|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4981 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 257
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
u mnie dzi¶ w koñcu by³a piêkna pogoda
![]() ![]() ![]() Wszystkie tytu³y mi siê pobaj± , Wy to dziewczyny Twórcze jeste¶cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 411
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Cytat:
Madziu nie pal, przecie¿ to takie straszne cholerstwo! Wci±gniesz siê i co wtedy? Zniszczysz sobie zdrowie, skóre i zêby a teraz masz tak± ¶liczn± buziulkê! Teraz fajki ju¿ nie modne zreszt± ![]() ![]() A co do cia³a to nie bêdê siê spieraæ z Tob± kto lepiej wygl±da no bo wystarczy spojrzeæ na moj± i Twoj± wagê i wszystko jasne! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4983 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 762
|
podoba mi siê tytu³ z "chcemy mieæ", a co do tego "koniec z fast-foodami" to ja na pewno nie dam rady siê zastosowaæ
![]() dzi¶ w 100% dieta by³a, jakie mi³e uczucie ![]() ![]() jutro muszê wstaæ o 8, czyli zjem 2 ¶niadania bo nie wytrzymam tyle godzin z jednym posi³kiem. ale mnie to cieszy ![]() dolly87 ja krêcê dzieciêcym hh wype³nionym ¿wirkiem dla kota, codziennie po 40min. pamiêtam jak kiedy¶ krêci³am 3 czy 4 miesi±ce bez przerwy i spad³o mi sporo cm z brzucha, boczków i talii, po 8 jako¶. warto ![]()
#4984 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 414
|
Jak my¶licie, które wybraæ? http://allegro.pl/hula-hop-100-cm-or...683804431.html czy http://allegro.pl/30-hula-hoop-hop-h...683845348.html
Mo¿e macie które¶? |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 | |||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 567
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja czy krêci³am czy nie mia³am w talii tyle samo wiêc ciê¿ko powiedzieæ. Ale jest efekt placebo ![]() Jutro moja ma³a bêdzie mieæ równe 3 miesi±ce ![]() Niestety a mo¿e stety pracujê, chwilowo jestem na macierzyñskim, potem zaleg³y urlop i wychowawczy do koñca roku a potem siê zobaczy... Wola³abym posiedzieæ na wychowawczym ale nie wiem jak bêdzie z kas±. W ci±¿y uty³am z 52 kg do 64, tu¿ po porodzie zesz³am do 59,5 a potem samo spad³o do 56 chocia¿ nie zwraca³am uwagi na kalorie. W ci±¿y te¿ siê nie¼le ob¿era³am np. Kasztankami ![]() Póki co nie mam problemów z karmieniem ale w sumie jem ca³kiem sporo, tak z 1500 kcal. Tylko bojê siê, ¿e mog± byæ problemy je¶li jeszcze schudnê. Cytat:
![]()
![]() |
#4986 |
Zakorzenienie
|
dolly mi siê wydaje, ¿e te drugie bêdzie lepsze. Moja szwagierka ma te pierwsze i po³owa tych kulek jej powypada³a ;/
Eivor Ty po prostu jeste¶ stworzona do bycia w ci±¿y ![]() ![]() ide siê k±paæ, za godzinê zajrzê tu ![]() Kto jeszcze wypowie siê na temat nowego w±tku???? Bo za nied³ugo trzeba nowy zak³adaæ a chcê aby ka¿da mia³a co¶ do powiedzenia i nie zosta³a ominiêta! ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- AA dziewczyny dorad¼cie mi czy warto kupiæ Twister? Bo tak siê zastanawiam.....
