Olejki do twarzy

Gal Dermogal A+E, Kapsułki żelatynowe twist off

Dermogal A+E 500 mg 48 kaps.
e-ZikoApteka.pl
Gal Dermogal A+E twist off 48 szt.

mammba
    5 stycznia 2025 o 13:31
    GAMECHANGER :)
    Skóra przed 40, wrażliwa, przetłuszczająca, od nastoletniego wieku skłonność do wyprysków, krostek i prodrażnień. Ograniczyłam pielęgnację do minimum, wprowadzając co wieczór jako jedyny kosmetyk kapsułkę Dermogal po demakijażu Tołpą Sebio. Skóra szyi reagująca wysypami krostek nawet na kosmetyki przepisane przez Dermatologa już po kilku tygodniach stosowania została doprowadzona do stanu na 5+. Po miesiącach stosowania 1 szt./dz. zauważam też pozytywny wpływ całościowo na skórę twarzy / szyi: zmniejszenie przetłuszczania skóry czoła, poprawa napięcia skóry, odpowiedni stopień nawilżenia nawet zimą. Dla mnie totalny HIT na problemy skórne, to kosmetyk który wycisza różne problemy: * mega podrażnienia po oblizywaniu ust przez synka zimą - rozwiązane, sam prosi o rybkę na policzki i wokół ust przed wyjściem na narty * spieczone policzki na zagranicznym wyjeździe - razem z córką uspokajałyśmy rybką wieczorem w hotelu * dłonie zimą dostały w kość? - rybka pomoże * zaczynam testować na skórze głowy i końcówkach włosów, w końcu wiesiołek lubi się też ze skalpem Polecam każdemu, tani, wysoce naturalny, jeden z najlepszych składów "rybek" Gala, może razem z czerwonymi, które mam w kolejce na wypróbowanie, mają jeszcze jeden olej, z ogórecznika. Świetnie się wchłania, po 2-3 minutach można spokojnie położyć się spać. W moim odczuciu nie pachnie źle, oleiście. Wysoce wydajny: 1 rybka starcza mi na twarz i szyję, drugą od kilku dni testowo ukręcam na końcówki i skalp nad karkiem gdzie włosy są w najgorszym stanie + reszta na dłonie. Kupowane na Allegro, ale widzę, że w sklepie mają nawet taniej. Odniesienie ceny do jakości, to "wow". Podsumowując: GAL, czapka z głowy dla Was!
  • 10 stycznia 2024 o 16:42
    Kapsułki A+E
    + wygodne ampułki + korzystna cena + dostępność w aptekach + bardzo dobry, naturalny skład + wydajność + higieniczna aplikacja + olejkowa konsystencja + produkt nawilża , koi i regeneruje skórę + nie podrażnia skóry - zapach
  • 15 lipca 2023 o 13:22
    Z umiarem
    Trzeba stosować z umiarem i uważać na oczy. Produkt może lekko zapychać pory więc nie radzę stosować na noc. Na kilka godzin przed snem potem zmyć i nie nakładać już nic. Rano twarz wygląda świeżo.
    Zimmi
    5 lipca 2023 o 11:30
    Zbawienie
    Te kapsułki to zbawienie dla mojej problematycznej cery. Mam bardzo przesuszone czoło, oraz brodę. Nie pomagały mi drogie dermokosmetyki. Pod makijażem zawsze było widoczne to, że mam przesuszoną skórę. Te kapsułki to cudo, doskonałe na noc jak i na dzień (pod makijaż) skóra jest nawilżona i podkład super się rozprowadza, nie ma smug na twarzy. Poza tym te kapsułki bardzo pomogły mi na wypryski. Nie uczulają, a mam wrażliwą cerę. Tani produkt a bardzo wysokiej jakości. Polecam każdemu kto ma ten sam problem jak ja. Warto!
  • 5 września 2022 o 14:21
    złote rybki
    zapach nietęgi tych rybek, ale za to działanie bardzo w porządku. sama nakładam te rybki na noc co jakiś czas by skóra była nawilżona i zebrała w czasie lata takie witaminy jak a czy e. skóra jest po niej nawilżona, delikatna i odżywiona. wydaje mi się też po dłuższym czasie bardziej napięta. to, ze same kapsułki są bardzo tanie, dostępne w aptekach i mają szerokie działanie co tylko zachęca do ich kupna. sama stosuję na wrażliwą moją cerę i uważam, że zarówno twarz jak i paznokcie mi za taką kurację dziękuję. codziennie ich nie używam, ale tak mniej więcej co 3 dzień, bo mam dość rozbudowaną pielęgnację.

Zobacz także inne Olejki do twarzy