|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku? | |||
| Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. |
|
1 | 1,92% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
22 | 42,31% |
| Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. |
|
1 | 1,92% |
| W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. |
|
2 | 3,85% |
| W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. |
|
18 | 34,62% |
| Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. |
|
10 | 19,23% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
cos mi sie mąż do domu spóźnia, chyba go pacne juz powinien byc
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
Cytat:
|
|
|
#3633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kochana bo do złych lumpków zaglądasz przyjeżdżaj an Rybnik to wpadniemy razem do tego na orzepowicach dzisiaj było tylko pięknych rzeczy, na chłopców też w razie gdybyśmy zaczęło rodzić to szpital pod nosem jest sukienka prześliczna ![]() Cytat:
![]() oglądam meczyk i sie ekscytuje strasznie jak sie skończy to zmykam do wyrka jak dobrze, że jutro sobota |
|||
|
|
|
#3634 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam przy herbatce koperkowej
![]() Ja dzis wymeczona.. Alan od dwoch dni nie spi po obiadku... A dla mnie to byly zawsze 2 godziny spokoju i relaksu... Niewiem czy to juz na stale tak bedzie (z tym jego nie spaniem) czy jak. ..Tz ostatnio tez ciagle pracuje do pozna w nocy a potem spi do poludnia.. A ja sprzatam gotuje i dziecko bawie i po prostu mi sie koncza bateryjki.... Sory ze jecze ale tak jakos mi chyba lepiej ![]() Cytat:
I wiesz tak sobie mysle ze ten bol kregosłupa mogł byc od własnie nocnego spania na plecach (dzidziolek wtedy pozgniatal Ci kregosłup) ...Niewiem sama ale moze tak byc ![]() Cytat:
Moze za miesiac zaczne cos ukladac... Tez mam jedna komode nie za duza.. Uzywalam jej z ALanem a teraz on ma juz szafe a komodka dla malej.... Na poczatek mam zamiar dac te najmniejsze rzeczy i reszte jakie sie zmieszcza... A potem bede wymieniac Cytat:
Cytat:
![]() Chyba szkoda kremu Chartowac mozna bez smarowaniaalbo uzywac normalnego balsamu lub oliwki ![]() No i nie sadze ze wywolasz poród tak od razu... Zawsze mozna spróbowac a jak zaczniesz miec jakies skurcze to po prostu przerwiesz.... Naprawde nie wydaje mi sie zeby mozna bylo urodzic od masowania sutkow To tylko w jakims stopniu pomaga przy porodzie i to nie kazdemu....
|
||||
|
|
|
#3635 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kolorowychCytat:
A Alanek już moze wychodzic z wieku kiedy się w dzien spi, prawda? moze za to dluzej będzie Ci spal rano? |
||
|
|
|
#3636 |
|
Zadomowienie
|
kellysss często zdarza mi się budzić w nocy leżąc na plecach, a akcja z plecami była dzisiaj 1 raz. myślę, że to nie ma z tym związku, chociaż już sama nie wiem... dziwne to było... eh już nawet nie chcę o tym myśleć...
herbata koperkowa a fuj wzdęcia Cię męczą czy tak dla smaku?zmykam leżakować w kąpieli, miłego wieczoru kobitki
Edytowane przez thelilah Czas edycji: 2011-07-08 o 22:47 |
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam maśc do smarowania brodawek dostałam w spadku od kolezanki powiedziałą ze nei wie czy pomoze ale ona i tak juz nie ma co z tym zrobic wiec moge spróbować hehe szkoda ze zawsze o tym zapominam
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba zalezy od dziecka... Alan juz od dawna spi do pozna rano..Nie wstaje wczesniej niz 9 ![]() Po poludniu spal od 3 do 5 a pozniej szedł spac zawsze po 22.. Przezwyczailam sie troche do tego schematu... ![]() ja to lubie regularnosc.... ![]() Od tych dwoch dni kłade go o 20 do wyrka ale zanim zasnie to jest przed 21... ![]() Chyba nie jest wystarczajaco zmeczony bo pada od tych dwoch dni i siedzimy w domu..... W sumie wiedzialam ze predzej czy pozniej przestanie spac w dzien... Musimy sie po prostu zorganizowac i przezwyczaic do nowego rytmu dnia.. Damy rade jak ze wszystkim.... |
|
|
|
|
#3639 |
|
Wtajemniczenie
|
czy któras bierze jeszcze luteinę dopochwowo?zostały mi dwa pelne opakowania, mogę poslać za free
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przepraszam za brak subtelnosci ale musze to powiedziec-moje brodawki zaczynaja wygladac jak kołpaki samochodu typu kamaz
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze Ci sie nie powtórzy.... Co do herbatki koperkowej to ja uwielbiam.. Ogólnie jestem zioło-maniaczka (po mamie) bardzo lubie wszystkie rodzaje naparów... |
|
|
|
|
#3642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
czy ja juz teraz moge sobie pic te naparowe liscie malin?
