Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-07, 11:50   #61
Charlotte York
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość

co do idoli to dorastałam w czasach Kelly Family i Backstreet Boys...a słuchałam Gunsów i U2

jamapi pochwal się proszę!!!!!!!!
Ja kochałam Kelly Family! Słuchałam ich i płakałam! Miałam świra. Pisałam do nich listy po angielsku i raz dostałam nawet autografy ale byłam głupia :P
Charlotte York jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 11:57   #62
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

kobitki u mnie jest 30 stopni w cieniu

Przy myciu okien upociłam się jak nigdy blehhhh

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
Ja kochałam Kelly Family! Słuchałam ich i płakałam! Miałam świra. Pisałam do nich listy po angielsku i raz dostałam nawet autografy ale byłam głupia :P
http://www.youtube.com/watch?v=1viSfRzI8to ta piosenka od nich jest ponadczasowa

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Melduję się i ja

wczoraj wieczorem pisałam właśnie o tym, ze pracowałam za takie pieniądze. Praca była super, bo kocham malować, ale warunki tragiczne. Siedziałam 10 h dziennie (czasami dłużej) nad śmierdzącymi farbami i rozpuszczalnikami. Lakiery do paznokci przy lakierach do szkła to perfumki

Czasami słyszłąm głosy, na serio. Często siedziałam koło koleżanki, którą cały czas pytałam "co?" bo byłam pewna, ze słyszę jak wymawia moje imię. Głowa bolała strasznie.

Szef nigdy nie włączał wentylacji, bo za dużo prądu ciągnęła. Przyjeżdżały do nas wycieczki z całej Polski i te biedne dzieci po 5 minutach na dekoratorni mdlały lub wymiotowały (sama na początku rzygałam jak kot).

Nie raz jak wracałam z pracy do szłam od jednej strony chodnika do drugiej i myslałam "jak ktoś za mną idzie, to nieźle sobie o mnie pomyśli". Ale na serio lubiłam tą pracę. Tyle, ze było strasznie nie fair - zero składek, zero ubezpieczenia, zero zasiłku później.....i jeszcze sprawa w sądzie założona przez byłe pracownice szefowi. Stres.....

Poza tym szef walnięty, darł się, wyzywał, zwalniał bez powodu, klął okropnie.....szkoda gadać, bo ciężko to opisać.

Ja nie miałam z nim najgorzej, bo on strasznie szanuje mojego ojca, więc mnie się nie czepiał. Raz tylko na samym początku dał mi wciry....miałam podłożoną pod słoiczki gazetę, na której był dzidziuś (jakaś reklama pieluch) i on mówi do mnie "Co Ola zrobić ci takiego?", ja mówię, ze nie dzięki, mam dawcę jakby co, na co on "to zapier****j jak nie wiesz jak zdobyć status w tej firmie"

co do idoli to dorastałam w czasach Kelly Family i Backstreet Boys...a słuchałam Gunsów i U2

jamapi pochwal się proszę!!!!!!!!
i na takich idotów idzie trafić

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 12:00   #63
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=1viSfRzI8to ta piosenka od nich jest ponadczasowa

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

AAA!!!! Oj przy tym numerze to i ja płakałam Boshhhhhhhhhh.........ale jaja
Stary 2011-07-07, 12:03   #64
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
czasem mam przesrane kiedy tomek weźmie sobie do wglądu wyciąg z konta ale mu odpowiadam jeżeli chcesz mieć zone co wygląda jak żul z pod reala to spoko , nie bede sobie nic kupować , ale potem nie mów mi ze ci jest wstyd ze mnie . najczęściej to skutkuje hihi

ja nie wiem faceci to chcą mieć fajne babki koło siebie , ale też myślą że to wszystko tak za friko idzie :/
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

od czegoś trzeba zacząć , ja pracowałam za 1000 zł jako kasjerka - nie podobalo mi się w cholere , ale musiałam się z czegoś utrzymać . Moim zdaniem idzie sobie wybierać przebierać kiedy ma sie grunt pod nogami czyt rodzice , kiedy tego nie masz to chwytasz się roboty która jest bo za coś trzeba jeść .

u mnie w carrefurze jest babeczka co ma 56 lat a zapierdziela że szok za jedyne 600 zł jako sprzątaczka każdy nią tam poniewiera ale musi wytrzymać - bo rodzinie musi dać co jeść .
Ja pracuję za 1000 zł. Na pół etatu. Nie narzekam bo muszę sama pewne rzeczy opłacić jak np szkołę w weekendy czy choćby kosmetyki
I wiecie co? Lubię swoja pracę
Stary 2011-07-07, 12:05   #65
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Ja pracuję za 1000 zł. Na pół etatu. Nie narzekam bo muszę sama pewne rzeczy opłacić jak np szkołę w weekendy czy choćby kosmetyki
no własnie...na pół etatu....też tak chcę
Stary 2011-07-07, 12:09   #66
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez
i byl jeszcze kawalek "sometimes I wish I were an angel" czy jakos tak

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 12:27   #67
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
ja tez
i byl jeszcze kawalek "sometimes I wish I were an angel" czy jakos tak

tak tak Angel I Every Baby AAA!!! I First time (teledysk super )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 12:30   #68
sheryl
szeryfcio

Cytat:
:
A jest już u was słońce?
U nas pochmurno, ale i tak muszę wyjść po zakupy.
Kurcze, mycie okien też na mnie czeka
Stary 2011-07-07, 12:35   #69
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Witam i ja na nowym wątku
Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
To się cieszę
Dziewczyny czy Wy zbieracie jakoś pieniążki? W sensie w jakąś skarbonkę, skarpetkę czy inne pudełeczko? Ja zawsze chciałam zbierać w świnkę tak tradycyjnie. Ale nigdzie nie mogłam znaleźć świnki takiej nie otwieranej, wszystkie mają otworek na brzuszku i niestety moja silna wola przegrywala po kilku tygodniach. A teraz kupiłam sobie blaszaną puszkę - skarbonkę, którą można otworzyć tylko otwieraczem do konserw I zbieram na przyszłe wakacje czyli otworzę za rok Codziennie wrzucam minimum 2 zl Ciekawe ile wyjdzie.... W sensie czy dotrwam...
Ja odkładam do skarbonki-świnki na ingJuz nawet kilka stów mi sie uzbierało i w czerwcu mi nawet dali ok.10 zł za to

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
mój nie wie jak znaleźć wyciąg z konta w domu oszczędzam mu siwych włosów.. zresztą jak on nie zauważył farby do włosów w kolorze dojrzałej śliwki na moich włosach , to na ewentualne pytanie "skąd my to mamy w domu?" odpowiadam: Przecież kupiliśmy to juz daaawno temu (a tak naprawdę jest od wczoraj)

tak to prawda, najpierw jest baaardzo trudno, ale dziewczyny- z latami jest lżej bo mądrzejemy, kształcimy się lub zbieramy doświadczenie to potem zaczniemy przebierać w ofertach i nie będziemy wykonywać pracy która się nam nie podoba
Podpisuje sie pod tym nawet tu nie chodzi o 20 czy 30 lat, wystarczy kilka lat

Cytat:
dlatego teraz marudzisz bo masz jeszcze grunt pod nogami poza tym myślisz że bez doświadczenia jako pierwsza twoja praca - dostaniesz robote za min 1,500 zł ?mój mąż tyra czasem i 300 godzin miesiecznie za 1,300 -400 .to nie te czasy kiedy pracodawcy czekają na ciebie z otwartymi ramionami za pensje twoich marzeń przy czym chcą abyś się jeszcze nie narobiła i była tam diwą .
Dla czego odrazu bez doświadczenia?? Jeżeli prowadziła własną działalność to też jest doświadczenie, które pracodawcy też cenią A we Wrocławiu po studiach bez doświadczenia spokojnie można dostać 1500, a może i więcej. Chyba też sporo zależy właśnie od miejscowości zamieszkania.
Ja akurat z pracą mam tak, ze za bardzo sie o nią nie starałam (można powiedzieć, ze wogóle). Dodałam swoje cv na pracuj i już kilkakrotnie do mnie dzwonili z różnych firm, może to też zasługa tego, ze znam angielski i rosyjski (o ten ostatni wszyscy się pytają). Ale ja już nie chce pracować w handlu(najczęściej mi proponują z coś z eksportem )- znudziło mi sie, wystarczy mi handlu z liderowania
A tak wogóle to uważam ze trzeba sie cenić- kiedyś też na wszytsko sie godziłam i pracowałam jak wól, ale nigdy a nigdy na tym dobrze nie wyszłam
Cytat:
u nas też internetowe, a on nawet się nie loguje na konta więc dlatego nie wie gdzie ich szukać

z tym hasłem to TAK TRZYMAJ
U mnie tez tak jest, ze znam loginy i hasła do wszystkich kont(i piny do kart), a mój mąz tylko do swojego jednego konta i jednej karty (a ma tych kont i kart kilka). I to ja zarządzam finansami w domu, chociaż zarabiam dużo mniej
Wogóle to mąż mi tez nie skąpi, chociaż czasami jak przesadzę to powie, ze troszeczkę musimy przystopować (oczywiście musimy- my musimy) Prawe zawsze wszystko kupuję bez konsultacji z nim, dopiero później podaję fakty, bo mojemu mężowi nic nigdy nie trzeba. A później tylko mi przytakuję: tak tak, fajne to jest; super ze to kupiłaś, bo....

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A jest już u was słońce?
U nas jest juz piekielne słońce ja osobiście nie znoszę takiej pogody i temperatury
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 12:41   #70
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A jest już u was słońce?
bezchmurne niebo mamy

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość

Dla czego odrazu bez doświadczenia?? Jeżeli prowadziła własną działalność to też jest doświadczenie, które pracodawcy też cenią A we Wrocławiu po studiach bez doświadczenia spokojnie można dostać 1500, a może i więcej. Chyba też sporo zależy właśnie od miejscowości zamieszkania.
Ja akurat z pracą mam tak, ze za bardzo sie o nią nie starałam (można powiedzieć, ze wogóle). Dodałam swoje cv na pracuj i już kilkakrotnie do mnie dzwonili z różnych firm, może to też zasługa tego, ze znam angielski i rosyjski (o ten ostatni wszyscy się pytają). Ale ja już nie chce pracować w handlu(najczęściej mi proponują z coś z eksportem )- znudziło mi sie, wystarczy mi handlu z liderowania
A tak wogóle to uważam ze trzeba sie cenić- kiedyś też na wszytsko sie godziłam i pracowałam jak wól, ale nigdy a nigdy na tym dobrze nie wyszłam
JA spotkałam się z tym że bez doświadczenia pracodawcy patrzą nie chętnie , bo muszą wszystkiego na nowo uczyć .
Zawsze mnie to wkurzało masakrycznie , bo nigdzie nie chcieli bez doświadczenia a jak młoda osoba ma je zdobyć skoro nigdzie niechcą zatrudnić .

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
to świetnie że ją lubisz , najgorsza rzecz na świecie to chodzić do pracy za kare

tak apropo pracy to chyba bym musiała się juz do niej zbierać , także miłego popołudnia kochaniutkie

Maleństwo moje
Stary 2011-07-07, 12:44   #71
Charlotte York
Zadomowienie

Cytat:

Tak tak tak!!! Serce mi drżało na Angelo!!! Boże co to było! Słuchałam, płakałam i śpiewałam. Całe słowa znałam!!!
Charlotte York jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 12:49   #72
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez [URL="https://wizaz.pl/forum/member.php?u=814732"
Resscue21[/URL];27995737]

JA spotkałam się z tym że bez doświadczenia pracodawcy patrzą nie chętnie , bo muszą wszystkiego na nowo uczyć .
Zawsze mnie to wkurzało masakrycznie , bo nigdzie nie chcieli bez doświadczenia a jak młoda osoba ma je zdobyć skoro nigdzie niechcą zatrudnić .
To u nas też tak jest, ale to też wszystko zależy od tego ile chcesz. np. wśród moim znajomych po ekonomii, najczęściej wszyscy chcą 3000-3500 brutto, to raczej niechętnie pracodawcy chcą takich zatrudniać, a jak już opuścili do 2500 brutto to odrazu większość po znachodziła pracę. Piszę tutaj o osobach bez doświadczenia.
Ale jak już pisałam, ze też dużo zależy od miasta i chyba też od zawodu (informatycy to teraz chyba mają najlepiej).
Ja 3 lata temu wyjechałam do Katowic, bo mąż dostał tam pracę i jak próbowałam tam znaleźć coś dla siebie to była masakra. Dlatego powiedziałam mężowi ze wracam z nim albo sama. No i tak po 4 miesiącach wróciliśmy

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-07-07 o 12:51
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 13:02   #73
Sarasfati
Rozeznanie

U mnie własnie wyszło s łoneczko!!!Ale jak wyszło to konkretnie, bo nagle chmury zniknęły

I G do mnie zadzwonił, ze ma 3 dobre wiadomości.....co do przelewów to ok, zgadzam się-- to dobre wiadomości Ale zaraz potem dodał, ze cały wrzesień gra koncerty No i lipiec i sierpień.....Zresztą nawet jutro gra....w sobotę też.....plusy są oczywiście, ale z drugiej strony tak mi troszkę smutno....

