Moda, która Cię "rozwala" część 2 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-08, 11:00   #4471
Madia
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" część 2

Czy gdzieś napisałam, że to jedyna alternatywa? Nie dopowiadaj sobie niczego.

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 12:51   #4472
Bothi
Rozeznanie

Madia napisała tylko, że podobają się jej wystające ramiączka spod bokserki, a Wy naskoczyłyście na nią co najmniej jakby chodziła nago po ulicy. Dziewczyny, trochę luzu Jej się podoba jedno, Wam co innego, nie udowadniajcie na siłę, że to Wy macie rację
Bothi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 13:34   #4473
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bothi Pokaż wiadomość
Madia napisała tylko, że podobają się jej wystające ramiączka spod bokserki, a Wy naskoczyłyście na nią co najmniej jakby chodziła nago po ulicy. Dziewczyny, trochę luzu Jej się podoba jedno, Wam co innego, nie udowadniajcie na siłę, że to Wy macie rację

Nie uważasz, ze tolerancja trochę idzie za bardzo do przodu? Nigdy nikt mi nie wmówi, choćy nie wiem jakim by był wizjnerem, ze wystająca bielizna, wrzynające się strngi, odznaczające się staniki sa w jakikolwiek sposób modne/ trendy. I nie ma czegoś takieog jak "moda niechlujna". To niedbalstwo i tyle.
I prosze mnie nie zmuszac do akceptacji takich zachowan. nie jest to kwestia podobania sie czy nie. jestem niejako zmuszana do oglądania wylewających się z szortów, minispódnic fałd tłuczszu czy nieświeżych ramiączek staników wrzynających się w ramiona. nie jest to apetyczny widok, tym bardziej nie sexy.
to jest dopuszczalne na plaży.

CHodzenie nago po ulicy? Genralnie juz to obserwuje. Mini spódniczki tak krótkie, ze wystają spod nich majtki, spódniece z falban, szyte z tiulu (masówka z HM, Reserved, Cubusa), a pod spodem majtki widoczne z kilometra, przezroczyste legginsy + krótka bluzka. Niczym sie to nie rózni od chodzenia nago. Do tego dorzucmy wysokie zakolanówki, które wyglądają jak pończochy i look a la latarnia gotowy.

I dla mnei nie ma to nic wspólnego z modą, ani stylem. Wrecz przeciwnie: to antymoda i antystyl. Dramatyczne zestawienie kilku modnych w danym sezonie elementów, które razem tworzą fatalną całość, swiadczy tylko o zupełnym braku gustu i samokrytyki włascicielki tychże ubrań.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 14:46   #4474
dagienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Nie uważasz, ze tolerancja trochę idzie za bardzo do przodu? Nigdy nikt mi nie wmówi, choćy nie wiem jakim by był wizjnerem, ze wystająca bielizna, wrzynające się strngi, odznaczające się staniki sa w jakikolwiek sposób modne/ trendy. I nie ma czegoś takieog jak "moda niechlujna". To niedbalstwo i tyle.
I prosze mnie nie zmuszac do akceptacji takich zachowan. nie jest to kwestia podobania sie czy nie.
jestem niejako zmuszana do oglądania wylewających się z szortów, minispódnic fałd tłuczszu czy nieświeżych ramiączek staników wrzynających się w ramiona. nie jest to apetyczny widok, tym bardziej nie sexy.

CHodzenie nago po ulicy? Genralnie juz to obserwuje. Mini spódniczki tak krótkie, ze wystają spod nich majtki, spódniece z falban, szyte z tiulu (masówka z HM, Reserved, Cubusa), a pod spodem majtki widoczne z kilometra, przezroczyste legginsy + krótka bluzka. Niczym sie to nie rózni od chodzenia nago. Do tego dorzucmy wysokie zakolanówki, które wyglądają jak pończochy i look a la latarnia gotowy.

I dla mnei nie ma to nic wspólnego z modą, ani stylem. Wrecz przeciwnie: to antymoda i antystyl. Dramatyczne zestawienie kilku modnych w danym sezonie elementów, które razem tworzą fatalną całość, swiadczy tylko o zupełnym braku gustu i samokrytyki włascicielki tychże ubrań.
Absolutna racja!

Pogrubione - chciałam napisać, dokładnie to samo.
Stary 2011-07-08, 14:54   #4475
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
I prosze mnie nie zmuszac do akceptacji takich zachowan. nie jest to kwestia podobania sie czy nie. jestem niejako zmuszana do oglądania wylewających się z szortów, minispódnic fałd tłuczszu czy nieświeżych ramiączek staników wrzynających się w ramiona. nie jest to apetyczny widok, tym bardziej nie sexy.

W zupełności się z Tobą zgadzam, ale nie poradzisz nic na to, że niektórzy wyglądają żenująca i żałośnie i nie dociera do nich, że bokserka nie jest jedynym słusznym rodzajem koszulki-istnieją w przyrodzie również takie "normalne", spod których ramiączka nie wystają. O ekstremalnych przypadkach noszenia legginsów czytalam tylko na forum, a tu wczoraj- chlodniejszy dzień -co widzę? Dziewczyna-jakieś 15 lat- w samych rajstopach na d*, grubszych- w poprzeczne prążki, na szczęście nieprześwitujących. I nie rozumiem dlaczego fałdy tłuszczu trzeba koniecznie wcisnąć w przyciasną bluzkę z lycrą-żeby się "ładniej" uwypukliły?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 15:24   #4476
Madia
Zakorzenienie

L_V serio nie widzisz różnicy w wystających ramiączkach (nie brudnych, nie wrzynających się!!!!!) od stanika, a pokazywaniem cyca tudzież tyłka lub zwyczajnego sadła? To sorrryyy ja pytań nie mam.

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 15:24   #4477
Suvia
Zakorzenienie

Tak a propos wspomnianych kiedyś tu pociętych legginsów - taki oto kwiatek znalazłam cudeńko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 013.jpg (38,7 KB, 368 załadowań)

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 15:31   #4478
LoveCookies
Rozeznanie

o zgrozo te plastikowe buty ! nie znosze ich .
nie mam nic przeciwko jeśli są noszone po "domu" czy podwórku ,ale na miescie ich nie toleruje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg xxxaxaxa.jpg (10,9 KB, 17 załadowań)

P: JP na 100%

Edytowane przez LoveCookies
Czas edycji: 2011-07-08 o 15:38
LoveCookies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 15:41   #4479
foxxxy
Organizatorka

GG do foxxxy

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Tak a propos wspomnianych kiedyś tu pociętych legginsów - taki oto kwiatek znalazłam cudeńko
To są akurat rajstopy
foxxxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 15:41   #4480
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madia Pokaż wiadomość
L_V serio nie widzisz różnicy w wystających ramiączkach (nie brudnych, nie wrzynających się!!!!!) od stanika, a pokazywaniem cyca tudzież tyłka lub zwyczajnego sadła? To sorrryyy ja pytań nie mam.
Powtórze - jestem na NIE jeśli chodzi o pokazywanie bielizny.
Wiem,ze mamy lato i trudno wymagać, abysmy w upały chodziły w koszuli zpaiętek po szyję.
wiem, ze modene są mocno powycinane koszulki, odkryte plecy. sama nosze takie ubrania, ale teraz jest tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle specjalistycznej bielizny typu multiway, ze wystające ramiączka to juz lenistwo, a nie konieczność. Sa biustonosze bez ramiączek albo takie przepinane na miliardy sposobów.
Teraz można sobie nawet pozwolić na "niby" brak biustonosza, dzięki specjalnym naklejanym wkładkom/ płatkom na sutki.

Żeby nie być gołosłowną wrzucam kilka zdjęc Victorii - 19 letniej szwedki, modna, młoda, nie wywala bielizny na wierzch. Z pazurem, ale i z klasa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vic.jpg (61,8 KB, 446 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vic2.jpg (58,5 KB, 480 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vic3.jpg (54,9 KB, 382 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vic4.jpg (32,8 KB, 410 załadowań)
Stary 2011-07-08, 15:44   #4481
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
W zupełności się z Tobą zgadzam, ale nie poradzisz nic na to, że niektórzy wyglądają żenująca i żałośnie i nie dociera do nich, że bokserka nie jest jedynym słusznym rodzajem koszulki-istnieją w przyrodzie również takie "normalne", spod których ramiączka nie wystają. O ekstremalnych przypadkach noszenia legginsów czytalam tylko na forum, a tu wczoraj- chlodniejszy dzień -co widzę? Dziewczyna-jakieś 15 lat- w samych rajstopach na d*, grubszych- w poprzeczne prążki, na szczęście nieprześwitujących. I nie rozumiem dlaczego fałdy tłuszczu trzeba koniecznie wcisnąć w przyciasną bluzkę z lycrą-żeby się "ładniej" uwypukliły?
Wiem, wiem, ale nie chce być zmuszana do akcetacji czegoś, bo wszysc tak robią i nikogo już to nie razi. G. prawda. Mnie razi, i CIebie i mnóstwo innych osób, z tymże w momencie jak się odezwiesz, to dostajesz lincz za brak tolerancji, bycie passe czy what-the-hell-elseeee.
Stary 2011-07-08, 15:45   #4482
nicRu
maszyna, nie człowiek

L_V, więcej - ma zaj*****e krotkie szorty, ale potrafiła dobrać tak, by zakryć pośladki. A wiele dziewczyn nawet legginsy ubiera takie, że im tyłek widać... A jak widać i tak ma być to na cholerę im legginsy.
Stary 2011-07-08, 15:49   #4483
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foxxxy Pokaż wiadomość
To są akurat rajstopy
tak czy siak - ich urok mję powalił

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 15:49   #4484
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
L_V, więcej - ma zaj*****e krotkie szorty, ale potrafiła dobrać tak, by zakryć pośladki. A wiele dziewczyn nawet legginsy ubiera takie, że im tyłek widać... A jak widać i tak ma być to na cholerę im legginsy.
A no własnie. Wyczucie smaku i przyzwoitości tyle. Fajnie podkreślona pupa, bez wywalania pośladkó na wierzch.

Edytowane przez L_V
Czas edycji: 2011-07-08 o 15:53
Stary 2011-07-08, 15:58   #4485
foxxxy
Organizatorka

GG do foxxxy

Cytat:
Żeby nie być gołosłowną wrzucam kilka zdjęc Victorii - 19 letniej szwedki, modna, młoda, nie wywala bielizny na wierzch. Z pazurem, ale i z klasa.
L_V podasz mi adres tego bloga? Myślałam, że Elin Kling na początku Szwedki są takie piękne!

Ogólnie zgadzam się z wami z tymi biustonoszami
Ale znacznie bardziej rażą mnie wystające majtki.

Suvia Co kto lubi Według mnie ta dziewczyna wygląda ok. Jest szczupła i pasuje to do jej stylu

Edytowane przez foxxxy
Czas edycji: 2011-07-08 o 16:00
Stary 2011-07-08, 16:07   #4486
201607291951
Konto usunięte

Cytat:
A no własnie. Wyczucie smaku i przyzwoitości tyle. Fajnie podkreślona pupa, bez wywalania pośladkó na wierzch.
ty w tym stroju na pierwszej fotce widzisz wyczucie smaku , tak się tu buntujesz o ramiączka ze stanika a takie bele co ubraniowe nazywasz wyczuciem smaku
no ale o gustach się nie dyskutuje
201607291951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 16:33   #4487
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foxxxy Pokaż wiadomość
L_V podasz mi adres tego bloga? Myślałam, że Elin Kling na początku Szwedki są takie piękne!

Ogólnie zgadzam się z wami z tymi biustonoszami
Ale znacznie bardziej rażą mnie wystające majtki.

Suvia Co kto lubi Według mnie ta dziewczyna wygląda ok. Jest szczupła i pasuje to do jej stylu
Proszę:

http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/?paged=3

majtki juz zostawiam bez komentarza, no mnie mamusia uczyła, ze majtki to się nosi POD SPODEM.

Cytat:
Napisane przez Katalin Pokaż wiadomość
ty w tym stroju na pierwszej fotce widzisz wyczucie smaku , tak się tu buntujesz o ramiączka ze stanika a takie bele co ubraniowe nazywasz wyczuciem smaku
no ale o gustach się nie dyskutuje
Ja lubię bele co. Im bardziej bele co tym lepiej.

Edytowane przez L_V
Czas edycji: 2011-07-08 o 16:41
Stary 2011-07-08, 16:39   #4488
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadzam się.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 17:07   #4489
foxxxy
Organizatorka

GG do foxxxy

Cytat:
Proszę:

http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/?paged=3

majtki juz zostawiam bez komentarza, no mnie mamusia uczyła, ze majtki to się nosi POD SPODEM.
Dzięki
Stary 2011-07-08, 17:30   #4490
Bothi
Rozeznanie

Cytat:
Droga wizażanko, nie zmuszam Cię do akceptacji wystającej bielizny, tylko do akceptacji innego zdania niż Twoje. Temat wystających ramiączek nie był wart tej kłótni.
Bothi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 19:24   #4491
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Madia Pokaż wiadomość
Skąd ci przyszło do głowy, że ubierając bokserkę chcę wyglądać elegancko? Niektórzy lubią luźny, trochę niechlujny wygląd i niekoniecznie codziennie chcą wyglądać jakby kij połknęły.
-

