|
|
#4441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" część 2
Hehe, pamiętam to o tej kawie
Tak się zaczęłam zastanawiać, ile takich zwyczajnych sytuacji ktoś mógł odebrać jako lans chryja_bez_ryja - lubię oglądać twojego bloga
|
|
|
|
#4442 |
|
BAN stały
|
Ja tak samo
Dziękuje, jest mi bardzo miło
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale toreb ze sklepów ubraniowych do przenoszenia rzeczy innych niz zakupy z owego sklepu nie rozumiem , nie uważam tego za lans ale przeciez to jest koszmarnie niewygodne ! ani tego zawiesić na ramie , jak sie nosi coś ciężkiego to sie wpijają w ręce , Przecież jest pełno toreb z jakiś wytrzymałych rzeczy wygodniejszych ładniejszych czy to w sklepach czy do gazet dołączają ,
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli coś jest ciężkie, to nieważne w czym to poniesiesz i tak będzie ci niewygodnie.
A te kilka książek do biblioteki czy jakieś inne drobiazgi to po prostu wrzucam do reklamówki i jakoś nigdy nie uznałam tych toreb za niewygodne. To już chyba przyzwyczajenie... |
|
|
|
#4445 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiedziałam, że jak przyniosłam czereśnie od babci w siatce z h&m to się lansowałam
łoboshe jaki lans czułam się jak gwiazda, wszyscy tylko na mnie patrzyli i zazdrościli jak to niosę czereśnie w siatce z h&m, bo mnie stać.
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc... może być BARDZO WYGODNIE
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest coś jak z foliówek robienie worka na śmieci. Skoro już je mam to wykorzystam, a może to też lans? Że zamiast zwykłego worka na śmieci wywalam swoje w folii z Rossmanna?
Edytowane przez Madia Czas edycji: 2011-07-07 o 09:34 |
|
|
|
|
#4448 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Tzn ja w takich noszę ciuchy kosmetyki etc, bo akurat sloików bym się bała, że będa za ciezkie i zrobią jedno wielkie *trach* A jak mam dobrą torbę, to owszem, jade gdzieś na wieś czy niosę coś do koleżanki, to takich drobnostek upcham
(mowię o takich jak z Douglasa duza papierowa ze sznureczkowymi rączkami).
|
#4449 |
|
BAN stały
|
To nawet bardzo mądre posunięcie, ja nawet te foliówki zajeżdżam- noszę w nich śniadania, pakuję buty w nich do walizki, gdy wyjeżdżam (a mieszkam w dwóch miejscach naraz więc ciągle "na walizkach"), zresztą, dużo rzeczy można w ten sposób wykorzystać chroniąc środowisko. A kiedyś usłyszałam (ale to dawno i już na pewno nieaktualne odkąd w niektórych sklepach jednorazówki są płatne- z czym zgadzam się), że torba eko (taka płócienna) to lans. Był wtedy taki boom na życie eko- wśród celebrytów i to, że i ja miałam taką torbę (przywiezioną z 15 lat temu z Niemiec) też zostało uznane za próbę "gwiazdorzenia". Także uważajcie, jesteście na każdym kroku obserwowane "brzydal:
|
|
|
|
#4450 |
|
Rozeznanie
|
bez offa dziewczyny
![]() dziś na miescie dużo bielizny. staniki czerwone,czarne i panterke ,majtki ,stringi -od wyboru do koloru.
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zamiar niedługo wyjść i będę się kręcić w okolicach Rynku, więc możliwe, że dostanę gaciami po oczach
|
|
|
|
#4452 |
|
Raczkowanie
|
haha ja wystarczy że wyjde z domu i już widze piekne gatki albo super sexi staniczki XD
i żeby nie bylo to często dorosłe kobiety się tak "ubierają" bo u młodych dziewczyn mniej widze,chociaż mnie też czasami sie zdarza stanik wyjść na wierzch. Oo własnie a może to jakaś nowa moda jest zza oceanu na bielizne na wierzchu :P
|
|
#4453 |
|
Zadomowienie
|
No co Wy, niedługo do wieczora będę spędzała czas na rynku, aż tak źle? *spogląda za okno* kurcze ledwo słońce wyszło, chyba muszę zmienić swój plan ubrania... :/ najlepiej usunę z niego shorty i bluzkę
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez pakuję do foliówek śniadania, buty, jakieś ciuchy często,..wychodzi tez na to, ze moi rodzice codziennie gwiazdorzą jak idą rano po chleb, biorą własnie te płócienne torby, których kiedyś tato przywiózl mnóstwo wlasnie z Niemiec
|
|
#4455 |
|
Konto usunięte
|
Oj no wiecie. Teraz takie papierowe torby dostaje się w większości sklepów. Chodziło mi raczej o dziewczyny ubrane od stóp do głów w super ubrania (nie, żebym była zazdrosna czy coś
) i wymachujące torebką znajdującą się na przedramieniu, mówiącą "Jestem fajna, nie to co ty!". No wiecie, po niektórych to po prostu widać .
|
|
|
|
#4456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie no używac jak najbardziej ale do pakowania , w domu ale jak sie coś regularnie nosi to juz mozna 'zainwestować' w coś trwalszego bo jednak reklamówka ,zwłaszca juz troche zuzyta nie wyglda najlepiej no i wygodna nie jest |
||
|
|
|
#4458 |
|
Szef ds. Wymianek
|
bokserki zalozone do stanika z "normalnym" rozkladem ramiaczek. to mnie najbardziej rozwala, a jest plaga przy obecnej aurze. co druga dziewczyna nosi bokserke, a moze jedna na piecdziesiat ma schowane ramiaczka
.tak w ogole, to moj debiut w tym watku, podczytuje Was od dawna, ale dopiero kolejna porcja bokserek z ramiaczkami od stanika na wierzchu zmotywowala mnie do dziewiczego wpisu .
|
|
#4459 |
|
Zadomowienie
|
Hmm ja tej "zazdrości" nie rozumiałam dopóki nie rozjaśniłam sobie włosów na blond
wcześniej uważałam każdą taką i w butkach na obcasie na niewiadomo co, pustaki, solary. A teraz widzę to ich oczami jak mnie przeciętnie ubrane dziewczyny obgadują, jak np ubrałam się na rozmowe o prace ), "jaka paniusia", "taka młoda, a tak sie odstawia" (mam 21 lat, wyglądam na z 17-18..to akurat nie moja wina Dopiero teraz przekonałam się jaką przykrość takie dogadywanie obcym ludziom może zrobić bo w sumie niech myślą sobie co chcą, nie znają mnie itp, nie wiedzą z jakich powodów rozjaśniłam włosy i nie mają prawa w ogóle mi dogadywać w sumie... niestety większość takiego dogadywania to zazdrość, w niektórych przypadkach czysta złośliwość
|
#4460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sobie kiedyś skrzyżowałam ramiaczka od biustonosza na plecach żeby nie było ich widać i mi się naciągnęły |
|
|
|
|
#4461 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
a do robienie ramiaczek do bokserki sa tez klipsy, i wtedy stanik nie musi byc nawet multiwayem .
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam włosy w odcieniu chłodnego, jasnego blondu, od jazdy na rowerze jestem cała brązowa - więc normalnie solara i platyna. i co? mam sie przefarbować bo jakaś panna na mnie krzywo spojrzała? Mam gdzieś komentarze sfrustrowanych bab. Jak mam ochotę, to wkładam szpile, koturny i idę. |
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się takie coś podoba. Fajnie, luzacko wygląda.
|
|
|
|
#4465 |
|
Szef ds. Wymianek
|
stanik to czesc bielizny, zatem winien byc ukryty pod odzieza. inaczej wyglada to nieelegancko, tak samo jak wystajaca proca z dzinsow. chyba po to sa bokserki, zeby ramiona po bokach byly "gladkie"
.
|
|
#4466 | |
|
Raczkowanie
|
Ja czasem ubieram się brzydko/dziwnie
czasem zdarzy mi się ubrac bardziej ee, sexy (powiedzmy), oba przypadki mogłyby byc kontrowersyjne, ale nigdy nie zdarzyło mi się, zeby ktoś komentowal mój wygląd, co za chamstwo... oczywiście wiem, że są takie osoby, ale po prostu trudno mi uwierzyć. Trudno uniknac jakiegoś oceniania, ale każdy sobie cośtam pomyśli, nie musi od razu wyjeżdżac z (pewnie mało błyskotliwymi) komentarzami. No i nie rozumiem też tej chorej zazdrości, każdy może być przecież zadbany i dobrze się prezentować. W ogóle to też strasznie nie lubię ludzi, którzy nie umieją wbić wzroku w jeden punkt tylko nachalnie się na kogoś gapią, sama często podpatruję, ale, do cholery, dyskretnie. A co do toreb dyndających na przedramieniu - też słyszałam, że to lans, że jakaś paniusia idzie, ale mi naprawdę jest tak wygodnie, oczywiście nie cały dzień, ale jak zmęczę się noszeniem torby na ramieniu, to opuszczam ją niżej. Zawsze noszę na lewym, bo jak założę na prawe to nie potrafię się poruszac, ale mam asymetrię łopatek i ramion, więc to może dlatego ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórzy lubią luźny, trochę niechlujny wygląd i niekoniecznie codziennie chcą wyglądać jakby kij połknęły.---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- I nie wiem czy zauważyłaś, ale stanik jednak przeszedł metamorfozę i niekoniecznie "winien być schowany". |
|
|
|
|
#4468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobnie mierzi mnie biały stanik pod białą bluzką. cielista bielizna zostałą wynaleziona w konkretnym celu niekoniecznie od bezowych ubrań. ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4469 | |||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
jezeli dla Ciebie alternatywa luzaka jest osoba wygladaja jakby kij polknela, to dalsza dyskusja nie ma sensu Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- sztywniara z Ciebie pelna geba, pogodz sie z tym .
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

Tak się zaczęłam zastanawiać, ile takich zwyczajnych sytuacji ktoś mógł odebrać jako lans

, nie uważam tego za lans ale przeciez to jest koszmarnie niewygodne ! ani tego zawiesić na ramie , jak sie nosi coś ciężkiego to sie wpijają w ręce
, Przecież jest pełno toreb z jakiś wytrzymałych rzeczy wygodniejszych ładniejszych czy to w sklepach czy do gazet dołączają ,
czułam się jak gwiazda, wszyscy tylko na mnie patrzyli i zazdrościli jak to niosę czereśnie w siatce z h&m, bo mnie stać.

.
), "jaka paniusia", "taka młoda, a tak sie odstawia" (mam 21 lat, wyglądam na z 17-18..to akurat nie moja wina
.