|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Cytat:
pewnie od razu jestes spokojniejsza ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wywołuj porodu tylko sie wyspij odpocznij zrób pedicure ![]() ![]() zycze cierpliwosci i łatwego porodu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie padało, całkiem ładna pogoda godz spacerowałam ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- dziewczyny potrzebuje waszej pomocy ![]() czy ma ktos paragon na zakup slim extrem 3d (Ijakiegos balsamu z tej serii) z data od 1go maja 2011 do 17go czerwca 2011 (zakup w tym terminie) bo wygrałam zestaw kosmetyków w konkursie tylko musze skan paragonu przesłac a takiego nie maM ![]() ma któras??? plis ![]()
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Ja się dopiero witam w nowej odsłonie na 7 stronie wstyd
![]() Ale usprawiedliwia mnie fakt, iż sposobię się do pisania od 10ej ![]() primo GUSIACZKU WIELKIE GRATULACJE ZA NADIEŃKĘ ![]() ![]() U nas karmienie UU od 18.30 do 20 łooo matko wyduldał wszystko chyba co bylo, pobudka o 2.30 MM (bo mleczarnia prawie pusta)w nocy i po 6 cyc. A teraz o połowie postów zapomniałam i zapewne pominę ale póki pamiętam: malinko witaj :roza; u mnie szyjka też na wizycie była długa, wszystko pozamykane a za 2 dni sie rozpakowałam. anula_81 podeślij nam proszę taką służbę zdrowia bo w Katowicach MASAKRA gdzie się człowiek nie odwróci, gdzie nie pójdzie to go odsyłają, to każą tu to tam, a nawet na zagarek zerkają jak idziesz prywatnie - hhhmmm robiliby to chociaż ukradkiem AgnieszkaM mój synuś też ma takie polisie pucołowate i mówię do niego "wujcio Kalisz" bo ma 3 podbródki ![]() Moria, antropia, moniqac łączę się z Wami spostrzeżeniami odnośnie karmienia, u mnie jest po 5 minutach szarpanie, wypluwanie, płacz i najczęściej wtedy decyduje się na kupę więc prężonko i łapanie cyca w międzyczasie; listopadowa ![]() matallewar ciasta pod każdą postacią, ile jest w domu to zjem np zamiast obiadku; grazin, zytuś martynka dołączam do Waszego klubu słodyczomaniaczek i a może z czasem apetyt na słodkości się zmniejszy (no mam taką nadzieję) ![]() ddaissyy obok kierowcy owszem wsiądę teraz ale jako prowadząca mam blokadę i już mam wizję stłuczki i płaczu malutkiego i całej serii następstw ![]() no i sobie popisałam.....dziabąg na rekach i bedzie zarełko sciskam |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie!
Melduję się z mopem na głowie [nie chciało mi się rano suszyć włosów], w rozciągniętym dresie, bez makijażu i z wypaloną twarzą [kupiłam płyn do płukania ust Listerine i pierwszy raz go użyłam] ![]() Dziecko po wielkim płaczu, marudzeniu i awanturze pospało 11 minut. Na dodatek wnerwiłam Ją, bo sprawdzałam kark ZIMNĄ RĘKĄ ![]() Agnieszko.M, kiedy przeczytałam, co zjadłaś słodkiego dziś, to ślina pociekła do samej klawiatury! ![]() ![]() Pauliziu, a co ugotowała? ![]() ![]() Siasiek, zdrówka dla Was ![]() Andziot, ![]() ![]() Mimbi, mnie też przekonałaś! ![]() Zytus, Igi spory chłop! I jaki but elegancja, proszę Ciebie! ![]() Matall, Eda przystojny ![]() ![]() ![]() Anula, najważniejsze, że jesteś spokojna, a Zosiek zdiagnozowany ![]() Malinka, witaj! Spojrzałam z jakiego wątku przybywasz, pamiętam kontrowersje wokół niego ![]() ![]() Daisy, polecam się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- anula fajnie że w końcu trafiłyście na porządną lekarkę i jest nadzieja, że problemy Zosi z brzuszkiem i ulewaniem się skończą. Jednak dobry pediatra to podstawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
![]() boze jak ja go kocham ![]()
#216 |
Zakorzenienie
|
Spice, https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=479397
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Grazin, no zięciulo jaki piękny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
chce zamowić stanik do karmienia i nie umiem rozmiaru dobrac
wg moich obliczeń mam 70 F ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
![]() będą ładną parą:P ![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
Hej !
