|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki wiecie może coś więcej o tej wodzie toaletowej dla mężczyzn Myvibe?? Będzie w demo w 11. Jest raczej z rodzaju tych przytłaczających jak Signature czy może odświeżających typu Windscape ?
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Aalicia24 wzięłam cienie te niebieskie co Ty(Midnight Sky) i jeszcze różowo/fioletowe(Midnight Rose)...mam jeszcze zamówienie na te"stare" zielone(Fresh Jade) i beżowe(Nutmeg Shimmer)
![]() Fakturkę już mam i wszystko jest łącznie z serum za pocałunki. Próbka tego serum do zniszczonych włosów jest do Solutions, a tego żelu-kremu Aqua każdy ma na fakturze??? |
|
|
|
#395 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Jamapi możesz coś więcej powiedzieć mi o tyvh ampułkach sake&ryż? W sensie co one mają w zasadzie robić???
![]() W Poznaniu tak leje, a ja dziś mam to szkolenie PS i jak patrzę na pogodę to aż mi się ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
|
|
#397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie te ampułki również zainteresowały ![]() Może deszcz zaraz przestanie padać i wyjdzie słoneczko?
|
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym w zimie moja cera jest szarawa i bez wyrazu - te ampułki są lekko rozświetlające - dzięki nim moja cera wyglądała bardzo świerzo trochę ją rozjaśniły co ważne - nie zapchały mnie i nieprzesuszyły skóry, a zimną moje policzki mają do tego skłonność niestety .... używałam je raz dziennie - wieczorem; jak się wchłonęło co miało to nakłądałam krem i nie używąłam tak, jak zaleca producent - pół ampułki rano i pół wieczorem - tak jak pisałam -> tylko wieczorem i to naprawdę minimalną ilość i dzięki temu miałam je prawie na miesiąc ![]() więcej grzechów nie pamiętam
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Się wku*...zdenerwowałam znaczy ![]() Loguję się do strefy a tam wyskakuje okienko: Zaległa płatność: 16,55. Myślę sobie: ciekawe skąd jak zawsze wpłacam w terminie i to oryginalne blankiety avonowe posiadam i jeszcze na dodatek w COKu. Dzwonie do Wawy a "uprzejma" Pani mówi mi, że gdzies musiałam czegoś nie zapłacić. Mówię jej że to nie możliwe, a on do mnie z tekstem: "Dziecko wiem, że pewnie umowa jest na Twoją mamę więc niech ona dokładnie sprawdzi." Myslałam, że ją uduszę przez telefon. Ja rozumiem, że może mam dziecięcy głos czy coś, ale chyba jej to nie daje prawa w tak chamski sposób się do mnie odzywać...![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
|
|
#401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to złóż skargę ze strefy![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
i farbę 7.4 też, chociaż wątpie żeby ten kolor mnie zadowolił
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak umowa jest na mnie. Dobrze, że zapamiętałam jej imię i nazwisko, bo zaraz wymaruję takiego maila, że się w buty nie zmieszczą
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#405 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#406 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
W końcu rozdwojonych końcówek nie da się już uratować tak naprawdę i lepiej działać zapobiegająco ![]() Cytat:
też tak się zastanawiam, co ma nazwa sake do tego kosmetyku Chyba żeby się z Japonią kojarzył ![]() Cytat:
skargę na nią Kurcze, mnie to zadziwia, że tacy ludzie pracują na obsłudze klienta.
|
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#408 |
|
Rozeznanie
|
ja też własnie mam zaległą od dziś, a am zaplacone, pewnie jak zwykle nie poszedl jeszcze przelew , który juz powinien być i mi zablokowali paczkę. Jak pieniadze dotra w poiedzialek to na kieyd puszcza mi paczkę? Musze ją mieć w środę najpozniej.
|
#409 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam problem z drugim zamówieniem (k9) bo nie wiedziałam, że nowe konsultantki mają limit i dokonałam przelewu za k8 chwile przed złożeniem zamówienia z k9 i zamówienie zostało odrzucone. Nawet bym nie wiedziała, tylko liderka do mnie zadzwoniła ze coś takiego się stało. Przesyłkę miałam 3 dni później, po wznowieniu zamówienia. Kiedyś byłam konsultantka ori i tak na wszelki wypadek zawsze do każdego przelwu dodawałam 2zł/3zł żeby być do przodu. I teraz chyba też tak będę robiła.
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
farbę dostanę w poniedziałek, postaram się jak najszybciej przeprowadzić eksperyment bo planowane farbowanie wypada mi na weekend 16-17 lipca(farbuję co 6 tygodni) więc jeśli 7.4 przejdzie próbę to zrobię nią włoski, a jak nie to skoczę do rossmana po mango |
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to sie podbudowałam jak dzwonicie to każcie sobie powtarzać imię i nazwisko osobie która z Wami gada i od razu informujcie że chcecie sobie też zapisać z kim macie "przyjemność" |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam podobny problem. Wysłałam przelew za k8 na chwilę przed złożeniem zamówienia z k9 i moje zamówienie zostało odrzucone. Nawet bym o tym nie wiedziała, tylko liderka do mnie zadzwoniła i poinformowała mnie, że nowe konsultantki maja limity... Zamówienie wznowili po zaksięgowaniu wpłaty i po telefonie, który musiałam wykonać do biura, a przesyłkę miałam 3 dni później. Kiedyś byłam konsultantka ori i tam zawsze na konto wpłacałam o 2-3zł więcej żeby mieć na zaś w razie jakiś "problemów", teraz chyba tez tak będę robiła
|
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=cheneelle;28017971]Raczej nie
Się wku*...zdenerwowałam znaczy ![]() Loguję się do strefy a tam wyskakuje okienko: Zaległa płatność: 16,55. Myślę sobie: ciekawe skąd jak zawsze wpłacam w terminie i to oryginalne blankiety avonowe posiadam i jeszcze na dodatek w COKu. Dzwonie do Wawy a "uprzejma" Pani mówi mi, że gdzies musiałam czegoś nie zapłacić. Mówię jej że to nie możliwe, a on do mnie z tekstem: "Dziecko wiem, że pewnie umowa jest na Twoją mamę więc niech ona dokładnie sprawdzi." Myslałam, że ją uduszę przez telefon. Ja rozumiem, że może mam dziecięcy głos czy coś, ale chyba jej to nie daje prawa w tak chamski sposób się do mnie odzywać...![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- dobrze ze we wrocku ani kropli deszczu, nie mówiąc o piorunach Trzeba pisac skarge na wrednego babsztyla ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- [QUOTE=jamapi;28017878]używałam je na początku tego roku i byłam z nich zadowolona, ponieważ: bardzo fajnie napinały skórę - była gładka i miękka w dotyku; poza tym w zimie moja cera jest szarawa i bez wyrazu - te ampułki są lekko rozświetlające - dzięki nim moja cera wyglądała bardzo świerzo trochę ją rozjaśniły co ważne - nie zapchały mnie i nieprzesuszyły skóry, a zimną moje policzki mają do tego skłonność niestety .... używałam je raz dziennie - wieczorem; jak się wchłonęło co miało to nakłądałam krem i nie używąłam tak, jak zaleca producent - pół ampułki rano i pół wieczorem - tak jak pisałam -> tylko wieczorem i to naprawdę minimalną ilość i dzięki temu miałam je prawie na miesiąc ![]() To zaczynam żałowac, że nie zamówiłam tego zestawu z 9 |
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
A co możecie powiedzieć o Kremie do depilacji okolic bikini do skóry wrażliwej? K10 str 130 nr 05157
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
#417 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=selulita;28019297][QUOTE=cheneelle;28017971]Raczej nie
Się wku*...zdenerwowałam znaczy ![]() Loguję się do strefy a tam wyskakuje okienko: Zaległa płatność: 16,55. Myślę sobie: ciekawe skąd jak zawsze wpłacam w terminie i to oryginalne blankiety avonowe posiadam i jeszcze na dodatek w COKu. Dzwonie do Wawy a "uprzejma" Pani mówi mi, że gdzies musiałam czegoś nie zapłacić. Mówię jej że to nie możliwe, a on do mnie z tekstem: "Dziecko wiem, że pewnie umowa jest na Twoją mamę więc niech ona dokładnie sprawdzi." Myslałam, że ją uduszę przez telefon. Ja rozumiem, że może mam dziecięcy głos czy coś, ale chyba jej to nie daje prawa w tak chamski sposób się do mnie odzywać...![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- dobrze ze we wrocku ani kropli deszczu, nie mówiąc o piorunach Trzeba pisac skarge na wrednego babsztyla ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
Na pewno będą następne zestawy, więc poczekajmy cierpliwie |
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja kupiłam ją tacie w prezencie jest to bardzo ładny zapach, chyba raczej orzeźwiający.... coś w stylu FulSpeed przynajmniej mi się tak wydaję, a raczej mojemu noskowi |
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

Uroki małej miejscowości...

Pani mówi mi, że gdzies musiałam czegoś nie zapłacić. Mówię jej że to nie możliwe, a on do mnie z tekstem: "Dziecko wiem, że pewnie umowa jest na Twoją mamę więc niech ona dokładnie sprawdzi." Myslałam, że ją uduszę przez telefon. Ja rozumiem, że może mam dziecięcy głos czy coś, ale chyba jej to nie daje prawa w tak chamski sposób się do mnie odzywać...
Trzeba pisac skarge na wrednego babsztyla