Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :> - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-07-07, 20:55   #4981
alexis77
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 257
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

u mnie dzi¶ w koñcu by³a piêkna pogoda mia³am nawet siê opalaæ ale by³ taki upa³ ¿e nie da³o siê wytrzymaæ , o 3 pojecha³am kawa³ek na rower i my¶la³am ¿e nie dojadê do domu tak siê umêczy³am z tego gor±ca. Nie wiem co jest ale trochê zniknê³y te rozstêpy nie wiem co jest grane , ale mo¿e to nie by³y jednak rozstêpy , sama nie wiem. Mia³am to tylko na jednym udzie i pod kolanem ale mo¿liwe ¿e mo¿e to jaki¶ osad z wody bo bra³am prysznic wcze¶niej. Dobrze ¿e nie kupi³am kremu bo by³am w aptece i by³ jaki¶ podobno dobry za 64 z³ przeceniony chyba z 124 ale na po¶ladkach troszkê mam i to ju¿ od miesi±ca tym razem siê nie mylê niestety.

Wszystkie tytu³y mi siê pobaj± , Wy to dziewczyny Twórcze jeste¶cie
alexis77 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-07, 21:18   #4982
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Cytat:
Napisane przez meeedzik Poka¿ wiadomo¶æ
Monia a bo tak znajomi pal± i jak wychodzili¶my zawsze na imprezie na podwórko to ja te¿ sobie zapali³am i tak zawsze jak z knajpy wychodzimy, to sobie zapalê. Ale nie ci±gnie mnie do tego, chyba siê nie nauczê. T¿ mi zawsze zabiera, bo on nie chce, ¿ebym pali³a.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Moniaaaaa ja nie mam piêknego i chyba nigdy nie bêdê mieæ, bo ci±gle mam boczki i brzuszka trochê te¿ i moim zdaniem Ty wygl±dasz o niebo lepiej ode mnie
A co do tytu³u, to mo¿e nawet lepiej z tym "chcemy mieæ"

Madziu nie pal, przecie¿ to takie straszne cholerstwo! Wci±gniesz siê i co wtedy? Zniszczysz sobie zdrowie, skóre i zêby a teraz masz tak± ¶liczn± buziulkê! Teraz fajki ju¿ nie modne zreszt± A poza tym jak to wygl±da!? - taka ¶liczna dziewczyna z urod± anielsk± z fajk± w buzi! kompletnie nie pasuje! a skoro wszyscy znajomi pal± to Ty b±dz t± wyj±tkow± i nie pal
A co do cia³a to nie bêdê siê spieraæ z Tob± kto lepiej wygl±da no bo wystarczy spojrzeæ na moj± i Twoj± wagê i wszystko jasne! Gdzie Ty masz boczki i brzuszek? No proszê Ciê! nie za³amuj mnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-07, 21:23   #4983
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

podoba mi siê tytu³ z "chcemy mieæ", a co do tego "koniec z fast-foodami" to ja na pewno nie dam rady siê zastosowaæ

dzi¶ w 100% dieta by³a, jakie mi³e uczucie a po po³udniu tak ¼le siê czu³am, bola³a mnie g³owa i niedobrze mi by³o. ale zjad³am rogala z mas³em i jak rêk± odj±³
jutro muszê wstaæ o 8, czyli zjem 2 ¶niadania bo nie wytrzymam tyle godzin z jednym posi³kiem. ale mnie to cieszy i ta my¶l o p³atkach z rana, pycha s±.

dolly87 ja krêcê dzieciêcym hh wype³nionym ¿wirkiem dla kota, codziennie po 40min. pamiêtam jak kiedy¶ krêci³am 3 czy 4 miesi±ce bez przerwy i spad³o mi sporo cm z brzucha, boczków i talii, po 8 jako¶. warto

Nie rezygnuj z czego¶ tylko dlatego, ¿e wymaga to czasu. Czas i tak up³ynie.
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-07, 21:54   #4984
dolly87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 414

Jak my¶licie, które wybraæ? http://allegro.pl/hula-hop-100-cm-or...683804431.html czy http://allegro.pl/30-hula-hoop-hop-h...683845348.html
Mo¿e macie które¶?
dolly87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-07, 22:11   #4985
Eivor
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 567

Cytat:
Napisane przez dolly87 Poka¿ wiadomo¶æ
Mam podobne do tego drugiego. Jednak jest ró¿nica w wadze.

Cytat:
Napisane przez dolly87 Poka¿ wiadomo¶æ
Jednak zmiana planów- jedziemy do Ko³obrzegu- uda³o nam siê zarezerwowaæ fajny apartament, w nowym hotelu, w spokojnej okolicy Do pla¿y tylko 100m, ju¿ nie mogê siê doczekaæ, oby pogoda dopisa³a!

Dziêki za porady z tym hula hop- nawet nie wiedzia³am, ¿e takie s±. A powiedzcie mi czy daje jakie¶ widoczne efekty takie krêcenie?

eivor rozerwiemy siê, ale te¿ przede wszystkim zmienimy otoczenie i to chyba tego g³ównie nam potrzeba, ¿eby siê trochê oderwaæ od codzienno¶ci. A ile ma Twoja dzidzia- pewnie gdzie¶ pisa³a¶, ale w tylu stronach ju¿ nie znajdê. Du¿o w ci±¿y przyty³a¶? Ile przed ile po? Dieta nie wp³ywa na Twoje karmienie? Tez jeste¶ kurk± domow± czy pracujesz?
Ju¿ Wam zazdroszczê

Ja czy krêci³am czy nie mia³am w talii tyle samo wiêc ciê¿ko powiedzieæ.
Ale jest efekt placebo

Jutro moja ma³a bêdzie mieæ równe 3 miesi±ce
Niestety a mo¿e stety pracujê, chwilowo jestem na macierzyñskim, potem zaleg³y urlop i wychowawczy do koñca roku a potem siê zobaczy... Wola³abym posiedzieæ na wychowawczym ale nie wiem jak bêdzie z kas±.
W ci±¿y uty³am z 52 kg do 64, tu¿ po porodzie zesz³am do 59,5 a potem samo spad³o do 56 chocia¿ nie zwraca³am uwagi na kalorie. W ci±¿y te¿ siê nie¼le ob¿era³am np. Kasztankami
Póki co nie mam problemów z karmieniem ale w sumie jem ca³kiem sporo, tak z 1500 kcal. Tylko bojê siê, ¿e mog± byæ problemy je¶li jeszcze schudnê.

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Poka¿ wiadomo¶æ
Spoko, ja mogê za³o¿yæ nowy w±tek jeszcze nigdy nie zak³ada³am ¿adnego nowego bêdzie to mój pierwszy raz! oczywi¶cie je¿eli inne dziewczyny nie maj± nic przeciwko ???

tak¿e moja propozycja:
"Piêkne cia³o chcemy mieæ! 5 ma³ych posi³ków dziennie, koniec ze s³odyczami i fast-foodami! Dieta 1000 kcal, cz.2 "
Jestem za

Eivor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-07, 22:32   #4986
monika01011986
Zakorzenienie

dolly mi siê wydaje, ¿e te drugie bêdzie lepsze. Moja szwagierka ma te pierwsze i po³owa tych kulek jej powypada³a ;/

Eivor Ty po prostu jeste¶ stworzona do bycia w ci±¿y Takiej to dobrze! Tylko pozazdro¶ciæ! Ja w pierwszej ci±¿y przyty³am 30 kilo i w drugiej te¿ 30 ;/ no ale jad³am wszystko na co mia³am ochotê i o ka¿dej porze wiêc nic dziwnego.... a jad³am jak s³oñ... paczkê p³atków Nesquików mia³am na dwa razy tylko i to codziennie zjad³am t± ca³± paczkê. Fast-foody to jad³am prawie codziennie tak± mia³am jazdê ;p No ale dziêki Bogu zrzuci³am to wszystko! a nawet i wiêcej

ide siê k±paæ, za godzinê zajrzê tu
Kto jeszcze wypowie siê na temat nowego w±tku???? Bo za nied³ugo trzeba nowy zak³adaæ a chcê aby ka¿da mia³a co¶ do powiedzenia i nie zosta³a ominiêta!