![]() najważniejsze : GRATULACJE DLA GUSIACZKA I NADUSI !! ![]() Co za dzień .. Padam na twarz ! Gabi ma dziś zły dzień, od rana płacze, spała tylko w samochodzie (2 x 60min), narobiła nam wstydu w Bidzie (restauracja),bo ryczała jak poparzona ![]() mary, zaglądam często, ale rzadko jest czas coś napisać.. a z tym podwójnym becikowym to okazało się, że jeszcze prawdopodobnie dostaniemy 500 zł becikowego terytorialnego !!! jestem w szoku ![]() tak, teściowa gotuje i piecze takie pyszności, że naprawdę ciężko odmówić .. ![]() moniqac, nie mam pojęcia czemu Twój laktator śmierdzi ? ja mam co prawda aventu, ale mleczko normalne .. andziot, ale Ci fajnie, że mężul maluje włosy! ![]() mój by mi zrobił taki bylejaż, że bym z domu chyba nie wyszła.. a do fryzjera to ja nie wiem kiedy pójdę, ale się doczekać nie mogę ! TŻ ma obawy przed zostaniem sam na sam z Gabryśką.. Dziewczyny ! Jutro o 9 mamy usg bioderek. Proszę o kciuki ![]()
#221 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
wiecie co ? dziecko mi się rozpuściło na rączkach rodzinki, nie ma w większości przypadków w ciągu dnia usypiania bez lulania - walczę z tym dzielnie choć łatwo nie jest, stwierdzam, że ta moja mała bestia mnie terroryzuje
![]()
#224 |
Zadomowienie
|
grazin nr 3 na lato super
#226 |
Zakorzenienie
|
Jestem na bierząco, ale jakoś nie mam szans napisać. Udało mi się wszytsko załatwić, byłam w skarbówce, pokupowałam w hurtowni to co mi brakowało dla małej, a ona w tym czasie była z moją mam i co. I spała cały czas. A jak zajechałysmy do domu to maruda na całego
![]() Wyskoczyło jej na buźce uczulenie (ale jakieś drobne), albo od jajka albo kakao ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
wkleilabym wam zdjecia jak bawimy sie z mala i cwiczymy ale ona dalej spi ..
![]() nie wiem co jest, obudzilam ja na jedzenie, zjadla pieknie bez krzyku a teraz znowu zasnela..bede ja kapac na spiocha.. co z nia? ciekawe co bedzie w nocy?!? |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
mary poziomkowa;
kurde, u mnie też sie zaczynało drętwieniem i u mamy także ale jedna jaskółka wiosny nie czyni. Może źle ułożona spałaś ? Wiesz, u mnie się to zrobiło od pisania na klawiaturze... zresztą u mamy także, ale przecież miliony korzystają z kompa i jednostki to dziadostwo dotyka. Na usg idę w piątek ![]() A Hania ma po prostu gorszy dzien ![]() Grazin; nie dziwię się , że kochasz ![]() Słodziak ![]() Biustonosze wszystkie mi się podobają ![]() ![]() enchantresss; kciuki za USG dla Gabuni !!! a może głodna była MAlutka w tej "Biedzie" Od nadmiaru kasy jeszcze nikt nie umarł ![]() Klaterina; witaj w klubie rączkowych dzieci. Naprawdę z tymi rączkami to jest terroryzowanie.. mąz od dawna mówi, że mamy małą terrorystkę w domu Ciężko oduczyć....
