|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" część 2
Czy gdzieś napisałam, że to jedyna alternatywa? Nie dopowiadaj sobie niczego.
|
|
|
|
#4472 |
|
Rozeznanie
|
Madia napisała tylko, że podobają się jej wystające ramiączka spod bokserki, a Wy naskoczyłyście na nią co najmniej jakby chodziła nago po ulicy. Dziewczyny, trochę luzu
|
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie uważasz, ze tolerancja trochę idzie za bardzo do przodu? Nigdy nikt mi nie wmówi, choćy nie wiem jakim by był wizjnerem, ze wystająca bielizna, wrzynające się strngi, odznaczające się staniki sa w jakikolwiek sposób modne/ trendy. I nie ma czegoś takieog jak "moda niechlujna". To niedbalstwo i tyle. I prosze mnie nie zmuszac do akceptacji takich zachowan. nie jest to kwestia podobania sie czy nie. jestem niejako zmuszana do oglądania wylewających się z szortów, minispódnic fałd tłuczszu czy nieświeżych ramiączek staników wrzynających się w ramiona. nie jest to apetyczny widok, tym bardziej nie sexy. to jest dopuszczalne na plaży. CHodzenie nago po ulicy? Genralnie juz to obserwuje. Mini spódniczki tak krótkie, ze wystają spod nich majtki, spódniece z falban, szyte z tiulu (masówka z HM, Reserved, Cubusa), a pod spodem majtki widoczne z kilometra, przezroczyste legginsy + krótka bluzka. Niczym sie to nie rózni od chodzenia nago. Do tego dorzucmy wysokie zakolanówki, które wyglądają jak pończochy i look a la latarnia gotowy. I dla mnei nie ma to nic wspólnego z modą, ani stylem. Wrecz przeciwnie: to antymoda i antystyl. Dramatyczne zestawienie kilku modnych w danym sezonie elementów, które razem tworzą fatalną całość, swiadczy tylko o zupełnym braku gustu i samokrytyki włascicielki tychże ubrań. |
|
|
|
|
#4474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pogrubione - chciałam napisać, dokładnie to samo.
|
|
|
#4475 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
L_V serio nie widzisz różnicy w wystających ramiączkach (nie brudnych, nie wrzynających się!!!!!) od stanika, a pokazywaniem cyca tudzież tyłka lub zwyczajnego sadła? To sorrryyy ja pytań nie mam.
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Tak a propos wspomnianych kiedyś tu pociętych legginsów - taki oto kwiatek znalazłam
cudeńko
|
#4478 |
|
Rozeznanie
|
o zgrozo te plastikowe buty ! nie znosze ich .
nie mam nic przeciwko jeśli są noszone po "domu" czy podwórku ,ale na miescie ich nie toleruje
Edytowane przez LoveCookies Czas edycji: 2011-07-08 o 15:38 |
|
|
|
#4479 |
|
Organizatorka
|
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem,ze mamy lato i trudno wymagać, abysmy w upały chodziły w koszuli zpaiętek po szyję. wiem, ze modene są mocno powycinane koszulki, odkryte plecy. sama nosze takie ubrania, ale teraz jest tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle specjalistycznej bielizny typu multiway, ze wystające ramiączka to juz lenistwo, a nie konieczność. Sa biustonosze bez ramiączek albo takie przepinane na miliardy sposobów. Teraz można sobie nawet pozwolić na "niby" brak biustonosza, dzięki specjalnym naklejanym wkładkom/ płatkom na sutki. Żeby nie być gołosłowną wrzucam kilka zdjęc Victorii - 19 letniej szwedki, modna, młoda, nie wywala bielizny na wierzch. Z pazurem, ale i z klasa. |
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4482 |
|
maszyna, nie człowiek
|
L_V, więcej - ma zaj*****e krotkie szorty, ale potrafiła dobrać tak, by zakryć pośladki. A wiele dziewczyn nawet legginsy ubiera takie, że im tyłek widać... A jak widać i tak ma być to na cholerę im legginsy.
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
A no własnie. Wyczucie smaku i przyzwoitości tyle. Fajnie podkreślona pupa, bez wywalania pośladkó na wierzch.
Edytowane przez L_V Czas edycji: 2011-07-08 o 15:53 |
|
|
|
#4485 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
Szwedki są takie piękne!Ogólnie zgadzam się z wami z tymi biustonoszami Ale znacznie bardziej rażą mnie wystające majtki. Suvia Co kto lubi Według mnie ta dziewczyna wygląda ok. Jest szczupła i pasuje to do jej stylu
Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2011-07-08 o 16:00 |
|
|
|
|
#4486 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ty w tym stroju na pierwszej fotce widzisz wyczucie smaku , tak się tu buntujesz o ramiączka ze stanika a takie bele co ubraniowe nazywasz wyczuciem smaku no ale o gustach się nie dyskutuje
|
|
|
|
|
#4487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/?paged=3 majtki juz zostawiam bez komentarza, no mnie mamusia uczyła, ze majtki to się nosi POD SPODEM. Cytat:
Edytowane przez L_V Czas edycji: 2011-07-08 o 16:41 |
||
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#4489 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4491 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Biustonosz to bielizna, tak jak wspomniane majtki, więc jego nie prezentujemy ![]() Jak krzyżuję ramiączka pod najzwyklejszą bokserką ubraną do dżinsów to znaczy, że jestem paniusiowata? No proszę cię
|
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem sposobu myślenia tych osób, przeciez nikt im ie zabrania wyglądać ładnie Mi tam jest zawsze miło spojrzeć na osobę ładnie ubraną Jak dla mnie powinien być ukryty w storoju elganckim i formalnym w stroju codziennym ramiączka jeszcze mogą być widoczne chociaż z bokserką nie wygląda to ładnie ale jeszcze ostatecznie ujdzie. Ale 'procy',widocznych obwodów ,prześwitujących białych /czarnych /rózowych biustonoszy pod jasną bluzką nie toleruje nigdy , |
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie przeraziły wczorajsze imprezowe 'kreacje' do klubów.
1 fota - to nie żart! widziałam dziewczynę właśnie w takim czymś + wysokie szpile. inna z kolei -> krótkie jeansowe szorty, ale wycięte tak, że sięgały tylko połowy pośladków + wysokie szpile. + wiele innych kwiatków, ale te mną najbardziej wstrząsnęły nie rozumiem takich panien. nie wiem, brak dowartościowania? desperacja? celowo ubierają się w ten sposób, by jak najwięcej facetów się na nie śliniło? nie rozumiem tego. ja na imprezy ubieram się zwyczajnie, tzn. rurki, bokserki, balerinki, szaleję jedynie z makijażem i fryzurą. I nigdy nie narzekałam na brak powodzenia na imprezach, wręcz przeciwnie.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-07-08 o 20:14 |
|
|
|
#4494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. U mnie już w byłym gimnazjum na dyskotekach jedna koleżanka potrafiła przychodzić okropnie ubrana, raz miała taką krótką sukienkę, że jak się schyliła to całe majtki ( i nie tylko
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak na marginesie - również jestem przeciwna takim strojom, jednakże nie twierdzę, że te dziewczyny nie są inteligentne. |
|
|
|
|
#4496 | |
|
Paul's girl
|
Cytat:
z dwojga złego nie wiem co gorsze - wystające ramiączko czy przezroczysta bluzka
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też. I uwielbiam patrzeć na ładne, zadbane kobiety i zawsze to skomentuje. Wole komentowac ładne kobiety typu "o boze, jaka ona ładna" albo "jakie ma cudowne nogi" etc. niż chamsko obgadywać kogoś. Ale wszystkie oceniamy kogoś mimowolnie, bo chociaż byśmy nie oceniały nikogo, to widząc dziewczyne w mini z pośladkami na wierzchu od razu to zrobimy.
Co do tych biustonoszy- nie zwracam na to uwagi, chyba że biustonosz jest jakiś brudny albo przyżółkły(nie wiem czy jest takie słowo )
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a później wyszła z klubu i sama wracała w nocy przez miasto. Wtedy faktycznie zastanawiam się, czy takie panny mają rozum.
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to rzeczywiście ciekawy przypadek
|
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mialam kiedys taki problem-ale z makijazem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

cudeńko

ty w tym stroju na pierwszej fotce widzisz wyczucie smaku , tak się tu buntujesz o ramiączka ze stanika a takie bele co ubraniowe nazywasz wyczuciem smaku
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
), "jaka paniusia", "taka młoda, a tak sie odstawia" (mam 21 lat, wyglądam na z 17-18..to akurat nie moja wina
to rzeczywiście ciekawy przypadek