Vampire Diaries część 3 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-06, 18:22   #4531
daggi69
Wtajemniczenie

Dot.: Vampire Diaries część 3

Cytat:
Napisane przez aguul Pokaż wiadomość
a od którego sezonu robi się nudno?
jak dla mnie to najlepsze sezony są te w których oni są jeszcze w liceum, potem do 6 sezonu jest jak cie mogę a dalej to już kaplica ale oglądam z sentymentu

Cytat:
Napisane przez katnaturals Pokaż wiadomość
Ja się zdenerwowałam jak zabrali Melisę .
Od tamtej pory nie oglądam.
a ja nie pamiętam kto to Melisa ?

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzik14 Pokaż wiadomość
Cześć Wpadam z plotkami
Nie wiem czy słyszałyście ale ponoć na tej konwencji w Nimes miało miejsce troche przykre zdarzenie dla Niny. Ponoć na imprezie w pierwszy dzień, na której byli aktrorzy i fani, jakieś fanki Iana zwyzywały Ninę i para po 20 min opuściła imprezę. To są wiadomości od innych, którzy byli na tej imprezie.

W sumie jak ogądałam filmiki z konwencji to wydawało mi się, że Nina jest jakaś smutna, ale nie wiedziałam czemu. Kurcze szkoda mi jej, ale to się pewnie zdarza popularnym ludziom...
o kurcze, no ale trzeba się liczyć z tym jak się ma takie ciacho , często się słyszy że fanki grożą dziewczynom sławnych przystojniaków

http://withmaniabaroko.blogspot.com/

Edytowane przez daggi69
Czas edycji: 2011-07-06 o 19:08
daggi69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 18:44   #4532
Pijana truskawkami
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Wpadam z plotkami
Nie wiem czy słyszałyście ale ponoć na tej konwencji w Nimes miało miejsce troche przykre zdarzenie dla Niny. Ponoć na imprezie w pierwszy dzień, na której byli aktrorzy i fani, jakieś fanki Iana zwyzywały Ninę i para po 20 min opuściła imprezę. To są wiadomości od innych, którzy byli na tej imprezie.

W sumie jak ogądałam filmiki z konwencji to wydawało mi się, że Nina jest jakaś smutna, ale nie wiedziałam czemu. Kurcze szkoda mi jej, ale to się pewnie zdarza popularnym ludziom...

Kurde, to jakieś psychofanki. Teraz nie dziwię się, że nie chcieli ujawniać swojego związku. Podrzucisz link do filmiku?

"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..."

F.Dostojewski

Pijana truskawkami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 18:50   #4533
Madzik14
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pijana truskawkami Pokaż wiadomość
Kurde, to jakieś psychofanki. Teraz nie dziwię się, że nie chcieli ujawniać swojego związku. Podrzucisz link do filmiku?
Tego nie ma na filmiku. Ale na vampirediaries.... pod filmikami z konvencji jest cała dyskusja na forum.
Madzik14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 19:04   #4534
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daggi69 Pokaż wiadomość

o kurcze, no ale trzeba się liczyć z tym jak się ma takie ciacho , często się słyszy że fanki grożą dziewczyną sławnych przystojniaków
ale bez przesady

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 19:07   #4535
daggi69
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
ale bez przesady
no bez przesady, wiem....pewnie ciężko jej żyć ze świadomością że tysiące dziewuch jej nienawidzi, no ale jak się ma takie ciacho to wszystko można przetrzymać

http://withmaniabaroko.blogspot.com/
daggi69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 19:10   #4536
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daggi69 Pokaż wiadomość
no bez przesady, wiem....pewnie ciężko jej żyć ze świadomością że tysiące dziewuch jej nienawidzi, no ale jak się ma takie ciacho to wszystko można przetrzymać
Nie wiem,czy dałabym tak psychicznie dać radę...

