![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() ![]() O ten : http://www.temptalia.com/mac-warmth-...hotos-swatches Jeszcze mi się szminka podobała, ale ja niespecjalnie szminkowa, więc odpuściłam. Bosiak niezła wałówa, ja z podobną wracam co któryś weekend ![]() ![]() I mam kurtkę przeciwdeszczową ![]() ![]() I jeszcze taką kurtko-bluzę polarową, z takiego mięciutkiego materiału jak misie przytulanki ![]() ![]()
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
Ice
![]() Karo no ![]()
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
ice gratuluję
![]() ![]() Wczoraj miałam chyba jeden z najgorszych dni w życiu. W skrócie: okropna pogoda, dostałam okres i na dodatek dzień zakończył się stłuczką ![]() ![]()
#2434 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Ice, gratulacje!
![]() Cytat:
![]() Kurczę, następnym razem zadzwonię, strrrasznie mi się nudziło a nie chciało mi się wychodzić przez ten deszcz... a jak bym była umówiona to bym chociaż się ruszyła z miejsca ![]() Weź nie kuś tymi pędzlami, akurat Mama u mnie zamówiła jakiś a i mnie kuszą, bo takie porządne się wydają... ![]() Ja nie wiem co z przecenami i nie mam za bardzo ochoty tracić czas ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja wczoraj byłam u mamy i dostałam kurczaka z warzywami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na pewno to chwilowe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
Isa:
![]() Większość osób woli zwiać, ale sumienie może mu nie da spokoju na dłuższy czas ![]() Mój tata jakiś czas temu obtarł na parkingu kawałek lakieru samochodu, które stało obok (zagadał się z mamą i patrzył tylko w jedną stronę jak wyjeżdża) ale zostawił za wycieraczką nr telefonu i babka zadzwoniła. Na blogu pokazałam wszystkie moje lakiery ![]()
#2436 |
Zakorzenienie
|
kochanie, Hosenko
![]() Ech, no pamiętacie jak rok temu ja lekko puknęłam faceta na parkingu? No i wtedy zostawiłam mu numer tel., on zadzwonił i się dogadaliśmy, choć to ja miałam większą szkodę, bo mi spory kawał lakieru ze zderzaka odpadł. A ten stary dziad po prostu zwiał. Dobrze, że szkoda taka niewielka. Wgniecenie tata już naprawił (tzn. wypchnął je z powrotem). Moje auto ma taką dziwnie miękką karoserię, co w pewnym sensie jest zaletą, bo jest ona jakby plastyczna. W ogóle wczoraj cały wieczór się dziwiliśmy w domu jak ten facet mógł tak we mnie wjechać, byliśmy równo obok siebie, nie ma szans żeby mnie nie widział przy zmianie pasa ![]() Jedyne wytłumaczenie to trudne warunki, akurat lało jak z cebra, w dodatku samochody też chlapały i unosiła się aż taka jakby mgła nad drogą. Przez to wszyscy jechali wolno i może szczęście, ze to uderzenie nie było przy większej prędkości...
#2437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja nie mogę się zdecydować, jakie kalosze kupić. Bo kupić muszę - mam jakieś 300 metrów błota do autobusu ![]() Zastanawiam się nad całym żółtymi / czerwonymi lub białym w czarne kwiatki... No i nie wiem, wybrałybyście któreś? Nie chcę nudnych czarnych ![]()
![]() |
#2438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W piątek jedziemy na weekend do Koszyc. Już zdążyłam zlokalizować drogerie DM w centrum ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-07-05 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.temptalia.com/mac-pressed...photos-reviews Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Iza fajne te kaloszki, moja siostra ma groszkowe i ciemnofioletowe, czasem od niej pożyczam ![]() Wzięłabym czerwone ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
Hosenko on patrzył przed siebie, normalnie tak jak jedziesz i nie zwracasz zbytnio uwagi na to co się dzieje z boku. W momencie uderzenia ja się popatrzyłam na niego a on dalej patrzył przed siebie. Dopiero po ułamku sekundy się zorientował, że jednak we mnie uderzył.
To był pewnie taki typ "dziadka w tico", co wyjeżdża autem tylko w niedziele do kościoła ![]() No nic, ja marzę teraz tylko o poprawie pogody i urlopie. Jeszcze nie wiem kiedy idziemy na wolne, ale liczę, że najpóźniej w przyszłą środę (do wtorku musimy złożyć pewne dokumenty i nie wiem czy zdążymy to zrobić wcześniej ![]()
#2441 | ||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() isa, ![]() ![]() ![]() Wróciłam dziś z cudownego weekendu w górach. ![]() Hosenko, byłam pierwszy raz w NS - w niedzielę i dziś (TŻ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Zapomniałabym, ice, gratuluję obrony! ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój TŻ jest z NS? ![]()
![]() |
#2443 |
|
Ale niestety Cię nie zobaczyłam! A szkoda.
![]() Można powiedzieć że tak, mieszka obok ale do szkoły chodził w NS. No i wyjechał na wakacje z Krk. ![]() ![]()
![]() |
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście nie macie daleko, można nawet na 1 dzień wpaść, połączenia też bezproblemowe ![]() Daj znac, jak będziesz się znowu wybierać ![]() Może go znam? ![]()
![]() |
#2445 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo, gratulacje ![]() A ja jestem w raju słodyczowym- widziałam się z koleżanką co wróciła z US'ów- przywiozła mi pakę m&msów (wersja pretzel- takie chlebko-krakersy posupane solą i obtoczone czekoladą w skorupkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spróbuj, ja mam jeszcze listę z zachciankami, z której bardzo często wykreślam jak mi się znudzi samo patrzenie na nazwy kosmetyków ![]() pomaga mi ogarnąć nałóg. Cytat:
Haha, to była pierwsza rzecz, jaką wygooglałam jak się dowiedziałam o wycieczce do Pragi kiedyś ![]() ![]() Cytat:
![]() No, praca poszła do oceny do profesorki, ale "załoga" katedry miałą ze mną zamieszanie, bo nie opracowałam wszystkiego w nocy i jeszcze rano siedzieliśmy i uzupełnialiśmy razem i dosłownei za pięć dwunasta (profesorka miała wychodzić równo w południe gdzieś) jeszcze sobie przypomniałam, z ebrakuje mi strony tytułowej, a do tego był potrzebny specjalny schemat- więc latałam po całej pracowni, bo korzystałam z 3 komputerów, ale w końcu się udało wydrukować i zanieść. Czekam z rana jutro na smsa czy już jest opinia i czy jechać odebrać listę poprawek do zrobienia ![]() ![]() W nagrodę kupiłam sobie w Sephorze 2 balsamiki do ust YTC, akurat była przecena z 19 na 9 zł i na półce były te smaki, których mi brakowało- cytrusowy i oryginalny marchewkowy. I mimo, iż otwarte zostaną być może w następnym roku, to nie mam żadnych wyrzutów ![]() Iii dorwałam frugo (wszystkie 4 butelki, kocham hurtowe zakupy ![]() ![]() No, to idę wysłać komu trzeba zamówienie z oriflame ![]()
![]() |
#2446 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
syndrom wypalenia
![]() ale chodzić w czymś niestety trzeba ![]() moja cera jest w strasznym stanie, jednak muszę stosować maseczki codziennie. do tego teraz czas przedokresowy, nieregularnie śpię przez pisanie, mniej się ruszam i niue odmawiam sobie zachcianek jedzeniowych- są efekty ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Em jak już jesteś- jak się odmienia "wakacje"- dwoje wakacji? ![]()
#2448 | |
|
Nie wiem, ale znalazłam coś takiego.
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoja historia rodem jak z piekielnych ![]() Cytat:
![]() Wczoraj przejeżdżając przez to miejsce aż mnie coś ścisnęło w gardle. Teraz na każdego zmieniającego pas uważam podwójnie i chyba nawet mimowolnie odbijam lekko w drugą stronę żeby znów we mnie jakiś debil nie uderzył. Poza tym w ogóle za zmienianie pasów bez kierunku, albo robienie tego na chama powinni surowo karać ![]() Trzymam kciuki za pozytywną ocenę pracy ![]() O, czyli Frugo na prawdę wróciło ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2451 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() hehe, ja też to mam... wczoraj trochę pochodziłam po sklepach, ale każde spodnie jakie mierzyłam pogrubiały mnie coraz bardziej ![]() Cytat:
![]() A ja wczoraj sobie pofolgowałam ![]() Przez to, że nie było nic fajnego w Macu, musiałam się pocieszyć ![]() Byłam w TBS i było moje ukochane masło z orzechem brazylijskim w promocji za 33 złote! To kupiłam 2 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To kiepska wiadomość, że nie am tego różu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze, szkoda, że taki płynny, gumdrop, którego mam jest za to trochę gęsty, może je zmieszać ![]() No kiepska, ładnie wyglądał u temptalii... ale zaoszczędziłyśmy ![]() ![]()
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
no ja niby mam masę innych brązowych róży... zastanawiam się nad sprzedażą różowych... wydaje mi się, że lepiej wyglądam w brązach i brzoskwiniach, ehhh muszę to dobrze przemyśleć
![]() |
#2455 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fajnie, ze już możesz planować wolne. Ja też bym gdzieś pojechała na dłużej, odpocząć od domu i domowników, ale nie ma za bardzo gdzie- jakby był ktoś z kim bym mogła to by się cos wymyśliło, a tak... ![]() Cytat:
![]() No u mnie przynajmniej ze spodniami mam spokój- póki nie przestaną produkować SLIM w H&M i nie zmienią projektanta w VeroModzie ![]() Ja czekam na promocje maseczek w TBS- najbliższa to chyba na święta będzie albo jak będa kolejne gazetowe akcje czyli tez pewnie gdzieś w zimie. Chciałabym taką rozgrzewającą w tubce i z Nutriganics ![]() Cytat:
![]() A mi wystarcza Revlon Minted, jest wg mnie idealnym miętuskiem. Coś dzwoniło, ale nie zdążyłam do domofonu dobiec, mam nadzieję, że w skrzynce czeka awizo na przesyłkę z For Audrey ![]() Jak chcecie to Wam mogę u mnie sprawdzić i kupić, chyba jutro będę w galerii z MACiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie dostałam wezwania na uczelnię- może to i dobrze, może profesorka czyta uważnie i układa pytania na temat pracy a nie jakieś z kosmosu z odległych zajęć ![]() ![]() Od niedzieli mam na pazurkach Jumpy brudnobłękitny z topem syrenkowym Essence i zakochałam się w tej kombinacji ![]() I też w niedzielę przybyła mi kolejna butelka wody różanej- znów od przyjaciółki wracającej z Bułgarii ![]() ![]() No i trzeba w końcu w filtr na ryjek się zaopatrzyć- chyba to będzie jednak Aknicare.
![]() |
#2456 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hm, ja patrzyłam w Zarze, to już pierwszego dnia nie mogłam znaleźć nic dla siebie - wszystkie "normalne" rozmiary sprzedały się po normalnej cenie, a na wyprzedaże zostały same duże niemniej przeceny w różnych sklepach są coraz większe, pewnie da się coś upolować, ale nie radzę wybierać się w weekend Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() praca nie sprzyja zdrowemu odżywianiu, oj nie ![]() ![]() mam ochotę sobie coś kupić, ale zupełnie nie wiem co... jakieś pomysły? ![]()
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
borówki i jagody to dwie różne rzeczy
![]() a ja od weekendu mam niepomalowane paznokcie, bo mi się nie chce, ale w sobotę mam gości i pewnie pomaluję, tylko nie mam za bardzo pomysłu jaki kolor wybrać
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
U mnie mówi się borówki - zarówno na te leśne jak i amerykańskie czy inne.
#2459 | ||||
Zakorzenienie
|
Najważniejsze, że nic Ci się nie stało
![]() Ja od ostatniego razu kiedy to babka wjechała nam w tył mam irracjonalny, ale b.silny lęk i ciągle krzyczę na TŻta, że jedzie za szybko, albo wręcz "hamuję" nogami ![]() ![]() ![]() Co najlepsze wtedy nic ani nam ani autku się nie stało (pogięła się tylko tablica rej.) a kobitka straciła cały przód...Ale huk był taki, że wysiadając byłam pewna, że już nie mamy całego tyłu auta... Cytat:
![]() ![]() Koniecznie, wprawdzie już tak blisko siebie nie mieszkamy, ale co to za problem ![]() Jak byłam w MACu w GM to jeszcze nie mieli żadnego standu na tę kolekcję i wszystko walało się po sklepie i przy kasie ![]() Cytat:
![]() Najbardziej podobały mi się namioty ![]() Jest trochę tych kurtek, ale spodobały mi się tylko 2 modele, z których jeden kosztował prawie 400 zł, więc wybór był prosty ![]() Cytat:
![]() Nic na to nie poradzę, że uwielbiam kupować bieliznę (zresztą czego ja nie uwielbiam kupować ![]() ![]() ![]() I to już koniec, w sobotę jadę do domu na tydzień a potem na tydzień na Mazury i nie stać mnie na żadne zbędne zakupy ![]() Cytat:
![]() ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-07-06 o 18:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.