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-07-07 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chcia³abym teraz tak straciæ apetyt...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ju¿ po k±pieli ![]() Nie wiem czy za³o¿yæ ju¿ teraz ten nowy w±tek czy czekaæ jeszcze? Jutro pewnie zanim wstanê z wyra to wy ju¿ ze 100 postów natrzepiecie wiêc chyba dzi¶ ju¿ to zrobiê. ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- No dobra a wiêc mamy ju¿ za³o¿ony nowy w±tek i niech on sobie ³adnie na nas czeka dopóki nie zablokuj± nam tego. No ale mam dla Was kiepsk± informacjê..... chodzi o tytu³. Nie zmie¶ci³ siê w ca³o¶ci!!! by³ za d³ugi a tam jest ograniczenie do jakiej¶ liczby znaków. No i uciê³o mi s³owa fast-foody i ca³± resztê ;( wiêc aby Baletnicy nie by³o smutno ![]() a tu macie link : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post28012012 Przepraszam, ¿e tak bez Waszej wiedzy zmieni³am koniec tytu³u no ale nie wiedzia³am co zrobiæ a ba³am siê ¿e za chwilê nas zablokuj± i zostaniemy bez w±tku. Zawsze mo¿emy to zmieniæ je¶li tylko chcecie!! A tak szczerze to ten tekst "koniec ze s³odyczami" to troche mi nie pasowa³ bo wiadomo, ¿e s³odkie w ma³ych ilo¶ciach nie jest szkodliwe i ka¿da z nas lubi sobie nie raz co¶ przegry¼æ s³odkiego. Moim zdaniem w³a¶nie s³owo "do 1000 kcal" najlepiej tu pasuje i wszystko jest jasne i oczywiste ![]() ![]() ![]() ![]() teraz mogê i¶æ spokojnie spaæ bo wiem, ¿e nic ju¿ nas nie rozdzieli! ufffffff jestem spokojniejsza ![]() tak¿e dobranoc ;*
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-07-08 o 00:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 389
|
![]() ![]()
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 ![]() Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-07-08 o 00:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 282
|
ja siê odchudzam ju¿ trzeci dzieñ i nie bardzo chodzi mi o wagê tylko o zgubienie tych strasznych fa³dek na brzuchu i na udach :/ okropno¶æ...
tylko zupe³nie nie wiem jak mam siê ograniczaæ... oczywi¶cie s³odyczy ani fast foodów nie jem ale co mam je¶æ bo z tym mam najwiêkszy problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 875
|
Dzieñ dobry!!!
![]() ![]() ![]() Ok, piszê co wczoraj po¿ar³am ![]() -owsianka -serek wiejski z ma³± kromk± chleba -³y¿kê p³atków kukurydzianych ![]() -kotlet mielony z 1/2 woreczka kaszy gryczanej i papryk± konserwow± Dzi¶ pewnie podobnie bo zosta³o mi jeszcze pó³ woreczka, a t¿ najwy¿ej ugotujê trochê ziemniaków.
![]() |
#4992 |
Zadomowienie
|
monia tytu³ super, dobrze ¿e nie ma w nim o tych s³odyczach bo jeszcze by¶cie mnie wywali³y za nieprzestrzeganie zasad
![]() ![]() monia, eivor siostra mojego T¿ jest teraz w pierwszym trymestrze i te¿ zastanawia³a siê czemu ona chudnie zamiast tyæ, a teraz widzê ¿e to chyba normalne ![]() natalia157 hej ![]() ![]() dzaga1989 a widzisz jakie¶ znaczne efekty po rowerze? d³ugo ju¿ je¼dzisz? ja wsta³am o 8, mama mnie obudzi³a bo muszê siedzieæ w domu i oddawaæ ZUSy, papiery itp. jej klientom. nienawidzê tej roboty, nie wiem jak ona mo¿e ca³ymi dniami grzebaæ siê w rachunkach ![]() ![]()
#4993 |
Zakorzenienie
|
murka04 Je¿d¿ê zaledwie od 2 tygodni, ale zauwa¿y³am jak uda zaczê³y mi siê wyrabiaæ, s± takie zbite, a nie takie galaretowate jak wcze¶niej. Dlatego postanowi³am je¼dziæ regularnie. My¶lê o zakupie rowerka, ¿eby móc æwiczyæ bez wzglêdu na pogodê. Tylko nie wiem na jaki siê zdecydowaæ
![]() ![]()
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 846
|
Hej kobitki ;*
Ale fajnie, ¿e mamy ju¿ nowy w±tek nie trzeba siê martwiæ ![]() ![]() ![]() U mnie dzi¶ znów piêkna pogoda ![]() Monia co do fajek, to a¿ mi g³upio teraz ![]() ![]() ![]() A co do cia³a, to przecie¿ wymiary mamy podobne i mi siê Twoja sylwetka podoba, a boczki uwierz, ¿e mam ![]() ![]() Na szczê¶cie T¿ mi powtarza, ¿e one siê jemu podobaj± i s± seksowne i brzydko bym bez nich wygl±da³a ![]() ![]()