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

AA dziewczyny dorad¼cie mi czy warto kupiæ Twister? Bo tak siê zastanawiam.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-07-07 o 22:23
Stary 2011-07-07, 23:34   #4987
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Poka¿ wiadomo¶æ
Eivor Ty po prostu jeste¶ stworzona do bycia w ci±¿y Takiej to dobrze! Tylko pozazdro¶ciæ! Ja w pierwszej ci±¿y przyty³am 30 kilo i w drugiej te¿ 30 ;/ no ale jad³am wszystko na co mia³am ochotê i o ka¿dej porze wiêc nic dziwnego.... a jad³am jak s³oñ... paczkê p³atków Nesquików mia³am na dwa razy tylko i to codziennie zjad³am t± ca³± paczkê. Fast-foody to jad³am prawie codziennie tak± mia³am jazdê ;p No ale dziêki Bogu zrzuci³am to wszystko! a nawet i wiêcej
Hehe W pierwszym trymestrze ¿ar³am chleb z serem jak szalona i schud³am 1 kg, w drugim siê unormowa³o a w trzecim straci³am apetyt i jad³am na si³ê... Czasami zapomina³am o obiedzie i dopiero przed snem co¶ na szybko przegryza³am, w koñcu T¯ zacz±³ mnie pilnowaæ i podtykaæ obiadki i owoce pod nos. Tylko czekolada (Kasztanki) i chleb z serem bezproblemowo mi wchodzi³y
Chcia³abym teraz tak straciæ apetyt...

Stary 2011-07-08, 00:28   #4988
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eivor Poka¿ wiadomo¶æ
Hehe W pierwszym trymestrze ¿ar³am chleb z serem jak szalona i schud³am 1 kg, w drugim siê unormowa³o a w trzecim straci³am apetyt i jad³am na si³ê... Czasami zapomina³am o obiedzie i dopiero przed snem co¶ na szybko przegryza³am, w koñcu T¯ zacz±³ mnie pilnowaæ i podtykaæ obiadki i owoce pod nos. Tylko czekolada (Kasztanki) i chleb z serem bezproblemowo mi wchodzi³y
Chcia³abym teraz tak straciæ apetyt...
Ja w pierwszym trymestrze trochê wymiotowa³am i w ogóle nie mia³am apetytu. Jedyne co jad³am to p³atki kukurydziane z mlekiem. Te¿ wtedy troche schud³am po ponad 3 kilo jako¶. Do 6 miesi±ca nie by³o widaæ w ogóle brzucha i wygl±da³am normalnie. Ale w ostatnim trymestrze jak mnie wysadzi³o (szczególnie w 1 ci±¿y) to wygl±da³am jak King Kong Pamiêtam ¿e by³y straszne upa³y i tak mi nogi puch³y ¿e raz nawet w szpitalu le¿a³am pod koniec 7 miesi±ca bo my¶leli ¿e mam zatrucie ci±¿owe. W 9 miesi±cu nie mog³am nóg w³o¿yæ w ¿adne buty i ¿adne klapki.... to by³o straszne;/ w drugiej ci±¿y a¿ tak ¿le nie by³o ale te¿ puch³am tylko, ¿e mniej. Ciekawe jak by³o by w 3 ci±¿y ;p

Ja ju¿ po k±pieli siedzê w rêczniku i czekam a¿ oliwka siê wch³onie.
Nie wiem czy za³o¿yæ ju¿ teraz ten nowy w±tek czy czekaæ jeszcze? Jutro pewnie zanim wstanê z wyra to wy ju¿ ze 100 postów natrzepiecie wiêc chyba dzi¶ ju¿ to zrobiê.

---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

No dobra a wiêc mamy ju¿ za³o¿ony nowy w±tek i niech on sobie ³adnie na nas czeka dopóki nie zablokuj± nam tego. No ale mam dla Was kiepsk± informacjê..... chodzi o tytu³. Nie zmie¶ci³ siê w ca³o¶ci!!! by³ za d³ugi a tam jest ograniczenie do jakiej¶ liczby znaków. No i uciê³o mi s³owa fast-foody i ca³± resztê ;( wiêc aby Baletnicy nie by³o smutno zmieni³am s³owa s³odyczy i fast foody na 1000 kcal tzn jest teraz tak: "Piêkne cia³o chcemy mieæ! 5 ma³ych posi³ków dziennie do 1000 kcal ! cz. 2 "

a tu macie link :

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post28012012

Przepraszam, ¿e tak bez Waszej wiedzy zmieni³am koniec tytu³u no ale nie wiedzia³am co zrobiæ a ba³am siê ¿e za chwilê nas zablokuj± i zostaniemy bez w±tku. Zawsze mo¿emy to zmieniæ je¶li tylko chcecie!! A tak szczerze to ten tekst "koniec ze s³odyczami" to troche mi nie pasowa³ bo wiadomo, ¿e s³odkie w ma³ych ilo¶ciach nie jest szkodliwe i ka¿da z nas lubi sobie nie raz co¶ przegry¼æ s³odkiego. Moim zdaniem w³a¶nie s³owo "do 1000 kcal" najlepiej tu pasuje i wszystko jest jasne i oczywiste No ale oczywi¶cie mo¿ecie siê ze mn± nie zgodziæ i ja to zrozumiem Tak wiêc teraz spokojnie mo¿emy klikaæ na tym w±tku a jakby co to spotkamy siê na tym nowym
teraz mogê i¶æ spokojnie spaæ bo wiem, ¿e nic ju¿ nas nie rozdzieli! ufffffff jestem spokojniejsza
tak¿e dobranoc ;*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-07-08 o 00:32
Stary 2011-07-08, 00:54   #4989
_Baletnica_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 389

Monia, Ty tutaj masz ostatnie s³owo, rekordzistko i idolko nasza!

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2011-07-08 o 00:57
_Baletnica_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-08, 01:48   #4990
natalia157
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 282

ja siê odchudzam ju¿ trzeci dzieñ i nie bardzo chodzi mi o wagê tylko o zgubienie tych strasznych fa³dek na brzuchu i na udach :/ okropno¶æ...
tylko zupe³nie nie wiem jak mam siê ograniczaæ... oczywi¶cie s³odyczy ani fast foodów nie jem ale co mam je¶æ bo z tym mam najwiêkszy problem
natalia157 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-08, 06:56   #4991
dzaga1989
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 875

Dzieñ dobry!!! W Lublinie w koñcu s³oñce wysz³o Mój stan zdrowia uleg³ polepszeniu wiêc mo¿e wystawiê bu¼kê niech z³apie trochê s³oneczka Korci mnie na rwr poje¼dziæ, ale w sumie tyle nie je¼dzi³am, ¿e ju¿ te¿ weekend przesiedzê. Szkoda mi tylko wypracowanego efektu :/ Ale nadrobiê jak wyzdrowiejê.
Ok, piszê co wczoraj po¿ar³am
-owsianka
-serek wiejski z ma³± kromk± chleba
-³y¿kê p³atków kukurydzianych
-kotlet mielony z 1/2 woreczka kaszy gryczanej i papryk± konserwow±
Dzi¶ pewnie podobnie bo zosta³o mi jeszcze pó³ woreczka, a t¿ najwy¿ej ugotujê trochê ziemniaków.
Stary 2011-07-08, 07:31   #4992
murka04
Zadomowienie

monia tytu³ super, dobrze ¿e nie ma w nim o tych s³odyczach bo jeszcze by¶cie mnie wywali³y za nieprzestrzeganie zasad nie no ¿artujê
monia, eivor siostra mojego T¿ jest teraz w pierwszym trymestrze i te¿ zastanawia³a siê czemu ona chudnie zamiast tyæ, a teraz widzê ¿e to chyba normalne
natalia157 hej je¶li chodzi o fa³dki na brzuchu to musisz byæ cierpliwa bo od tak sobie nie znikn±, potrzeba czasu no i oczywi¶cie odpowiedniej diety. a jak jad³a¶ dotychczas? bo my¶lê ¿e wystarczy zmniejszyæ porcje, wyrzuciæ te '¶mieciowe' jedzenie i organizm od razu wyczuje ró¿nicê
dzaga1989 a widzisz jakie¶ znaczne efekty po rowerze? d³ugo ju¿ je¼dzisz?

ja wsta³am o 8, mama mnie obudzi³a bo muszê siedzieæ w domu i oddawaæ ZUSy, papiery itp. jej klientom. nienawidzê tej roboty, nie wiem jak ona mo¿e ca³ymi dniami grzebaæ siê w rachunkach zjad³am p³atki miodowe i od razu pogna³o mnie do wc. wczoraj by³o tak samo, mo¿e znalaz³am swój magiczny sposób na wypró¿nianie

Stary 2011-07-08, 07:39   #4993
dzaga1989
Zakorzenienie

murka04 Je¿d¿ê zaledwie od 2 tygodni, ale zauwa¿y³am jak uda zaczê³y mi siê wyrabiaæ, s± takie zbite, a nie takie galaretowate jak wcze¶niej. Dlatego postanowi³am je¼dziæ regularnie. My¶lê o zakupie rowerka, ¿eby móc æwiczyæ bez wzglêdu na pogodê. Tylko nie wiem na jaki siê zdecydowaæ I czy w ogóle do mieszkania w bloku nadaje siê taki rowerek Za du¿o miejsca to ja na niego nie mam :/
Stary 2011-07-08, 07:53   #4994
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 846

Hej kobitki ;*
Ale fajnie, ¿e mamy ju¿ nowy w±tek nie trzeba siê martwiæ Monia ¶wietny tytu³ chyba teraz jest najlepszy, bo przecie¿ ka¿da z nas jad³a od czasu do czasu s³odycze i jakie¶ tam inne grzeszki

U mnie dzi¶ znów piêkna pogoda zapowiadali ju¿ na dzi¶ popo³udniu/wieczór opady i burze, ale mam nadziejê, ¿e jednak nas to ominie.

Monia co do fajek, to a¿ mi g³upio teraz ja tak jako¶ lubi³am sobie wyj¶æ i tez zapaliæ, na pocz±tku nawet siê nie zaci±ga³am, tylko tak o sobie pali³am. Ale teraz ju¿ nie bêdê, tak mi jako¶ powiedzia³a¶, ¿e mi siê odechcia³o no i dziêkujê
A co do cia³a, to przecie¿ wymiary mamy podobne i mi siê Twoja sylwetka podoba, a boczki uwierz, ¿e mam wczoraj siê ¶mia³am z T¿, ¿e chyba musia³abym schudn±æ do 30 kg, ¿eby boczków WCALE nie mieæ
Na szczê¶cie T¿ mi powtarza, ¿e one siê jemu podobaj± i s± seksowne i brzydko bym bez nich wygl±da³a wiem, ¿e tylko tak gada, ale co tam
Stary 2011-07-08, 08:08   #4995
dzaga1989
Zakorzenienie

meeedzik ja tych T¯ nie rozumiem Mój ca³y czas marudzi, ¿e by³am taka fajniutka przed schudniêciem, a teraz tylko ko¶ci mi wystaj± i nie ma za co potrzymaæ, bo ani ty³ka ani cyca Ale jak idzie d³ugonogi szkielet a'la Anja Rubik to ma³o sobie karku nie skrêci tak siê ogl±da...

Ja to w ogóle chcia³am schudn±æ bo mój T¯ to taki szczypior jest. Na pocz±tku zwi±zku on wa¿y³ 70kg a ja 65kg I nie mog³am tego przeboleæ. No a pó¼niej jego genialna bratowa dodatkowo skomentowa³a moje nogi mówi±c, ¿e mam grubsze ³ydki ni¿ mój T¯. I pomimo tego, ¿e on ci±gle powtarza³ jaka to ze mnie laska itp itd to ja zrobi³am swoje i nie ¿a³ujê. Tylko on teraz chodzi niezadowolony...
Stary 2011-07-08, 09:54   #4996
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja to w ogóle chcia³am schudn±æ bo mój T¯ to taki szczypior jest. Na pocz±tku zwi±zku on wa¿y³ 70kg a ja 65kg I nie mog³am tego przeboleæ. No a pó¼niej jego genialna bratowa dodatkowo skomentowa³a moje nogi mówi±c, ¿e mam grubsze ³ydki ni¿ mój T¯. I pomimo tego, ¿e on ci±gle powtarza³ jaka to ze mnie laska itp itd to ja zrobi³am swoje i nie ¿a³ujê. Tylko on teraz chodzi niezadowolony...
Faaajna bratowa
Te¿ mam kompleksy przy facetach wa¿±cych 60-70 kg bo to zazwyczaj ko¶ci obci±gniête miê¶niami a u mnie niestety nie w miê¶nie idzie tylko w t³uszcz. Ba³am siê siadaæ takim chudzinkom na kolana, ¿e co¶ tam po³amiê A na swoje nieszczê¶cie uwielbiam chudych facetów.

Na wadze nadal 50,7

Stary 2011-07-08, 10:20   #4997
_Baletnica_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 389

d¿aga, hehe..ja te¿ wa¿y³am prawi tyle samo co T¿t..on 73, a ja 63
on jest wysoki, wiêc wygl±da³am na grubsz± od Niego...na szczê¶cie on przyty³ 6kg, a ja schud³am 13
co do bratowej- to mam identyczn± sytuacjê- wszêdzie co¶ widzi, a sama uwa¿a siê za idealn±.

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

U mnie dzisiaj na wadze 50,7...a to pewnie przez to, ¿e o 23 zjad³am jeszcze ca³a, du¿± bu³kê ziarnist± z mas³em, sa³at±, ³ososiem i ogórkiem
poza tym wczoraj rano p³atki, a w ci±gu dnia 2 obarzanki- jeden z twarogiem bia³ym i ogórkiem, a drugi z ³ososiem i pomidorem- kupione w Piekarni pod Telegrafem. Nie mia³am czasu na nic innego, bo by³am na zakupkach i ustaliæ kolejny egzamin.

Dzi¶:
-p³atki
- potem planujê zrobiæ sobie omlecik

U Nas wczoraj by³o gor±co, dzisiaj te¿..ale nie ma s³onka ostrego na opalanie...takie za mg³±...
Stary 2011-07-08, 10:34   #4998
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eivor Poka¿ wiadomo¶æ
Faaajna bratowa
Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Poka¿ wiadomo¶æ
co do bratowej- to mam identyczn± sytuacjê- wszêdzie co¶ widzi, a sama uwa¿a siê za idealn±.[COLOR="Silver"]
Ona to chyba ma siê za cud ¶wiata. Fakt, wszystko ma najmodniejsze, najbardziej b³yszcz±ce, dom urz±dzony wg najnowszych trendów (w tym roku chodniczek w korytarzu zmienia³a ju¿ dwa razy). Gdy tam do nich idê czujê siê jak szara mysz, ¿ebym nie wiem co na siebie w³o¿y³a...
Stary 2011-07-08, 11:14   #4999
murka04
Zadomowienie

Eivor i Baletnica macie tak± sam± wagê, hehe
meeedzik ah Ci T¿ kochani ja to bym chcia³a chocia¿ na jeden dzieñ siê wbiæ w umys³ mojego T¿ i zobaczyæ co on tak naprawdê my¶li
dzaga1989 milutka bratowa, nie ma co. nie cierpiê takich bab co uwa¿aj± siê za lepsze od innych.

ja ju¿ po æwiczeniach i hh, z trudem krêci³am bo @ dosta³am i brzuch mnie tak napierdziela ¿e szok. nawet nie mogê siê po³o¿yæ bo ci±gle kto¶ przychodzi. zaraz zjem sobie bu³kê z Sopock± chyba, bo nie mam na nic ochoty.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-08, 11:22   #5000
dzaga1989
Zakorzenienie

Dziewczyny, chyba czas ju¿ na przeprowadzkê Nawet parê osób ju¿ zaczê³o siê udzielaæ w nowym w±tku A jak zg³asza siê w±tek do zamkniêcia? Czy moderatorzy sami go zamykaj±?

Tutaj link do nowego w±tku za³o¿onego przez nasz± ¶liczn± Moniê
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=543194
Stary 2011-07-08, 13:13   #5001
natalia157
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 282

Cytat:
Napisane przez murka04 Poka¿ wiadomo¶æ
natalia157 hej je¶li chodzi o fa³dki na brzuchu to musisz byæ cierpliwa bo od tak sobie nie znikn±, potrzeba czasu no i oczywi¶cie odpowiedniej diety. a jak jad³a¶ dotychczas? bo my¶lê ¿e wystarczy zmniejszyæ porcje, wyrzuciæ te '¶mieciowe' jedzenie i organizm od razu wyczuje ró¿nicê
no dotychczas jad³am du¿o s³odyczy, fast foody :/ tak¿e nie za dobrze... teraz ograniczy³am siê do sa³atek i kanapek dietetycznych albo ostatnio jecha³am na samej wodzie my¶lisz, ¿e robienie brzuszków co¶ pomo¿e? ;>
natalia157 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-08, 13:49   #5002
zooska
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 805

Witam Mogê siê przy³±czyæ do w±tku? Od dwóch tygodni stosujê tê zasadê plus æwiczenia na fitnessie, brzuszki w domu Moja waga waha siê 58/60 kg, zawsze, chcia³abym osi±gn±æ docelowo 57 kg .

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-08, 14:13   #5003
aniaczyrek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 265

Witam Zoskê i inne nowe wiza¿ystki

Moniu fajnie, ¿e za³o¿y³a¶ nowe forum Mam nadziejê, ¿e nikogo na nim nie braknie....

A u mnie w koñcu wysz³o s³oneczko jest skwarek na polu, do tego mam dwóch bratanków 5 - 3,5 roku u siebie i szaleñstwo straszne basen, trampolina, do tego muszê z nimi skakaæ ale to fajna zabawa na stare lata Moniu jak ty sobie dajesz radê z dwójk± urwisów? to jaka¶ masakra takie dwa ma³e b±ble....

Dosta³am dzi¶ propozycjê pracy jako niania do 2 latka oj nie wiem co zrobiæ, pieni±¿ki marne ale dobre i to chocia¿ szczerze powiedziawszy opieka nad nieswoim dzieckiem to du¿a odpowiedzialno¶æ , wiem, bo ju¿ kiedy¶ by³am niani± i tak my¶lê, ¿e chyba jednak odmówiê i bêdê szukaæ dalej czego¶ innego

A na obiad zjad³am bezkarnie chyba z 0,5 kg szparagówki <uwielbiam> z troszeczkê mase³ka i bu³ki tartej jest tak ma³o kaloryczna, a syc±ca do tego takaaaaaaaa dobra, ¿e mog³abym j± je¶æ bez przerwy

do tego by³am dzi¶ na rowerze, ale faktycznie z tego zimna nagle zrobi³ siê taki upa³ , ¿e ciê¿ko wytrzymaæ na polu, no ale to w koñcu wakacje, wiêc niech grzeje na ca³ego

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

Edytowane przez aniaczyrek
Czas edycji: 2011-07-08 o 14:16
aniaczyrek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-10, 23:07   #5004
monika01011986
Zakorzenienie

Kochane!
Nasz w±tek przekroczy³ ju¿ 5000 postów dlatego lada dzieñ zostanie zablokowany. Zapraszamy Was do naszej drugiej czê¶ci :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php...2#post28 012012
Dozobaczenia!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.