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw sie... Moje tez nie sa za piekne ...................... |
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak ale wiesz, moje rodzynki nie grzesza rozmiarem a te brodawki sa w ogole nieproporcjonalne:brzydal : heh, w kazdym razie mam takie cos niby dziubki i sie tak zastanawiam czy to tak sie robi przed porodem do karmienia czy cus
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi jakos cos nie chca rosnac, nawet zaczelam do nich przemawiac-marny skutek
|
|
|
#3647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mo kochana....nie wiem jak to jest...brak sprawiedliwości... bo mi też tylko brodawki rosną..i ciemnieją a piersiatka to tyle co nic ... Kellysku... a maść kupiłam w polskim sklepie w centrum. z ziaji w sumie to niewiele kosztował.. dzis kupiłam osłonki jeszcze.. mam siarę,więc nadzieja,że będę mogła karmić jest.. tylko nie wyobrażam sobie.. ja mam baaardzo wrażliwe brodawki
Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo" Edytowane przez stokrotka_ Czas edycji: 2011-07-08 o 23:14 |
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj założyłam stanik- który nosiłam na początku i jak go poprawiałam to sie rozpruł
a brodawki to jedno wielkie fe jak dla mnie.A mój tż wynalazł sobie pasjonującą zabawę i ciągle podchodzi ( nawet w windzie potrafi mi to odwalić) podciąga mi bluzkę i wkłada mój pępek w jego i ma radochę
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakretki do litrowych słoikow ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3651 |
|
Zadomowienie
|
kellysss daj trochę.. nie bądź taka
![]() :brzyda l:cotynato
|
#3652 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Zniknęłam na chwilę ,a tu tyle stron
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No to jaki balsam kupił??? dobry ![]() Cytat:
![]() Szkot czy poznaniak??? oj ja też- masakra!! Cytat:
No to z autkiem z głowy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-07-08 o 23:20 |
||||||||
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja padam na twarz, moze uda mi sie pospac dzisiaj przez dzisiejsze wojaże
dobranoc i slodkich wam zycze
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3655 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
hejka laseczki
Natka śliczne prezenciki dostałaś Cytat:
![]() wiem że dowód, prawo jazdy, wymeldowanie i zameldowanie, zmiana w dokumentach w pracy, w banku, w Urzędzie Skarbowym,w ubezpieczalni, w funduszu emerytalnym. jeszcze trzeba się do spółdzielni udać, do energetyki i gazowni masakra z tą biurokracją, ale sama pracuje w urzędzie to jestem przyzwyczajona, tylko ze z drugiej strony![]() dziękuję i zapraszam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
śliczna sukienka Cytat:
![]() na pewno szuka prezentu ![]() Cytat:
Cytat:
nie mogę z Was dziewczyny, ale się uśmiałam, wesoło się będzie spało
|
|
|
#3656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tam ich nie chce.... Wolałam moja okraglutkie przedciazowe średniaczki Cytat:
Jeszcze sobie zanotuje ze dzis skonczylam 25 tydzien i mam na plusie 8 kg... ![]() Chyba tragedii nie ma..... Chociaz mogłoby byc lepiej....Ja tez juz spadam... Spijcie słodko mamuski Edytowane przez kellysss Czas edycji: 2011-07-09 o 00:01 |
||
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tez idę. Wy to widzę juz trybie dobranocki żyjecie
![]() Takie dobre mamy. Kolorowych. |
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
aa2- stoooooooooooooooooooo lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
o jeszcze są mamuśki co nie śpią
![]() kolorowych wszystkim
Edytowane przez Martusiaaa21 Czas edycji: 2011-07-09 o 00:11 |
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze ja na chwilke
Znalazłam takie cos o tym spaniu na plecach: Spanie na plecach nie jest dobre dla Twojego organizmu; twój kręgosłup uciskany jest przez macicę i rosnące w niej dziecko. Nie tylko kręgosłup jest obciążany, ale również żyła podłużna dolna, która zaopatruje w krew Twoje nogi. Ściskane są również inne organy; płuca i jelita. Konsekwencjami takiej pozycji podczas snu mogą być kłopoty z oddychaniem, bóle pleców, bóle nóg. ..... i dla naszej aa2....Sto lat ...Sto lat....!!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

Niektórzy to umieją się sprzedać
A przeciez normalnie w lbn wysyła się po x cv i nic...

dzisiaj było tylko pięknych rzeczy, na chłopców też 
..

jak sciagam stanik i mówi ze one sa coraz wieksze

nawet pytałam czy lekarz jak mu powie to pomoze a on mi mówi ze nei bedzie sie tam do Marcela wpychał