I nie wiem czy zauważyłaś, ale stanik jednak przeszedł metamorfozę i niekoniecznie "winien być schowany".
Nie chodziło o elegancki ubiór na egzamin czy inne bale, a po prostu o odpowiedni estetyczny ubiór. Biustonosz to bielizna, tak jak wspomniane majtki, więc jego nie prezentujemy

Jak krzyżuję ramiączka pod najzwyklejszą bokserką ubraną do dżinsów to znaczy, że jestem paniusiowata? No proszę cię
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 19:46   #4492
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadSyndrome Pokaż wiadomość
Hmm ja tej "zazdrości" nie rozumiałam dopóki nie rozjaśniłam sobie włosów na blond wcześniej uważałam każdą taką i w butkach na obcasie na niewiadomo co, pustaki, solary. A teraz widzę to ich oczami jak mnie przeciętnie ubrane dziewczyny obgadują, jak np ubrałam się na rozmowe o prace sama chodzę codziennie ubrana przeciętnie, jeansy, tshirty... czasami jakaś sukienka, ale czasami muszę się odstawić niestety i wtedy spotykam wiele niemiłych sytuacji, już słyszałam "o boże wyższe buty mogła sobie ubrać" (o 6cm obcasach), "haha platynka i pół tony makijażu" (moje włosy + cienka kreska eyelinerem na górze + tusz do rzęs ), "jaka paniusia", "taka młoda, a tak sie odstawia" (mam 21 lat, wyglądam na z 17-18..to akurat nie moja wina ).
mnie to wkurza jak słysze takie obgadywanie nie rozumiem jak można mówić takie komentarze :/ np słyszałam narzekanie jakiejś dziewczyny na współlokatorkę że musi sie bardzo elegancko ubierać do pracy -a ją "szlag trafia jak ją widzi taką wystrojoną" :/ albo inna skrytykowała szpilki koleżanki że jej przy tych wyglądają jak ze śmietnika :| Znaczy nie można sie ładnie ubierać no bo ci co sie ubierają gorzej sie źle poczują nie rozumiem sposobu myślenia tych osób, przeciez nikt im ie zabrania wyglądać ładnie
Mi tam jest zawsze miło spojrzeć na osobę ładnie ubraną
Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
stanik to czesc bielizny, zatem winien byc ukryty pod odzieza. inaczej wyglada to nieelegancko, tak samo jak wystajaca proca z dzinsow. chyba po to sa bokserki, zeby ramiona po bokach byly "gladkie" .
Jak dla mnie powinien być ukryty w storoju elganckim i formalnym w stroju codziennym ramiączka jeszcze mogą być widoczne chociaż z bokserką nie wygląda to ładnie ale jeszcze ostatecznie ujdzie. Ale 'procy',widocznych obwodów ,prześwitujących białych /czarnych /rózowych biustonoszy pod jasną bluzką nie toleruje nigdy ,
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:13   #4493
WhiteCherry
Zakorzenienie

a mnie przeraziły wczorajsze imprezowe 'kreacje' do klubów.
1 fota - to nie żart! widziałam dziewczynę właśnie w takim czymś + wysokie szpile.

inna z kolei -> krótkie jeansowe szorty, ale wycięte tak, że sięgały tylko połowy pośladków + wysokie szpile.

+ wiele innych kwiatków, ale te mną najbardziej wstrząsnęły

nie rozumiem takich panien. nie wiem, brak dowartościowania? desperacja? celowo ubierają się w ten sposób, by jak najwięcej facetów się na nie śliniło? nie rozumiem tego. ja na imprezy ubieram się zwyczajnie, tzn. rurki, bokserki, balerinki, szaleję jedynie z makijażem i fryzurą. I nigdy nie narzekałam na brak powodzenia na imprezach, wręcz przeciwnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg halka-curacao-chemise_1784.jpg (61,7 KB, 275 załadowań)

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2011-07-08 o 20:14
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:16   #4494
lipiec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
1 fota - to nie żart! widziałam dziewczynę właśnie w takim czymś + wysokie szpile.

inna z kolei -> krótkie jeansowe szorty, ale wycięte tak, że sięgały tylko połowy pośladków + wysokie szpile.

+ wiele innych kwiatków, ale te mną najbardziej wstrząsnęły

nie rozumiem takich panien. nie wiem, brak dowartościowania? desperacja? celowo ubierają się w ten sposób, by jak najwięcej facetów się na nie śliniło? nie rozumiem tego. ja na imprezy ubieram się zwyczajnie, tzn. rurki, bokserki, balerinki, szaleję jedynie z makijażem i fryzurą. I nigdy nie narzekałam na brak powodzenia na imprezach, wręcz przeciwnie.
Zapewne inteligentne nie są , a na coś facetów ino trza wyrywać . U mnie już w byłym gimnazjum na dyskotekach jedna koleżanka potrafiła przychodzić okropnie ubrana, raz miała taką krótką sukienkę, że jak się schyliła to całe majtki ( i nie tylko ) było jej widać. Innym razem przyszła w przeźroczystej sukience i mogliśmy podziwiać jej majtasy , stanik i tłuszczyk na brzuchu , smakowity kąsek z niej

lipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:26   #4495
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lipiec Pokaż wiadomość
Zapewne inteligentne nie są , a na coś facetów ino trza wyrywać . U mnie już w byłym gimnazjum na dyskotekach jedna koleżanka potrafiła przychodzić okropnie ubrana, raz miała taką krótką sukienkę, że jak się schyliła to całe majtki ( i nie tylko ) było jej widać. Innym razem przyszła w przeźroczystej sukience i mogliśmy podziwiać jej majtasy , stanik i tłuszczyk na brzuchu , smakowity kąsek z niej
a co ma inteligencja do stroju? mnie właśnie rozwala to, jak ktoś ocenia ludzi w taki właśnie sposób.

tak na marginesie - również jestem przeciwna takim strojom, jednakże nie twierdzę, że te dziewczyny nie są inteligentne.
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:27   #4496
istari
Paul's girl

Cytat:

niestety, zdarza jej się z dwojga złego nie wiem co gorsze - wystające ramiączko czy przezroczysta bluzka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg viki.jpg (40,6 KB, 424 załadowań)
istari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:38   #4497
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dione Pokaż wiadomość
Mi tam jest zawsze miło spojrzeć na osobę ładnie ubraną
Mi też. I uwielbiam patrzeć na ładne, zadbane kobiety i zawsze to skomentuje. Wole komentowac ładne kobiety typu "o boze, jaka ona ładna" albo "jakie ma cudowne nogi" etc. niż chamsko obgadywać kogoś. Ale wszystkie oceniamy kogoś mimowolnie, bo chociaż byśmy nie oceniały nikogo, to widząc dziewczyne w mini z pośladkami na wierzchu od razu to zrobimy.

Co do tych biustonoszy- nie zwracam na to uwagi, chyba że biustonosz jest jakiś brudny albo przyżółkły(nie wiem czy jest takie słowo)
Stary 2011-07-08, 21:22   #4498
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
a co ma inteligencja do stroju? mnie właśnie rozwala to, jak ktoś ocenia ludzi w taki właśnie sposób.

tak na marginesie - również jestem przeciwna takim strojom, jednakże nie twierdzę, że te dziewczyny nie są inteligentne.
w takim razie nie wiem co mają w głowie dziewczyny, które ubierają takie ciuszki jak ta haleczka (kończyła się dokładnie w tym miejscu, gdy siedziała to no cóż, musiała ukazywać całe majty ), a później wyszła z klubu i sama wracała w nocy przez miasto. Wtedy faktycznie zastanawiam się, czy takie panny mają rozum.
Stary 2011-07-08, 21:33   #4499
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
w takim razie nie wiem co mają w głowie dziewczyny, które ubierają takie ciuszki jak ta haleczka (kończyła się dokładnie w tym miejscu, gdy siedziała to no cóż, musiała ukazywać całe majty ), a później wyszła z klubu i sama wracała w nocy przez miasto. Wtedy faktycznie zastanawiam się, czy takie panny mają rozum.
ona u dołu nie miała niczego założonego? to rzeczywiście ciekawy przypadek
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:41   #4500
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:

nie rozumiem takich panien. nie wiem, brak dowartościowania? desperacja? celowo ubierają się w ten sposób, by jak najwięcej facetów się na nie śliniło? .
Wg mnie moga to bys tzw "attention seekers" (szukajacy uwagi innych). Jak sprobujesz byc taka jak one i zobaczysz reakcje otoczenia, wiekszosc oczow skierowanych na Ciebie, czujesz sie fajnie/sexy/wyjatkowo. Chyba po prostu chodzi o ten stan. Oczywiscie cos, co tak pochlebia- uzaleznia.
Sama mialam kiedys taki problem-ale z makijazem Troche mi zajelo zastopowanie, no ale przynajmniej wiem,co kieruje ludzmi, ktorzy przesadzaja z dekoltami/mini itp

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości