Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł na następną część Naszego wątku
Czy szkrab maly czy tez duzy zmiana diety mu posłuży-mamy III-IV.2011 9 17,31%
Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011 25 48,08%
Cycki idą w odstawkę, bo czas na pierwszą potrawkę- mamy III-IV.2011 2 3,85%
Mleka już nie wystarczają, zupki maluchy zajadają- mamy III-IV.2011 1 1,92%
Słoiczki, brokuły, zupa- nie straszna nam zielona kupa- mamy III-IV.2011 2 3,85%
Mleczko idzie w odstawkę, czas na pierwszą potrawkę- mamy III-IV.2011 13 25,00%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-07, 13:27   #1801
traicionera
Zakorzenienie

Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Czekam na Tżeta,bo pojechał do banku,Lila spi więc jeszcze z wami popiszę

Ja byłam gotowa od jakiegos czasu,w ogóle uwielbiam dzieci i zawsze chciałam miec ich duzoA tu taki los mnie spotkał.Najważniejsz e,że jest Lila-zdrowa i sliczna!W moim przypadku to świadome macierzyństwo,wyczekane dziecko,więc jestem szczęsliwa ze jestem mamą.Wyszalałam sie już,zjeździłam po świecie-czas na dziecko nadszedł!Z reszta mnie dziecko nie ogranicza-biorę ją wszędzie,chodzi ze nami na imprezy do 1 w nocy-jest grzeczna i zaśnię wszędzie,więc dziękuje za takiego aniołka każdego dnia!Ja mam dużo energii,nie umiem usiedzieć na miejscu-Lilka tez taka jest,więc się zgrałyśmy!

Traicionera wiem że kobiet sie o wiek nie pytaale ja zapytam:0Ja kończę we wrzesniu 30!Dobra zmykam!
27 niedawno skończyłam
z tym imprezowaniem, to teraz prędzej można nawet dziecko wziąć do knajpki, ale kilka lat temu to było niemożliwe, bo wszędzie nafajane, ze strach
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 13:42   #1802
madzik2221
Zakorzenienie

ja juz od dawna chcialam miec dziecko,tylko najpierw mialam faceta gowniarza ktory myslal kategoriam w stylu po co slub jak zaraz rozwod bedzie,po co dziecko jak to tyle kasy etc. brak slow.potem poznalam mojego tz i tez pewnie nic by z tego nie bylo gdyby nie fakt ze bardzo nalegalam i w pewnym momencie przestalismy sie zabezpieczac i zaczelismy sie naprawde starac.
ciesze sie ze w koncu doczekalam swojego dzidziusia w koncu nie ma nic piekniejszego jak trzymac w ramionach taka mala istotke ktora sie do nas usmiecha i z kazdym dniem co raz bardziej zaskakuje

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 14:13   #1803
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
zbędny - ja przed spaniem gotuje w czajniku i później włączam czajnik np na 15 sek i w nim podgrzewam

ma nadal a ma niecałe 3 m-ce - ale pierwsze dwa razy po kilkanascie minut był bez bo nie wiedziałam do czego to - ale się wtedy darł - dobrze, że go szybko wyjęłam

hah Ty to masz teksty. Pierdziochy i gilili też robię i jeszcze pierdzochy po stopach

no duża - ale ja z paskiem miałam podobne wrażenie - wkońcu to jest materiał to nijako się poddaje - a zwęzic da się wszystkim nawet zwykłym sznurkiem

wklejam foty - da się poprostu związac każdym sznurkiem

różnie - jak wypije mało i wiem, że niedługo znowu będzie chciał to wkładam do termo opakowania TT mam akurat /do d. jest / a jak trochę póżniej to wkładam do miseczki z ciepłą wodą i trochę się zawsze zagrzeje - a jak mam lenia to wylewam

i dobrze jej powiedziałas ! boszzzz te teściowe to czasem serio się uwsteczniają
dzieki
tak wlasnie zalozylam ale nie bylam pewna