Edytowane przez Sarasfati
Czas edycji: 2011-07-07 o 13:04
Sarasfati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 13:05   #74
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

zapomniałam wam powiedzieć jaka tragedia stała się w bloku tuż obok mnie ;( tak płakałam jak to widziłam spłoneło doszczętnie mieszkanie super rodzince - para starszych ludzi podobno jakieś zwarcie w instalacji

http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,...266-14563.html na dole jest filmik nawet

mój blok jest zaraz po prawej stronie , dlatego tak wszystko dokładnie widziałam

Maleństwo moje
Stary 2011-07-07, 13:08   #75
Sarasfati
Rozeznanie

o kurde

najgorsze, ze to starsi ludzie...no i ten pan, który ucierpiał...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 13:13   #76
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
o kurde

najgorsze, ze to starsi ludzie...no i ten pan, który ucierpiał...
ten kochany pan przezył tylko dlatego że sąsiad byl na tyle odważny i go w ostatniej chwili wyciągnął z płomieni , spłoneła za to słodka psinka

wczoraj do tego mieszkania przyszła ta staruszka z policją tak płakała

ocalała im doniczka i kubek

Maleństwo moje
Stary 2011-07-07, 13:16   #77
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
ten kochany pan przezył tylko dlatego że sąsiad byl na tyle odważny i go w ostatniej chwili wyciągnął z płomieni , spłoneła za to słodka psinka

masakra.... Ze też zawsze cierpią tacy niewinni i bezbronni ludzie.... Niech pedofilom mieszkania płoną!
Stary 2011-07-07, 13:21   #78
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
masakra.... Ze też zawsze cierpią tacy niewinni i bezbronni ludzie.... Niech pedofilom mieszkania płoną!

To było tak że mąż tej pani leżał na kanapie i oglądał tv ta pani poszła spać , przebudził ją zapach spalenizny otworzyła okno i wtedy tlen dostał się do ognia i całe płonienie z dużego pokoju wybuchły na całe mieszkanie
tak mi opowiadała wnuczka ( a moja dobra koleżanka )tych państwa

Maleństwo moje
Stary 2011-07-07, 13:26   #79
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
Cytat:
Cytat:
tak tak Angel I Every Baby AAA!!! I First time (teledysk super )
Dołączę do Was. Ja to świra też miałam, koncerty, zbierałam zdjęcia, wszystkie wycinki z gazet .... Jejku kiedy to było. Najbardziej to lubiłam Paddy'ego hehehe

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 13:26   #80
Oh_yeah
Raczkowanie

hej, Moniia jestem
nie ma tego w KWC a potrzebuje opinii czy warto to brac
-Mleczna kąpiel do stóp z solą Epson, Foot works
- Ujędrniający balsam do ciała "Letni blask"

Oh_yeah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 13:28   #81
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
o jaaa..... dzięki
też mam taki kubek!!
kto jeszcze taki ma??
też mam

bąbel zjadł dwie michy zupy ogórkowej i teraz chyba świruje do spania
dziś to jest zupełnie inne dziecko niż wczoraj - widocznie miał zły dzień ... cieszę się, że już wrocił do normy, bo zaczynałam się martwić ...

u nas nadal pochmurno ... bardzo ciepło i nie pada, ale słońca nie ma ... i ok; ja tam nie lubię upałów

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-07-07 o 13:30
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 13:29   #82
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:

OMG!! Ale mi psa szkoda Nie wyobrażam sobie nawet jak musiał cierpieć

Cytat:
co do pedofili....w bloku mojej babci mieszka taka fajna rodzinka. Bardzo Bogobojni, matka ma stwardnienie rozsiane, jedna z córek jest dośc poważnie upośledzona, jest też chłopiec 10-letni-ministrant.
W październiku wracał po mszy i został zmuszony przez 20-latka do seksu oralnego Dobrze, ze od razu powiedział o tym rodzicom. Szybko zwyrodnialca złapali. Znaleźli u niego mnóstwo płyt z pornografią dziecięcą i na dysku sporo zdjęć i filmów

Najgorsze było to , ze wtedy kiedy policja skutego przyprowadziła go do sądu ja miałam sprawę w sali obok (zresztą ze wspomnianym wcześniej byłym pracodawcą). Dziewczyny jak ja zobaczyłam tego ********** , jego wzrok, taki nienawistny, zero skruchy, opluł policjanta....masakra jakaś....i usiadł koło mnie....pech.....normalni e uciekłam. Znam tego chłopaka z widzenia, bo to syn pielęgniarki z którą pracują moi rodzice....wygląda zresztą na takiego.

I jeszcze jedno...osatnio (w poniedziałek) G zabrał mnie i Melkę do restauracji na obiad i jakis facet doczepił się do mojej Meli
Cały czas jej się przyglądał, a ona spacerowała sobie między stolikami. W pewnym momencie przechodził koło niego a on złapał ją za rękę () i ciągnął na ogródek!!! I mówił do niej, zeby poszła z nim do stolika. Dziewczyny myslałam, ze oszaleję. Barman od razu zadzwonił po ochronę. Melka ryk,szybko się wyrwała, zaczeła krzyczec, ze się go boi i że chce już do domu. Ja zaczełam wszystko zwijać ze stolika. Na szczęście szybko pojawiła się ochrona, ale koleś nie chciał dac za wygraną i w końcu musieli użyc pałek.....Nie chce wyrokować czy to pedofil czy nie....ale od razu rzuciło sie i mi i mojemu G w oczy to, ze on się jej strasznie przygląda....
Stary 2011-07-07, 13:32   #83
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
I jeszcze jedno...osatnio (w poniedziałek) G zabrał mnie i Melkę do restauracji na obiad i jakis facet doczepił się do mojej Meli
Cały czas jej się przyglądał, a ona spacerowała sobie między stolikami. W pewnym momencie przechodził koło niego a on złapał ją za rękę () i ciągnął na ogródek!!! I mówił do niej, zeby poszła z nim do stolika. Dziewczyny myslałam, ze oszaleję. Barman od razu zadzwonił po ochronę. Melka ryk,szybko się wyrwała, zaczeła krzyczec, ze się go boi i że chce już do domu. Ja zaczełam wszystko zwijać ze stolika. Na szczęście szybko pojawiła się ochrona, ale koleś nie chciał dac za wygraną i w końcu musieli użyc pałek.....Nie chce wyrokować czy to pedofil czy nie....ale od razu rzuciło sie i mi i mojemu G w oczy to, ze on się jej strasznie przygląda....
ja pierdziele!!

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 13:34   #84
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
OMG!! Ale mi psa szkoda Nie wyobrażam sobie nawet jak musiał cierpieć

co do pedofili....w bloku mojej babci mieszka taka fajna rodzinka. Bardzo Bogobojni, matka ma stwardnienie rozsiane, jedna z córek jest dośc poważnie upośledzona, jest też chłopiec 10-letni-ministrant.
W październiku wracał po mszy i został zmuszony przez 20-latka do seksu oralnego Dobrze, ze od razu powiedział o tym rodzicom. Szybko zwyrodnialca złapali. Znaleźli u niego mnóstwo płyt z pornografią dziecięcą i na dysku sporo zdjęć i filmów

Najgorsze było to , ze wtedy kiedy policja skutego przyprowadziła go do sądu ja miałam sprawę w sali obok (zresztą ze wspomnianym wcześniej byłym pracodawcą). Dziewczyny jak ja zobaczyłam tego ********** , jego wzrok, taki nienawistny, zero skruchy, opluł policjanta....masakra jakaś....i usiadł koło mnie....pech.....normalni e uciekłam. Znam tego chłopaka z widzenia, bo to syn pielęgniarki z którą pracują moi rodzice....wygląda zresztą na takiego.

O ja pier.... W biały dzień!!!! No to raczej nie bylo normalne że dorosly facet ciągnie obce dziecko za rękę do stolika.... Powinni wezwać policję i też mu dom przeszukać!!!! A co tego chłopaka to moim zdaniem powinni raz na zawsze uniemożliwić mu tego typu zachowanie.
Stary 2011-07-07, 13:37   #85
Sarasfati
Rozeznanie

nigdy bym sie nie spodziewała, ze cos takiego zobacze, ze na dodatek to będzie dotyczyło mojego dziecka. Ale ja tez miałam w dzieciństwie sytuację nie do pozazdroszczenia. szłam do bibliotek w domu kultury> wchodzac na górę zobaczyłam dziwnego faceta....przyglądał mi się, więc przyspieszyłam. Jak wracałam to zobaczyłam.....wiecie co.......miałam może 8 lat. Szybko pobiegłam do domu, powiedziałam babci co się stało. Ta zadzwoniła na policję, ale niestety gościa już nie było. Wtedy wydawał mi się straszy, dzis jak przypominam sobie jego twarz to myślę, ze mógł miec 23-26 lat....

Na cdzien nie zdajemy sobie sprawy z tego, ze tacy ludzie nas otaczają
Stary 2011-07-07, 13:45   #86
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
nigdy bym sie nie spodziewała, ze cos takiego zobacze, ze na dodatek to będzie dotyczyło mojego dziecka. Ale ja tez miałam w dzieciństwie sytuację nie do pozazdroszczenia. szłam do bibliotek w domu kultury> wchodzac na górę zobaczyłam dziwnego faceta....przyglądał mi się, więc przyspieszyłam. Jak wracałam to zobaczyłam.....wiecie co.......miałam może 8 lat. Szybko pobiegłam do domu, powiedziałam babci co się stało. Ta zadzwoniła na policję, ale niestety gościa już nie było. Wtedy wydawał mi się straszy, dzis jak przypominam sobie jego twarz to myślę, ze mógł miec 23-26 lat....

Na cdzien nie zdajemy sobie sprawy z tego, ze tacy ludzie nas otaczają

mój dziadek siedzi we więzieniu za pedofilie ehhhh przykra sprawa i sytuacja ale to było jedyne miejsce dla niego , nienawidze go z całego serca !!!

uciekam papa

Maleństwo moje
Stary 2011-07-07, 13:52   #87
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
mój dziadek siedzi we więzieniu za pedofilie ehhhh przykra sprawa i sytuacja ale to było jedyne miejsce dla niego , nienawidze go z całego serca !!!

uciekam papa
no własnie o to mi chodzi....o to, ze takich osób mamy mnóstwo w swoim otoczeniu...tylko o tym nie wiemy
Ale to przykre

Ja teraz latam do okna cały czas jak moja córcia jest pod blokiem, ma przy sobie telefon, tyle dobrze...nie wiem czy nie przestać jej puszczać samej pod blok....

Biorę się dziewczynki za karkóweczkę.

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 14:12   #88
katniewojt
Zakorzenienie

Ale mnie w kulki zrobiłyście! Nadrabiam, nadrabiam, a tu zonk - nowa część

Obroniłam się Dostałam 5
Ale recenzentka nieźle mnie przeczołgała... Tylko mnie
Nawet nie wiecie jaką niesamowitą ulgę poczułam wychodzą z dziekanatu z dokumentami Za miesiąc jadę po odbiór dyplomu
Ale cudownie!!! Dla samej tej ulgi warto było się tak męczyć

Cytat:
Moja Melka właśnie się obudziła...ide do niej a ta na łóżku siedzi, nóżki zwieszone, patrzy na mnie i pyta "A gdzie jest moja mamusia". Siadam koło niej i mówię, że jestem i zeby poszła spać, a ona do mnie "Babciu nie żartuj tylko dzwoń do mamy"

kupię sobie fioletową serie Anew.....koniecznie
Rozwaliła mnie Twoja Młoda

A u mnie z rana nie było najfajniej, ciemne chmury i chłodno... Za to teraz przypieka

Co do oszczędności - nie zarabiam, ale dostję kieszonkowe, czasem coś od Babci. Teraz zbierałam na wakacje i mam odłożone 500 plus jeszcze "normalnej" kasiorki jakieś 400 Ale moje wakacje oznaczają weekend... A wcześniej dostałam od B. gigantyczną żabę skarbonkę i zbierałam drobniaki na kozaki Wyszło mi 350 z jakiś drobnych, które zostawały z zakupów Tatusiek miał nieziemską radochę rozbijając żabę

Rodzice kilka lat temu wzięli kredy na wykup naszego mieszkania. Wzięli go na 30 lat, ale zawsze wpłacją więcej niż wynosi rata i Mamuśka po obliczeniach doszła do wniosku, że spłacą go szybciej, bo wychodzi 15 lat

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
dokia dla ciebie dymiąca kawa
Tez mam ten kubek Ale został w Kielcach

Cytat:
a ja żeby mieć 6 to kupiłam 8 , na wszelki wypadek jakby ktoś wytłukł
Rozbroiłaś mnie Mam tylko 1 i Siostra ma ten z różwoą wstążką, ale już zaszedł osadem z herbaty i jest uszczerbany:/

cheneelle, ile masz? Jakoś nie kojarzę/nie pamiętam... A nie mogę Cię przypasować wiekowo

Cytat:
Teraz tak jest bardzo często, nie chcą młodzików bez doświadczenia. U mnie na studiach cały czas powtarzają, żebyśmy inwestowali w siebie i chodzili na szkolenia. Bezpłatnych szkoleń jest jak na lekarstwo lub jeszcze mnie, a nie każdego studenta stać, żeby wyciągnął z kieszeni 500 zł:/
Moim zdaniem powinni zrobić u nas tak jak jest bodajże w Niemczech Za każde praktyki, wolontariat i staż otrzymuje się konkretną liczbę punktów. Z kolei pewna liczba punktów liczy się jako doświadczenie zawodowe

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Właśnie zobaczyłam, że główny wątek też się skończył Przyznajcie się, że zrobiłyście to specjalnie
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 14:16   #89
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Obroniłam się Dostałam 5

Właśnie zobaczyłam, że główny wątek też się skończył Przyznajcie się, że zrobiłyście to specjalnie
specjalnie dla Ciebie i Sarunieczki, żebyście mogły trochę ponarzekać, że dużo do nadrabiania
gratulację z powodu 5 zresztą nieczego innego sie po Tobie nie spodziewałam
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 14:24   #90
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Obroniłam się Dostałam 5
Ale recenzentka nieźle mnie przeczołgała... Tylko mnie
Nawet nie wiecie jaką niesamowitą ulgę poczułam wychodzą z dziekanatu z dokumentami Za miesiąc jadę po odbiór dyplomu
Ale cudownie!!! Dla samej tej ulgi warto było się tak męczyć

Rozwaliła mnie Twoja Młoda

A u mnie z rana nie było najfajniej, ciemne chmury i chłodno... Za to teraz przypieka

Co do oszczędności - nie zarabiam, ale dostję kieszonkowe, czasem coś od Babci. Teraz zbierałam na wakacje i mam odłożone 500 plus jeszcze "normalnej" kasiorki jakieś 400 Ale moje wakacje oznaczają weekend... A wcześniej dostałam od B. gigantyczną żabę skarbonkę i zbierałam drobniaki na kozaki Wyszło mi 350 z jakiś drobnych, które zostawały z zakupów Tatusiek miał nieziemską radochę rozbijając żabę

Rodzice kilka lat temu wzięli kredy na wykup naszego mieszkania. Wzięli go na 30 lat, ale zawsze wpłacją więcej niż wynosi rata i Mamuśka po obliczeniach doszła do wniosku, że spłacą go szybciej, bo wychodzi 15 lat

Tez mam ten kubek Ale został w Kielcach

Rozbroiłaś mnie Mam tylko 1 i Siostra ma ten z różwoą wstążką, ale już zaszedł osadem z herbaty i jest uszczerbany:/

cheneelle, ile masz? Jakoś nie kojarzę/nie pamiętam... A nie mogę Cię przypasować wiekowo

Teraz tak jest bardzo często, nie chcą młodzików bez doświadczenia. U mnie na studiach cały czas powtarzają, żebyśmy inwestowali w siebie i chodzili na szkolenia. Bezpłatnych szkoleń jest jak na lekarstwo lub jeszcze mnie, a nie każdego studenta stać, żeby wyciągnął z kieszeni 500 zł:/
Moim zdaniem powinni zrobić u nas tak jak jest bodajże w Niemczech Za każde praktyki, wolontariat i staż otrzymuje się konkretną liczbę punktów. Z kolei pewna liczba punktów liczy się jako doświadczenie zawodowe

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Przepraszam... To ja założyłam nową część plotkowego....

Gratuluje piąteczki kujonku!

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości