![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
kobitki u mnie jest 30 stopni w cieniu
![]() Przy myciu okien upociłam się jak nigdy blehhhh ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
AAA!!!! Oj przy tym numerze to i ja płakałam ![]() ![]()
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wiecie co? Lubię swoja pracę ![]()
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i byl jeszcze kawalek "sometimes I wish I were an angel" czy jakos tak ![]()
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak tak Angel ![]() ![]() ![]()
![]() |
#68 |
szeryfcio
|
A jest już u was słońce?
U nas pochmurno, ale i tak muszę wyjść po zakupy. Kurcze, mycie okien też na mnie czeka ![]()
#69 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam i ja na nowym wątku
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja akurat z pracą mam tak, ze za bardzo sie o nią nie starałam (można powiedzieć, ze wogóle). Dodałam swoje cv na pracuj i już kilkakrotnie do mnie dzwonili z różnych firm, może to też zasługa tego, ze znam angielski i rosyjski (o ten ostatni wszyscy się pytają). Ale ja już nie chce pracować w handlu(najczęściej mi proponują z coś z eksportem ![]() ![]() A tak wogóle to uważam ze trzeba sie cenić- kiedyś też na wszytsko sie godziłam i pracowałam jak wól, ale nigdy a nigdy na tym dobrze nie wyszłam Cytat:
![]() ![]() ![]() Wogóle to mąż mi tez nie skąpi, chociaż czasami jak przesadzę to powie, ze troszeczkę musimy przystopować (oczywiście musimy- my musimy ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
Zawsze mnie to wkurzało masakrycznie , bo nigdzie nie chcieli bez doświadczenia a jak młoda osoba ma je zdobyć skoro nigdzie niechcą zatrudnić . ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() tak apropo pracy to chyba bym musiała się juz do niej zbierać , także miłego popołudnia kochaniutkie ![]()
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak już pisałam, ze też dużo zależy od miasta i chyba też od zawodu (informatycy to teraz chyba mają najlepiej ![]() Ja 3 lata temu wyjechałam do Katowic, bo mąż dostał tam pracę i jak próbowałam tam znaleźć coś dla siebie to była masakra ![]() Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-07-07 o 12:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
U mnie własnie wyszło s łoneczko!!!Ale jak wyszło to konkretnie, bo nagle chmury zniknęły
![]() I G do mnie zadzwonił, ze ma 3 dobre wiadomości.....co do przelewów to ok, zgadzam się-- to dobre wiadomości ![]() ![]()
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym Edytowane przez Sarasfati Czas edycji: 2011-07-07 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam wam powiedzieć jaka tragedia stała się w bloku tuż obok mnie ;( tak płakałam jak to widziłam
![]() ![]() http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,...266-14563.html na dole jest filmik nawet ![]() mój blok jest zaraz po prawej stronie , dlatego tak wszystko dokładnie widziałam ![]()
#75 |
Rozeznanie
|
o kurde
![]() najgorsze, ze to starsi ludzie...no i ten pan, który ucierpiał...
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj do tego mieszkania przyszła ta staruszka z policją ![]() ![]() ocalała im doniczka i kubek ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
masakra.... Ze też zawsze cierpią tacy niewinni i bezbronni ludzie.... Niech pedofilom mieszkania płoną!
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To było tak że mąż tej pani leżał na kanapie i oglądał tv ta pani poszła spać , przebudził ją zapach spalenizny otworzyła okno i wtedy tlen dostał się do ognia i całe płonienie z dużego pokoju wybuchły na całe mieszkanie ![]() tak mi opowiadała wnuczka ( a moja dobra koleżanka )tych państwa ![]()
![]() |
#79 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
hej, Moniia jestem
![]() nie ma tego w KWC a potrzebuje opinii czy warto to brac -Mleczna kąpiel do stóp z solą Epson, Foot works - Ujędrniający balsam do ciała "Letni blask" |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
też mam
![]() bąbel zjadł dwie michy zupy ogórkowej i teraz chyba świruje do spania ![]() dziś to jest zupełnie inne dziecko niż wczoraj - widocznie miał zły dzień ... cieszę się, że już wrocił do normy, bo zaczynałam się martwić ... u nas nadal pochmurno ... bardzo ciepło i nie pada, ale słońca nie ma ... i ok; ja tam nie lubię upałów ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-07-07 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W październiku wracał po mszy i został zmuszony przez 20-latka do seksu oralnego ![]() ![]() Najgorsze było to , ze wtedy kiedy policja skutego przyprowadziła go do sądu ja miałam sprawę w sali obok (zresztą ze wspomnianym wcześniej byłym pracodawcą). Dziewczyny jak ja zobaczyłam tego ********** , jego wzrok, taki nienawistny, zero skruchy, opluł policjanta....masakra jakaś....i usiadł koło mnie....pech.....normalni e uciekłam. Znam tego chłopaka z widzenia, bo to syn pielęgniarki z którą pracują moi rodzice....wygląda zresztą na takiego. I jeszcze jedno...osatnio (w poniedziałek) G zabrał mnie i Melkę do restauracji na obiad i jakis facet doczepił się do mojej Meli ![]() Cały czas jej się przyglądał, a ona spacerowała sobie między stolikami. W pewnym momencie przechodził koło niego a on złapał ją za rękę ( ![]()
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
nigdy bym sie nie spodziewała, ze cos takiego zobacze, ze na dodatek to będzie dotyczyło mojego dziecka. Ale ja tez miałam w dzieciństwie sytuację nie do pozazdroszczenia. szłam do bibliotek w domu kultury> wchodzac na górę zobaczyłam dziwnego faceta....przyglądał mi się, więc przyspieszyłam. Jak wracałam to zobaczyłam.....wiecie co.......miałam może 8 lat. Szybko pobiegłam do domu, powiedziałam babci co się stało. Ta zadzwoniła na policję, ale niestety gościa już nie było. Wtedy wydawał mi się straszy, dzis jak przypominam sobie jego twarz to myślę, ze mógł miec 23-26 lat....
Na cdzien nie zdajemy sobie sprawy z tego, ze tacy ludzie nas otaczają ![]()
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój dziadek siedzi we więzieniu za pedofilie ![]() uciekam papa ![]()
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale to przykre ![]() Ja teraz latam do okna cały czas jak moja córcia jest pod blokiem, ma przy sobie telefon, tyle dobrze...nie wiem czy nie przestać jej puszczać samej pod blok.... Biorę się dziewczynki za karkóweczkę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | ||
Zakorzenienie
|
Ale mnie w kulki zrobiłyście! Nadrabiam, nadrabiam, a tu zonk - nowa część
![]() Obroniłam się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale recenzentka nieźle mnie przeczołgała... Tylko mnie ![]() Nawet nie wiecie jaką niesamowitą ulgę poczułam wychodzą z dziekanatu z dokumentami ![]() ![]() Ale cudownie!!! Dla samej tej ulgi warto było się tak męczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A u mnie z rana nie było najfajniej, ciemne chmury i chłodno... Za to teraz przypieka ![]() Co do oszczędności - nie zarabiam, ale dostję kieszonkowe, czasem coś od Babci. Teraz zbierałam na wakacje i mam odłożone 500 plus jeszcze "normalnej" kasiorki jakieś 400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rodzice kilka lat temu wzięli kredy na wykup naszego mieszkania. Wzięli go na 30 lat, ale zawsze wpłacją więcej niż wynosi rata i Mamuśka po obliczeniach doszła do wniosku, że spłacą go szybciej, bo wychodzi 15 lat ![]() Tez mam ten kubek ![]() ![]() Rozbroiłaś mnie ![]() cheneelle, ile masz? Jakoś nie kojarzę/nie pamiętam... A nie mogę Cię przypasować wiekowo ![]() Cytat:
Moim zdaniem powinni zrobić u nas tak jak jest bodajże w Niemczech ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Właśnie zobaczyłam, że główny wątek też się skończył ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulację z powodu 5 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluje piąteczki kujonku! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.