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-07-06, 19:29   #4537
Madzik14
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Nie wiem,czy dałabym tak psychicznie dać radę...
Ja na pewno nie, oprócz świadomości, że tyle kobiet najchętniej by się Ciebie pozbyło dochodzi jeszcze zwykła ludzka zazdrość o kobiety przytulające się wiecznie do twojego faceta albo cholera wie co jeszcze bo różne są psychofanki Ja bym tego nie zniosła i szczerze współczuję Ninie!
Madzik14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 20:51   #4538
sylvi300
Zakorzenienie

biedna Nina, szkoda mi jej. To są jakieś już psychofanki naprawdę ;/
no nic ja spadam na Grey's anatomy

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 21:25   #4539
aguul
Zakorzenienie

u mnie zrobiło się piękne niebieskie niebo a też 3/4 dnia padało.
aguul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 22:43   #4540
Maqda
Zakorzenienie

GG do Maqda Send a message via Skype™ to Maqda

Cytat:
Cześć Wpadam z plotkami

Taki "przykry standard" niestety, często to się zdarza, podobnie oberwało się choćby Selenie Gomez...

Serialowo:
Obsesyjnie powtarzając: Sherlock
Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted.
Nadrabiając: The Hour, The Prisoner
Maqda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 11:27   #4541
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez Maqda Pokaż wiadomość
Taki "przykry standard" niestety, często to się zdarza, podobnie oberwało się choćby Selenie Gomez...
Dokładnie, do czego jest zdolna zakochana kobieta-fanka...
Stary 2011-07-07, 13:43   #4542
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Cześć Wpadam z plotkami

szkoda... jak ktoś znajdzie jakieś info na plotkowych portalach to niech zarzuci
Cytat:
że niby za Bibera? a coś konkretnego się stało?

ostatnio widziałam Selenę w jakimś amerykańskim show gdzie puścili jej archiwalny filmik jak zarzeka się że Biber to tylko jej "litlle brother" - jej mina bezcenna
Stary 2011-07-07, 14:56   #4543
katnaturals
Rozeznanie

Cytat:
Cześć Wpadam z plotkami

No ale spojzcie z drugiej strony, my tez kochamy Iana ale jakos nie wydaje mi sie, ze ktorakolwiek z nas bylaby w stanie 'zwyzywac' Nine.

To chyba o sama kulture i szacunek drugiego czlowieka chodzi.

Wymianka biżuteria, portfele https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post67460146

Zapraszam
katnaturals jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 15:55   #4544
agniesiaa

Cytat:
Napisane przez katnaturals Pokaż wiadomość
No ale spojzcie z drugiej strony, my tez kochamy Iana ale jakos nie wydaje mi sie, ze ktorakolwiek z nas bylaby w stanie 'zwyzywac' Nine.

To chyba o sama kulture i szacunek drugiego czlowieka chodzi.
Kultura przede wszystkim. Rozumiem, że ktoś się "podkochuje" albo zauroczy, ale żeby wyzywać:brzydal :
Stary 2011-07-07, 16:21   #4545
Koan
Wtajemniczenie

widziałyście to? (wzmianka o 3 sezonie)

"When Jeremy (Steve R. McQueen) was suddenly able to see his dead exes, Vicki and Anna — after witch girlfriend Bonnie resurrected him in the season 2 finale of The Vampire Diaries – was crowned the Single Most Clever Twist by readers in EW.com’s annual Season Finale Awards. So where do we go from here? “When we come back to see him at the beginning of the season, we’ll see that he still hasn’t had any success figuring out what it is that they want, or understanding even what it is that they are,” exec producer Julie Plec tells EW. “We’ll see that maybe he’s been keeping this a secret, that nobody else is aware of what he’s been going through, and that his behavior has changed quite a bit and people are starting to wonder if he’s perhaps getting back into some old bad habits. When in reality, he’s just trying to figure out why the hell he’s being haunted by his dead girlfriends.”

The mystery will continue for a handful of episodes; then we’ll get some answers in an hour that EP Kevin Williamson describes as “the climax of the haunting of Jeremy” in October. “Are they there for good? Are they there for bad? It will once again be another twisty story,” he says. “It’s gonna take a lot of turns and also involves some unlikely participants.”
Plec continues the tease. “We’re gonna have some fun with Vicki and Anna and start to really reveal the secrets of why they’re here, what they want, and who else they have access to from our past,” she says. So we may be seeing more of the show’s dearly departed? Fingers crossed. “That’s the most beautiful part of our show,” Plec says, “just because somebody faces their demise in our world, doesn’t mean we’ll never get to see them again.”

As for what Jeremy’s situation means for Bonnie, we’ll get to see her dealing with a new kind of drama. “Because of her love for Jeremy and bringing him back to life, she’s given him access to two people who were very important to him romantically and emotionally. So for the first time, we’ll get to see Bonnie trying to navigate the difficulties of a relationship,” Plec says. “It’s not about being a witch or having access to the power of a 100 witches, it’s about being a girl who loves a boy whose heart is a little bit torn in different directions. I think it will be nice for us to see Bonnie explore some good relationship stuff for a change instead of just being the witch on duty
.”
Koan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 16:23   #4546
juliette_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Koan Pokaż wiadomość
widziałyście to? (wzmianka o 3 sezonie)

"When Jeremy (Steve R. McQueen) was suddenly able to see his dead exes, Vicki and Anna — after witch girlfriend Bonnie resurrected him in the season 2 finale of The Vampire Diaries – was crowned the Single Most Clever Twist by readers in EW.com’s annual Season Finale Awards. So where do we go from here? “When we come back to see him at the beginning of the season, we’ll see that he still hasn’t had any success figuring out what it is that they want, or understanding even what it is that they are,” exec producer Julie Plec tells EW. “We’ll see that maybe he’s been keeping this a secret, that nobody else is aware of what he’s been going through, and that his behavior has changed quite a bit and people are starting to wonder if he’s perhaps getting back into some old bad habits. When in reality, he’s just trying to figure out why the hell he’s being haunted by his dead girlfriends.”

The mystery will continue for a handful of episodes; then we’ll get some answers in an hour that EP Kevin Williamson describes as “the climax of the haunting of Jeremy” in October. “Are they there for good? Are they there for bad? It will once again be another twisty story,” he says. “It’s gonna take a lot of turns and also involves some unlikely participants.”
Plec continues the tease. “We’re gonna have some fun with Vicki and Anna and start to really reveal the secrets of why they’re here, what they want, and who else they have access to from our past,” she says. So we may be seeing more of the show’s dearly departed? Fingers crossed. “That’s the most beautiful part of our show,” Plec says, “just because somebody faces their demise in our world, doesn’t mean we’ll never get to see them again.”

As for what Jeremy’s situation means for Bonnie, we’ll get to see her dealing with a new kind of drama. “Because of her love for Jeremy and bringing him back to life, she’s given him access to two people who were very important to him romantically and emotionally. So for the first time, we’ll get to see Bonnie trying to navigate the difficulties of a relationship,” Plec says. “It’s not about being a witch or having access to the power of a 100 witches, it’s about being a girl who loves a boy whose heart is a little bit torn in different directions. I think it will be nice for us to see Bonnie explore some good relationship stuff for a change instead of just being the witch on duty
.”
ufff całe szczęście że po ang więc nie rozumiem a tak pewnie bym przeczytała a potem żałowała
juliette_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 16:30   #4547
Koan
Wtajemniczenie

i jeszcze to (ktrótsze i chyba bardziej konkretne na tyle na ile może być ):

"1. Want to learn more about Klaus and the Originals? Of course you do! You’re in luck, ‘cause Season 4 will focus on the famous fanged fam, and we’ll finally find out Klaus’ real reason for wanting Stefan on his team.

2. Fans of evil Stefan will also be happy to know that all his hangin’ with Klaus will push the Salvatore to “sink deeper into the dark side.” Dun dun dun.

3. Brace yourselves, Delena fans: Damon and Elena will “struggle with the guilt of their growing bond,” as they dedicate themselves to helping Stefan see the light again.

4. As for the girly-ghosts haunting Jeremy, TV Line dishes they have a “powerful message” for him. Oh, and they totally start messing with his relationship with Bonnie.

And finally, 5. Caroline and Tyler open up to each other again, but the timing’s all wrong. Like the Montagues and Capulets before them, a serious familial battle is brewing between the Forbes’ and the Lockwoods’. We so saw that one coming!
"

plus:

"Um, first off: Team Klaus and Stefan? Plec says she knew for “quite a long time” that the two vamps would team up come finale time. We witnessed Damon’s existential crisis all season, and now it’s Stefan’s turn to self-examine. He’s been confronted with “the thing he hates the most about himself” (read: he LOVES blood!). How will he deal? Only time will tell.

Bad Stefan’s back! But how does Paul Wesley (Stefan) feel about it? Plec says it was “probably Paul Wesley’s happiest day on set” when he “was getting to dive back into that [evil] side of Stefan.” And there you have it. Paul loves being the bad boy. And we kinda like watching him.

So, Katherine saved Damon. Is she getting soft on us? Plec explains: “While by no means is she a good girl now — she’s still looking out for No. 1 — she took a detour off her escape route to give him back what she took from him at the beginning of the season.” Remember when the vamp vixen told him, “It’s always been Stefan, I never loved you”? Plec says “she was fixing that wound a little bit” by saving his life. Well, uh, that’s nice?

Katherine’s running again, and Stefan promised to help Klaus hunt her. Knowing that, can we expect some sweet scenes outside of Mystic Falls? “I have no idea. That is a question to be discussed,” Plec says. “...But definitely, she’s got her freedom, which she’s wanted for awhile, and we’ll see how long it lasts.” Tease!

Next up: The Kiss! What does Delena’s romantic moment mean for the future of that love triangle? “In that moment, Damon needed her forgiveness and her love, and she needed to give it to him. It was very pure for her,” Plec dishes. “There’s a lot that happened in that moment, and Season 3 is gonna be about exploring what it means to her, what it means to Damon, and certainly what it means to the Damon-Elena-Stefan relationship.” Why do we have a feeling Katherine will be the one to let that secret spill?

They were a huge part of the second half of the season, so will Klaus (Joseph Morgan) and Elijah (Daniel Gilles) become series regulars? “...These two actors are extraordinary, and the story of the Originals is probably longer than the Bible and we can’t wait to dig into it,” Plec says. She continues: “I personally think that the world would be a very sad place if The Vampire Diaries never saw Daniel Gillies as Elijah again.” We’ll take that as a very coy YES.

Here’s a biggie: What the eff is going to happen with Jeremy? Plec spills that his weird supernatural experience in the ep’s final minutes — catching a glimpse of both Anna and Vicki — “is born out of this idea that Bonnie (Kat Graham) went against the laws of nature when she brought Jeremy back to life.” Clearly, the witches are pissed at Bon for going against their wishes. They threatened consequences, and Plec says the return of Vicki and Anna are just “the beginning.” And “whether they’re in his mind or haunting him,” Plec says these particular vamps will “have an enormous impact on Bonnie and Jeremy” if they “stick around.” Ruh roh!

Now, for a little rapid fire round:

Who will take care of Jeremy and Elena now that Jenna’s out of the picture? We’re all gunning for Alaric to step in to play guardian — and Plec says that’s a good possibility.

What else should we know about Klaus and his creepy hybrid-ness? “The rules of the hybrid and all that comes with being the hybrid, we’ve just scratched the surface,” Plec says. Which means: Prepare to be shocked. Again and again.

Speaking of hybrids, where did that ingenious idea come from? “Before we wrote a single page of Season 2,” she says. “...That was always the plan.” Welp, we never see that one coming!

We will see Tyler come fall, right? “Absolutely,” Plec says. Even better? ”... Hopefully, we’ll be able to really dig deeply into Tyler’s friendship and blossoming romantic interest in Caroline.” Score!

And uh, where exactly are Klaus and Stefan headed? To put it bluntly, Plec says: “The direct road to awesomeness.” For some reason, we don’t doubt that. One bit.
"

Edytowane przez Koan
Czas edycji: 2011-07-07 o 16:38 Powód: dopisek
Stary 2011-07-07, 18:28   #4548
ImmortalLover
Zakorzenienie

Będe twarda i nie przeczytam

Stary 2011-07-07, 20:02   #4549
konfitura_
Rozeznanie

Nie przeczytam!

Ninę załatwiła jedna fanka pytaniem....

"Jak to jest grać parę z Paulem, gdy na codzień przebywasz z Ianem?" Noż kurka, wyczucie to ludzie mają...
konfitura_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 20:06   #4550
agniesiaa

Cytat:
Napisane przez konfitura_ Pokaż wiadomość
Nie przeczytam!

Ninę załatwiła jedna fanka pytaniem....

"Jak to jest grać parę z Paulem, gdy na codzień przebywasz z Ianem?" Noż kurka, wyczucie to ludzie mają...
Jako dziennikarz, myślę, że pytanie jest całkiem sensowne. czytelnicy pewnie chcą wiedzieć, co ona o tym sądzi...
Stary 2011-07-07, 20:37   #4551
Koan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Jako dziennikarz, myślę, że pytanie jest całkiem sensowne. czytelnicy pewnie chcą wiedzieć, co ona o tym sądzi...
ciekawe co odpowiedziala?
Stary 2011-07-07, 20:51   #4552
viva91
na przekór do celu

pewnie tyle, co inni aktorzy/aktorki posiadający partnerki/partnerów
Stary 2011-07-07, 21:01   #4553
Koan
Wtajemniczenie

czy oni sa ze soba juz tak oficjalnie? w sesie nina i ian
Stary 2011-07-07, 22:50   #4554
Maqda
Zakorzenienie

Cytat:
Nic

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
że niby za Bibera? a coś konkretnego się stało?

ostatnio widziałam Selenę w jakimś amerykańskim show gdzie puścili jej archiwalny filmik jak zarzeka się że Biber to tylko jej "litlle brother" - jej mina bezcenna
Tradycyjne wyzwiska, jakaś fanka chciała ją pobić... Jakoś zaraz jak potwierdzili to oficjalnie.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
czy oni sa ze soba juz tak oficjalnie? w sesie nina i ian
Oni nie potwierdzili ani nie zaprzeczyli osobiście.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Z tweetera Josepha Morgana:
Just read the first episode of season 3. I believe the phrase I'm looking for is... O.M.G.
Mam nadzieję, że ja też to poczuję po odcinku

Serialowo:
Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted.
Stary 2011-07-08, 08:42   #4555
agniesiaa

Cytat:
No właśnie
Stary 2011-07-08, 08:56   #4556
Maqda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
No właśnie
No właśnie nic, pomilczeli chwilę i poszło następne pytanie.

Serialowo:
Stary 2011-07-08, 09:24   #4557
agniesiaa

Cytat:
Nie lubię takich wywiadów
Stary 2011-07-08, 09:41   #4558
Sunny Tiger
Wtajemniczenie

Cytat:
nieźle... a masz gdzieś link do tego wywiadu?
Stary 2011-07-08, 10:15   #4559
caarolaaa
Zakorzenienie

wróciłam do Was tym razem na dłużej
tak mi się nudzi, ze chyba sobie druga serie obejrzę
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 10:19   #4560
ImmortalLover
Zakorzenienie

W sumie to też mnie ciekawi co oni myślą i czują podczas scen miłosnych Stef-Elena.
Podobnie było w BrzydUli z Markiem-Paulą-Pshemko

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości