Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wątek !
Sierpnówki w dwupaku, a lipiec pełen już dzieciaków ! 3 4,00%
Torba czeka już pod drzwiami, bo zaraz będziemy mamami! 2 2,67%
Czy ma miesiąc czy godzinę każda z nas kocha swą dziecinę. 0 0%
Czy to w brzuszku czy na świecie - śliczne każde nasze dziecię 4 5,33%
Okna szorujemy, sutki masujemy, nasze łobuziaki urodzić już chcemy ! 2 2,67%
Lipcówki bobasy swe już przewijają, sierpniówki się do drzwi porodówek pchają 6 8,00%
Lipcowe dzieciaki bączki puszczają, a sierpniowe do wyjścia się powoli dostają 0 0%
Kupka cieszy mame lipcowe, a porodówka wzywa mamy sierpniowe. 1 1,33%
Depilujcie się dziewczyny,bo nie znacie dnia ani godziny mamusie lipcowo-sierpniowe 8 10,67%
Lato w pełni, słońce świeci, już witamy nasze dzieci. 3 4,00%
To ostatnie chwile z brzuszkiem, już czas spotkać się z maluszkiem. 9 12,00%
Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek 20 26,67%
Mamusie lipcowe juz finiszuja a sierpniowe powoli do startu sie przygotowują 1 1,33%
Lipcowe jabłuszka z drzewka spadają, sierpniowe jeszcze niech dojrzewają 7 9,33%
Szybko mineły ciąży miesiące teraz witamy już nasze brzdace.Lipcówki-sierpniówki 8 10,67%
Szopa pozbyć się już czas porodówka wita nas.Lipcówki-sierpniówki 2011 1 1,33%
Głosujący: 75. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-08, 20:40   #1531
Kolina
Zadomowienie

Dot.: Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość

Przed chwilą dzwoniłam do położnej bo te bóle mi sie nie podobaja i ona powiedziała że całkiem możliwe że poród sie zacząl jedziemy na ktg
not o trzymamy i na wiesci czekamy

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Wieści od Justynki:

Ona czuje się rewelacyjnie, jakby nie rodziła wcale Małej zeszła żółtaczka więc nie muszą iść do szpitala. Ma już założony gips na nóżkę, ale Justynce się wydaje, że nie przeszkadza jej to

W Klubie zaraz wstawię zdjęcie
super
niech malutka szybko do zdrowia wraca

ide do klubu...
Stary 2011-07-08, 20:41   #1532
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Sms od Zanki:
Lenka ma 53 cm i 3000g. Nie wiem ile punktów bo zapomniałam spytać,
Poród szybki ale o wiele bardziej bolesny. Mała jest śmieszna tak jak Filip jak się urodził. Ma mało włosków, a zgagę miałam straszną w ciąży haha. Do wieczora mam odpoczywać. Nigdy więcej dzieci !!!!
W końcu doczekałaś się swojej królewny
GRATULACJE

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:41   #1533
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Nerola właśnie tak jak agula radzi, wyślij jej skan nadania paczki. Jakaś niecierpliwa ta babka swoją drogą, od razu negatywa wystawiać.

Rodzina mojego teżeta mnie rozbraja
A więc: brat tz ( wielki pan z miasta warszawy-bez obrazy dziewczyny z wawy) który nie chce mieć póki co dzieci bo wiedzie wygodnickie życie mnie poucza kiedy mam do szpitala jechać jak zacznę rodzić. Mówi cytuję "take it easy, masz 4 godzny od odejścia wód"-ale z takim przekąsem i przekonaniem o swojej słuszności. Na co ja "nie musisz mnie pouczać, jeszcze zależy jaki kolor wód"
Drugi szwagierek też nie jest lepszy, tylko dupy potrafią wszystkim obrabiać.- co najlepsze- tutaj pasowałoby wstawić powiedzenie-zapomniał wół jak cielęciem był. Wielki Pan Bankier który zaczynał od pensji poniżej 2 netto śmieje się z tych co powoli wspinają się na wyższe stanowiska za podobną kasę..
Nie mogę. Nienawidzę takiego zachowania, mój tż jest zupełnie inny od nich.
Na szczęście jeden bywa tu 5 dni w miesiącu, a drugi od października się wyprowadza.
Po co ja Wam to wogóle piszę? tak jakby kogoś to obchodziło...nic..ulżyło mi że sobie popisałam.
Jak to po co piszesz? Właśnie po to żeby się wyżalić i sobie ulżyć A szwagrów niestety nikt nie wybiera. Sama mam szwagierkę, z którą na dodatek mieszkam, a która pojadła wszystkie rozumy i racji tego że kiedyś opiekowała się jakimś dzieckiem jest teraz skarbnicą wiedzy wszelakiej Dodam że nauczycielka (sorki jeśli któraś z was jest "ciałem pedagogicznym") chyba nic więcej nie trzeba
Stary 2011-07-08, 20:45   #1534
jacieeeee
Wtajemniczenie

Sygine czyli jednak coś się rusza

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:46   #1535
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Dokładnie, ten sam. Tak sobie pomyślałam, że kiedyś ktoś wyskoczy z samochodu i obije mu facjatę, on stanowi zagrożenie według mnie. Jak można tak bezkarnie zatrzymywać ruch w środku miasta?
oj wydaje mi się że już mu się nieraz dostało od zdezorientowanych gości - w każdym razie przekleństw to się na pewno nasłuchał sporo - ale widać na niego to nie działa bo nadal jeździ po wszystkich weselach

Stanowi zagrożenie ale u nas go już wszyscy znają i nikt nie reaguje bo już nawet się śmieją że "wesele bez Lacha to nie wesele" albo że jak go nie ma na jakimś to musi być chory obłożnie

Nawet policja go zna i nikt nie interweniuje nawet na wezwania że zakłóca ruch drogowy na przykład - to jest człowiek orkiestra - robi "bramy", śpiewa, gra - to jego żywioł - i on wyłącznie z tego żyje, jak widać nieźle mu idzie bo w tym roku się skutera dorobił i to nie bylejakiego - ten facet to już nasza lokalna atrakcja turystyczna

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Beatko Ja tam do Ciebie zajadę.
Uwielbiam takie klimaty !
chce mi się gdzies wyjechać !
zapraszam tylko trochę daleko ze Śląska do mnie.... ale małżonek był w Rzeszowie niedawno chyba - mogłaś się z nim zabrać
Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
A ja idę pod prysznic, ale nie będę cykała zdjęć

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
boże moim marzeniem jest miec domek z malwami pod oknami i obok pasącą się kozę Lusię.
zaraz wrzucę zdjęcia z naszej sesji plenerowej - Tofik tez się załapał bo gdzieżby mógł przepuścić taką okazję pokazania się światu - ciągle mi w kadr właził

A nasza koza to Zuzia tak ją ochrzcił tż - Zuzia rulez
a to małe białe obok niej to syneczek Zuzinki - ma miesiąc i na razie bezimienny.

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki-przepraszam bardzo, że tak długo mnie nie było
My juz na swoim, ale jeszcze kupe roboty przed nami no i nie mamy wszystkich mebli, ale z czasem będą
Nie jestem w stanie Was nadrobic, więc GRATULUJĘ NOYWM MAMUSIOM!!!!
Zmalowana zaskoczyłaś mnie-myślałam, że już jesteś dawno po, a tu nic....
super że już na swoim jesteście
Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Właśnie skończył mi się balsam przeciw rozstępom ... a jak był to i tak nie działał
ale na podświadomość działa ja nie wierze wcale w cudowną moc balsamów na rozstepy - jak mają być to i tak będą - ja przez całą ciąże brzuch smarowałam może z 10 razy i to zwykłym balsamem do ciała albo oliwką bo taki ze mnie leń i rozstepów nie ma jak na razie

A oto i Pani Zuzanna w całej okazałości ze swoim potomkiem i Tofik na pierwszym zdjęciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0101.jpg (80,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0105.jpg (57,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0108.jpg (60,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0111.jpg (60,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0112.jpg (52,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0117.jpg (59,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0122.jpg (58,2 KB, 17 załadowań)

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-07-08 o 20:59
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:47   #1536
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Ogłaszam wszem i wobec iż mój szop opuścił w dniu dzisiejszym swoją norę

Cytat:
Nie uwierzysz, ale łącznie zrobiliśmy 4 zdjęcia...3 pary młodej i jedno kolan mojego TŻta. Ale obiecuję, że jak dostaniemy zdjęcia od szwagra, to coś wkleję. Robili dużo zdjęć z rodzinką, więc gdzieś tam na pewno jestem. Najgorsze jest to, że czeka mnie kolejne wesele za 2 tygodnie-kuzynki, a tak mi się nie chce iść...
No w sumie jestem w stanie uwierzyc, no nic, w takim razie czekam cierpliwie...

Dziewczyny a ja mam pytanie tez odnosnie allegro...

W zeszla sobote zakonczyla sie moja aukcja, licytacja od zlotowki, bylo kilku kupujacych, ktos tam wygral. Napisalam juz 2 maile do goscia i zero odzewu, wplaty ani na allegro, ani w banku nie ma. Co byscie zrobily?
3 inne aukcje z tego samego dnia juz dawno sfinalizowane, rzeczy dotarly do kupujacych, juz nawet komentarze wystawione, a tu taka obsuwa....
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:47   #1537
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki-przepraszam bardzo, że tak długo mnie nie było

Zmalowana zaskoczyłaś mnie-myślałam, że już jesteś dawno po, a tu nic....
Witamy, witamy! a Zmalowana czeka cierpliwie, rzecz jasna nie w kolejce, bo już jej uciekła ale już niedługo

Cytat:
Wieści od Justynki:

Ona czuje się rewelacyjnie, jakby nie rodziła wcale Małej zeszła żółtaczka więc nie muszą iść do szpitala. Ma już założony gips na nóżkę, ale Justynce się wydaje, że nie przeszkadza jej to

No to super wieści!

Cytat:
Elegancko!!!

MAJA 06.08.2011 r.

Edytowane przez karolinee1983
Czas edycji: 2011-07-08 o 20:51
karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:55   #1538
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Wiecie co?
Dostałam dziś negatywa na allegro bo babka kupiła detektor,jak go wysłałam po 5 dnich(napisałam jej o opóźneniu) i dziś mija 8 dni jak go nie otrzymałą.
A poszło priorytetem.Mam nr nadania oczywiście,dzwoniłam na pocztę i przesyłka od nas poszła.Ona z mężem twierdzą,ze nie mają i tu dziś rano negatym,mimo że prosiłam aby poczekała dziś na listonosza.
Zadzwoniłam i chciała zwrot kasy.Dałabym ale dopiero jak wyjdzie gdzie jest ten detektor.
Jej mąż zadzwonił,ze na poczcie nie ma(odebrał mój T.) i żadał oddania kasy a T. powiedział,ze jak minie odpowiedni czas,to złożymy reklamację i oddamy pieniądze bo paczka w każdej chwili może do nich jeszcze dojść a my stracimy podwójnie.
Czuje sie źle.Cholera na prawdę jej wysłałam i mam potwierdzenie i jeszcze gratisy dorzuciłam a za to mam negatyw.
Ja jej jeszcze nie wystawiłam komentarza.
A no wiesz co?!? Co za nieżyczliwi ludzie! Przecież powinni poczekać do wyjaśnienia sprawy z pocztą! Okropność

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
a to ze spacerku Małemu Głodowi tylko apetyt wyostrzyło świeże powietrze
To po prostu ideał dziecięcej urody

Cytat:
No brawo, brawo... dla czopa i jego pani
Stary 2011-07-08, 20:59   #1539
nerola
BAN stały

Zanetko jak byłam w ciazy z Maksem(7 miesiac) to konkretnie kopnał mnie rad i odleciałam na schody a stamtąd spadłam w dół.
Pamiętam,ze w szpitalu podłączyli KTG i EKG i nas sprawdzali.
Wszystko było OK.

Sygine no to świetnie

Vaniliowa trzymam kciukasy!!!

Beatko i Karolinee aj tam.Siły muszą być.
Porobione wszystko co w planach
I się nudzę

Monia zapomniałam wczoraj-jak mogę kłamać,to dziewczynki grzeczniejsze(a tak powaznie na razie nie widzę różnicy bo moje małe wszystkie były grzeczne).(DO CZASU)

AgaG wyślij przypomnienie,następnie poczekaj a w końcu wystąp o zwrot prowizji i adekwatny komentarz.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:00   #1540
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Jak to po co piszesz? Właśnie po to żeby się wyżalić i sobie ulżyć A szwagrów niestety nikt nie wybiera. Sama mam szwagierkę, z którą na dodatek mieszkam, a która pojadła wszystkie rozumy i racji tego że kiedyś opiekowała się jakimś dzieckiem jest teraz skarbnicą wiedzy wszelakiej Dodam że nauczycielka (sorki jeśli któraś z was jest "ciałem pedagogicznym") chyba nic więcej nie trzeba
No widzisz jaki masz "skarb" w domu. Na weselu trafiło mi się siedzieć koło stryjenki mojego TŻta, emerytowanej nauczycielki. Kobieta chyba mnie chciała nerwowo wykończyć. 3 razy mi powtarzała, że powinnam zdjąć te buty na obcasie, nawet u TŻta interweniowała w tej sprawie. Dawała cudowne rady (choć jej syn ma jakieś 55 lat, chyba się trochę pozmieniało od tego czasu), dopytywała czy będę karmić piersią, a jak podali surówkę z ogórkami, to stwierdziła: "ja nie polecam", więc na złość jej sobie nałożyłam. W końcu się przesiadłam koło godziny 23, bo już mi się scyzoryk w torebce otwierał...

Beatka fajne te kozy.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:00   #1541
Natka_
Zakorzenienie

Aniu Śliczny ten Wasz Mały Głód

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Przed chwilą dzwoniłam do położnej bo te bóle mi sie nie podobaja i ona powiedziała że całkiem możliwe że poród sie zacząl jedziemy na ktg
Więc trzymam

Cytat:
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:01   #1542
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
czyli że już niedługo

ja już też ze strachem zaglądam w swoje - za przeproszeniem - majtki - czy tam już jakiś szop nie siedzi
Cytat:
No brawo, brawo... dla czopa i jego pani
dokładnie

Stary 2011-07-08, 21:01   #1543
meszsares
Zadomowienie

a, przypomnialam sobie, ze mialam napisac o trzech sprawach:

1. chyba Shira pytala o sex po CC.. - polog czy to po SN czy CC trwa 6-8tyg. i niby sie mowi, zeby w tym czasie dac sobie spokoj, ale to przeciez zalezy od wielu czynnikow, wiec jesli ma sie zdrowie i ochote pobaraszkowac np miesiac po porodzie to pewnie nikomu to nie zaszkodzi
2. prezenty dla poloznych czy lekarzy - polozne w moim szpitalu mowily mi, ze WSZYSTKO TYLKO NIE BOMBONIERKI I KAWA, bo tego maja juz pelne szafy
3. Scio pisala o spaniu z Agatka - tylko pamietajcie Mamusie wazna rzecz - jesli spicie z noworodkiem/niemowleciem to NIE WOLNO przykrywac go wlasna koldra - mozna mu pokrzywic bioderka.
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:04   #1544
brunetka2000
Zakorzenienie

Cześć kochane
Niestety nic nie wiadomo czemu zaczęłam krwawić Jestem załamana, bo wszystko co najgorsze mnie spotyka.

Rano mialam wizyte u gina i było wszystko dobrze, oznajmił mi że mam rozwarcie gdzieś na 1 cm i że daje mi tydzień góra 10 dni do porodu. Pojechałam potem kupić wózek, wróciłam do domu, a wkładka była cała we krwi. Natychmiast pojechaliśmy na IP. Zbadał mnie lekarz i kazał zostać na obserwacji, bo on nie wie czemu krwawię, bo on nic tam nie widzi złego.
Zrobili ktg, serduszko bije, skurczy brak. Potem o 18 znowu ktg miałam i pojawiły się skurcze do 60% było ich z 10. Krwawienie ustało, jeszcze trochę plamię
Jestem zmęczona i psychika mi już siada
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:06   #1545
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Zanetko jak byłam w ciazy z Maksem(7 miesiac) to konkretnie kopnał mnie rad i odleciałam na schody a stamtąd spadłam w dół.
Wszystko było OK.

Beatko i Karolinee aj tam.Siły muszą być.
Porobione wszystko co w planach
I się nudzę.
Ty to miałaś przeboje kochana... dobrze że wtedy nic Wam się nie stało

ale że co? że już skończyłaś ze wszystkim?? ty to masz chyba jakiś motorek tam - wiesz gdzie
Cytat:
No widzisz jaki masz "skarb" w domu. Na weselu trafiło mi się siedzieć koło stryjenki mojego TŻta, emerytowanej nauczycielki. Kobieta chyba mnie chciała nerwowo wykończyć. 3 razy mi powtarzała, że powinnam zdjąć te buty na obcasie, nawet u TŻta interweniowała w tej sprawie. Dawała cudowne rady (choć jej syn ma jakieś 55 lat, chyba się trochę pozmieniało od tego czasu), dopytywała czy będę karmić piersią, a jak podali surówkę z ogórkami, to stwierdziła: "ja nie polecam", więc na złość jej sobie nałożyłam. W końcu się przesiadłam koło godziny 23, bo już mi się scyzoryk w torebce otwierał...

Beatka fajne te kozy.
ech... ciocia dobra rada takie są najgorsze.. ale że dlaczego w ciąży ogórków nie wolno? pierwsze słyszę no gdybyś karmiła to ok ale teraz? i dobrze że zrobiłaś jej na złość niech wie że sobie nic nie robiłaś z jej cudownych rad

a dziękuje Zuzia wymiata

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-07-08 o 21:13
Stary 2011-07-08, 21:09   #1546
kmat
Rozeznanie

brunetka tylko spokojnie najważniejsze że serduszko bije i ktg jest ok. Jak będzie coś nie tak to rozwiążą wcześniej ciaże, nic się nie mart najważniejsze że jest po okiem lekarzy. Ja też plamiłam (tylko nie żywo czerwona krew a brunatna) też nie wiedzieli skąd i mnie puścili po paru dniach, tylko ja do terminu miałam jeszcze 4 tyg, Spokojnie czekaj i się nie załamuj już nie długo będziecie razem z maleństwem

sygine czyli książkowo gratuluję

Edytowane przez kmat
Czas edycji: 2011-07-08 o 21:12
kmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:12   #1547
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kochane
Niestety nic nie wiadomo czemu zaczęłam krwawić Jestem załamana, bo wszystko co najgorsze mnie spotyka.

Rano mialam wizyte u gina i było wszystko dobrze, oznajmił mi że mam rozwarcie gdzieś na 1 cm i że daje mi tydzień góra 10 dni do porodu. Pojechałam potem kupić wózek, wróciłam do domu, a wkładka była cała we krwi. Natychmiast pojechaliśmy na IP. Zbadał mnie lekarz i kazał zostać na obserwacji, bo on nie wie czemu krwawię, bo on nic tam nie widzi złego.
Zrobili ktg, serduszko bije, skurczy brak. Potem o 18 znowu ktg miałam i pojawiły się skurcze do 60% było ich z 10. Krwawienie ustało, jeszcze trochę plamię
Kochana napewno nic złego się nie dzieje Może to poprostu plamienia po badaniu porannym?
Muisz być silna
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:12   #1548
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
2. prezenty dla poloznych czy lekarzy - polozne w moim szpitalu mowily mi, ze WSZYSTKO TYLKO NIE BOMBONIERKI I KAWA, bo tego maja juz pelne szafy
nie powiem - skromne to one są - ale fakt faktem każdy zawsze pierwsze co myśli to kawa i bombonierka więc nie ma się co dziwić że mają żelazne zapasy tego - a któraś pisała że myśli o bransoletce czy kolczykach - po takich ilosciach słodyczy i kawy na pewno by się ucieszyły z czegoś innego
Cytat:
Cześć kochane

biedna... nie martw się - skoro gin mówił że wszystko ok to znaczy że krwawienie było niegroźne, dobrze że z Alą wszystko w porządku - pamiętaj że już niedługo będziecie się cieszyć malutką Alą i zapomnisz o ciążowych zmartwieniach

Stary 2011-07-08, 21:19   #1549
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Pojechałam potem kupić wózek, wróciłam do domu, a wkładka była cała we krwi. Natychmiast pojechaliśmy na IP. Zbadał mnie lekarz i kazał zostać na obserwacji, bo on nie wie czemu krwawię, bo on nic tam nie widzi złego.
Brunetko, ale skoro lekarze nie wpadli w popłoch to znaczy, że nic dziecku ani Tobie nie szkodzi. Inaczej na pewno zdecydowaliby się na szybkie wywołanie porodu czy coś takiego. Na pewno!!!

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Może to poprostu plamienia po badaniu porannym?
Dokładnie to samo pomyślałam.
Stary 2011-07-08, 21:20   #1550
sygine
Zadomowienie

Vaniliova to ja mocno trzymam kciuki żeby się okazało że to już i szybko przebiegł poród
Stary 2011-07-08, 21:21   #1551
Stapelka
Rozeznanie

youyou jestem pod wrażeniem - jak słucham takich opowieści oraz opowieści o grzecznie śpiących dzieciach to się boję że limit się już wyczerpał i mnie się jakiś łobuz trafi
GRATULACJE - ŚLICZNA!!

brunetka, sweet - trzymam za Was mocno kciuki!

gratuluję ucieczki szopa!

któraś pytała - mnie ćmi brzuch, bólem tego nie można nazwać. Jakoś tak od środy. I nie mogę dużo jeść- tak jakby organizm się przygotowywał.

pokrzywa najlepsza na anemię - potwierdzam!
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:21   #1552
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
te w Biedro były inne - chyba takie jak ta:
http://allegro.pl/suszarka-automatyc...689400990.html
z tych zwijanych o ile pamiętam a ja takiej nie mam gdzie zamontować - bo nad wanną mam bojler i tylko taka jak pisałam wczesniej się zmieści.

ja właśnie tez mam ten elektryczny ale na jedną cebulkę nie chce mi się go wyciągać - ale faktycznie solidny sprzęt -
Aaa chyba że taka różnica w nich
Kochana kusisz tym sprzętem ojjj kusisz
Cytat:
Wieści od Justynki:

super, byleby małej jak najszybciej ten gipsior zdjeli
Cytat:

Cytat:
Cześć kochane

Kochana a może to po tym badaniu rano? no ale jak lekarze nic nie wymyslili to nam sie ani tyle nie uda.... najważniejsze że jesteście z Alusią pod stała kontrola lekarzy trzymaj się cieplutko

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:23   #1553
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Boisz się ?

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość

No w sumie jestem w stanie uwierzyc, no nic, w takim razie czekam cierpliwie...

Dziewczyny a ja mam pytanie tez odnosnie allegro...

W zeszla sobote zakonczyla sie moja aukcja, licytacja od zlotowki, bylo kilku kupujacych, ktos tam wygral. Napisalam juz 2 maile do goscia i zero odzewu, wplaty ani na allegro, ani w banku nie ma. Co byscie zrobily?
3 inne aukcje z tego samego dnia juz dawno sfinalizowane, rzeczy dotarly do kupujacych, juz nawet komentarze wystawione, a tu taka obsuwa....
Reguła jest chyba że do 7 dni ma zapłacić, nie ?
Musiałabyś doczytać jaki okres ma kupujący do zapłaty,
ale wydaję mi się że 7 dni.
Poczekaj do poniedziałku, jeżeli nic nie będzie to negatyw ( oczywiście wcześniej się dowiedz czy chodzi dokładnie o 7 dni)
Daj znać jak coś załatwisz!

Cytat:
Wszystko było OK.
Ufff to dobrze, że Ci się nie nie stało
Mnie w sumie lekko kopnęło,
ale jakoś mała przestała się ruszać na chwilę,
albo Ja zaczęłam panikować
wypina pupę więc jest cała i zdrowa

Cytat:
Cześć kochane

Oj kochana
Masz Nas, żal się tak długo jak masz ochotę !
Ja zastanawiałam się może to był czop w innej postaci ?!
Niech Cie poobserwują i zobaczymy co jest zgrane.

A jaki kolor kupiliście wózka? Może mała dama chciała czerwony i na coś Ci nacisnęła? ( wiem głupia jestem)

Beatko jak Ja Ci zazdroszczę takich klimatów
Ja to nawet psa nie mogę mieć
chce na wieś !!
A kozy są prześliczne, a tofik ma świetne uszka !!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:26   #1554
karolinee1983
Zadomowienie

Nerola to teraz proszę się wreszcie po ludzku wynudzić!

Beatko ładny zwierzyniec macie

Cytat:
Cześć kochane

Kurcze, niedobrze, że nie wiedzą od czego to ale może po prostu na badaniu u gina coś tam Ci poruszył i dlatego wystąpiło krwawienie, słyszałam, że to może się zdarzać. Najważniejsze, że z dzidzią ok. Postaraj się nie denerwować (choc wiem, że to trudne), połóż się do wyrka i odpoczywaj

MAJA 06.08.2011 r.

Stary 2011-07-08, 21:26   #1555
meszsares
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
nie powiem - skromne to one są - ale fakt faktem każdy zawsze pierwsze co myśli to kawa i bombonierka więc nie ma się co dziwić że mają żelazne zapasy tego - a któraś pisała że myśli o bransoletce czy kolczykach - po takich ilosciach słodyczy i kawy na pewno by się ucieszyły z czegoś innego
no ja mojej poloznej dalam ksiazke i perfume (wczesniej wybadalam co lubi)

Brunetko - no wlasnie, moze to krwawienie po badaniu??
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:26   #1556
DaKaro
Zadomowienie

Brunetko to pewnie po badaniu z rana, tak jak dziewczyny piszą.

Soczek z buraka i jabłka wyszedł pysznie, tylko strasznie gęsty. Z jednego buraka i jabłka wyszły mi dwa wielkie kubki gęstego przecieru, będę mieć na rano.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:27   #1557
agulaaabar
Zakorzenienie

Idę się chyba położyć bo aż się roztrzęsłam z nerwów.... zadzwonilam do siostry bo nie odzywała się od soboty-to do niej zupełnie nie podobne... a mieszka w austrii więc mamy kontakt tylko tel....... i co się okazuje?
Nie chciała mnie martwic a w poniedzialek miała zabieg usunięcia 2 guzów z jajników... jeden na 7,5cm, drugi na 4cm............ dzisiaj wyszła ze szpitala................. ..... pobeczałam się jak głupia........... brzuch mnie rozbolał..... idę się położyć..... dobrej nocy

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:28   #1558
brumek
Zakorzenienie

Beatko - jakie one wszystkie cudne
Stary 2011-07-08, 21:29   #1559
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Beatko jak Ja Ci zazdroszczę takich klimatów
Ja to nawet psa nie mogę mieć
chce na wieś !!
A kozy są prześliczne, a tofik ma świetne uszka !!
Masz alergię na sierść?

A Tofik jak postawi oba uszka to ma normalnie takie wielkie jak radary - tż się śmieje że jego głowa razem z uszami to połowa Tofika taki mały kudłacz z niego - już raczej nie rośnie i nie będzie większy a ma jakieś 4 miesiące. Taka mała kulka z niego która się toczy pod nogami

Stary 2011-07-08, 21:30   #1560
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość

któraś pytała - mnie ćmi brzuch, bólem tego nie można nazwać. Jakoś tak od środy. I nie mogę dużo jeść- tak jakby organizm się przygotowywał.
To ja pisałam myślisz, że to może być jakieś przygotowywanie się organizmu? O kurcze, jakoś tak nie dociera to do mnie

MAJA 06.08.2011 r.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości