![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Dzień dobry
Chyba nie za dobry, pobudka o 5.00, od 7.00 praca ![]() a do tego żołądek mnie boli, za dużo kawy, więc dziś witam się z Wami herbatką chyba jakieś choróbsko mnie łapie ![]() ![]() Z chęcią bym zjadła kawałek malutki ![]()
#92 |
Zakorzenienie
|
Miał być teraz w sobotę, ale świadkowa jedzie na wakacje i wraca dopiero w środę przed ślubem, zatem był teraz. Z resztą nie jest powiedziane, kiedy ma się odbyć
![]() Zależało nam tylko na tym, żeby panieński i kawalerski był jednego dnia.
#93 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulację dla TŻa ![]() Cytat:
![]() Daj chociaż kawałek. ![]() U mnie jest FATALNIE (zimno, ciemno i leje) i ma być cały dzień taki. Na jutro zapowiadają dużą poprawę pogody, ale po ostatnich, to jakoś im nie wierzę. ![]() ![]() Tez mam problem z piętami - co prawda tak nie pękają, ale cokolwiek bym nie robiła (ścieranie, wcieranie, moczenie) i inne to nie mogę sobie z nimi poradzić. Są twarde, ostre. ![]() Postanowiłam, że idę do kosmetyczki - jeszcze w tym tygodniu! Tak dalej być nie może. ![]() W cholerę co jest z tym lipcem! ![]() ![]() Pracy mam trochę, ale nic wymagającego intensywnych wysiłków, więc... byle do piątku. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Aaaa i jeszcze chciałam powiedzieć, że w ramach czekania na @ wtryniłam wczoraj duuuużą paczkę chipsów. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Karo- dawaj przepis
![]() Kash- ja też mam kłopot z piętami ![]() ![]() Dodaja- brawa dla Tż ![]() ![]() witam ![]() u mnie cieplutko i słonecznie, ma być 25 stopni ![]() siedzę u rodziców, byłam jeszcze w przychodni zamówić wizytę lekarską na dzisiaj w związku z wczorajszym wydarzeniem muszę dzisiaj psa ostrzyc bo jej biednej gorąco jest ![]() codziennie pracuję od 20 do 24 i jestem wiecznie niewyspana, a nie mam gdzie pospać nawet, po prostu czasu brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja standardowo na dyżurze ![]() Kash możesz kupić w aptece maść na blizny ( tak się nazywa ) lub krem No - scar. Naprawdę pomagają. A co do pękających pięt to dobry jest krem z Nivelasione. Aaby super miałaś panieński. Ja niestety nie miałam ![]() Dodaja gratulacje dla TŻ ![]() W piątek takie będą dla CIebie ![]() Karoo ja też zjadłąm kawałek tortu, tylko mały był, bo dziewczyny zjadły ![]() Dziołchy mam pytanie co do Spotkania ale tego sierpniowego w Poznaniu. Czy już jest wstępny termin? Bo powoli na dyżury się wpisują i nie wiem, który weekend zarezerwować ![]()
#96 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Dostałam też dodatkową pracę musze tylko ustalić za jaką stawkę pracować będę, ale dodatkowa kaska zawsze się przyda ![]() Mama ma urodziny, dzwoniłam z życzeniami i po jakiś prezent muszę się wybrać ![]() karo- przepis! ja chcę przepis. i wiem jak to być w związku na odległość. tż przez półtora roku był w anglii. dla mnie masakra, nigdy więcej. no more normalnie. ale wyobrażam sobie jak się teraz czujesz przed przyjazdem. ja odliczałam każdą minutę. często się widujecie? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstępnie wymyśliłyśmy , że wchodzę w rachubę (urlopy, podróż Aaby) dwa weekendy: 20-21 i 27-28 sierpnia. ![]() Daj znać, jeśli któryś Ci bardziej odpowiada. ![]() Anastazjo, Ty tez miej na uwadze te terminy - wiesz, gdyby brat miał się zjawić. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja co prawda za bananami i innymi wymysłami nie jestem i za piszczącymi nawalonymi współtowarzyszkami również nie, ale striptizera CHCĘ mieć!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Snow- a co to za praca? gratuluję
![]() Ijaa- oczywiście biorę pod uwagę spotkanie ![]() co do wieczoru panieńskiego to ja chcę mieć striptizera ![]() ![]() był rehabilitant i pogadałam z nim jak ćwiczył z mamą i teraz będę musiała z mamcią ćwiczyć co pół godziny lub godzinę po trochu żeby się tak nie spinała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już cala chodzę, nie mogę sobie znaleźć miejsca ![]() ![]()
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
praca w promocji pewnej firmy- szeptanka, partyzantka, marketing sieciowy. to co lubię
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
W sumie to chyba bardziej mi ten weekend 20- 21 pasuje.
![]()
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-07-06 o 10:49 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() Dziewczyny, Kash, Aaby? Obstawiamy ten termin? Zaklepujemy? ![]() W ogóle kto się jeszcze pisze? ![]() Przy okazji: do Łódzkiego spotkania pozostało, uwaga!! 17 dni!! ![]() ![]() Ssnow, orientowałaś się może do której godziny zabawisz z nami (jak masz powrót)? Dodaja, jakieś nowe info w sprawie Twojego przybycia? ![]()
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
iija- tak
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze, trzeba mapki rozrysować, bo nie wiem czy o północy to któraś będzie w formie by Cię na dworzec odprowadzić. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Na dzień dzisiejszy nie dam rady przyjechać
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() U mnie już powoli stan nerwowy się włącza, meliska zakupiona ![]() Kupiłam sobie dziś stanik, choć nie taki jak chciałam i rajstopki. Nienawidzę chodzić w cienkich rajstopach. Wszystko mi zawsze zjeżdża i irytuje ![]() U mnie dziś bigosik z młodej kapusty ![]() Miłego dnia Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
kash podziwiam, że chce Ci się chodzić do dodatkowej pracy. Ja chcę mieć popołudnia dla siebie i męża. Szczególnie, że jestem ostatnio mega wymęczona, ale bardziej psychicznie niż fizycznie, bo dopiero się uczę w nowej pracy i często nie mam co robić przez to, a nie lubię tak bezczynnie siedzieć
![]() Co do wieczoru panieńskiego, ja jestem typem domowym, więc miałyśmy posiadówkę w domu. Malutko osób (bo i małe przyjęcie) i dobrze to wspominam ![]() abyy a dałoby się jakoś przesłać inaczej te zdjęcia niż przez Facebooka? Bo ja wprawdzie mam, ale tylko do konkursów i ostatnio nie używam. No i nie chcę podawać swoich danych osobowych (mam nadzieję, że rozumiecie ![]() Piecze się właśnie mój chlebek ![]() - 0,5 l wody - 0,5 kg mąki - 0,5 łyżki soli - 0,5 łyżeczki cukru - 2,5 dag drożdży - 0,5 szklanki otrębów pszennych / owsianych (lub płatków) - ćwierć szklanki siemienia lnianego - ćwierć szklanki słonecznika - ćwierć szklanki dyni - masło do wysmarowania formy Foremkę natłuścić masłem i obsypać mąką. Do wody dodać drożdże, sól, cukier i wymieszać z mąką (ja to w malakserze zrobiłam). Dodać ziarna, wymieszać. Wlać całość do formy, wstawić do zimnego piekarnika. Piec w temperaturze około 200st. (ja 200 ustawiłam do momentu, aż piekarnik się nagrzał, potem zmniejszyłam do 180) przez około 60 minut. Gotowe. I pyszne! Polecam ![]() Edit: co to za spotkanie w Poznaniu?? Edytowane przez 201701300931 Czas edycji: 2011-07-06 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczyny, poszperałam sobie trochę po wątku, więc wiem, że wszystkie się tutaj już dobrze znacie. Nie chciałabym się wciśkać jak piąte koło u wozu, jednak ponieważ uważam, że wymiana zdań jest dosyć ciekawa i towarzystwo Bardzo sympatyczne - zatem chciałabym się wkraść w łaski i czasami móc dorzucić swoje trzy grosze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Danae już się umawiamy na sierpniowe spotkanie. Padło na Poznań
![]() Idę odpoczywać. Do jutra ![]()
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() ostatni dzień pracy i weekend! ![]() ![]() Co do spotkania w Poznaniu to jestem jak najbardziej za! 20-21 mi pasuje, mam nadzieję, że M. także ![]() wczoraj miałam bardzo fajne popołudnie i wieczór, M. odebrał mnie ze słuchawek, kupiliśmy po drodze do mnie wino, bagietki, ser pleśniowy i owoce, zrobiliśmy pyszną sangrię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym spałam dobrze ale krótko i nie chce mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Kash muszę to powiedzieć. Twój M. jest cudowny. A tą lampką to mnie zaskoczył. Taki z niego romantyk. ![]() Ja po dyżurze i przed dyżurem. Już chce żeby było jutro wieczorem ![]()
#112 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba serio zacznę lepszego modelu szukać. ![]() ![]() A co do spotkania, to M. uprzedź czym prędzej. Niech sobie chłopak zapisze i zacznie się nastawiać. ![]() Ogłaszam wszem i wobec, że jest SŁOŃCE!! ![]() ![]() W ramach bojkotu, ubrałam odkryte buty i niech mi spróbuje zacząć padać. ![]() ![]() Wczoraj zarządziłam sobie naprawę odrostów. Zrobiłam pasemka! ![]() Wyszło tak jak chciałam. Zrobiłam tylko dwie warstwy od góry po kilka pasemek i to wystarczyło by moje włosy wyglądały jak po balejażu - odrobinę inny odcień wyszedł. I bez szarego paska przez środek! ![]() ![]() Wszystko pasuje i jestem zadowolona. ![]() Nie mniej jednak, jak podniosę cześć włosów to mam odrosty na 1,5cm ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że powtarzając taki sposób sukcesywnie będę schodzić z blond farby, a rzecz większej ilości naturalnych kłaków. Żeby nie było za różowo - chyba się popsułam. ![]() Wczoraj w pracy zaczął mnie pobolewać kark i lewa łopatka. Wieczorem co raz mocniej. TŻ zrobił mi masaż i nasmarował maścią końską po czym poszłam spać. Teraz już jest odrobinę lepiej chodź boli bym powiedziała, że bardziej niż wczoraj, ale jak się obudziłam to nie mogłam wykonać absolutnie żadnego ruchu głowa, już nie mówiąc o czymś bardziej skomplikowanym. I w ogóle skąd to? Przewiało mnie? Ja nie chcę, żeby mi głowa odpadła. ![]() Kraven ratuj! ![]() W ogóle to ciężko mi nawet przy kompie siedzieć. Nie wiem jak w tej pozycji 8h wytrzymam. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-07 o 07:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Kash- ale z M. romantyk
![]() ![]() Ijaa- chyba Cię przewiało, mam nadzieję że szybko przejdzie ![]() witam ![]() wstałam dzisiaj o 6 i posprzątałam kuchnię i łazienkę ![]() Tż śpi więc pokój ogarnę pewnie jak wrócę ![]() wpisuje wydatki od 1 lipca i strasznie mi pieniążki uciekają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
dziś tez witam się herbatką, choć rano do śniadania wypiłam kawę z jednej łyżeczki ale pół na pół z mlekiem, bo nie mogłam sobie poradzić dziś na śniadanko wszamałam serek wiejski, do pracy znów kanapka, na przegryzkę placuszki otrębowe i sałatka, powinno mi starczyć bo dziś znów do 18.00 nie wiem jak dam radę bo choroba mnie złapała, gardło boli, głowa też, jestem przymulona, biorę leki tzn mam z poprzedniego razu takie przeciwzapalne, niestety to nie antybiotyk, ale może coś pomoże, jeśli nie to chyba czeka mnie wizyta u lekarza wypłaty jeszcze nie ma, a szkoda bo już bym coś powydawała ![]() już mam sporą listę zrobioną na zakupy na weekend ![]() dostałam na imieniny dwa kwiatki i obydwa padły ![]() ![]() ijaa Ty marzysz o naturalnych włosach, a ja się farbnęłam ostatnio ![]()
#115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lampka? Z butelki? Po pierwszym winie? I świeci? No wiesz! - mam jeszcze 2,5 tygodnia na znalezienie takiego okazu ![]() Cytat:
![]() I nie martw się - głowa Ci nie odpadnie ![]() ![]() ![]() Dzień dobry! U mnie szaro, buro i ponuro, więc osoby nasłonecznione mają zakaz o tym pisać ![]() ![]() Poza tym dziś po południu dentysta - ciekawe, jak otworzę mu paszczę z tymi zajadami ![]() Pomijając zajady czuję się, jakbym była po botoksie. Nie to, żebym wiedziała, jakie to uczucie - mogę się jedynie domyślać ![]() ![]() Zaczyna mi to wyglądać na coś poważniejszego niż tylko zajady - bo skąd to powiększenie i mrowienie?! ![]() Dojdzie do tego, że na ślubie będę wyglądać jak po ugryzieniu stada os ![]() Poza tym ostatnio chodzę przemęczona, niewyspana, bez chęci do życia. I w ogóle bezsensu, że absolutnie nie czuję zbliżającego się wydarzenia - mam poczucie, że mnie to ominie. TŻ mnie za to wkurza swoimi dyplomatycznymi uwagami w stylu "Kochanie, a dlaczego schowałaś chleb do lodówki?", "Kochanie, a dlaczego zostawiłaś otwartą szufladę?", "Kochanie, wyjmij kartę pamięci z laptopa" - jakby cholera nie mógł sam tego poprawić, bez zwracania uwagi. Też mu będę wytykać każdą niezamkniętą szafkę ![]() Poza tym ostatnio sytuacja na froncie uległa znacznej poprawie ![]() ![]() Tyle tytułem wstępu. Idę pracować. Jak mróweczka ![]()
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od poniedziałku mam urlop, a muszę kilka rzeczy dokończyć i sporo spraw pozamykać. Ech. Ciekawe co z naszymi planami działkowymi na weekend. Przewianie + namiot raczej nie idą w parze. ![]() Aaa głowę zaraz sobie przywiążę - tak dla pewności. Wiesz, rajtkami za uszy i do ramion. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#118 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzieś Ty Go dorwała ? ![]() Ja od 30 czerwca i też jestem przerażona! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Wstawanie o 6 po nieprzespanej nocy ze stresu nie jest dobrym pomysłem. jeszcze gorszym jest pójście na jazdy o godzinie 7. Bardzo źle mi się dziś jeździło. Gościu, który ze mną jeździł był gburem, niemową i jakiś taki nieprzyjemny ![]() ![]() Nie wiem co mi sie porobiło, ale... dostałam dziś okresu ![]() ![]() Matko zapomniałam ! Tż jedzie jutro na rozmowę kwalifikacyjną ![]() ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-07-07 o 11:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, przyszły wyniki z rurki tracheotomijnej i mama dalej ma gronkowca, pozostałe dwie bakterie zniknęły ale z tego co wyczytałam w internecie po nazwie łacińskiej to przyplątały się jakieś drożdżaki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Za obronę też już łapię. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.