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
ja juz od dawna chcialam miec dziecko,tylko najpierw mialam faceta gowniarza ktory myslal kategoriam w stylu po co slub jak zaraz rozwod bedzie,po co dziecko jak to tyle kasy etc. brak slow.potem poznalam mojego tz i tez pewnie nic by z tego nie bylo gdyby nie fakt ze bardzo nalegalam i w pewnym momencie przestalismy sie zabezpieczac i zaczelismy sie naprawde starac.
ciesze sie ze w koncu doczekalam swojego dzidziusia w koncu nie ma nic piekniejszego jak trzymac w ramionach taka mala istotke ktora sie do nas usmiecha i z kazdym dniem co raz bardziej zaskakuje
Amen
Zgadzam sie
Stary 2011-07-07, 14:16   #1804
traicionera
Zakorzenienie

Ja zawsze powtarzam, ze w takie brzydkie pochmurne dni mam swoje osobiste słoneczko
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-07-07, 14:20   #1805
Mirabilka
Zakorzenienie

ja pamiętam jak jeszcze na studiach /prawo/ byłam zafascynowana tymi wszystkimi "ludźmi z branży" i nie chciałam dzieci w ogóle - ale po 3 lata pracy z "takimi ludźmi" miałam dosc tego kręgu i tego sposobu myślenia. Nie chce tu nikogo obrażac z "branży" dlatego specjalnie stosuje cudzysłów.

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 14:26   #1806
Eirene1987
Zakorzenienie

ale się tu sentymentalnie zrobiło i wzruszająco
ja to już nawet nie pamiętam jak było bez Oliwierka
dziś mam tylko gorszy dzień bo mlody jest straaaszna maruda i przeszło mi przez myśl - będzie jedynakiem
ale szybko mi przeszło marzę jeszcze o córeczce ale to najwcześniej za 2-3lata tż chciałby żeby się za rok w czerwcu zacząć starać ale ja chyba nie chcę jeszcze...

Cytat:
Cześć z ranaZ rana dla nas,bo niedawno wstałyśmy Normalnie pospałysmy do 11.Cóż za święto! Ta moja córeczka to taki spioch jak mama
śpioszek a jak słodko się uśmiecha

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Zastanawiacie się czasem, jak myślą nasze dzieci? My myślimy głównie słowami, a one? Obrazami jakimiś, swoim guganiem? strasznie mnei to frapuje.
ja się właśnie dziś zastanawiałam jak popatrzył na mnie i zaczał się śmiać - co on sobie myśli? może tak jak w i kto to mówi?

Coralady, Madzik na szczęście już wasze pociechy są z wami

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
moze powiecie ze to nie odpowiedziale w moim wieku ale my z tz tez chcielismy juz dziecko i sie udalo juz i staralismy sie tez z dwa miesiace albo i miesiac nawet
e tam ja tak nie uważam uważam natomiast że trzeba warunki jakieś stworzyć dla dziecka nie wyobrażam sobie dziecka w wieku 20lat np bo wtedy mieszkaliśmy na sublokatorce więc lipa by była. a teraz mamy gdzie mieszkać co prawda nie na swoim ale u rodziców ale jest ok nie ma na co czekać
tylko wy z tym mieszkankiem musicie załatwić szybko

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 14:30   #1807
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Amen
Zgadzam sie
sprobowalabys nie

ide zjesc fasolke z bulka tarta juz mnie skreca

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dziś mam tylko gorszy dzień bo mlody jest straaaszna maruda i przeszło mi przez myśl - będzie jedynakiem
ale szybko mi przeszło marzę jeszcze o córeczce ale to najwcześniej za 2-3lata tż chciałby żeby się za rok w czerwcu zacząć starać ale ja chyba nie chcę jeszcze...

ja tez gdzies za 2-3 lata.chce zeby mlody troszke podrosl i chociaz mowil co mu jest bo inaczej z dwojka dzieci ktore tylko placza chyba bym oszalala,tymbardziej ze calymi dniami jestem praktycznie sama....
moze spotkamy sie na staraczkowym razem
i tez marze o coreczce-bedzie Natlka

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 14:31   #1808
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Hej wróciliśmy ze spaceru, wreszcie piękna pogoda, słońce świeci i cieplutko jest. Teraz robię szybki obiad i wychodzimy jeszcze

Przechodziliśmy obok przychodni i weszłam zważyć małego, waży równe 6kg czyli przybrał w 2 tyg. 280g, a było w tym czasie szczepienie i miał słaby apetyt. Mam nadzieje, że już bedzie dobrze z tym przybieraniem

Tak na szybko nadrobiłam wszystko, ale nie dam rady Wam poodpisywać chyba, bo i tak mi głupio że siostra prawie cały dzień mi się małym zajmuje

A co do posiadania dziecka to ja nie byłam na to w ogóle gotowa. Nie prowadziliśmy jakiegoś super życia towarzyskiego, woleliśmy w domku siedzieć, ale odpowiadało nam, że po pracy nie ma żadnych obowiązków Ja to chyba nawet nie lubię dzieci Ale w tamtym roku mąż stwierdził, że ciężko nam sie bedzie kiedykolwiek zdecydować, więc przestaliśmy się poprostu zabezpieczać i udało się już w 3 cyklu. Nie powiem, byłam wystarszona i niepewna, ale teraz wiem, że to była dobra decyzja

A drugie dziecko chcę za 5-7 lat, ale mąż za 2 i mamy dylemat będzie Milenka albo Miłosz

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2011-07-07 o 14:34
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 14:34   #1809
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość

śpioszek a jak słodko się uśmiecha

ja się właśnie dziś zastanawiałam jak popatrzył na mnie i zaczał się śmiać - co on sobie myśli? może tak jak w i kto to mówi?

e tam ja tak nie uważam uważam natomiast że trzeba warunki jakieś stworzyć dla dziecka nie wyobrażam sobie dziecka w wieku 20lat np bo wtedy mieszkaliśmy na sublokatorce więc lipa by była. a teraz mamy gdzie mieszkać co prawda nie na swoim ale u rodziców ale jest ok nie ma na co czekać
tylko wy z tym mieszkankiem musicie załatwić szybko
tylko w Kto to mówi dziecko myślało słowami "dorosłymi", a nasze przecież nie mogą raczej, wiec w jaki sposób

Dokładnie, ja w wieku 20 lat to takie stancje wynajmowałam, ze gdzie tam z dzieckiem żyć taka mocno ekonomiczna wersja, ze nie byloby specjalnie nawet gdzie dziecka wykąpać

twoj Oli maruda, a moja śpioch, aktywności miała od rana może z godzinę, a tak to spi, odsypia wczorajsze hulanki ze słoniem Stefanem do 23.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-07-07, 14:38   #1810
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Ja w wieku 20 lat to sama jeszcze dzieciuch byłam tak mi się teraz wydaje, no i warunków też żadnych nie miałam, bo tak samo wynajmowałam pokój i oboje bez pracy byliśmy

Mel B 14/14 +
Stary 2011-07-07, 14:46   #1811
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Ja w wieku 20 lat to sama jeszcze dzieciuch byłam tak mi się teraz wydaje, no i warunków też żadnych nie miałam, bo tak samo wynajmowałam pokój i oboje bez pracy byliśmy
haha, ja wtedy jeszcze miśki sobie kupowałam
i wyglądałam tak, jak "dzieci maja dzieci" spokojnie za piętnastolatkę mogłam uchodzić.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 14:58   #1812
diatoma
Zadomowienie

kurcze, ja dzieci lubiłam zawsze ale z decyzją był prblem, bo ja jeszcze nie chcialam a tż już chciał no bo 30 na karku ja chcialam zaczac we wrzesniu a tż jak najszybciej no i przeciagnelo sie do lipca, bylismy na spacerze,1 lipca, i mowie no to może spróbujemy w tym miesiącu oczywsićie mialam w podswiadomosci ze jeszcze nie chce miec dzieci, ze moze uda sie za jakis czas ale nie teraz. ja mysle ze chyba nigdy bym sie nie zdecydowala ze strachu a tu bach jak po 12 dniach zobaczylam 2 kreski to tak mi sie łapy trzęsły ze nie umialam zadzwonić do tż. no ale teraz sobie nie wyobrażam żeby mojego brzdąca miało nie być.
w ogóle to cud się stał bo Tymo już dziś wypił 100 ml pićku z rozcieńczonym co prawda sokiem jabłkowym, ale czegoś takiego jeszcze nie było! ale sie rozszalał.

traiconera, jestem w Twoim wieku, i z moim mysleniem nt dzieci bylo poodbnie. wyszlaec sie, studiowac, praca , mieszkanie wlasciwy facet po kolei, bo ja lubie miec zaplanowane życie ale poweim ci ze moi znajomi to czekają do 30tki, tż mają po 30-31 i tez dopiero zostaja rodzicami, chyba taka moda nastała na mame trzydziestkę także powiem ci że jesteśmy mamy młódki w odniesieniu do społeczeństwa

znalazłam sposób na niejedzenie słodyczy! jest sezon na arbuzy, one sa bardzo slodziutki i duzo zdrowsze od czekolady chyba juz z pół kilo wmłóciłam:p
kurcze obiecałąm w niedziele kolezance ze jej diete do konca tyg napisze a nawet nie zaczelam. troche mi glupio;/

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2011-07-07 o 14:59
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 15:09   #1813
gosiawolna
Rozeznanie

traicionera ja tez wygladam na 15 ale mnie to nie zraza teraz te malolaty wygladaja starzej ode mnie kilo tapety na twarzy wiecej niz nie jedna dorosla kobieta
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 15:12   #1814
Montii
Zakorzenienie

jee ja tu najmłodsza jestem lat 21 ale cieszę się i jestem przeszczęśliwa,zawsze chciałam mieć dziecko , tż też tylko on starszy ode mnie mieszkanie własne mamy,praca jest, takze warunki są bo jakby nie bylo mieszkania to nieee ma opcji na dziecko ..
a drugiego chcialabym tez synka ale to za jakies 6-7 lat może

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

o. gosiawolna 19 masz,ja myslałam ze Ty starsza

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 15:12   #1815
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
kurcze, ja dzieci lubiłam zawsze ale z decyzją był prblem, bo ja jeszcze nie chcialam a tż już chciał no bo 30 na karku ja chcialam zaczac we wrzesniu a tż jak najszybciej no i przeciagnelo sie do lipca, bylismy na spacerze,1 lipca, i mowie no to może spróbujemy w tym miesiącu oczywsićie mialam w podswiadomosci ze jeszcze nie chce miec dzieci, ze moze uda sie za jakis czas ale nie teraz. ja mysle ze chyba nigdy bym sie nie zdecydowala ze strachu a tu bach jak po 12 dniach zobaczylam 2 kreski to tak mi sie łapy trzęsły ze nie umialam zadzwonić do tż. no ale teraz sobie nie wyobrażam żeby mojego brzdąca miało nie być.
w ogóle to cud się stał bo Tymo już dziś wypił 100 ml pićku z rozcieńczonym co prawda sokiem jabłkowym, ale czegoś takiego jeszcze nie było! ale sie rozszalał.

traiconera, jestem w Twoim wieku, i z moim mysleniem nt dzieci bylo poodbnie. wyszlaec sie, studiowac, praca , mieszkanie wlasciwy facet po kolei, bo ja lubie miec zaplanowane życie ale poweim ci ze moi znajomi to czekają do 30tki, tż mają po 30-31 i tez dopiero zostaja rodzicami, chyba taka moda nastała na mame trzydziestkę także powiem ci że jesteśmy mamy młódki w odniesieniu do społeczeństwa

znalazłam sposób na niejedzenie słodyczy! jest sezon na arbuzy, one sa bardzo slodziutki i duzo zdrowsze od czekolady chyba juz z pół kilo wmłóciłam:p
kurcze obiecałąm w niedziele kolezance ze jej diete do konca tyg napisze a nawet nie zaczelam. troche mi glupio;/
o widzisz, jak posmakował

Jak ja sobie czasem zajrzę w jakiś pamiętnik z pierwszych lat studiów, to mam czarno na białym, ze na mamusie to się wtedy nie nadawałam
Tak samo się czuje jak taka młódka, bo u mnie w pracy większość babek decyduje się na dzieci po trzydziestce, nawet pod czterdziestkę.

montii- ty masz starszego partnera, mój mąż młodszy ode mnie, wiec tym bardziej te 5 lat temu o dzieciach nie myślał
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Edytowane przez traicionera
Czas edycji: 2011-07-07 o 15:13
Stary 2011-07-07, 15:16   #1816
gosiawolna
Rozeznanie

montii ja jestem mlodsza w listopadzie 20 bede miala

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

nom
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 15:18   #1817
Montii
Zakorzenienie

tra no tak,moj ma 31 ja 21 chociaz wizualnie mi daja 23 a jemu 27

[LEFT]
Stary 2011-07-07, 15:19   #1818
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
tra no tak,moj ma 31 ja 21 chociaz wizualnie mi daja 23 a jemu 27
no to starszy od mojego męża zdecydowanie
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-07-07, 15:24   #1819
Montii
Zakorzenienie

a ile ma Fabian mi spi na rekach

[LEFT]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 15:43   #1820
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli zdecydujemy się na drugie dziecko, to jakoś za 5 lat.
My podobnie, no, może za 4 lata.

Cytat:
Ja kończę we wrzesniu 30!Dobra zmykam!
Ja 30 kończę w styczniu.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 15:49   #1821
Olusiaa_
Zakorzenienie

Co do nakładek w Marsupi, to ja też mam ręcznie robioną bo oryginalną wywaliłam razem z opakowaniem taka mądra jestem

nakładke mamy z rożowej gumki a co!

O Boże, idzie kupa
a 2 dni nie było
aż się boję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1070394.jpg (87,4 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070397.jpg (118,0 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez Olusiaa_
Czas edycji: 2011-07-07 o 15:51
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 15:59   #1822
Olusiaa_
Zakorzenienie

A ja mam 25 lat, a lipcu obroniłam mgr, zareczylam sie po 5 latach zwiazku, w sierpniu poszłam do pracy i uważam,że to świetny czas na dziecko

a Zosia powstala tak, ze ktoregos dnia przestalismy sie zabezpieczac i po kilku miesiacach zaszlam

nie wyobrazam sobie dziecka w trakcie studiów
mieszkałam z kolezankami i głownie imprezowałam

jest jeden minus- pracy już nie mam po macierzynskim, ale mowi sie trudno

Edytowane przez Olusiaa_
Czas edycji: 2011-07-07 o 16:14
Stary 2011-07-07, 16:24   #1823
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
montii- ty masz starszego partnera, mój mąż młodszy ode mnie, wiec tym bardziej te 5 lat temu o dzieciach nie myślał
u mnie dokładnie tak samo, mąż jest młodszy więc tym bardziej pare lat temu nie w głowie mu były dzieci ale powiem Wam, że moja mama miała pierwsze dziecko (mnie) w wieku 28 lat i jak byłam nastolatką to zdarzało mi się myśleć, że strasznie późno sie na dzieci decydowała, koleżnaki miały młodziutkie mamy, a moja sporo po czterdziestce. Dopiero potem zrozumiałam, że 28 lat to jeszcze nie starość

Mel B 14/14 +
Stary 2011-07-07, 16:25   #1824
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam 23 lata(skoncze 16 lipca;P) moj tz ma 34lata, mysle ze to odpowiedni czas na dziecko bo zawsze chcialam miec dzieciaczka w wieku 22-23;p i tz juz ma swoje lata. domu nie mamy ale planujemy kupic;p. jak mialam 20 lat to bylam taka jak teraz;p ale zanim poznalam tzta to dzieciaczek;p

bylismy w CH, kupilam jedne takie luzne gacie za kolano w h&m i 4 topy
Lena spala od 13 do 16;p przespalla obiadek. teraz je;p, a tz pojechal auto umyc, bo w sb musze odwiezc do tej osoby co sprzedajemy.

pierwszy raz ktos zostanie z lenka... moja sis na jakies3-4h:/

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 16:27   #1825
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
a ile ma Fabian mi spi na rekach
rok mlodszy ode mnie

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
My podobnie, no, może za 4 lata.

Ja 30 kończę w styczniu.
Myślę, ze taka różnica jest fajna, bo już starsze dziecko jest dość kumate

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
A ja mam 25 lat, a lipcu obroniłam mgr, zareczylam sie po 5 latach zwiazku, w sierpniu poszłam do pracy i uważam,że to świetny czas na dziecko

a Zosia powstala tak, ze ktoregos dnia przestalismy sie zabezpieczac i po kilku miesiacach zaszlam

nie wyobrazam sobie dziecka w trakcie studiów
mieszkałam z kolezankami i głownie imprezowałam

jest jeden minus- pracy już nie mam po macierzynskim, ale mowi sie trudno
ale masz już przecież jakieś doświadczenie zawodowe, to nie będzie tak źle

Zaczęłam ćwiczyć i Nadia się w końcu obudziła Położyłam ja na macie, ale bardziej zainteresowało ja moje hula-hoop i wpatrywała się jak zahipnotyzowana

kasiuunia- moja mam miała 33 lata, co w jej czasach było w ogóle ewenementem

tajka- ciekawe, czy Lenka będzie grzeczna
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Edytowane przez traicionera
Czas edycji: 2011-07-07 o 16:29
Stary 2011-07-07, 16:38   #1826
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
rok mlodszy ode mnie
mój też

Cytat:
kasiuunia- moja mam miała 33 lata, co w jej czasach było w ogóle ewenementem
no to rzeczywiście, a myślałam że tylko moja taka "stara" była

Tajka
Twoja Lena towarzyska chyba dziewczyna, więc pewnie nie będzie problemu a często Twoją siostrę widuje?

Mel B 14/14 +
Stary 2011-07-07, 16:39   #1827
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
ale masz już przecież jakieś doświadczenie zawodowe, to nie będzie tak źle
no wlasnie nie, bo praca kompletnie nie w zawodzie, poszlam zeby w domu nie siedziec
ale przynajmniej mam teraz pieniadze
Stary 2011-07-07, 16:42   #1828
iizabelaa
Zakorzenienie

Dziewczyny
chwilę mnie nie było i takie zwierzenia

Ja mam 28 lat, tż 34 lata,
ja nigdy nie chciałam mieć dzieci
od może 2 lat nachodziły mnie myśli, że może jednak, że fajnie by było mieć córkę

No i się zdecydowaliśmy, udało się za pierwszym razem.

Kocham małą nad życie,
ale na kolejne dziecko się nie zdecyduję.

Byłam na małych zakupach w tym sklepie o którym wam pisałam,
wrzucę potem fotkę
Stary 2011-07-07, 16:42   #1829
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
mój też

no to rzeczywiście, a myślałam że tylko moja taka "stara" była

Tajka
Twoja Lena towarzyska chyba dziewczyna, więc pewnie nie będzie problemu a często Twoją siostrę widuje?
jesli moja sis bedzie z nia gadac i nosic to Lena bedzie zadowolona;p nakarmie ja przed wyjsciem i mam nadzieje wroce po 3 h;p wiec na jedzonko, a jak nie to ja nakarmi

Stary 2011-07-07, 16:46   #1830
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość

Kocham małą nad życie,
ale na kolejne dziecko się nie zdecyduję.
z ust mi to wyjelas;p

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości