|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale co tu dużo mówić, ciężki żywot mają z nami Ci nasi listonosze ![]() ![]() ![]() Oj te oleje to faktycznie jakiś cud natury ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3962 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ej.. Ja na każdej stronie sklepu podałam swojego maila, żeby wysyłali mi promocje itd i nic nie dostaję... O co tu chodzi? Cytat:
![]() a dezotorant do Crystal ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dzięki ![]()
![]() |
#3963 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oj to mało ważysz! Jedz! Żebyś nie miała niedowagi, bo z tego też są nie małe problemy... A po szorty szoruj na dział dziecięcy do H&M. Ja kupiłam tam ostatnio spodenki, dla dziewczynki na 158cm, a mam 168:P i dobre ![]() Cytat:
![]() Cudne są te mydełka z LF, ach ![]() O jaki listonosz troskliwy ![]() Boski ten olej z róży. Na prawdę działa cuda. Szkoda, że wcześniej go nie odkryłyśmy. Anula, nie wytrzymam ze śmiechu z Toba!!! A powiedz, bo masz doświadczenie w mydłach Tuli, które są najlepsze? Na pewno chciałabym wypróbowac węglowe, a które jest super ekstra nawilżające? Myślałam też o tych z glinką... Dlaczego Ci zaszkodziły?
![]() |
#3964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spokojnie, nie głoduję ; D Po prostu ograniczam słodycze (dzisiaj upiekłam rogaliki i zjadłam z 6 przynajmniej, ale ciii), jem zdrowo i staram się nie przejadać. Z tym dziecięcym to bardzo dobry pomysł : D Dzięki, poszukam. Hej, pisałam przed chwilą do Biolandera i piszą, że od juta będą mieć te farby K pour Karite! : > A już byłam taka dumna, że kupiłam wszystko, co było do kupienia... Mam tylko nadzieję, że w mojej przesyłce się nie pomylą. Gdyby nie to, że w innych miejscach już raczej tej farby nie kupię, to bym tam nie zamawiała, po waszych doświadczeniach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj to nie głoduj, nie głoduj! Jedz normalnie, tyle, że zdrowo. Jesteś jeszcze młoda, nie ma co sobie organizmu psuć. To może poproś, żeby dodali jeszcze jakiś produkt do tej paczki ![]()
![]() |
#3966 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też już miałam sporo mydeł tuli i do twarzy:węglowe i z glinką(co Anuli zaszkodziło)u mnie super się sprawdzają,do ciała świetne nawilżające jest kokosowe i mleczne.Czekoladowego i owsianka/czekolada są cieniutkie-tylko nazwa smakowita ![]() Cytat:
![]() Nic nie mów-jedna paczka do mnie idzie,druga zamówiona,trzecia będzie w przyszłym tygodniu,a już wynalazłam produkty na czwartą.Nic tylko sobie strzelić w ten zachłanny łeb ![]()
![]() |
#3967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- To żel z Coslys. O tutaj: http://damabio.pl/
![]() ![]() |
![]() |
#3968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ok zapisze sobie ten kokos i mleczne ![]() Dostałam maila z Kosmetyków Natury, że nie ma mojej Logony z olejkiem paczuli ![]()
![]() |
#3969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyli już wiem, na co będę polować: olej wspaniały i wspomniana farba. Jak to mój Luby mawia: "mam gaz" na coś nowego ![]() Żywię tylko skromną nadzieję, że farba nie okaże się bublem jak Logona w kremie, za którą zapłaciłam jak za zboże prawie 70 zł. I jest niestety do bani. Ledwo jakąś poświatę daje, a tyle nagród zdobyła. A na koniec donoszę, że nie wytrzymałam ciśnienia i kupiłam właśnie dwa oleje do włosów: Sesa i Khadi ![]()
![]() |
#3971 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A coś cytrusowego, orzeźwiającego miałaś? W jakim wieku córcia? ![]()
![]() |
#3972 |
Zakorzenienie
|
O matko, pare godzin tu nie zagladałam a Wy tyle spłodziłyscie????
Przeczytam zaraz dokładnie,ale najpierw musze się pochwalić ![]() ![]() Po pierwsze primo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A po drugie primo - złożyłam zamówienie na biolanderze ![]() ![]() Miałam problemy ze złożeniem zamówienia, bo kod rabatowy nie chciał mi wejść - wiele razy go wpisywałam, ale rabat sie nie naliczał ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz zabieram sie do czytania tego co naskrobałyście od 16.....
#3973 |
Raczkowanie
|
Caameroon- naprawdę ten listonosz troskliwy...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anulka- gratulacje ![]() ![]() Dziewczyny, tak w ogóle, macie jakieś zwierzaki w domu? Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-07-06 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja przyjaciółka też składała zamówienie na biolanderze i też miała jakieś problemy, podobno awaria... W Lublinie w tym mieszkaniu to tylko mucha lata... Marzę o malutkim piesku ![]() Ale w rodzinnym domku został kotek - Czaruś i piesek, nie powiem jak się nazywa, bo brzydko:P a Ty, a Wy? ![]()
![]() |
#3975 | |||
Raczkowanie
|
Jeszcze jedno pytanie: to jest farba trwała czy zmywalna?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale okazało się, że to nie jest farba zmywalna, tylko trwała :O nie wiem, czy chcę mieć rude włosy na stałe, poważna decyzja^^ Może zdecyduję się na razie na jakąś hennę, a ta zostanie w rezerwie. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie dot. rękawicy Kessa.
Używacie jej tylko z czarnym mydłem? Czy stosujecie też w połączeniu ze zwykłymi mydłami, żelami pod prysznic? ;>
#3977 |
Raczkowanie
|
jp91- aha
![]() ![]() ![]() vanda- też się chętnie dowiem, bo mam ją w domu od wczoraj i sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wybaczcie, ale się osłabiłam. Nawet do głowy mi nie przyszło, że może to być farba trwała. Takiej nie chcę, bo używam tylko ton w ton. Buuu..... Farba (a w zasadzie marzenia o niej) idą zatem w odstawkę, na pocieszenie sobie kupię coś innego.
![]() |
#3979 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam, jak przystało na rudą, kotkę. Czarną. Zwie się.... Lucyna Edytowane przez zai Czas edycji: 2011-07-06 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3980 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale kupowanie rzeczy na pocieszenie też jest bardzo przyjemne : ) Cytat:
Brązowe włosy mam, więc nie muszę ich farbować znowu na brąz. Chciałabym coś naturalnego, ale zmywalnego po miesiącu czy dwóch. Edytowane przez akaidoku Czas edycji: 2011-07-06 o 20:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Raczkowanie
|
Zai- ale ładne imię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- A przypomniało mi się. Czy dr Scheller jest w drogeriach Natura? Chyba Sekretny o tym pisała... Albo coś pomyliłam już.
![]() |
#3983 |
Zadomowienie
|
Zaraz, bo się już pogubiłam, czy mówiąc o trwałej farbie masz na myśli K Pour Karite? Na stronie producenta piszą, że farba się ładnie wymywa, bez ryzyka odrostów.
![]() |
#3984 |
Organizatorka
|
Mam na myśli henne Khadi. Tej farby o której piszesz nie znam. Masz gdzieś jej skład?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Rozeznanie
|
A teraz się pochwalę co mi dziś kurier przyniósł
![]() Na zdjęciu: od lewej wszystko Phenome masło regenrujące do ciała regenerujący krem do rąk w wielkim słoju cukrowy peeling do ciała poste shave cooling lotion dla Męża wygładzający eliksir do ciała chłodzący żel pod oczy
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Kasia&ye ar=2013&month=5&day=31&ba bycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jeśli jednak jest zmywalna, to bardzo dobra wiadomość ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tu patrzyłam, ale pełnego składu nie widzę. Same ogólniki. Patrze teraz ulotkę w pdf-ie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3988 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby co to sie polecam odnosnie problemu z wypadaiem. Wymieniłam też szczotki, grzebienie na drewno bambusowe i suszarke z jonizacją mam. Cytat:
![]() ![]() Ja mam odzywke alepii i jest naprawdę świetna!! Oczywiście mam ta poprzednią wersję, ale wiem, że alepia miała zmieniać składy ![]() haha!!! A myslisz, że dlaczego złożyłam zamówienie ![]() ![]() Cytat:
![]() Świetne z tym listonoszem ![]() Jak sie cieszę, że róża pomaga - no tak sie ciesze jak nie wiem co ![]() ![]() Cytat:
![]() Khadi - super! Tez często kupuje, a mamie to juz regularnie własnie khadi włosy farbuję. Tez na helfach kupuję. Dobrze wiedzięc, że człowiek nie jest sam w swoim nadmiarze wagi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja z tuli używałam na razie tylko z glinką multani, super tłuste (fajne, wystawiłam mu recenzje na kwc), peeling kawowy (ok, ale bez szału) i węglowe (kupuj!). Reszta czeka w kolejce, a ze kolejka dłuuuuga........ ![]() Dlaczego mi zaszkodziło mydło z glinką multani nie wie nikt.... Używałam całe mnóstwo mydeł z glinka i uwielbiam je!! Nie wiem o co chodzi z tym ![]() Cytat:
![]() ![]() a żel pod prysznic yes wachałaś???? Ogorkowy pięknie pachnie ![]() Cytat:
Zwierzaka mam. A w zasadzie mąż ma, bo ja sie do końca będe upierac, że to nie jest mój pies ![]() Pies w swoim uzyciu ugryzl raz. Wygłupialismy sie z tż, że go biję i on zawołał psa na pomoc.... pies go ugryzl ![]() ![]() a wogle z tym psem to kupa smiechu, mogłabym wiele o niej pisac.... EIDIT: Dziewczyny przepraszam usunęłam część grafiki z cytowanych postów, bo miałam jej za dużo i nie chciał mi post wejść.
Edytowane przez anula_ga Czas edycji: 2011-07-06 o 21:27 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3989 | ||||
Zakorzenienie
|
A! I mam jeszcze kota - Ryszard.
Chociaz zwykle na jego widok cisna mi sie niecenzuralne słowa to kawal cholery jest.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3990 |
Raczkowanie
|
zakupilam aa eco plyn micelarny,ale jeszcze nie moge nic na ten temat powiedziec
![]()
Bo kto nie próbował, ten wcale nie żył.. Edytowane przez olciast Czas edycji: 2011-07-06 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.