#229 |
Wtajemniczenie
|
Udało się
![]() ![]() ![]() Teraz umyty i najedzony walczy ze snem w łóżeczku ![]() Grazin, wszystkie fajne. Mam 2 z alles, ale akurat inne. Dziewczyny, czy któraś z Was używa mleka z Hippa z probiotykami?? ( wydawało mi się, ze mary ?? ) Pepe często ulewa, pojawiają się bóle brzuszka i zastanawiamy się, czy to pośrednio nie jest wina bebilonu i czy może nie zmienić. Czytałam trochę różnych opinii o mleku i właśnie ten Hipp wypada wyjątkowo dobrze. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
![]() Sebuś oszałamia ![]() ten 3 ma chyba moria pierwszy jest fajowy ![]() ja osobiście polecam TEN ma miekkie fiszbinki i można w nim spać spokojnie ![]() i mężulowi się podoba ![]() dziś wprost do moich uszu dotarł komplement z ust mojego jedynego mężulka ![]() "jak na dwie ciąże to wyglądasz jak miss" ![]() nie powiem, że mnie nie połechtało tam i ówdzie ![]() (choć do końca nie wierzę w jego dobre intencje) dziewuszki śpią, jutro będzie łapanie sików Zosinych i Gabrysinych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Pepe dalej walczy ![]() Edytowane przez anulinka2009 Czas edycji: 2011-07-06 o 19:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Grazin, wszystkie fajne staniki
![]() ![]() ![]() Moje dziecko od szóstej miało marudera. Z ledwością go przewinęłam, bo tak mi się rozryczał że szok. Już myślałam że to kolka ale cycuś ukoił płacz, później trochę pomarudził i teraz padł. Mam nadzieję że wstanie za jakąś godzinę, góra dwie bo jest nie przebrany do spania. Kąpać go dzisiaj nie będę bo już widzę ten wrzask ![]() ![]() Andziot, czy ten stanik który posiadasz ma ścisły obwód? Bo w większości obwodów mogę sobie rękę włożyć i szału dostaję, bo wszystkie zaczynają się od 75
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-07-06 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
basienka
![]() ![]() agnieszka.m sliczny avatarek i kacik antosiowy Cytat:
Cytat:
podgrzewacz bomba!!!!!! pod namiot-idealny! hahaha Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my chyba jutro na morfo- bedzie dramat Cytat:
Cytat:
![]() przynajmniej macie kompleksowo zbadana zosie no i czas jaki jej poswiecila! wow! trzymam kciuki, my mamy 13stego Cytat:
oj to trzymam kciuki nie wiem czemu mi sie wszystko niezacytowalo?????? grazin sebcio cudny, wiezsz, jak najszybciej powinniscie postarac sie o rodzenstwo dla niego, bo cudne dzieciaczki robicie, a jakbyscie skonczyli na jednym to byloby to ze szkoda dla ludzkosci ![]() u nas dzien spiocha, do 15stej ciagle spal z przewami na karmienie. boli mnie glowa masakrycznie, maruda marudzi. odezwe sie pozniej
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
makijaż zmyty,
soczewki zdjęte, pidżama założona ... wracamy do szarej codzienności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślisz ze mąż coś chce?? ![]() ![]() aga pe ![]() ![]() ![]() ja w ciąży mogę chodzić ale kto za mnie urodzi? ![]() mi sebek wył przed kąpielą jakieś 30 min... włozyłam do wody i banan na buzi ![]() wycieranie banan ubieranie banan ![]() zjadł 3 razy ulał a teraz usiłuje (nie)zasnąć na bujaku znowu walczy ![]() ale zmeczony dosyć tym płączem wiec licze ze padnie
![]() |
#237 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale obwód mógłby być mniejszy ![]() Cytat:
my też jutro planujemy pobranie krwi ![]() doktor nam zleciła caaały zestaw ... tłumaczyłam już dziś Zosi że pani ukłuje żyłkę i zrobi "ała małe" sama rączkę wyciągała dziś, ale chyba nie czai troszku ... ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() drugi dzień już sobie Ciebie wyobrażam, jak siedzisz przy kompie i nogą bujasz leżaczek ![]() może fote jakąś zarzuć ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
biedna Zosieńka
![]() andziotku a Ty masz z tych ciazowych 75B? bo ja sobie chce zamówić 75 D albo E bo mi tak w tej tabeli wychodzi ![]() pod bioustem mam na wydechu 76cm a w biuście 96cm nie wydaaje mi sie zebym miala jakies wielkie cyce ![]()
#239 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() scio nie smaruj narazie poczekaj, powinno samo zejsc, jesli to nic powaznego ![]() ma cora spi JUTRO WYWOŁUJĄ PORÓD MOJEJ SZWAGIERCE, 8 DNI PO TERMINIE jade ja pocieszyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do makijazu, to ja przed ta ciaza zrobilam permanentny zeby wygladac jak czlowiek bo sie nie maluje wogole ![]() Cytat:
![]() ja moge miec 3ci raz cc Cytat:
![]() a co to jest za bad morfo z rozmazem? morfo to wiem a rozmaz? my to mamy zrobic moja glowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa a maruda niespi ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.