#4995 |
Zakorzenienie
|
meeedzik ja tych T¯ nie rozumiem
![]() ![]() Ja to w ogóle chcia³am schudn±æ bo mój T¯ to taki szczypior jest. Na pocz±tku zwi±zku on wa¿y³ 70kg a ja 65kg ![]() ![]()
![]() |
#4996 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Te¿ mam kompleksy przy facetach wa¿±cych 60-70 kg bo to zazwyczaj ko¶ci obci±gniête miê¶niami a u mnie niestety nie w miê¶nie idzie tylko w t³uszcz. Ba³am siê siadaæ takim chudzinkom na kolana, ¿e co¶ tam po³amiê ![]() Na wadze nadal 50,7 ![]()
![]() |
#4997 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 389
|
d¿aga, hehe..ja te¿ wa¿y³am prawi tyle samo co T¿t..on 73, a ja 63
![]() on jest wysoki, wiêc wygl±da³am na grubsz± od Niego...na szczê¶cie on przyty³ 6kg, a ja schud³am 13 ![]() co do bratowej- to mam identyczn± sytuacjê- wszêdzie co¶ widzi, a sama uwa¿a siê za idealn±. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- U mnie dzisiaj na wadze 50,7...a to pewnie przez to, ¿e o 23 zjad³am jeszcze ca³a, du¿± bu³kê ziarnist± z mas³em, sa³at±, ³ososiem i ogórkiem ![]() poza tym wczoraj rano p³atki, a w ci±gu dnia 2 obarzanki- jeden z twarogiem bia³ym i ogórkiem, a drugi z ³ososiem i pomidorem- kupione w Piekarni pod Telegrafem. Nie mia³am czasu na nic innego, bo by³am na zakupkach i ustaliæ kolejny egzamin. Dzi¶: -p³atki - potem planujê zrobiæ sobie omlecik U Nas wczoraj by³o gor±co, dzisiaj te¿..ale nie ma s³onka ostrego na opalanie...takie za mg³±...
#4998 |
Zakorzenienie
|
Ona to chyba ma siê za cud ¶wiata. Fakt, wszystko ma najmodniejsze, najbardziej b³yszcz±ce, dom urz±dzony wg najnowszych trendów (w tym roku chodniczek w korytarzu zmienia³a ju¿ dwa razy). Gdy tam do nich idê czujê siê jak szara mysz, ¿ebym nie wiem co na siebie w³o¿y³a...
![]() |
#4999 |
Zadomowienie
|
Eivor i Baletnica macie tak± sam± wagê, hehe
![]() meeedzik ah Ci T¿ kochani ![]() ![]() dzaga1989 milutka bratowa, nie ma co. nie cierpiê takich bab co uwa¿aj± siê za lepsze od innych. ja ju¿ po æwiczeniach i hh, z trudem krêci³am bo @ dosta³am i brzuch mnie tak napierdziela ¿e szok. nawet nie mogê siê po³o¿yæ bo ci±gle kto¶ przychodzi. zaraz zjem sobie bu³kê z Sopock± chyba, bo nie mam na nic ochoty.
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chyba czas ju¿ na przeprowadzkê
![]() ![]() Tutaj link do nowego w±tku za³o¿onego przez nasz± ¶liczn± Moniê ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=543194
![]() |
#5001 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 282
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 805
|
Witam
![]() ![]()
#5003 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 265
|
Witam Zoskê i inne nowe wiza¿ystki
![]() Moniu fajnie, ¿e za³o¿y³a¶ nowe forum ![]() A u mnie w koñcu wysz³o s³oneczko ![]() ![]() Dosta³am dzi¶ propozycjê pracy jako niania do 2 latka oj nie wiem co zrobiæ, pieni±¿ki marne ale dobre i to ![]() A na obiad zjad³am bezkarnie chyba z 0,5 kg szparagówki <uwielbiam> z troszeczkê mase³ka i bu³ki tartej ![]() ![]() do tego by³am dzi¶ na rowerze, ale faktycznie z tego zimna nagle zrobi³ siê taki upa³ , ¿e ciê¿ko wytrzymaæ na polu, no ale to w koñcu wakacje, wiêc niech grzeje na ca³ego ![]()
Wzrost : 170 cm ; 2011: marzec: 74kg;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg ![]() Edytowane przez aniaczyrek Czas edycji: 2011-07-08 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Zakorzenienie
|
Kochane!
Nasz w±tek przekroczy³ ju¿ 5000 postów dlatego lada dzieñ zostanie zablokowany. Zapraszamy Was do naszej drugiej czê¶ci : https://wizaz.pl/forum/showthread.php...2#post28 012012 Dozobaczenia!
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.