupełnić bo nie wiem czy ktokolwiek mnie zrozumie
( bo ja chyba sama jeszcze tego nie nie rozumiem)
|
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Med, co do sprawy z uczelnią - myślę, że powinnaś normalnie pójść do dziekanatu i wyjaśnić, co i jak z tą Twoją średnią. może naiwnie do tego podchodzę, ale ja miałam przemiłą panią z dziekanatu i wszystko ładnie tłumaczyła, włącznie z tym, jak nagiąć procedury
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
hej, witam z domu
![]() glen - piękna relacja ![]() sanrioo - gratuluje ![]() i najlepsze życzenia imieninowe dla wszystkich Dominik |
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sanrioo, super, gratuluję pracy! ![]() Glenia..relacja cudowna )Strasznie mi się podobał pomysł poprawin w domu! Ile mieliście gości na weselu? Rozumiem że do domu nie zparaszaliście wszystkich?Tylko znajomych, czy rodzinę? Jak to ogarnęliście? Bardzo mnie to ciekawi bo sama bym chciała takie poprawiny... Z doświeadczenia wiem, że jak jest duża sala, mało ludzi przychodzi, zwykle żeby zjeść posiedzieć trochę i wyjść i tak jest "pusto"...więc super że Wam sie udało zrobić imprezę. Czy koszt był dużo mniejszy jak nie robiliście poprawin w sali?
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
aaa dziewczyny majace dzis imieniny - Wszystkiego najlepszego zycze
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-07-06 o 11:16 |
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie rozmawiałm z Tż przez tel. i on nagle mówi, że jego mama chce ze mną rozmawiac
minę musiałam mieć ciekawą a ona mi złożyła zyczenia, bo się dowiedziła, że miałam imieniny wczoraj
|
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki trochę nadrobiłam, dziękuję za wspaniałe życzenia, wzruszyłam się
![]() Osz dziękuję za relację i wrzucenie fotek i Wam wszystkim za wspaniałe komplementy ale mężowi nie przekażę tych wszystkich ochów i achów na jego temat, bo jeszcze mi tu napęcznieje z dumy hehe powiedziałam mu wczoraj, że wszystkie uznałyście go za ciacho![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
Jedzenia zostało masę z wesela, napoje i alkohol też, więc koszt poprawin prawie żaden - tylko zużycie energii itp (no i poszło strasznie dużo papieru toaletowego Jedzenie cały czas mieliśmy ciepłe w piekarniku, każdy sobie nakładał jak chciał i tyle Muzyczkę na kompie puszczaliśmy, głośniki mamy dobre więc było super. Myśleliśmy z początku, że nikomu nie będzie się chciało tańczyć, ale jak tylko zwinęliśmy dywan to wszyscy się ruszyli i była impreza Także naprawdę polecam, atmosfera baaardzo rozluźniona i swobodna, też z racji tego, że mieszkamy w domu, a nie w mieszkaniu no i rodziców nie było, więc też plus. Tylko warunkiem takich poprawin jest dobra wódka weselna, bo gdyby wszyscy byli na kacu, to mało kto by przyszedł podejrzewam a tak było jakieś 30 osób, ledwo się mieściliśmy ale naprawdę wspomnienia super - normalnie drugie wesele![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- tak w ogóle to nie wiem, kiedy odpoczniemy, bo dzisiaj znowu przychodzą znajomi na pokerka jutro idziemy z dziewczynami na imprezę, a w piątek kolacja imieninowo-podziękowaniowa z rodzicami, tzn z teściami i moim tatą, a w niedzielę z teściami i moją mamą masakra!
|
|
#1949 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Wszystkim Dominikom
![]() A tak to w ogóle to klub Dziewczyny :|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż domyślam się, że takie sprawy to już będę musiała z dziekanem ds studenckich rozmawiać. Bo poza ogólnymi wymaganiami (średnią do dyplomu mam na razie jakieś 4,02 bez tego semestru, więc nie powinno być problemu, zależy jak patrzą na poprawki egzaminów) to kwestia tych głupich różnic w ilości godzin i ectsach. Ktoś mi to musi porównać i policzyć ![]() Glenia, jeszcze obudzisz w nim playboya i co to będzie?
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-07-06 o 11:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

i buziaki

ale dziś też mam plaster rozgrzewający, więc zawsze coś. Może to jakieś korzonki czy coś?
nie znam się, nie miałam nigdy.

Może da się jednak przesunąć wolne na wcześniej, np jutro? Jak nie wygrzejesz, to jutro nie będziesz w stanie pozycji zmienić.