|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Śliczne są
Cytat:
![]() Mam wolne 2 pierwsze tygodnie sierpnia, z tym, że 8go mam wizytę u lekarza więc musimy się umówić jakoś pomiędzy ![]() U mnie słońca brak. |
|
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie słońce jest,ale chmury idą...
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, Ty chcesz jeszcze ten puder Blossoms czy mam opchnąć na all?
|
|
|
|
|
#4384 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
To ja juz nie wiem nic...
Porażka jakaś... Cytat:
![]() A broń Cię Panie Boże opychać ![]() Pewnie, że chcę ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- A tak w ogóle to ratujcie starą babę Siedzę na ebayu i przeglądam gadżety Hello Kitty ![]() Portfele, torebki parasolki, notesy i etui do telefonów... I najgorsze jest to, że JA TO CHCĘ ![]() ... i chyba nie wytrzymam i coś kupię, bo nie mam np. portfela...
|
|
|
|
#4385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zapomnę ![]() Nie odzywałaś się więc nie wiedziałam czy chcesz go jeszcze czy nie ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() Ja chyba zaraz wyruszam na miasto ![]() |
||
|
|
|
|
#4386 | |
|
|
Cytat:
![]() Miałam Cię jeszcze molestować o kolejne limitki z Douglasa, ale na razie nie ma tam nic, czego nie byłoby w N. więc siedzę cicho tudzież Mirelkę molestuję No wstydzę się ![]() I chyba też zaraz pójdę w miasto, a przynajmniej do natury po ten rozświetlacz óczny i może lakier czerwony
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4388 |
|
|
http://cgi.ebay.pl/hello-kitty-sanri...item2a0cee5d71
Ale taką mini kosmetyczkę to bym sobie kupiła W sam raz do noszenia kosmetyków do pracy bo mi się po całej torebce walają... Tylko muszę obmierzyć, czy mi paletka z Wibo się zmieści
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie - jeśli usuwam kogoś ze znajomych na facebooku to ten ktoś o tym wie?
Bo kiedyś przez pomyłkę dodałam koleżankę z podstawówki do tego mojego pseudokonta i mam ją w znajomych a nie chcę
|
|
|
|
|
#4390 |
|
|
W pracy, ale zawsze można się urwać na kilka minut
a blisko mam ![]() Nie wie, tak gdzieś czytałam w instrukcji... chyba, że ma mało znajomych i widać od razu, że kogoś brakuje i się kapnie.
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ale bendzie lans na wsi z nową obrożą
![]() dzisiaj mam 1 wykłady na prawko,nie chce mi się isc;/ dziewczyny znacie jakis sposób na ręczniki, które zostawiaja kuleczki/włoski na ciele?;/ |
|
|
|
|
#4392 |
|
|
Wyzakupowałam się już
![]() Z planowanych cień i lakier, a spontanicznie maska farbująca do koszyka wpadła, za 4 zł. A tak w ogóle to jakaś nowa limitka lakierowa Sensique się pojawiła - Ocean Breeze czy coś. Mam ochotę na dwa lakiery , ale na razie czekam, aż mi jeden błękitny przyjdzie, muszę porównać odcienie, żeby nie dublować NK, gratuluję zapisania się na prawko [moje w polu od wielu lat ]Na ręczniki nie mam recepty. Chyba kilka razy trzeba je wyprać, żeby te nitki zgubiły. Ciekawe co tam dzisiaj Aga kupiła
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu - sympatyczny Pan Doręczyciel przywiózł dzisiaj lakiery. Szybko.
Ja pierdziu, ale fajne ! Kazałam {!} sąsiadce przyjść do mnie i zrobiłam próbę na jej {!} paznokciu. Odcień czerwieni jest bombowy i fajnie pękają. Dzięki serdeleczne ! |
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
ja chaciu
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...twist-off.html będą moje jak zuzyję zapas kremów do twarzy albo jak mi się przeterminują... dostałam duży, płaski telewizor, teraz bd musiała bawic sie w ustawianie kanałów... normalnie jak na wymiar wszedł mi na półke, 1 mm wyzszy i bym musiała szukac mu innego miejsca ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() ano jest nowa limitka jeden był prany juz z 10 jak nie więcej razy i dalej zostawia...;/ teraz nowe tez zostawiają;/ ale lipa z tym;/ |
|
|
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
mam problem
bo mialam isc do pracy w pon. na noc na ta inwentaryzacje i babka mowila ze mi wysle umowe na takie konto w necie. No i dzisiaj dzwonila jeszcze i mowila ze jeszcze na jutro kogos potrzebuja na 11 rano na magazyn. No i co do tej umowy to powiedziala ze bedzie w pon bo to jakos w systemie wysylaja i duzo osob jest i dlatego tak wolno no i teraz troche dziwnie ze pojde a umowy nie bede miala co myslicie? z tym ze to agencja pracy tymczasowej, http://job.learnup.eu i z nimi podpisuje umowe a nie z hipermarketem.
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-07-08 o 14:10 |
|
|
|
|
#4396 | |||
|
|
Cytat:
![]() Myślałam, że najbidniej 3 tygodnie a tu taka miła surprise ![]() Czy one rzeczywiście tak pękają, jak na fotkach? Bo ciekawa jestem bardzo... Cytat:
![]() A maska Natur Vital, taka z szamponem od razu w saszetce. Zmywalna, coś jak szamponetka, ale trzyma się krócej i nie trzeba [chyba] rękawiczek. Przetestuję za jakiś tydzień lub dwa, to Wam opowiem ![]() Kurde, niech te moje lakiery przychodzą już, bo chcę ten błękit nowy ![]() Dużo ładniejszy, niż z tej poprzedniej limitki ![]() Cytat:
![]() Zupełnie nie wiem, co Ci poradzić...
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz od 2 lat mowie ze w wakcje pofarbuje wlosy szamponetka ale i tak sie boje ze mi nie zejdzie kolor wiec moze na poczatek lepiej z taka maska sprobowac ![]() No ja tez nie wiem co robic rodzicow sie nie zapytam bo zaraz bedzie 'nie, nie pracuj siedz w domu' zwlaszcza ze oni w ten weekedn wyjezdzaja i oczywiscie piesek sie zaplacze jak zostanie sam kilka godzin
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
nie pracuj, siedz w domu, a piniędzy to nie dadzą
![]() w zeszłe wakacje moja mama miała wielkie 'ale', że nigdzie sobie nie dorabiam,a jak teraz powiem w weekend, ze mi się nie chce isc do pracy to słyszę,że mam nie isc
|
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najlepiej jakbym sobie znalazla prace taka, zebym nic nie musiala robic i sie nie zmeczyla
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
tak i żeby ta praca była obok domu i dobrze płatna
najlepiej żebym jakąś dyrektorką w powaznej firmie była xD
|
|
|
|
|
#4401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tobie to dobrze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
) i jasną kredkę Essence. Kusił mnie matowy bronzer (z tych nowych) i ten puder sypki z Sun Club ale na razie się powstrzymałam ![]() W Douglasie nadal B&W Cytat:
![]() Też myślałam o tej masce, tak dla odświeżenia naturalnego koloru ale nie wiem czy w ogóle byłoby coś widać, z ciemnymi kolorami jest łatwiej. |
|||
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam jak zawsze z narzekaniem. Nie dostałam sie na jeden kierunek, na drugi pewnie też nie=idę albo na zaoczne albo na płatną...
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- ja idę na zaoczne, więc chyba łatwiej się dostać? chcę zaocznie na UŚ |
|
|
|
|
|
#4404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez czarno widze moja geodezje. Miejsc ma byc ponoc 70-80 wiec chetnych tyle na bank jest, ja mam 84pkt a inni maja po 150, super ja juz mysle z czego bede mature poprawiac w przyszlym roku ![]() Cytat:
na zaoczne latwiej sie dostac, przynajmniej tak mi sie wydaje
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-07-08 o 20:03 |
||
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dietetyke jeszcze chemia by się przydała, ale jak juz to tylko biola, bo nie dam rady brac 2 dodatkowych przedmiotów |
|
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
resocjalizacja ciekawa
dietetyka w sumie tez ale za prawo to ja bym sie w zyciu nie brala, bo dla mnie strasznie nudne
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
resocjalizacja to jak prawo, praktycznie samo wkuwanie na pamieć
|
|
|
|
|
#4408 | |||
|
|
Hehehehe
![]() Wiesz, zawsze mogę powiedzieć, że idę ze służbową korespondencją na pocztę [a N. po drodze... ]Eeee, to lajtowo, nie powinna zauważyć. Cytat:
Miałam ochotę capnąć dziś pachnący fiolet z My Secret, ale odłożyłam. I spodobał mi się perłowy fiolet tej formy, ale też odłożyłam, bo pomyślałam sobie, że i tak kupię jakieś fiolety w paletce, więc lepiej nie mnożyć. A do tego mam fiolety sypkie, więc... ![]() Tylko mi nadal ten błękit Senisque siedzi w głowie... i róż też fajny był, z domieszką koralu... ale mam już ze 3 róże takie kremowe Sypańca z Sun Clubu chyba sobie odpuszczę, chociaż kusił mnie strasznie, ale naprawdę za dużo tych rozświetlaczy mam... Cytat:
Miałam jej nie brać, ale w sumie... ostatnia szamponetka mi nie wyszła, może to coś da... potestuję. 4 zł nie majątek , włosów mi raczej też nie zepsuje Cytat:
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
A chyba ze tak
nie to nie dla mnie ale resocjalizacja sama w sobie ciekawa mi sie wydaje, ale raczej ciezka praca, z kryminalistami pracowac czy cos chociaz wiem ze mozna wybrac sobie bardziej lajtowa specjalizacje ![]() Ja to chyba jajo zniose do wtorku jak beda te wyniki czy mnie przyjeli pewnie nie przyjma a na zaoczne raczej sie nie wybieram bo nie wyobrazam nauczyc sie matmy czy fizyki jak bede w szkole 4 razy w miesiacu
|
|
#4410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W buteleczce kolor jest ładniejszy niż na paznokciu ![]() Gosia, będzie dobrze ![]() Nie chce mi się iść jutro do roboty
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

swojad rogą jakie lśniące włosy ma ta laska

a tu taka miła surprise 
zwlaszcza ze oni w ten weekedn wyjezdzaja i oczywiscie piesek sie zaplacze jak zostanie sam kilka godzin