|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
|
|
|
#1322 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Z bluszczem już sobie potrafię poradzić, nie raz go przysuszyłam ![]() A skrętnik, kurcze, rzadko podlewam ( ) i schnie, częściej też schnie Moja siostra mówi, że powinien zakwitnąć ![]() Golden, bardzo Ci dziękuję Już zapisuję nazwy co by nie zapomnieć ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Wyrośnie
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
marta mi sie widzi narzuta nr 2
![]() Co do materiału to moja mama ma taką, i jest cała pochaczona i jakby pomechlona juz po paru miesiacach uzywania pewnie w duzym stopniu przez psy, ale nie wiem czy pranie tez nie mialo na to wpływu
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Robię gofry... Półtora roku nie jadłam, dacie wiarę? cos mi tam śmierdzi spalenizną, choć nic nie widac.... Może być przez to nieużywanie?
ja uwielbiam wezsietato.pl
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
ale fajna stronka
![]() nie wiedziałam, że taka jest. później poczytam ![]() śpiąca się robię wstawiłam pranie, później jeszcze jedno muszę wstawić zmopować by się przydało, ale mała nie zrobiła dziś drzemki i nie bardzo mam jak ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() ale może faktycznie przez psy.
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Lili a ty nie mozesz małej wsadzić do jakiegos kojca zeby zajęła się sobą? jak ona nie spi to Ty cały czas jestes do jej dyspozycji, ze tak nazwe
![]() bo to ciezko cos zrobic
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
nie wierzę, aż muszę się pochwalić
![]() mała teraz nie chciała butli, więc odstawiłam w zasięgu jej ręki na stołku. zawsze ja jej daję, a teraz patrzę, a ona wzięła butlę, położyła się i sama doi w szoku jestem
|
|
#1328 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Troche nadrobilam. Dostalam dzis dodatek wakacyjny w pracy wiec planuje 4 stoweczki dac na oszczedzajace a 150 mam do przebimbania I cos mnie bardzo ucieszylo w pracy ale to bym nie chciala tak publicznie pisac ![]() Aaaa - i mi taka pogoda baaaardzo odpowiada, chlodek i czasem deszczyk Chaigata - gratukuje obrony, brawo ![]() Dodaja - brawa dla TZ ![]() Anastazja - mam nadzieje ze z Twoja mama lepiej ![]() Golden - no staram sie jak moge ale czatujecie duuuuzo ale to dobrze bo choc czasem nic nie pisze to lubie Was poczytac Kelpie - mam nadzieje ze Twojej babci sie poprawi po tej amputacji. A szefostwa nie rozumiem, maja do tego w ogole prawo? Urlop to urlop przeciez i ja sobie nie wyobrazam ze mam rachunek przedstawic. To co, jak ktos siedzi w domu to urlopu nie dostanie? Co za bezsens ![]() Teacherka - mam nadzieje ze znajdziesz prace w zawodzie, naprawde Chciclabym zeby w przyszlosci moje dzieci uczyla taka prawdziwa nauczycielka z pasja i powolaniem pedagogicznym ![]() Lili - fajny termometr ![]() Co do jedzenia - ja tez lubie mieszac, po slodkim wytrawne a po wytrawnym slodkie Cytat:
![]() Cytat:
Bo jak na kartce to sa 2 opcje: albo robisz je prywatnie albo idziesz do swojej przychodni do lekarza rodzinnego i mowisz mu ze potrzebujesz do gin tych badan i rodzinny Ci da skierowanie i wtedy w tej przychodni Ci krew pobiora i to pojdzie na kase chorych. Jest tez opcja ze rodzinny sie wkurzy ze czemu on/ona ma Ci dawac skierowanie, niech gin da jak chce miec zrobione badania - i ja sie wtedy rodzinnemu wcale a wcale dziwic nie bede, bo taka prawda
|
||
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie. W weekend przyjężdza moja siostra z rodzinką wymyśliłam, że pierwszego dnia zrobie kotelty, ale nie mam pojęcia co zrobić w niedziele
Pomóżcie.
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-07-06 o 17:00 |
|
|
|
#1330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
duża dziewczynka.
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- jak już zebrałam szczękę z podłogi to wzięłam aparat i nagrałam 3 minutowy film ![]() pierwszy raz w życiu sama się uśpiła mlekiem
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wlasnie ostatnio zastanawiałam, ze jakbym miala zlecone jakies drogie badania od gin ( chodze prywatnie wiec nie ma szans na skierowanie) to czy lekarz rodzinny byl takie skierowanie dał
![]() bo 20, 50zł to placic mozna ale jakby byly badania za 100 czy 200zl ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Lili sałatka kebabowa to nie na obiad kraven chyba o to chodziło ![]() Moze kurczaczka pieczonego- wszyscy lubią albo rosół i potrawke ( ja na to mowie od dziecka królewski obiad :d i uwielbiam)Albo zrazy , albo gołąbki
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-06 o 17:05 |
|
|
|
#1333 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Paulunia Twoja mała jest niesamowita.
![]() Hania teraz mam dylemat jak mówisz że po paru miesiącach już ta narzuta tak wygląda ![]() Wstawiłam pranie,teraz idę myć wszystkie szafki w kuchni .U mnie świeci słońce Aha ja słodyczy w ogóle nie jadam,nie lubię,chyba nadrobiłam jak byłam mała bo jadlam tylko słodycze i dzem
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
marta ja mowie jak jest u mamy ale to napewno duza zasluga psów, Tifi jest wielki i jak wleci to nie patrzy, a pies moich rodziców tam śpi
nie wiem czy tam by sie dzialo z twoja
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
monotematyczna jestem ale z rzeczy typowo obiadowych to tak jak Lilo mówi, devolaye pychotka
|
|
|
#1337 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Teraz to ja sikam z radości na ten obiektyw
Zdjęcia żylety
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle to w końcu ruszyłam swoją szanowną
i zmopowałam podłogi, umyłam gary (dużo nie było), wywiesiłam pranie i chyba się prześpię dziś wstałam ok 6-7, a dla mnie to jak noc miałyście rację z tym aqua slim. włożyłam do lodówki, bo liczyłam, ze lepsze będzie, a to jeszcze gorsze już tego nie kupię, ale musiałam spróbować ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- super ![]() ja mam sony i jest w miarę tego mam. na lepszego nas już niestety stać nie było ![]() ma już ponad rok ten nasz
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-06 o 17:41 |
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
A może jakieś pieczone mięsko? Żeby nie wyszło że codziennie piersi z kurczaka np. ;-)
Ufff, skończyłam pieczenie gofrów. Skłamałam niechcący - półtora roku to ja nie piekłam gofrów. Przez prawie cały ten rok jeździliśmy do Ikei na gofry Oglądam "Dlaczego ja"... O babce pokręconej przez horoskopy... Wczoraj było o innej, pokreconej na punkcie kotów. Niesamowicie głupi program, ale nic nei ma w tv:P:P Zajęłam się wreszcie storczykami, podlałam je, 2 przesadzilam. I teraz czas wziąć się za sprzątanie, zmyć górę naczyń, zmyć podłogę... A za niecałą godzinę wróci TŻ... |
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
He he oglądam tak jak i czytam Pudelka ;-) Nie ma sie czym chwalić, ale nudę zabijają
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
nie no leję
"Mój brat, jako 4-letni berbeć, po obudzeniu się maszeruje do rodziców i budzi ojca. - Tato, ja chcę kulwę. Ojciec szok, natychmiastowe przebudzenie. - Co chcesz? - No kulwa, no wies, Simbę. Chodziło rzecz jasna o film "Króla Lwa" super ta strona wezsietato.pl
|
|
#1343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak kiedyś byłam z małą prywatnie u lekarza i dostała skierowania na drogie badania. Też poszłam do lekarza rodzinnego, żeby wypisał mi skierowanie ale niestety skoro stać mnie było na wizytę prywatną to powinno być mnie stać na badania tak usłyszałam Tyle, że dzięki tym badaniom dowiedziałam sie, że dzieciak ma anemie bo ona do tego nie doszła
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-07-06 o 18:00 |
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem - zrobie gołąbki bez zawijania
Dziękuje Świetna stronka. Uśmiałam się straszenie
|
#1345 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Ale w sumie wcale im się nie dziwię. Też bym nie przepisywała, skoro ktoś się u mnie nie leczy.
|
|
|
#1346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też się niestety muszę pilnować. Od jakiegoś tygodnia regularnie jeżdżę na rowerku stacjonarnym ![]() Nie jem ziemniaków, pieczywa, makaronu, ryżu i słodyczy. Dziś zgrzeszyłam tiramisu domowej roboty autorstwa mojej cioci (przepyszne było). Zaraz wsiadam na rower by to spalić. Zazwyczaj podczas jazdy tracę ok. 500 kcal
|
|
|
|
|
#1347 | |||
|
Rozeznanie
|
Helloł
![]() fajnie u mnie słoneczko przyświeca Nadia, bardzo fajna fryzurka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja niestety również zaliczam się do słodyczomaniaczek.. ja mam wprawdzie już zrobiłaś ale może się komuś przyda,2 szkl mąki 2 szkl mleka 2 jajka 1/3 szkl oleju szczypta soli szczypta cukru (my wolimy słodsze ciasto więc dajemy więcej)1 łyżeczka proszku do pieczenia Białka z jajek ubić osobno ze szczyptą soli i na koniec wmieszać delikatnie do gotowego ciasta przepis z netu, ale nie pamiętam już z jakiej stronki nie znałam wcześniej, super stronka, uśmiałam się
|
|||
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
"Jakiś czas temu słyszałem rozmowę między mamą a córeczką. W pewnym momencie mała mówi:
- Wiesz mamusiu, ja to jestem taka mała dziwka. - Dlaczego?!- Spytała zszokowana mama. Na to dziewczynka ze spokojem: - Aaa, bo ja się tak wszystkiemu dziwię..." spadam nakarmić TŻa. Miłego wieczorku Wiznatalko dzięki Też robiłam z tego przepisu ;P Tylko dodałam jeszcze budyniu takiego w proszku. i wody gazowanej. Zobaczymy, co TŻ powie. Póki co dostałam różyczkę... Pewnie ma wyrzuty sumienia za to co mi sie śniło ;-) A tak serio.... To on tez przeżywa tego mojego doła...
Edytowane przez teacherka Czas edycji: 2011-07-06 o 18:49 |
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Uff,pomyłam wszystkie szafki
![]() Plecy mnie bolą jak nie wiem,starość nie radość ,żartuję:brzy dal:
|
#1350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, modyfikacja z budyniem brzmi ciekawie tylko wtedy chyba już bez dodatków na wierzch, bo się smak budyniowy zgubi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

Mama pytała "Kto Cię bił" - "Ciocia i Ciś" 
za nim po prawej takie małe z zielonymi liśćmi jak szabelki to zielistka
a to drugie zdjęcie to nie wiem wiesz co - ja może nudna jestem z tymi skrętnikami 

Już zapisuję nazwy co by nie zapomnieć 
pewnie w duzym stopniu przez psy, ale nie wiem czy pranie tez nie mialo na to wpływu 

( ja na to mowie od dziecka królewski obiad :d i uwielbiam)
pychotka
i zmopowałam podłogi, umyłam gary (dużo nie było), wywiesiłam pranie i chyba się prześpię
dziś wstałam ok 6-7, a dla mnie to jak noc ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)